Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
“Ó, vaslábas, te guszta kis jószág!”
kockázatát, hogy a vaslábas megrepedjen. Az edényeket a gyárban növényi olajjal kezelik, így azonnal használatba vehetőek. Az első használat előtt annyi csak a dolgunk, hogy kézmeleg vízzel leöblítjük és megszárítjuk, hogy az esetleges port és a felesleges olajat eltávolítsuk.

A tökéletesség olyan apróságoknak is köszönhető, mint a - szabad szemmel szinte észrevehetetlen - enyhe görbület az edény alján, amit azért terveztek így, mert pontosan tudták, hogy a hő hatására ...
anna4459 anna4459
.........Fánkok........
tészta mellett nagyon fontos a sütés, különösen a megfelelő olajhőmérséklet. Ennek ellenőrzése fritőz esetében egyszerű, egyébként végezzünk fakanál próbát. ... Az olajban sütött verzióról papír kéztörlőn alaposan csepegtessük le a felesleges zsiradékot. ... Megtölthető lekvárral, csokoládéval, nutellával. Ez legegyszerűbben nyomózsák segítségével végezhető el. A lekvár a fánk mellé is tálalható. ... A töltésre használt lekvár legyen kiváló minőségű, ...
kati53 kati53
3 remek lángos recept......
durva fokán lereszelem, és a levét gyengén kinyomom. Ezután összedolgozom a liszttel, a tojással és a sóval. Kétujjnyi olajat forrósítok, amelybe kanalanként beleteszem a krumpli masszát, és mindkét oldalát pirosra sütöm. Hagyom jól lecsurogni róla a felesleges olajat. Fokhagymával ízesített tejfölbe mártogatva a legfinomabb. Elkészítési ideje: kb. 60 perc. Élesztős krumpli-lángos Hozzávalók: 25 dkg finomliszt, 25 dkg főtt, áttört burgonya, 1 db egész tojás, kb. ...
maca23 maca23
5 pad­li­zsán­krém ínyen­cek­nek
(6-8 levél elegendő, de ízlés szerint) 1 teáskanál füstölt pirospaprikapor 1 kk. mustár 1 kávéskanál só Elkészítés: Süsd meg a padlizsánokat, majd húzd le a héjukat. Körülbelül egy órán át hagyd lecsöpögni a felesleges nedvességet. A majonézhez hűtsd le a tojásokat és az olajat. Verd habosra a tojássárgáját, majd keverd hozzá a mustárt, a paprikaport és a sót. Folyamatos keverés közben csepegtesd bele az olajat, majd add hozzá az apróra vágott medvehagymát. Végül ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
A Lángos
letakarjuk, és duplájára kelesztjük. Ha megkelt, lisztezett deszkán ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és tenyérnyi darabokat szaggatunk ki belőle. Kézzel kihúzogatjuk, és még 15 percig pihentetjük. Ezután bő, forró olajban mindkét oldalán megsütjük, majd a felesleges olajat leitatva, forrón tálaljuk. A lángos sokféleképpen tálalható: reszelt sajttal, sajttal és tejföllel, csak tejföllel, fokhagymás tejföllel, kapros tejföllel, juhtúróval kevert tejföllel, paradicsomos mártással, gombás ...
lenke1964 lenke1964
A boldogi nagyrózsa fánk (más néven Boldogi nagyrózsa)
(szalmasárgára sütjük). Közben kicsit megrázogatjuk, majd az olajat lecsöpögtetjük róla, és tálcára helyezzük. 5. Porcukorral megszórva tálaljuk! A zsiradékban felforrósított vasról, amikor kiemeljük azt, a tésztába mártás előtt, le kell csurgatni a felesleges olajat, mert különben ha sok marad rajta, idő előtt leválik a vasról a tészta. Én nem tettem hozzá vizet, de annyit mondhatok, hogy az első próbasütés után, még lisztet kevertem hozzá, mert rájöttem, úgy jobb, ha sűrűbb, mint a ...
bkisseva bkisseva
A jó padlizsánkrém titka
puhára sütjük, ha egy kicsit odasül, annál finomabb lesz. Ha megpuhult, a fokhagymával összeturmixoljuk. Még melegen pirítóssal a legfinomabb, de hidegen is jó. Ennek a változatnak barna színe lesz, hiszen a héját is benne hagytuk - ezért felesleges a fakés és társai -, de nagyon sok hasznos alkotóelem található benne, valamint antioxidáns is, amit kár lenne kidobni. Padlizsánkrém besamellel Hozzávalók: 50 dkg padlizsán, 3-4 gerezd fokhagyma, majorana, bors, só, ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
A legjobb lángost
lisztezett felületen, megint takard le, és hagyd 20 percig még egyszer megkelni. Egy nagy edénybe önts bőségesen olajat, forrósítsd fel, majd a gombócokat olajos kézzel húzd szét lángos formájúra. Süsd ropogósra mindkét oldalukat. Csöpögtesd le a felesleges olajat a lángosokról papírtörölközőn, és kínáld forrón, fokhagymával, sajttal, tejföllel, sóval. A zacskós kefíres, az igény szerint sütésre kész Készítsd el a nyár legjobb lángosát!Hozzávalók: 1 kg ...
jupiter21 jupiter21
A szója
készítésére ajánlható szójakocka, a hús pótlására javasolható szójaszelet már hazánkban is jól ismert készítmények. Célszerű ezeket felhasználás előtt hosszabb-rövidebb időre (15 perc-2 óra) forró, fűszeres vízbe beáztatni, majd egy szűrőn át kanállal a felesleges vizet kinyomkodni belőle, és a húshoz hasonló módon felhasználni. Érdekességként megemlítendő, hogy az éretlen hüvelyből főzeléket lehet készíteni. A vízben felpuhított, aztán megőrölt szójababból tejpótló szójatej készül, pörkölt magját ...
kloppenburg kloppenburg
A töltött tökcsónakok
sózom. A tojást kissé felverem, hozzákeverek 4 dkg kemény .sajtot, majd az egészet a már langyos zöldséges rizshez adom. Alaposan elkeverem. A sütőt 180 fokra előmelegítem. Az előkészített tökcsónakokról papírtörlővel felitatom a felesleges nedvességet. Egy tűzálló tálat 2 teásaknál olajjal megkenek, sorban elhelyezem rajta a még üres tökcsónakokat. Mindegyiket gazdagon felszerelem rakománnyal, a tetejükre szórom a maradék sajtot. Minden csónak ...
jupiter21 jupiter21
Almafánk
Hozzávalók: 50 dkg finomliszt, 50 dkg savanykás, tisztított, reszelt alma, 1 zacskó szárított élesztő, 1 evőkanál porcukor, 5 dl tej, 4 dkg margarin, 2 egész tojás, 1 mokkáskanál só; A sütemény behintéséhez: fahéjas porcukor. Elkészítés: 1 dl tejben elkeverjük az élesztőt és a porcukrot, majd letakarva, langyos helyen felfuttatjuk. Mély tálba szórjuk az előzőleg átszitált lisztet, és a közepébe egy mélyedést vájunk. Ide öntjük a megkelt élesztőt, a sót, az egész tojásokat és a ...
bubszi bubszi
Almafánk
Almafánk Hozzávalók: 50 dkg finomliszt, 50 dkg savanykás, tisztított, reszelt alma, 1 zacskó szárított élesztő, 1 evőkanál porcukor, 5 dl tej, 4 dkg margarin, 2 egész tojás, 1 mokkáskanál só; olaj a sütéshez; A sütemény behintéséhez: fahéjas porcukor. 1 dl tejben elkeverjük az élesztőt és a porcukrot, majd letakarva, langyos helyen felfuttatjuk. Mély tálba szórjuk az előzőleg átszitált lisztet, és a közepébe egy mélyedést vájunk. Ide öntjük a megkelt élesztőt, a sót, az egész tojásokat és ...
bubszi bubszi
Almafánk
Hozzávalók: 50 dkg finomliszt, 50 dkg savanykás, tisztított, reszelt alma, 1 zacskó szárított élesztő, 1 evőkanál porcukor, 5 dl tej, 4 dkg margarin, 2 egész tojás, 1 mokkáskanál só; olaj a sütéshez; A sütemény behintéséhez: fahéjas porcukor. 1 dl tejben elkeverjük az élesztőt és a porcukrot, majd letakarva, langyos helyen felfuttatjuk. Mély tálba szórjuk az előzőleg átszitált lisztet, és a közepébe egy mélyedést vájunk. Ide öntjük a megkelt élesztőt, a sót, az egész tojásokat és a ...
bubszi bubszi
1/33 Oldal ugrás:
Süti ajánló
Túrós-mákos meggyes szelet bkisseva
Mézes piskóta gereica
Mákos krémes csibi52
Búvár túrós bubszi
amerikai krémes gombosinci
Mákos rétes bubszi
Hideg narancsleves bubszi
Gyümölcskenyér 3 hozzávalóból bkisseva
Túrós zserbó bbbarbara
Csacsi füle lantosneevi
Szárnyas receptek
Füstölt pulykacsülök bubszi
Pásztor pite roanna
Töltött tojás recept jamborlulu
GOMBÁS tyúkLEVES bubszi
Spárgás csirkemellrolád bulac57
kacsaSÜLT GESZTENYÉS METÉLTTEL bubszi
Vargáné Izsó Ildykó Gizellától sarkadykati
Töltött fasírt tundihugi
Roma konyha bkisseva
Poulet fleury, virágzó csirke klara50
Marhából készült ételek
Farkapörkölt margoka59
Ököruszály/marhafarok leves yaskane
Kassai rostélyos bubszi
Kolozsvári káposzta bubszi
Svéd gombasaláta pacsakute
Vadasan készített hús horvathnemagdi
Debreceni tokány 4. bubszi
Miért kell lencsét enni Újév napján? lovaszmarika
4 szaftos pörkölt bográcsban grimilda
Húsgombócleves korpaciberével bubszi
Sertésből készült ételek
Nyári töltött káposzta jupiter21
Alföldi tüdős, májas és véres bubszi
Recept emoke93
Almás hús horvathnemagdi
K betűs receptek horvathnemagdi
x nagyuska
Szatmári tokány 1vargaildyko
Rakott sertésszelet, zöldségekkel horvathnemagdi
Káposztás pacal cserépedényben horvathnemagdi
Rakott máj horvathnemagdi
Halból készült ételek
Pálinkával készült ételek, sütemények receptjei bkisseva
Hekk filé kecskesajtos rukkola salátával reifregina
Töltött hal vörösboros sonkás bubszi
Szuperötletek az erős csontokért pacsakute
Ízőrzők – Tihany – horvathnemagdi
Füstölthal – saláta ---- bubszi
Lazacos burgonyasaláta bubszi
Grill variációk aprochef
Mai menű horvathnemagdi
T betűs receptek horvathnemagdi
Vad ételek
Vacsoracsata-Barbi-Főétel veronika74
Nyúlpörkölt veronika74
Vadpástétom rakott makarónival bubszi
Hal a tortán jjanosne
Fácán tejfölös mártással bubszi
vörösboros szarvasragu.. ibolya58
Lazac görögös jellegű salátáva rochlitzne
Almával töltött fácán 1vargaildyko
Fácánragu krokettel recept toth_beata
Fácánleves Újházi módra bubszi
Spagetti ajánló
Császárszelet bkisseva
Tárkonyos-sajtmártásos tészta 1vargaildyko
Spagetti 1 recept gonda_katalin
Majoránnás hús horvathnemagdi
Olasz spagetti-leves bubszi
Lecsós Rakott Tészta... 1vargaildyko
Dél-olasz rakott tészta. bubszi
Paradicsomos spagettisaláta recept gonda_katalin
EBÉD AJÁNLAT a MAI NAPRA: 1vargaildyko
Szecsuáni pulyka recept kovacs_zsoka
Pizza receptek
Pizza ai quattro formaggi 1 bubszi
Zöldségkeverék sóban eltéve 4. bubszi
Napraforgó kalács maroka
A töki pompos receptje grimilda
mai recept faciendum
Rántott csirkecsíkok sarkadykati
Csipős kolbászos pizza horvathnemagdi
Pizza szósz házilag, ennél ízletesebbet éttermekben sem talá suzymama
Pizza carbonara recept kovacs_zsoka
Kefíres lángos vagy pizza horvathnemagdi
Hamburger receptek
mustár készítése házilag irmus
Házi készítésű hamburger recept baggesz20
Péksütemények - hamburger horvathnemagdi
Hamburger horvathnemagdi
Nagytakarítás! - Energizáló juditmama
Aztán mégis. horvathnemagdi
Viszlát, tartósító: mustár készítése házilag tinka1951
Ázsiai hamburger klerierzsi
Házi hamburger recept jamborlulu
Tócsni tejföllel recept baggesz20
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU