Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
“Ó, vaslábas, te guszta kis jószág!”
kockázatát, hogy a vaslábas megrepedjen. Az edényeket a gyárban növényi olajjal kezelik, így azonnal használatba vehetőek. Az első használat előtt annyi csak a dolgunk, hogy kézmeleg vízzel leöblítjük és megszárítjuk, hogy az esetleges port és a felesleges olajat eltávolítsuk.

A tökéletesség olyan apróságoknak is köszönhető, mint a - szabad szemmel szinte észrevehetetlen - enyhe görbület az edény alján, amit azért terveztek így, mert pontosan tudták, hogy a hő hatására ...
anna4459 anna4459
.........Fánkok........
tészta mellett nagyon fontos a sütés, különösen a megfelelő olajhőmérséklet. Ennek ellenőrzése fritőz esetében egyszerű, egyébként végezzünk fakanál próbát. ... Az olajban sütött verzióról papír kéztörlőn alaposan csepegtessük le a felesleges zsiradékot. ... Megtölthető lekvárral, csokoládéval, nutellával. Ez legegyszerűbben nyomózsák segítségével végezhető el. A lekvár a fánk mellé is tálalható. ... A töltésre használt lekvár legyen kiváló minőségű, ...
kati53 kati53
3 remek lángos recept......
durva fokán lereszelem, és a levét gyengén kinyomom. Ezután összedolgozom a liszttel, a tojással és a sóval. Kétujjnyi olajat forrósítok, amelybe kanalanként beleteszem a krumpli masszát, és mindkét oldalát pirosra sütöm. Hagyom jól lecsurogni róla a felesleges olajat. Fokhagymával ízesített tejfölbe mártogatva a legfinomabb. Elkészítési ideje: kb. 60 perc. Élesztős krumpli-lángos Hozzávalók: 25 dkg finomliszt, 25 dkg főtt, áttört burgonya, 1 db egész tojás, kb. ...
maca23 maca23
5 pad­li­zsán­krém ínyen­cek­nek
(6-8 levél elegendő, de ízlés szerint) 1 teáskanál füstölt pirospaprikapor 1 kk. mustár 1 kávéskanál só Elkészítés: Süsd meg a padlizsánokat, majd húzd le a héjukat. Körülbelül egy órán át hagyd lecsöpögni a felesleges nedvességet. A majonézhez hűtsd le a tojásokat és az olajat. Verd habosra a tojássárgáját, majd keverd hozzá a mustárt, a paprikaport és a sót. Folyamatos keverés közben csepegtesd bele az olajat, majd add hozzá az apróra vágott medvehagymát. Végül ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
A Lángos
letakarjuk, és duplájára kelesztjük. Ha megkelt, lisztezett deszkán ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és tenyérnyi darabokat szaggatunk ki belőle. Kézzel kihúzogatjuk, és még 15 percig pihentetjük. Ezután bő, forró olajban mindkét oldalán megsütjük, majd a felesleges olajat leitatva, forrón tálaljuk. A lángos sokféleképpen tálalható: reszelt sajttal, sajttal és tejföllel, csak tejföllel, fokhagymás tejföllel, kapros tejföllel, juhtúróval kevert tejföllel, paradicsomos mártással, gombás ...
lenke1964 lenke1964
A boldogi nagyrózsa fánk (más néven Boldogi nagyrózsa)
(szalmasárgára sütjük). Közben kicsit megrázogatjuk, majd az olajat lecsöpögtetjük róla, és tálcára helyezzük. 5. Porcukorral megszórva tálaljuk! A zsiradékban felforrósított vasról, amikor kiemeljük azt, a tésztába mártás előtt, le kell csurgatni a felesleges olajat, mert különben ha sok marad rajta, idő előtt leválik a vasról a tészta. Én nem tettem hozzá vizet, de annyit mondhatok, hogy az első próbasütés után, még lisztet kevertem hozzá, mert rájöttem, úgy jobb, ha sűrűbb, mint a ...
bkisseva bkisseva
A jó padlizsánkrém titka
puhára sütjük, ha egy kicsit odasül, annál finomabb lesz. Ha megpuhult, a fokhagymával összeturmixoljuk. Még melegen pirítóssal a legfinomabb, de hidegen is jó. Ennek a változatnak barna színe lesz, hiszen a héját is benne hagytuk - ezért felesleges a fakés és társai -, de nagyon sok hasznos alkotóelem található benne, valamint antioxidáns is, amit kár lenne kidobni. Padlizsánkrém besamellel Hozzávalók: 50 dkg padlizsán, 3-4 gerezd fokhagyma, majorana, bors, só, ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
A legjobb lángost
lisztezett felületen, megint takard le, és hagyd 20 percig még egyszer megkelni. Egy nagy edénybe önts bőségesen olajat, forrósítsd fel, majd a gombócokat olajos kézzel húzd szét lángos formájúra. Süsd ropogósra mindkét oldalukat. Csöpögtesd le a felesleges olajat a lángosokról papírtörölközőn, és kínáld forrón, fokhagymával, sajttal, tejföllel, sóval. A zacskós kefíres, az igény szerint sütésre kész Készítsd el a nyár legjobb lángosát!Hozzávalók: 1 kg ...
jupiter21 jupiter21
A szója
készítésére ajánlható szójakocka, a hús pótlására javasolható szójaszelet már hazánkban is jól ismert készítmények. Célszerű ezeket felhasználás előtt hosszabb-rövidebb időre (15 perc-2 óra) forró, fűszeres vízbe beáztatni, majd egy szűrőn át kanállal a felesleges vizet kinyomkodni belőle, és a húshoz hasonló módon felhasználni. Érdekességként megemlítendő, hogy az éretlen hüvelyből főzeléket lehet készíteni. A vízben felpuhított, aztán megőrölt szójababból tejpótló szójatej készül, pörkölt magját ...
kloppenburg kloppenburg
A töltött tökcsónakok
sózom. A tojást kissé felverem, hozzákeverek 4 dkg kemény .sajtot, majd az egészet a már langyos zöldséges rizshez adom. Alaposan elkeverem. A sütőt 180 fokra előmelegítem. Az előkészített tökcsónakokról papírtörlővel felitatom a felesleges nedvességet. Egy tűzálló tálat 2 teásaknál olajjal megkenek, sorban elhelyezem rajta a még üres tökcsónakokat. Mindegyiket gazdagon felszerelem rakománnyal, a tetejükre szórom a maradék sajtot. Minden csónak ...
jupiter21 jupiter21
Almafánk
Hozzávalók: 50 dkg finomliszt, 50 dkg savanykás, tisztított, reszelt alma, 1 zacskó szárított élesztő, 1 evőkanál porcukor, 5 dl tej, 4 dkg margarin, 2 egész tojás, 1 mokkáskanál só; A sütemény behintéséhez: fahéjas porcukor. Elkészítés: 1 dl tejben elkeverjük az élesztőt és a porcukrot, majd letakarva, langyos helyen felfuttatjuk. Mély tálba szórjuk az előzőleg átszitált lisztet, és a közepébe egy mélyedést vájunk. Ide öntjük a megkelt élesztőt, a sót, az egész tojásokat és a ...
bubszi bubszi
Almafánk
Almafánk Hozzávalók: 50 dkg finomliszt, 50 dkg savanykás, tisztított, reszelt alma, 1 zacskó szárított élesztő, 1 evőkanál porcukor, 5 dl tej, 4 dkg margarin, 2 egész tojás, 1 mokkáskanál só; olaj a sütéshez; A sütemény behintéséhez: fahéjas porcukor. 1 dl tejben elkeverjük az élesztőt és a porcukrot, majd letakarva, langyos helyen felfuttatjuk. Mély tálba szórjuk az előzőleg átszitált lisztet, és a közepébe egy mélyedést vájunk. Ide öntjük a megkelt élesztőt, a sót, az egész tojásokat és ...
bubszi bubszi
Almafánk
Hozzávalók: 50 dkg finomliszt, 50 dkg savanykás, tisztított, reszelt alma, 1 zacskó szárított élesztő, 1 evőkanál porcukor, 5 dl tej, 4 dkg margarin, 2 egész tojás, 1 mokkáskanál só; olaj a sütéshez; A sütemény behintéséhez: fahéjas porcukor. 1 dl tejben elkeverjük az élesztőt és a porcukrot, majd letakarva, langyos helyen felfuttatjuk. Mély tálba szórjuk az előzőleg átszitált lisztet, és a közepébe egy mélyedést vájunk. Ide öntjük a megkelt élesztőt, a sót, az egész tojásokat és a ...
bubszi bubszi
1/33 Oldal ugrás:
Süti ajánló
Hagymás káposztasaláta tundihugi
Asztória szelet koszegimarika
Beigli (karácsonyi) bkisseva
Húsvéti vendégváró veronika74
Házi Marhahúsleves 1vargaildyko
Ribizlis joghurtkocka klerierzsi
Kávé és vanília likőr suzymama
Karácsonyi sütemény bubszi
Szlovák krémes veronika74
Hatlapos sütemény yvett789
Szárnyas receptek
kínai csirkemell csíkok faciendum
Paprikás csirke galuskával bulac57
Pulykaburger bulac57
Korhely egytál a sütőből zsokanita
Paradicsomos pulykaragu recept baggesz20
Karácsonyi menü - újragondolva tinka1951
Sajttal töltött darált húsos fészek vorosrozsa66
Sáfrányos csirkerizottó rochlitzne
Almás, sajtos pulykatekercs kohlinka
Csirketekercs tejszínben sütve bulac57
Marhából készült ételek
Pikáns nyelvtokány bubszi
Rakott hús bubszi
Gombás hamburger recept kovacs_zsoka
Nápolyi húsgombóc bubszi
Ízőrzők –Egerszalók̵ horvathnemagdi
Birkapörkölt nokedlival recept jamborlulu
Sajtburger veronika74
Marokkói marhapörkölt 1vargaildyko
Így készítsd el a húslevest grimilda
S betűs receptek horvathnemagdi
Sertésből készült ételek
Téli finomságok: káposzta és sütőtök akiram45
Pécsi aprópecsenye Zsuzsamamától recept suzymama
5 kedvenc menzás étel grimilda
Töltött paprika bkisseva
Őszi ebéd ... gaby13
Klasszikus töltött káposzta horvathnemagdi
Paprikával párolt húskockák veronika74
Palócleves zsokanita
Görög rakott krumpli reifregina
Töltött káposzta horvathnemagdi
Halból készült ételek
Pikáns halgombócleves 1vargaildyko
Pontykocsonya bubszi
Dióbundában sült ponty bubszi
Pontykocsonya 2. bubszi
Sz betűs receptek horvathnemagdi
Pisztráng fűszeres tejföllel bulac57
Bakonyi halgombóc-leves bubszi
Sült hal zöldségekkel zsokanita
Recept jjanosne
A legnépszerűbb halunk a ponty horvathnemagdi
Vad ételek
savanyú burgonyaleves ibolya58
Fácán fügével és szőlővel 1vargaildyko
Gombás fogolypecsenye bubszi
Gombás szarvas-steak veronika74
Vadpástétom rakott makarónival bubszi
Párolt fürj zöld körettel bubszi
Magyar gasztronómia grimilda
Túlélni a telet... horvathnemagdi
Baszk fácán baratnu
Római tálas receptek sarkadykati
Spagetti ajánló
Paradicsomos húsgombóc baratnu
Spagetti alla carbonara 1vargaildyko
levesek atyimby
Lazacos spagetti recept jamborlulu
sajtos tészta, másképp tereza54
Sajttal töltött húspogácsa paradicsomos rizzsel zsokanita
Finom falatok piroska0101
Tejszínes spagetti horvathnemagdi
Carbonara eredeti olasz módra recept kovacs_zsoka
Spagettis padlizsántekercs: így tekerj a zöldségbe tésztát suzymama
Pizza receptek
Pizza-egyszerűen horvathnemagdi
Pizzás csiga nanoka72
VEGA pizza recept boszorlany
Káposztás-sonkás pizzatöltelék bubszi
Baconos rakott tészta sajtmárt keri007
Pizza Pierina bubszi
Pizza tészták kerzsi58
Csirkés pizza carbonara alappal recept jamborlulu
Csirkemájas-tepsis pizza horvathnemagdi
Sugo, salsa: a sokoldalú paradicsomszósz horvathnemagdi
Hamburger receptek
Házi hamburger 2. recept kovacs_zsoka
Szezám(mag)! Tárulj! horvathnemagdi
Hamburger pulykahússal suzymama
Szalámis hamburger horvathnemagdi
Csirke hamburger cajun módra klara50
Hamburger horvathnemagdi
mustár készítése házilag irmus
Óriás hamburger angyalka___
Házi készítésű hamburger recept baggesz20
Hamburger buci recept boszorlany
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU