| Halételek |
|
Harcsa receptek
Harcsa kékre főzve
Hozzávalók
1,5 kg hal,
2 dl fehér bor,
3 db babérlevél,
10 dkg vöröshagyma,
5 gr bors,
15 dkg vegyes zöldség,
ecet,
só.
Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beletesszük a halat. Ha ... |
jozsef_olah_9843  |
|
|
| |
| Harcsa kékre főzve |
Hozzávalók 1,5 kg hal, 2 dl fehérbor, 3 db babérlevél, 10 dkg vöröshagyma, 5 gr bors, 15 dkg vegyes zöldség, ecet, só
Elkészítése: A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beleteszzük a halat. Ha megpuhult tálra teszzük és sósburgonyával tálaljuk. ... |
bubszi  |
|
|
| |
| Harcsa kékre főzve |
Hozzávalók: 1,5 kg hal, 2 dl fehérbor, 3 db babérlevél, 10 dkg vöröshagyma, 5 gr bors, 15 dkg vegyes zöldség, ecet, só
A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beleteszzük a halat. Ha megpuhult tálra teszzük és sósburgonyával tálaljuk. ... |
bubszi  |
|
|
| |
| Harcsa receptek |
Afrikai harcsa fehérborban
Hozzávalók
700 g harcsafilé
50 g liszt
50 g zsír
0,5 dl brandy
1,5 dl száraz fehérbor
50 g vöröshagyma
1 csomag petrezselyem zöld
120 g gomba
2 gerezd fokhagyma
40 g vaj
só
őrölt bors
Elkészítés
A halfiléket szeletekre vágjuk, sózzuk, félretesszük, hogy a só átjárja. A vöröshagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, a gombát lereszeljük, a fokhagymát szétzúzzuk. A vajat a liszt ... |
aprochef  |
|
|
| |
|
|