| Rakott húsételek |
|
lefedem, és az előmelegített forró sütőben 30 percig párolom, ezután a tetejét levéve, sárgásbarnára pirítom. Vajas párolt kelbimbó vagy karfiol és rizs a hozzá illó köret.
Vadpástétom rakott makarónival
Hozzávalók: 60 dkg vadhús (őz, szarvashús, nyúl), 1 dl olaj, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg fehérrépa, 10 dkg zeller, 5 dkg vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 g őrölt bors, 2 db babérlevél, 2 g szerecsendió, 1 dl tejföl, 5 dkg füstölt szalonna, 4 db tojás, 15 dkg makaróni, 5 dkg vaj, 10 dkg ... |
spanyolsky  |
|
|
| |
| Saslik, rablóhús, nyárs |
a felületén megjelennek az első vércseppek. Mikor kész, leveszem a rostról, alufóliába tekerem és kb. 10 percig pihentetem.
Diszkoszban sültek
Diszkosz Silvanus módra
1, 5 kg burgonya, 70 dkg vaddisznóborda, 70 dkg szarvas, 40 dkg vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 20 dkg gomba, 20 dkg zöldpaprika, 10 dkg paradicsom, 20 dkg angolszalonna, 60 dkg vaddisznókolbász, kakukkfű, só, törött bors, olaj
" Kevés olajon átsütjük a meghámozott, cikkekre vágott burgonyát meg ... |
aprochef  |
|
|
| |
| Vacsora csata recept! |
Voksán Virág receptje.
Előétel
"Bélszín-carpaccio"
Hozzávalók:
60 dkg bélszín
2 evőkanál mustár
őrölt fekete bors
1 nagy citrom leve
só
6 evőkanál étolaj vagy olívaolaj
10 dkg apróra reszelt parmezán sajt
Elkészítési idő: 25 perc + fagyasztás
Elkészítési mód:
A bélszín tetején lévő vékony fehér hártyát lefejtjük, majd a húst megmossuk és szárazra töröljük. A mustárral, meg 1 csapott kiskanál őrölt borssal ... |
jjanosne  |
|
|
| |
| Vacsoracsata-Előétel-Virág |
"Bélszín-carpaccio"
Hozzávalók:
60 dkg bélszín
2 evőkanál mustár
őrölt fekete bors
1 nagy citrom leve
só
6 evőkanál étolaj vagy olívaolaj
10 dkg apróra reszelt parmezán sajt
Elkészítési idő: 25 perc + fagyasztás
Elkészítési mód:
A bélszín tetején lévő vékony fehér hártyát lefejtjük, majd a húst ... |
veronika74  |
|
|
| |
| x |
|
Válaszolj!
Wágner Éva [Éva]
1387: Gábor bocsánat! Én a vadast vagy fekete,vagy fehérpecsenyéből készítem, és két három napig pácolom.Nem csak a vadhúst kell pácolni.Ha hozzájutok őz,vagy szarvas húshoz,a haver szomszéd vadász, akkor készítem csak vadhúsból.De ez évente ha egyszer előfordul.Marhából viszont többször,mert a menyem és az unokám velem együtt nagyon szeretik.A fiam még soha az életben nem volt hajlandó megkóstolni se. ... |
nagyuska  |
|
|
| |
|
|