| Hajdúsági tokány |
|
Hajdúsági tokány
Hozzávalók 4 főre
» 60 dkg marhalapocka
» 5 dkg szalonna
» 20 dkg debreceni kolbász
» 2 fej hagyma
» 2 gerezd fokhagyma
» 15 dkg lecsó
» só
» bors
» pirospaprika
» kakukkfű
» 1 dl vörösbor
Elkészítés:
Az apróra felvágott szalonnát kisütöm egy ... |
zsokanita  |
|
|
| |
| Hajdúsági tokány |
Hajdúsági tokány
Hozzávalók: 60 dkg marhalapocka, 5 dkg füstölt szalonna, 20 dkg debreceni kolbász, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 15 dkg lecsó, só, törött bors, pirospaprika, paprikakrém, csipet kakukkfű, 1 dl olaj, 1 dl vörösbor.
Elkészítése: A szalonnát apróra vágjuk, és kevés olajon kiolvasztjuk, megpároljuk rajta az apróra vágott vöröshagymát, rátesszük az ujjnyi csíkokra szeletelt húst, és elkapart fokhagymát, meghintjük pirospaprikával, egy csípet kakukkfűvel, teszünk hozzá 1 ... |
bubszi  |
|
|
| |
| Hajdúsági tokány ! |
Hozzávalók 4 főre
» 60 dkg marhalapocka
» 5 dkg szalonna
» 20 dkg debreceni kolbász
» 2 fej hagyma
» 2 gerezd fokhagyma
» 15 dkg lecsó
» só
» bors
» pirospaprika
» kakukkfű
» 1 dl vörösbor
Elkészítés:
Az apróra felvágott szalonnát kisütöm egy serpenyőben,a kockára vágott hagymát is megpirítom rajta.
Ezután rárakom a csíkokra vágott húst és együtt pirítom ... |
edesangyal  |
|
|
| |
| Receptek |
Arannyal. Vizezett alufóliára, téglalap alakúra kinyújtjuk, és a szélére egy szál héjazott gyulai kolbászt helyezünk. Felgöngyöljük és előmelegített sütőben 40 percig sütjük. Felszeletelve, burgonyapürével és fejes salátával tálaljuk.
Hajdúsági sertésborda
Hozzávalók: 1 kg karaj, 20 dkg lángolt kolbász, 2 kemény tojás, 1 nyers tojás, 1-2 savanyú uborka, 1 dl olaj, só, törött bors, 1 kanál pirospaprika, 2 evőkanál reszelt vöröshagyma, kakukkfű, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 dl tejföl. ... |
horvathnemagdi  |
|
|
| |
| hajdúsági tokány |
|
Hajdúsági tokány
Hozzávalók: 60 dkg marhalapocka, 5 dkg füstölt szalonna, 20 dkg debreceni kolbász, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 15 dkg lecsó, só, törött bors, pirospaprika, paprikakrém, csipet kakukkfű, 1 dl olaj, 1 dl vörösbor.
A szalonnát apróra vágjuk, és kevés olajon kiolvasztjuk, megpároljuk rajta az apróra vágott vöröshagymát, rátesszük az ujjnyi csíkokra szeletelt húst, és elkapart fokhagymát, meghintjük pirospaprikával, egy csípet kakukkfűvel, teszünk hozzá 1 kanál ... |
ibolya58  |
|
|
| |
|
|