| A Császárné pogácsája recept: |
|
20 dkg kicsontozott sertéshús
30 dkg főtt burgonya
5 dkg császárszalonna
1 vöröshagyma
1 tojás
1 ecetes uborka
fél dl tej
4 ek. olaj
1 mokkáskanál törött feketebors
só
1 késhegynyi őrölt gyömbér
2-3 ek. finomliszt
A főtt krumplit és a vöröshagymát meghámozzuk, majd a sertéshússal, a szalonnával és az uborkával együtt ledaráljuk. A tejet hozzáöntjük a felvert tojásokhoz, a fűszerekkel ízesítjük, majd a ledarált hozzávalókat is beletesszük, és ... |
ujjozsef  |
|
|
| |
| Császár pogácsa |
Császár pogácsa
Hozzávalók: 30 dkg sertéshús, 30 dkg főtt burgonya, 10 dkg füstölt szalonna, 1 fej vöröshagyma, 1 db tojás, 1 közepes nagyságú ecetes uborka, fél dl tej, 4 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál törött bors, só, 1 késhegynyi gyömbér 2-3 evőkanál liszt.
A sertéshúst a meghámozott főtt burgonyát, a tisztított vöröshagymát, az uborkát és a szalonnát húsdarálón ledarálom, majd az egészet összekeverem a tejjel a felvert tojással és a fűszerekkel. Annyi lisztet keverek hozzá, hogy formázható ... |
bubszi  |
|
|
| |
| Császár pogácsa |
Hozzávalók:
30 dkg sertéshús, 30 dkg főtt burgonya, 10 dkg füstölt szalonna, 1 fej vöröshagyma, 1 db tojás, 1 közepes nagyságú ecetes uborka, fél dl tej, 4 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál törött bors, só, 1 késhegynyi gyömbér 2-3 evőkanál liszt.
Elkészítés:
A sertéshúst a meghámozott főtt burgonyát, a tisztított vöröshagymát, az uborkát és a szalonnát húsdarálón ledarálom, majd az egészet összekeverem a tejjel a felvert tojással és a fűszerekkel. Annyi lisztet keverek hozzá, hogy ... |
bubszi  |
|
|
| |
| Császár pogácsa. |
Császár pogácsa.
Hozzávalók: 30 dkg sertéshús, 30 dkg főtt burgonya, 10 dkg füstölt szalonna, 1 fej vöröshagyma, 1 db tojás, 1 közepes nagyságú ecetes uborka, fél dl tej, 4 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál törött bors, só, 1 késhegynyi gyömbér 2-3 evőkanál liszt.
Elkészítése: A sertéshúst a meghámozott főtt burgonyát, a tisztított vöröshagymát, az uborkát és a szalonnát húsdarálón ledarálom, majd az egészet összekeverem a tejjel a felvert tojással és a fűszerekkel. Annyi lisztet keverek hozzá, ... |
bubszi  |
|
|
| |
| Császárné pogácsája |
|
Császárné pogácsája
Hozzávalók: 20 dkg nyers, kicsontozott sertéshús, 30 dkg főtt burgonya, 5 dkg császárszalonna (nagyon jó hozzá a sliced bacon konzerv), 1 nagy fej vöröshagyma, 1 db egész tojás, 1 közepes nagyságú ecetes uborka, fél dl tej, 4 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál törött fekete bors, ízlés szerint só, 1 késhegynyi őrölt gyömbér, 2-3 evőkanál finomliszt.
A sertéshúst, a meghámozott főtt burgonyát, a tisztított vöröshagymát, az uborkát és a császárszalonnát nagylyukú húsdarálón ... |
bubszi  |
|
|
| |
| Császárné pogácsája |
Hozzávalók:
20 dkg nyers, kicsontozott sertéshús,
30 dkg főtt burgonya,
5 dkg császárszalonna (nagyon jó hozzá a sliced bacon konzerv),
1 nagy fej vöröshagyma,
1 db egész tojás,
1 közepes nagyságú ecetes uborka,
fél dl tej,
4 evőkanál olaj,
1 mokkáskanál törött fekete bors,
ízlés szerint só,
1 késhegynyi őrölt ... |
1vargaildyko  |
|
|
| |
| Császárné pogácsája |
Hozzávalók: 20 dkg nyers, kicsontozott sertéshús, 30 dkg főtt burgonya, 5 dkg császárszalonna (nagyon jó hozzá a sliced bacon konzerv), 1 nagy fej vöröshagyma, 1 db egész tojás, 1 közepes nagyságú ecetes uborka, fél dl tej, 4 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál törött fekete bors, ízlés szerint só, 1 késhegynyi őrölt gyömbér, 2-3 evőkanál finomliszt.
A sertéshúst, a meghámozott főtt burgonyát, a tisztított vöröshagymát, az uborkát és a császárszalonnát nagylyukú húsdarálón ledarálom, majd az ... |
bubszi  |
|
|
| |
|
|