| Tűzdelt őzgerinc párolva |
|
Hozzávalók: 2 kg őzgerinc, 10 dkg füstölt szalonna, 10 dkg zsír, 6 dkg vaj, 15 dkg vegyes zöldség, 1 vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 kanál paradicsompüré, 2 dl vörös bor, 1 dl madeirabor, 1 babérlevél, 2 szál kakukkfű, só, bors, liszt. A hártyáitól megtisztított őzgerincet megtűzdeljük, besózzuk, és meghintjük törött borssal. A zöldséget, vöröshagymát karikára vágjuk, és tepsibe tesszük a fűszerek-kel együtt. Ráhelyezzük az őzgerincet, leöntjük olvasztott zsírral, és félig megsütjük. Ekkor az ... |
bubszi  |
|
|
| |
| Tűzdelt őzgerinc párolva |
Hozzávalók: 2 kg őzgerinc, 10 dkg füstölt szalonna, 10 dkg zsír, 6 dkg vaj, 15 dkg vegyes zöldség, 1 vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 kanál paradicsompüré, 2 dl vörös bor, 1 dl madeirabor, 1 babérlevél, 2 szál kakukkfű, só, bors, liszt. A hártyáitól megtisztított őzgerincet megtűzdeljük, besózzuk, és meghintjük törött borssal. A zöldséget, vöröshagymát karikára vágjuk, és tepsibe tesszük a fűszerek-kel együtt. Ráhelyezzük az őzgerincet, leöntjük olvasztott zsírral, és félig megsütjük. ... |
bubszi  |
|
|
| |
| Tűzdelt őzgerinc párolva |
Hozzávalók:
2 kg őzgerinc,
10 dkg füstölt szalonna,
10 dkg zsír,
6 dkg vaj,
15 dkg vegyes zöldség,
1 vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma,
1 kanál paradicsompüré,
2 dl vörös bor,
1 dl madeirabor,
1 babérlevél,
2 szál kakukkfű,
só,
bors,
liszt.
Elkészítés:
A hártyáitól megtisztított őzgerincet megtűzdeljük, besózzuk, és meghintjük törött borssal. A zöldséget, vöröshagymát karikára vágjuk, ... |
1vargaildyko  |
|
|
| |
|
|