| Gy betűs receptek |
|
Gyulai csirkecomb 2.
Hozzávalók: 8 csirkecomb, só, bors, 1 hagyma, egy csomópetrezselyem, 1 gerezd fokhagyma (mindez finomra vágva), 1 pár debreceni, 1 tojás, 15 dkg nyers sonka, finomra vágva, 4 szelet füstölt szalonna, 2 evőkanál vaj, 2 pohár fehérbor.
Elkészítés: A combokat fűszerezzük. A hagymát, fokhagymát, debrecenit, sonkát és a nyers tojást összekeverjük, a combokat megtöltjük ezzel a masszával, tetejükre fél- fél szelet szalonnát tűzünk. A combokat zsírban aranysárgára ... |
horvathnemagdi  |
|
|
| |
| Receptek |
órát. Majd beletesszük az apróra vágott gombát és a felkarikázott virslit. Ha elfőtt a leve felöntjük 1 dl vízzel, de a víz helyett lehet még 1 dl bort is használni. Teljesen puhára főzzük.
Köretnek párolt rizst adunk hozzá.
Gyulai csirkecomb 1.
Hozzávalók: 4 db kisebb csirkecomb, 1 kis szál lángolt (nem száraz) kolbász, 1 gerezd fokhagyma, ízlés szerint só, törött bors, mustár.
Elkészítés: A csirkecombokat nagyon éles késsel kicsontozom, a csont helyét sóval, borssal és zúzott ... |
horvathnemagdi  |
|
|
| |
| Receptek |
Gyulai csirkecomb 2.
Hozzávalók: 8 csirkecomb, só, bors, 1 hagyma, egy csomópetrezselyem, 1 gerezd fokhagyma (mindez finomra vágva), 1 pár debreceni, 1 tojás, 15 dkg nyers sonka, finomra vágva, 4 szelet füstölt szalonna, 2 evőkanál vaj, 2 pohár fehérbor.
Elkészítés: A combokat fűszerezzük. A hagymát, fokhagymát, debrecenit, sonkát és a nyers tojást összekeverjük, a combokat megtöltjük ezzel a masszával, tetejükre fél- fél szelet szalonnát tűzünk. A combokat zsírban aranysárgára sütjük, egy ... |
horvathnemagdi  |
|
|
| |
|
|