Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
.....párolt báránycomb
Tokaji édes szamorodniban párolt báránycomb
Elkészítési idő: 70 perc
Ajánlott ital: Kecskeméti ezerjó
Hozzávalók: 8 dkg füstölt szalonna, 80 dkg báránycomb, 5 g törött bors, 8 dkg zsír, 12 dkg sárgarépa, 10 dkg fehérrépa, 5 dkg zeller, 10 dkg vöröshagyma, 3 dkg paradicsompüré, 3 dkg liszt, 3 g szegfűbors, 2 dl tokaji édes szamorodni, 4 dkg áfonyalekvár, 2 dkg cukor, só

Elkészítése: A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk és ezzel a báránycombot gazdagon megtűzdeljük. Sóval és ...
bubszi bubszi
.....párolt báránycomb
Tokaji édes szamorodniban ...... Elkészítési idő: 70 perc Ajánlott ital: Kecskeméti ezerjó Hozzávalók: 8 dkg füstölt szalonna, 80 dkg báránycomb, 5 g törött bors, 8 dkg zsír, 12 dkg sárgarépa, 10 dkg fehérrépa, 5 dkg zeller, 10 dkg vöröshagyma, 3 dkg paradicsompüré, 3 dkg liszt, 3 g szegfűbors, 2 dl tokaji édes szamorodni, 4 dkg áfonyalekvár, 2 dkg cukor, só Elkészítése: A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk és ezzel a báránycombot gazdagon megtűzdeljük. Sóval és törött ...
bubszi bubszi
.Mustban párolt báránycomb
.Mustban párolt báránycomb Szénási Pálné receptje Hozzávalók: 60 dkg báránycomb (színhús egészben) 8 dkg húsos angolszalonna 4 dkg zsír 12 dkg sárgarépa 8 dkg petrezselyemgyökér 4 dkg zellergumó 1 kis fej vöröshagyma 1 evőkanál sűrített paradicsom só 4-5 szem bors 1 csipetnyi őrölt fehérbors 1 csipetnyi szegfűbors 2 evőkanál liszt 2 dkg cukor 2 dl must kevés áfonya Elkészítés: A combot ...
maroka maroka
Birkahúsból készült ételek
elpárolgott levet borral és vízzel pótoljuk. Amikor a hús már majdnem puha, hozzákeverjük az áfonyaízt és egy kevés cukrot. A megpuhult húst kivesszük, a párolólét átszűrjük és jól beforraljuk. Tálaláskor a felszeletelt húsra öntjük, és burgonyaropogóst adunk hozzá. Vásárhelyi birkacomb. Hozzávalók: 1 kg birkacomb, 10 dkg füstölt szalonna, 1 dl olaj, 1 fej vöröshagyma, 20 dkg vegyes zöldség, só bors, 1 kanál liszt, 1 kiskanál paradicsompüré, kakukkfű, 2 dl bor. A ...
kloppenburg kloppenburg
Fehérboros nyúltokány
Hozzávalók: 80 dkg nyúlcomb, 10-10 dkg gépsonka, angolszalonna és csemegeuborka, 5 dkg liszt, 1 dl paradicsomlé, 2 dl fehérbor, törött bors, só. Elkészítése: A csontról lefejtett húst ceruza vastagságú csíkokra vágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, és lisztbe forgatjuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a húst, felöntjük a paradicsomlével, és letakarva pároljuk. Amikor a hús puhulni kezd, beletesszük a finom metéltre vágott gépsonkát és az uborkát. Beleöntjük ...
bubszi bubszi
Gemenci őzgerinc
Hozzávalók: 1,6 kg őzgerinc, 10 dkg vegyes zöldség, 1 db vöröshagyma, 1 db babérlevél, 1 szál kakukkfű, 10 dkg füstölt szalonna, 5 dkg zsír, só, bors Mártás: 4 db tojássárgája, 20 dkg vaj, 0,5 dl ecet, 2 dkg vöröshagyma, só, cayenne bors, egész bors, babérlevél, tárkony, petrezselyem, 1 kiskanál paradicsompüré, 1 db citrom A Choron-mártás készítése: a vajat felolvasztjuk, félretesszük. Ecetben megfőzzük a durvára törött borsot, babérlevelet, tárkonyt, és az aprított vöröshagymát. Ha az ...
klerierzsi klerierzsi
Házinyúl-tokány
Házinyúl-tokány Hozzávalók: 80 dkg nyúlcomb, 10-10 dkg gépsonka, angolszalonna és csemegeuborka, 5 dkg liszt, 1 dl paradicsomlé, 2 dl fehérbor, törött bors, só A csontról lefejtett húst ceruza vastagságú csíkokra vágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, és lisztbe forgatjuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a húst, felöntjük a paradicsomlével, és letakarva pároljuk. Amikor a hús puhulni kezd, beletesszük a finom metéltre vágott gépsonkát és az uborkát. Beleöntjük ...
bubszi bubszi
Pecsenyekacsa vörösboros mártá
Hozzávalók: 1 pecsenyekacsa, 20 dkg gomba, 15-15 dkg sárga és fehérrépa, 10 dkg zeller, 1 fej hagyma, 8 dkg vaj, 4 dl száraz vörösbor, 3 ek. olaj, 2 babérlevél, őrölt bors, só. A megtisztított zöldségeket karikára vágjuk, a hagymát feldaraboljuk, és forró olajban megpirítjuk. Rátesszük a negyedekre vágott kacsát, sóval, borssal, babérlevéllel fűszerezzük. 4 dkg olvasztott vajjal meglocsoljuk, fedő alatt pároljuk, és közben borral locsolgatjuk. Zsírjára pirítjuk, a bőrét pirosra ...
bubszi bubszi
Párolt Marhafartő
Hozzávalók: 60-70 dkg marhafartő (comb), 15 dkg vegyeszöld­ség, 1 fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 6 dkg zsír, 1 babérlevél, néhány szem egész bors, 2 evőkanál paradicsompüré, 2 evőka­nál liszt, cukor, 1 dl vörös bor, só. Elkészítés: Forró zsírban a besózott hús minden oldalát átsütjük, majd a zsírból ...
1vargaildyko 1vargaildyko
Szűzérmék laskagomba pörkölttel
megfonnyasztjuk, félrehúzzuk, megszórjuk a pirospaprikával. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, paprikát, paradicsomot, zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, fedő alatt saját levében kb 30 perc alatt készre főzzük. Ezalatt elkészítjük a burgonyaropogóst: A kockára vágott, tisztított burgonyát sós vízben megfőzzük. Melegen áttörjük, hozzáadjuk a zsírt, lisztet, egy tojást, sót és a tejfölt, tésztát gyúrunk belőle. Vizes kézzel ovális alakúra formázzuk, ha ragad, adjunk hozzá még lisztet. Felvert ...
suzymama suzymama
Tűzdelt őzgerinc ...
őzgerincre, és fedő alatt puhára pároljuk. A gerincdarabokat másik edénybe tesszük, a mártást rászűrjük, narancslével, madeiraborral vagy konyakkal, ribiszkeízzel, vagy zselével ízesítjük. Végül felforraljuk, és a vajat beletördelve összerázogatjuk. Burgonyaropogóst, spagettit, rizst adunk hozzá. Áfonyát vagy ribiszkezselét külön csészében tálalunk. Őz- vagy szarvas-combból hasonló módon készítjük. Az őzcombot részeire bontjuk, vékony zsineggel átkötjük, a továbbiakban úgy dolgozzuk fel, mint a párolt ...
szelidszeder szelidszeder
Tűzdelt őzgerinc párolva
alatt puhára pároljuk. A gerincdarabokat másik edénybe tesszük, a mártást rászűrjük, narancslével, madeiraborral vagy konyakkal, ribiszkeízzel, vagy zselével ízesítjük. Végül felforraljuk, és a vajat beletördelve összerázogatjuk. Burgonyaropogóst, spagettit, rizst adunk hozzá. Áfonyát vagy ribiszkezselét külön csészében tálalunk. Őz- vagy szarvas-combból hasonló módon készítjük. Az őzcombot részeire bontjuk, vékony zsineggel átkötjük, a továbbiakban úgy dolgozzuk fel, mint a párolt ...
bubszi bubszi
Tűzdelt őzgerinc párolva
fedő alatt puhára pároljuk. A gerincdarabokat másik edénybe tesszük, a mártást rászűrjük, narancslével, madeiraborral vagy konyakkal, ribiszkeízzel, vagy zselével ízesítjük. Végül felforraljuk, és a vajat beletördelve összerázogatjuk. Burgonyaropogóst, spagettit, rizst adunk hozzá. Áfonyát vagy ribiszkezselét külön csészében tálalunk. Őz- vagy szarvas-combból hasonló módon készítjük. Az őzcombot részeire bontjuk, vékony zsineggel átkötjük, a továbbiakban úgy dolgozzuk fel, mint a párolt ...
1vargaildyko 1vargaildyko
Süti ajánló
Zuccotto, a különleges formájú torta horvathnemagdi
Migovától hoztam!:-)) sarkany52
Mákos lepény a kedvencem tinka1951
Mandulás kuglóf bubszi
Zserbó!!!! bozsanyinemanyi
Áfonyás piskóta recept kovacs_zsoka
Recept jjanosne
Baileys krémes piskótatekercs moncsika77
szénhidrát napra faciendum
Vajas levelek rochlitzne
Szárnyas receptek
Valamit könnyen, gyorsan... gaby13
Receptek. mamucika
Kijevi kotlett bubszi
Receptek 3.japan margareta51
Szárnyassaláta bubszi
Gyors tepsis tejszínes-sajtos jotunder60
Sörben párolt csirkemell 1vargaildyko
Csirkemell fűszeres tésztában bubszi
Csípős csirkesaláta recept baggesz20
Mustáros tejfölös horvathnemagdi
Marhából készült ételek
Szatmári lakodalmas bubszi
Hidegtálak marti1951
Nagymuzsalyi töltött káposzta recept jamborlulu
Musttal, borral bulac57
Bográcsgulyás II. bubszi
Babos lencsegulyás csipetkével bkisseva
Káposztás bableves ujjozsef
Rostélyos lublu
Muszaka szerintem recept baggesz20
Gulyásleves recept toth_beata
Sertésből készült ételek
Bakonyi sertéspaprikás moncsika77
Prágai vagdalt pogácsa csibi52
Sütni való kolbász bubszi
Zöldségekkel rakott hús horvathnemagdi
Finom sertésláb klara50
Töltött dagadó - másként jupiter21
Töltött káposzta peszko
FŐÉTEL AJÁNLAT a MAI NAPRA: 1vargaildyko
Gombás sertéshús bulac57
Alföldi húsos gombóc bkisseva
Halból készült ételek
Vacsora csata jjanosne
Fonyódi halászlé peterimajoridozsahe
Ponty lengyel mártással bubszi
Pisztráng kékre főzve jozsef_olah_9843
Lecsós ponty bubszi
Nagybaracskai halászlé bubszi
karácsonyi levesek suzymama
Vajas pisztráng bubszi
Karácsonyi fogások horvathnemagdi
Hagymás harcsa �beefste bubszi
Vad ételek
Fácánsült lilikonyhaja
Vadászpecsenye bubszi
Kisalföldi vaddisznópörkölt recept kovacs_zsoka
Szarvasragu bulac57
Szegedi fácángulyás bubszi
Őzérmék erdei gombamártással horvathnemagdi
Dödölle rauchne02
Karácsonyi ételek tomicica
Ízőrzők – Csákvár – horvathnemagdi
Vadkacsa mézeskalácsos töltelé horvathnemagdi
Spagetti ajánló
Rukkola: keserű, de egészséges taltos1
Füstölt tarjával töltött palacsinta recept baggesz20
Cukkinis ételek bkisseva
Húsos tészta recept edesangyal
Recept Neked snbela44
Bolognai spagetti horvathnemagdi
sziciliai spagetti ! ibolya58
Margit hozta sarkadykati
Füstölt tarjával töltött gombafejek zsokanita
7 különleges, könnyen elkészíthető tésztaétel vacsorára suzymama
Pizza receptek
Pizza szósz házilag, ennél ízletesebbet éttermekben sem talá suzymama
Pizza vegetali recept toth_beata
Croissant horvathnemagdi
Csirkemájas töltelék bubszi
Csíkos csokitorta horvathnemagdi
Villámgyors fogások a rohanós hétköznapokra – 7 fél ór tinka1951
Pizzatészta (alaprecept) 1. mailona
Gyümölcsös pizza kohlinka
Szójalisztes pizza tészta bubszi
Medvehagyma dorotea55
Hamburger receptek
Ma itt jártam: sarkadykati
x nagyuska
Kevés munkával horvathnemagdi
Gyors hamburger recept gonda_katalin
Hamburger baratnu
Hamburger baratnu
Hamburger zsemle recept baggesz20
Aztán mégis. horvathnemagdi
Hamburger buci recept jamborlulu
Házi hamburger 2. recept kovacs_zsoka
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU