Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
.....párolt báránycomb
Tokaji édes szamorodniban párolt báránycomb
Elkészítési idő: 70 perc
Ajánlott ital: Kecskeméti ezerjó
Hozzávalók: 8 dkg füstölt szalonna, 80 dkg báránycomb, 5 g törött bors, 8 dkg zsír, 12 dkg sárgarépa, 10 dkg fehérrépa, 5 dkg zeller, 10 dkg vöröshagyma, 3 dkg paradicsompüré, 3 dkg liszt, 3 g szegfűbors, 2 dl tokaji édes szamorodni, 4 dkg áfonyalekvár, 2 dkg cukor, só

Elkészítése: A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk és ezzel a báránycombot gazdagon megtűzdeljük. Sóval és ...
bubszi bubszi
.....párolt báránycomb
Tokaji édes szamorodniban ...... Elkészítési idő: 70 perc Ajánlott ital: Kecskeméti ezerjó Hozzávalók: 8 dkg füstölt szalonna, 80 dkg báránycomb, 5 g törött bors, 8 dkg zsír, 12 dkg sárgarépa, 10 dkg fehérrépa, 5 dkg zeller, 10 dkg vöröshagyma, 3 dkg paradicsompüré, 3 dkg liszt, 3 g szegfűbors, 2 dl tokaji édes szamorodni, 4 dkg áfonyalekvár, 2 dkg cukor, só Elkészítése: A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk és ezzel a báránycombot gazdagon megtűzdeljük. Sóval és törött ...
bubszi bubszi
.Mustban párolt báránycomb
.Mustban párolt báránycomb Szénási Pálné receptje Hozzávalók: 60 dkg báránycomb (színhús egészben) 8 dkg húsos angolszalonna 4 dkg zsír 12 dkg sárgarépa 8 dkg petrezselyemgyökér 4 dkg zellergumó 1 kis fej vöröshagyma 1 evőkanál sűrített paradicsom só 4-5 szem bors 1 csipetnyi őrölt fehérbors 1 csipetnyi szegfűbors 2 evőkanál liszt 2 dkg cukor 2 dl must kevés áfonya Elkészítés: A combot ...
maroka maroka
Birkahúsból készült ételek
elpárolgott levet borral és vízzel pótoljuk. Amikor a hús már majdnem puha, hozzákeverjük az áfonyaízt és egy kevés cukrot. A megpuhult húst kivesszük, a párolólét átszűrjük és jól beforraljuk. Tálaláskor a felszeletelt húsra öntjük, és burgonyaropogóst adunk hozzá. Vásárhelyi birkacomb. Hozzávalók: 1 kg birkacomb, 10 dkg füstölt szalonna, 1 dl olaj, 1 fej vöröshagyma, 20 dkg vegyes zöldség, só bors, 1 kanál liszt, 1 kiskanál paradicsompüré, kakukkfű, 2 dl bor. A ...
kloppenburg kloppenburg
Fehérboros nyúltokány
Hozzávalók: 80 dkg nyúlcomb, 10-10 dkg gépsonka, angolszalonna és csemegeuborka, 5 dkg liszt, 1 dl paradicsomlé, 2 dl fehérbor, törött bors, só. Elkészítése: A csontról lefejtett húst ceruza vastagságú csíkokra vágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, és lisztbe forgatjuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a húst, felöntjük a paradicsomlével, és letakarva pároljuk. Amikor a hús puhulni kezd, beletesszük a finom metéltre vágott gépsonkát és az uborkát. Beleöntjük ...
bubszi bubszi
Gemenci őzgerinc
Hozzávalók: 1,6 kg őzgerinc, 10 dkg vegyes zöldség, 1 db vöröshagyma, 1 db babérlevél, 1 szál kakukkfű, 10 dkg füstölt szalonna, 5 dkg zsír, só, bors Mártás: 4 db tojássárgája, 20 dkg vaj, 0,5 dl ecet, 2 dkg vöröshagyma, só, cayenne bors, egész bors, babérlevél, tárkony, petrezselyem, 1 kiskanál paradicsompüré, 1 db citrom A Choron-mártás készítése: a vajat felolvasztjuk, félretesszük. Ecetben megfőzzük a durvára törött borsot, babérlevelet, tárkonyt, és az aprított vöröshagymát. Ha az ...
klerierzsi klerierzsi
Házinyúl-tokány
Házinyúl-tokány Hozzávalók: 80 dkg nyúlcomb, 10-10 dkg gépsonka, angolszalonna és csemegeuborka, 5 dkg liszt, 1 dl paradicsomlé, 2 dl fehérbor, törött bors, só A csontról lefejtett húst ceruza vastagságú csíkokra vágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, és lisztbe forgatjuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a húst, felöntjük a paradicsomlével, és letakarva pároljuk. Amikor a hús puhulni kezd, beletesszük a finom metéltre vágott gépsonkát és az uborkát. Beleöntjük ...
bubszi bubszi
Pecsenyekacsa vörösboros mártá
Hozzávalók: 1 pecsenyekacsa, 20 dkg gomba, 15-15 dkg sárga és fehérrépa, 10 dkg zeller, 1 fej hagyma, 8 dkg vaj, 4 dl száraz vörösbor, 3 ek. olaj, 2 babérlevél, őrölt bors, só. A megtisztított zöldségeket karikára vágjuk, a hagymát feldaraboljuk, és forró olajban megpirítjuk. Rátesszük a negyedekre vágott kacsát, sóval, borssal, babérlevéllel fűszerezzük. 4 dkg olvasztott vajjal meglocsoljuk, fedő alatt pároljuk, és közben borral locsolgatjuk. Zsírjára pirítjuk, a bőrét pirosra ...
bubszi bubszi
Párolt Marhafartő
Hozzávalók: 60-70 dkg marhafartő (comb), 15 dkg vegyeszöld­ség, 1 fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 6 dkg zsír, 1 babérlevél, néhány szem egész bors, 2 evőkanál paradicsompüré, 2 evőka­nál liszt, cukor, 1 dl vörös bor, só. Elkészítés: Forró zsírban a besózott hús minden oldalát átsütjük, majd a zsírból ...
1vargaildyko 1vargaildyko
Szűzérmék laskagomba pörkölttel
megfonnyasztjuk, félrehúzzuk, megszórjuk a pirospaprikával. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, paprikát, paradicsomot, zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, fedő alatt saját levében kb 30 perc alatt készre főzzük. Ezalatt elkészítjük a burgonyaropogóst: A kockára vágott, tisztított burgonyát sós vízben megfőzzük. Melegen áttörjük, hozzáadjuk a zsírt, lisztet, egy tojást, sót és a tejfölt, tésztát gyúrunk belőle. Vizes kézzel ovális alakúra formázzuk, ha ragad, adjunk hozzá még lisztet. Felvert ...
suzymama suzymama
Tűzdelt őzgerinc ...
őzgerincre, és fedő alatt puhára pároljuk. A gerincdarabokat másik edénybe tesszük, a mártást rászűrjük, narancslével, madeiraborral vagy konyakkal, ribiszkeízzel, vagy zselével ízesítjük. Végül felforraljuk, és a vajat beletördelve összerázogatjuk. Burgonyaropogóst, spagettit, rizst adunk hozzá. Áfonyát vagy ribiszkezselét külön csészében tálalunk. Őz- vagy szarvas-combból hasonló módon készítjük. Az őzcombot részeire bontjuk, vékony zsineggel átkötjük, a továbbiakban úgy dolgozzuk fel, mint a párolt ...
szelidszeder szelidszeder
Tűzdelt őzgerinc párolva
alatt puhára pároljuk. A gerincdarabokat másik edénybe tesszük, a mártást rászűrjük, narancslével, madeiraborral vagy konyakkal, ribiszkeízzel, vagy zselével ízesítjük. Végül felforraljuk, és a vajat beletördelve összerázogatjuk. Burgonyaropogóst, spagettit, rizst adunk hozzá. Áfonyát vagy ribiszkezselét külön csészében tálalunk. Őz- vagy szarvas-combból hasonló módon készítjük. Az őzcombot részeire bontjuk, vékony zsineggel átkötjük, a továbbiakban úgy dolgozzuk fel, mint a párolt ...
bubszi bubszi
Tűzdelt őzgerinc párolva
fedő alatt puhára pároljuk. A gerincdarabokat másik edénybe tesszük, a mártást rászűrjük, narancslével, madeiraborral vagy konyakkal, ribiszkeízzel, vagy zselével ízesítjük. Végül felforraljuk, és a vajat beletördelve összerázogatjuk. Burgonyaropogóst, spagettit, rizst adunk hozzá. Áfonyát vagy ribiszkezselét külön csészében tálalunk. Őz- vagy szarvas-combból hasonló módon készítjük. Az őzcombot részeire bontjuk, vékony zsineggel átkötjük, a továbbiakban úgy dolgozzuk fel, mint a párolt ...
1vargaildyko 1vargaildyko
Süti ajánló
Az én fagyi receptem nnpapszi
Fokhagymás, sonkás muffin gabfe
Sütés nélküli sütemények drkerekesmaria
Egy tojásos reifregina
fahéjas krémfagyi tundihugi
Diós Párnácskák 1vargaildyko
Gesztenyés tekercs mama57
Almás bugta napsugar71
S betűs receptek horvathnemagdi
Csokikrémes Puffancs 1vargaildyko
Szárnyas receptek
Csúsztatott csirke csíkok horvathnemagdi
Szegedi csirkegulyás bubszi
Mandulás rakott pulyka 1vargaildyko
Pikáns csirkemell bubszi
Szerelemleves baratnu
Sonkás-sajtos pulykaropogós fboka
Szalonnás máj bubszi
Szecsuáni csirke recept toth_beata
Tepsis csirke sült zöldségekkel recept jamborlulu
Csirkés babgulyás recept baggesz20
Marhából készült ételek
Marhasteak bulac57
Mexikói bableves horvathnemagdi
Már nem is emlékszem horvathnemagdi
Karácsonyi ételek skorpiolilike
Mézes részeges körtével bubszi
Gulyás erőleves magyar módon bubszi
Fuszerek/Arab/ margareta51
Scsí fehér káposztából bubszi
14 házias mennyei levesbetét recept! tinka1951
Különleges palacsinta bubszi
Sertésből készült ételek
Receptek horvathnemagdi
Gyrostál klementinagidro
Bab leves recept kovacs_zsoka
B receptek horvathnemagdi
Hétvezér tokány pacsakute
Majoránnás tokány klerierzsi
Ízőrzők – Nikla – horvathnemagdi
Már egyszer megcsináltam sarkadykati
Káposztás kelt gombóc horvathnemagdi
Borsos tokány reifregina
Halból készült ételek
P betűs receptek horvathnemagdi
A felfújt szuflé-ügy horvathnemagdi
Hal burgonyabundában - korall44
Bajai halászlé recept jamborlulu
Zellerkrémleves lazacrózsákkal bulac57
x nagyuska
Lazacos-spenótos makaróni 1vargaildyko
Hortobágyi palacsinta másképp recept boszorlany
Lazac görögös jellegű salátáva rochlitzne
Halpaprikás bográcsban bubszi
Vad ételek
Fácán raguleves recept baggesz20
Római tálas receptek sarkadykati
Sz betűs receptek horvathnemagdi
Miklós, Miksa, Mikulás horvathnemagdi
Vadászpecsenye bubszi
Itt van az ideje sarkadykati
Almás-sajtos vadkacsa ujjozsef
Fácánleves reifregina
Almával töltött fácán bubszi
Pálinkával készült ételek, sütemények receptjei bkisseva
Spagetti ajánló
Zöldséges mix margoka59
Elsősegély a kamrából: a tészta horvathnemagdi
Póréhagyma receptek nanoka72
OLASZ csirkeGULYÁS SAJTTAL bubszi
H.Kohut Katalin Bolognai spagetti kohlinka
Spagetti szénégető módra bubszi
Zöldséges-sonkás sült tészta horvathnemagdi
Kapros thai tészta recept jamborlulu
Piemonti spagetti horvathnemagdi
Spagetti kapormártásban bubszi
Pizza receptek
Vékony, ropogós pizza veronika74
Sonkás – olívás pizza bubszi
Más nemzetek pizzái: bubszi
Pizza parnacskak margareta51
Lecsós pizza bubszi
Családunk kedvence sarkadykati
Dübbencs – Édesen és sósan egyaránt nagy kedvenc magdus60
Lapo kenyér serpenyőben sütve faciendum
Asztalon sült pizza horvathnemagdi
Pizza tészta Balázs módra: bubszi
Hamburger receptek
Hamburger Puffancs recept boszorlany
A tökéletes hamburgerzsemle recept gonda_katalin
Hamburger pulykahússal suzymama
Hamburger horvathnemagdi
Ázsiai hamburger klerierzsi
Óriás hamburger angyalka___
Házi hamburger 2. recept kovacs_zsoka
Házi készítésű hamburger recept baggesz20
Aztán mégis. horvathnemagdi
Nagytakarítás! - Energizáló juditmama
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU