Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
.....párolt báránycomb
Tokaji édes szamorodniban ......
Elkészítési idő: 70 perc
Ajánlott ital: Kecskeméti ezerjó
Hozzávalók: 8 dkg füstölt szalonna, 80 dkg báránycomb, 5 g törött bors, 8 dkg zsír, 12 dkg sárgarépa, 10 dkg fehérrépa, 5 dkg zeller, 10 dkg vöröshagyma, 3 dkg paradicsompüré, 3 dkg liszt, 3 g szegfűbors, 2 dl tokaji édes szamorodni, 4 dkg áfonyalekvár, 2 dkg cukor, só

Elkészítése: A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk és ezzel a báránycombot gazdagon megtűzdeljük. Sóval és törött ...
bubszi bubszi
.....párolt báránycomb
Tokaji édes szamorodniban párolt báránycomb Elkészítési idő: 70 perc Ajánlott ital: Kecskeméti ezerjó Hozzávalók: 8 dkg füstölt szalonna, 80 dkg báránycomb, 5 g törött bors, 8 dkg zsír, 12 dkg sárgarépa, 10 dkg fehérrépa, 5 dkg zeller, 10 dkg vöröshagyma, 3 dkg paradicsompüré, 3 dkg liszt, 3 g szegfűbors, 2 dl tokaji édes szamorodni, 4 dkg áfonyalekvár, 2 dkg cukor, só Elkészítése: A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk és ezzel a báránycombot gazdagon megtűzdeljük. Sóval és ...
bubszi bubszi
.Mustban párolt báránycomb
.Mustban párolt báránycomb Szénási Pálné receptje Hozzávalók: 60 dkg báránycomb (színhús egészben) 8 dkg húsos angolszalonna 4 dkg zsír 12 dkg sárgarépa 8 dkg petrezselyemgyökér 4 dkg zellergumó 1 kis fej vöröshagyma 1 evőkanál sűrített paradicsom só 4-5 szem bors 1 csipetnyi őrölt fehérbors 1 csipetnyi szegfűbors 2 evőkanál liszt 2 dkg cukor 2 dl must kevés áfonya Elkészítés: A combot ...
maroka maroka
Birkahúsból készült ételek
elpárolgott levet borral és vízzel pótoljuk. Amikor a hús már majdnem puha, hozzákeverjük az áfonyaízt és egy kevés cukrot. A megpuhult húst kivesszük, a párolólét átszűrjük és jól beforraljuk. Tálaláskor a felszeletelt húsra öntjük, és burgonyaropogóst adunk hozzá. Vásárhelyi birkacomb. Hozzávalók: 1 kg birkacomb, 10 dkg füstölt szalonna, 1 dl olaj, 1 fej vöröshagyma, 20 dkg vegyes zöldség, só bors, 1 kanál liszt, 1 kiskanál paradicsompüré, kakukkfű, 2 dl bor. A ...
kloppenburg kloppenburg
Fehérboros nyúltokány
Hozzávalók: 80 dkg nyúlcomb, 10-10 dkg gépsonka, angolszalonna és csemegeuborka, 5 dkg liszt, 1 dl paradicsomlé, 2 dl fehérbor, törött bors, só. Elkészítése: A csontról lefejtett húst ceruza vastagságú csíkokra vágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, és lisztbe forgatjuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a húst, felöntjük a paradicsomlével, és letakarva pároljuk. Amikor a hús puhulni kezd, beletesszük a finom metéltre vágott gépsonkát és az uborkát. Beleöntjük ...
bubszi bubszi
Gemenci őzgerinc
Hozzávalók: 1,6 kg őzgerinc, 10 dkg vegyes zöldség, 1 db vöröshagyma, 1 db babérlevél, 1 szál kakukkfű, 10 dkg füstölt szalonna, 5 dkg zsír, só, bors Mártás: 4 db tojássárgája, 20 dkg vaj, 0,5 dl ecet, 2 dkg vöröshagyma, só, cayenne bors, egész bors, babérlevél, tárkony, petrezselyem, 1 kiskanál paradicsompüré, 1 db citrom A Choron-mártás készítése: a vajat felolvasztjuk, félretesszük. Ecetben megfőzzük a durvára törött borsot, babérlevelet, tárkonyt, és az aprított vöröshagymát. Ha az ...
tundihugi tundihugi
Házinyúl-tokány
Házinyúl-tokány Hozzávalók: 80 dkg nyúlcomb, 10-10 dkg gépsonka, angolszalonna és csemegeuborka, 5 dkg liszt, 1 dl paradicsomlé, 2 dl fehérbor, törött bors, só A csontról lefejtett húst ceruza vastagságú csíkokra vágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, és lisztbe forgatjuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a húst, felöntjük a paradicsomlével, és letakarva pároljuk. Amikor a hús puhulni kezd, beletesszük a finom metéltre vágott gépsonkát és az uborkát. Beleöntjük ...
bubszi bubszi
Pecsenyekacsa vörösboros mártá
Hozzávalók: 1 pecsenyekacsa, 20 dkg gomba, 15-15 dkg sárga és fehérrépa, 10 dkg zeller, 1 fej hagyma, 8 dkg vaj, 4 dl száraz vörösbor, 3 ek. olaj, 2 babérlevél, őrölt bors, só. A megtisztított zöldségeket karikára vágjuk, a hagymát feldaraboljuk, és forró olajban megpirítjuk. Rátesszük a negyedekre vágott kacsát, sóval, borssal, babérlevéllel fűszerezzük. 4 dkg olvasztott vajjal meglocsoljuk, fedő alatt pároljuk, és közben borral locsolgatjuk. Zsírjára pirítjuk, a bőrét pirosra ...
bubszi bubszi
Párolt Marhafartő
Hozzávalók: 60-70 dkg marhafartő (comb), 15 dkg vegyeszöld­ség, 1 fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 6 dkg zsír, 1 babérlevél, néhány szem egész bors, 2 evőkanál paradicsompüré, 2 evőka­nál liszt, cukor, 1 dl vörös bor, só. Elkészítés: Forró zsírban a besózott hús minden oldalát átsütjük, majd a zsírból ...
1vargaildyko 1vargaildyko
Szűzérmék laskagomba pörkölttel
megfonnyasztjuk, félrehúzzuk, megszórjuk a pirospaprikával. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, paprikát, paradicsomot, zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, fedő alatt saját levében kb 30 perc alatt készre főzzük. Ezalatt elkészítjük a burgonyaropogóst: A kockára vágott, tisztított burgonyát sós vízben megfőzzük. Melegen áttörjük, hozzáadjuk a zsírt, lisztet, egy tojást, sót és a tejfölt, tésztát gyúrunk belőle. Vizes kézzel ovális alakúra formázzuk, ha ragad, adjunk hozzá még lisztet. Felvert ...
suzymama suzymama
Tűzdelt őzgerinc ...
őzgerincre, és fedő alatt puhára pároljuk. A gerincdarabokat másik edénybe tesszük, a mártást rászűrjük, narancslével, madeiraborral vagy konyakkal, ribiszkeízzel, vagy zselével ízesítjük. Végül felforraljuk, és a vajat beletördelve összerázogatjuk. Burgonyaropogóst, spagettit, rizst adunk hozzá. Áfonyát vagy ribiszkezselét külön csészében tálalunk. Őz- vagy szarvas-combból hasonló módon készítjük. Az őzcombot részeire bontjuk, vékony zsineggel átkötjük, a továbbiakban úgy dolgozzuk fel, mint a párolt ...
szelidszeder szelidszeder
Tűzdelt őzgerinc párolva
fedő alatt puhára pároljuk. A gerincdarabokat másik edénybe tesszük, a mártást rászűrjük, narancslével, madeiraborral vagy konyakkal, ribiszkeízzel, vagy zselével ízesítjük. Végül felforraljuk, és a vajat beletördelve összerázogatjuk. Burgonyaropogóst, spagettit, rizst adunk hozzá. Áfonyát vagy ribiszkezselét külön csészében tálalunk. Őz- vagy szarvas-combból hasonló módon készítjük. Az őzcombot részeire bontjuk, vékony zsineggel átkötjük, a továbbiakban úgy dolgozzuk fel, mint a párolt ...
bubszi bubszi
Tűzdelt őzgerinc párolva
alatt puhára pároljuk. A gerincdarabokat másik edénybe tesszük, a mártást rászűrjük, narancslével, madeiraborral vagy konyakkal, ribiszkeízzel, vagy zselével ízesítjük. Végül felforraljuk, és a vajat beletördelve összerázogatjuk. Burgonyaropogóst, spagettit, rizst adunk hozzá. Áfonyát vagy ribiszkezselét külön csészében tálalunk. Őz- vagy szarvas-combból hasonló módon készítjük. Az őzcombot részeire bontjuk, vékony zsineggel átkötjük, a továbbiakban úgy dolgozzuk fel, mint a párolt ...
bubszi bubszi
Süti ajánló
Túrógombóc málnaöntettel... 1vargaildyko
*HÚSVÉTI**sonkás kenyér** bubszi
Almás-csokis kocka yaskane
Almás-meggyes muffin recept kovacs_zsoka
áfonyás narancsos muffin ! ibolya58
Édes töltött kifli rochlitzne
ribizlis-habos álom faciendum
3bit szelet horvathnemagdi
Zserbó kifli 1vargaildyko
Citromkrémes eperrolád bulac57
Szárnyas receptek
Ma fánkot sütök...:) bodaaniko
Barátok kedvence - "Isteni" margitanya
GOMBÁS TYÚKleves bubszi
Pasifogó tepsis hús rochlitzne
5 isteni epres recept grimilda
Házi májkrém anna5971
Tejszínes-fokhagymás zöldség-p horvathnemagdi
Pácolt rakott csirkemell mailona
Rakott csirkemell vorosrozsa66
A medvehagymáról minden, amit tudni kell baratha
Marhából készült ételek
Rakott törökparadicsom bubszi
“Ó, vaslábas, te guszta kis jószág!” anna4459
Saslik, rablóhús, nyárs aprochef
Bolognai spagetti horvathnemagdi
Szatmári lakodalmas bubszi
Friss, zöld, ropogós horvathnemagdi
V.boros m.pörk.f.hagymás gomb. korall44
Palócleves 2. horvathnemagdi
Hétvezér-tokány 1. bubszi
Ízőrzők –Óbánya– horvathnemagdi
Sertésből készült ételek
Zöldséges-paradicsomos sertésragu recept toth_beata
Amerikai rakott burgonya 1vargaildyko
Pikáns sonkagombócleves horvathnemagdi
Palócleves recept toth_beata
T betűs recept horvathnemagdi
Sertésérmék édes-savanyú zölds bubszi
Sertéskocsonya bubszi
Finom falatok piroska0101
Töltött káposzta klarika47
zöldséges bitok! ibolya58
Halból készült ételek
Oliva olajban konfitált afrikai harcsaderék borsótextúrákkal suzymama
Karácsonyi menűsor korall44
Halászlé gombóccal yaskane
Lazac valois módon bubszi
Bakonyi halgombóc-leves bubszi
Gombás ponty tepsiben jozsef_olah_9843
Halételek jozsef_olah_9843
A lé a tét - avagy pár szó a horvathnemagdi
Rakott pisztráng bubszi
5 tipp a család egészségesebb veronika74
Vad ételek
Fácán gesztenyés almával horvathnemagdi
Vadpástétom rakott makarónival bubszi
szarvaspörkölt zsemlegombóccal faciendum
savanyú burgonyaleves ibolya58
Tűzdelt őzgerinc párolva bubszi
Almás-sajtos vadkacsa ujjozsef
Bableves szarvaspörkölttel tundihugi
Fácánleves Újházi módra bubszi
Recept jjanosne
Receptek horvathnemagdi
Spagetti ajánló
Paradicsomos húsgombóc horvathnemagdi
Spagetti magyarosan bubszi
Bolognai spagetti másképp recept baggesz20
Zöld csütörtök - Népi szokás maroka
Olasz zöldségleves rochlitzne
Olasz zöldségleves recept toth_beata
Ízletes Spagetti 1vargaildyko
Hamis túrós (túró nélküli) sütemény recept kovacs_zsoka
Bácskai füstölt spagetti p. lilikonyhaja
FŐÉTEL AJÁNLAT a MAI NAPRA: 1vargaildyko
Pizza receptek
Pizzakifli bubszi
Pizza funghi bubszi
Pizzás csiga 2 recept gonda_katalin
Pizza lalakne
Olcsó házi leveles tészta veronika74
Búzacsírás Pizza Tészta 1vargaildyko
Pizza recept horvathnemagdi
Puliszkás pizza bozsanyinemanyi
Pizza recept flammerne
mai recept faciendum
Hamburger receptek
Péksütemények - hamburger horvathnemagdi
Házi hamburger recept gonda_katalin
Hamburger zsemle vagikriszti
Viszlát, tartósító: mustár készítése házilag tinka1951
Szezám(mag)! Tárulj! horvathnemagdi
Házi hamburger grimilda
Hamburger baratnu
Hamburger horvathnemagdi
Grillezett hamburgerpogácsa panni48
Sajtos hamburger recept kovacs_zsoka
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU