Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
Lecsó-körkép
Ugyan, ki ne ismerné a lecsókészítés rejtelmeit? Valójában nincs egységes recept, hiszen valaki a rizses lecsóra esküszik, más a tojásosra, de olyan is van, aki azt mondja: a jó lecsó titka, a húsos szalonna...

Az alaprecept szerint néhány paprika, paradicsom, zsiradék és hagyma kell hozzá, ám mindezt kiegészíthetjük mindenféle földi jóval: tarhonyával, rizzsel, kolbásszal, virslivel, szalonnával, tojással, karfiollal, zöldbabbal, burgonyával, cukkínivel, babbal, gombával. És akkor még az egyéni fűszerezésről nem is beszéltünk. Mert van, aki erősen szereti, van aki fokhagymával, pirospaprikával, és előfordul az is, hogy valaki semmilyen fűszert nem használ, mondván, hadd jöjjön ki a zöldségek valódi íze.
Aztán itt vannak a legkülönfélébb lecsós ételek, amelyek a legnagyobb ínyencek igényeit is kielégítik: a lecsós hal, a lecsós pizza vagy a lecsós burgonya. Bizony, van új a nap alatt! Olvasd el cikkünket, és próbálj ki néhány - a hagyományostól eltérő - lecsóreceptet!

Variációk lecsóra

Peperonata (olasz, szegény lecsó)

Hozzávalók 4 személyre: 1 kg sárga és piros húsú paprika vegyesen, 2 nagy fej hagyma, 40 dkg érett paradicsom, 10-12 bazsalikomlevél, 1 evőkanál (2 dkg) vaj vagy margarin, 1/2 dl olívaolaj
Előkészítés: A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A paradicsomot megmossuk, néhány percre forró, majd hideg vízbe dobjuk, meghámozzuk, magjait eltávolítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A bazsalikomleveleket leöblítjük, felaprózzuk.
Elkészítés:
A vaj vagy margarin és az olaj keverékében üvegesre pároljuk a hagymát, rádobjuk a paprikát, lefedjük, és mérsékelt tűzön 10 percig pároljuk.
Hozzáadjuk a felaprózott paradicsomot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fedő alatt, lassú tűzön 15 percig főzzük, megszórjuk a bazsalikommal, és fedő nélkül rövid lére sütjük-sűrítjük. Melegen és hidegen egyaránt kitűnő.

Krumplis-szalonnás lecsó

Hozzávalók 4 személyre: 20 dkg húsos szalonna, 2 nagy fej hagyma, 30 dkg paradicsom, 50 dkg paprika, 40 dkg apró burgonya, 2 teáskanál fűszerpaprika, erőspaprika ízlés szerint
Előkészítés: A szalonnát apró kockára vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, és vékonyra szeleteljük. A paradicsomokat 8-10 másodpercre lobogó vízbe tesszük, lehűtjük, lehúzzuk a héját, és a húsát cikkekre vágjuk. A paprikákat megmossuk, kimagozzuk és felszeleteljük. Megmossuk, és megtisztítjuk a burgonyákat, ha szükséges félbe, vagy negyedbe vágjuk.
Elkészítés: Lábasban zsírjára pirítjuk a szalonnát, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Megszórjuk a fűszerpaprikával, gyorsan elkeverjük, és 1 dl vizet öntünk rá. Beletesszük a burgonyákat, sózzuk, és ízlés szerint erős paprikát is teszünk bele. 10 percig lefedve pároljuk. Beletesszük a paprikát, ha kell, pici vizet adunk hozzá, és további 5 percig pároljuk, de már nem kell a fedő. Amikor a paprika félig puha, mehet bele a paradicsom, ha szükséges, megsózzuk. Még 5-10 percig puhítjuk, és elkészült.

Karfiolos-gombás lecsó

Hozzávalók 4 személyre: 1 nagy fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 40 dkg gomba, 30 dkg karfiol, 3 paprika, 2 paradicsom, 5 evőkanál olaj, 1/2 kávéskanál majoránna, 1/2 kávéskanál őrölt kömény, 1 teáskanál pirospaprika, 1 csokor petrezselyem
Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük. A karfiolt apró rózsákra szedjük, megmossuk és lecsepegtetjük. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, a húsát vékony csíkokra vágjuk. A paradicsomot néhány pillanatra forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, és a húsát kis darabokra aprítjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és üvegesre pirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a paprikát, és pár percig kevergetve pároljuk. Beletesszük a gombát, a karfiolt, a paradicsomot, megszórjuk majoránnával, köménnyel, sóval, borssal, pirospaprikával, és lazán összekeverjük. Lassú tűzön, lefedve kb. 15 percig pároljuk, majd levesszük a fedelét, megszórjuk a fokhagymával, összekeverjük, és néhány perc alatt elpárologtatjuk a levét. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk, megszórjuk vele az ételt, és forrón tálaljuk.

Gombás lecsó

Hozzávalók: 70 dkg paprika, 2 db paradicsom, 2 db vöröshagyma, 20 dkg gomba, 4 dkg füstölt szalonna, 2 dl tejföl, 1 gerezd fokhagyma, petrezselyem, só, bors, paprika, ételízesítő
Elkészítés: A szalonnát teflonba tesszük, és amikor megpirult, hozzáadjuk a hagymát és jól átsütjük. Lehúzzuk a tűzről, megszórjuk pirospaprikával, belekeverjük a megtisztított, apróra vágott gombát és a saját levében addig pároljuk, amíg zsírjára sül. Megsózzuk és hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, majd legvégül a paradicsomot. Amikor minden kellőképp megpuhult minden, óvatosan belekeverjük a tejfölt, majd fűszerezzük, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és forrón tálaljuk.

Kapros-kukoricás lecsó

Hozzávalók 4 személyre: 2 fej vöröshagyma, 1 piros színű paprika, 1 csirkeleveskocka, 1 doboz csemege kukorica, 1 csokor kapor, 1 pár debreceni, 1 evőkanál margarin, 12 dkg rizs, 25 dkg mélyhűtött zöldborsó, 2,5 dl tej
Előkészítés: A hagymát megtisztítjuk, és apró kockára vágjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és a húsát vékony csíkokra vágjuk. A leveskockát felforraljuk 2 és fél dl vízzel. A kukoricát felbontjuk, lecsepegtetjük a levét. A paradicsomot megmossuk, kimagozzuk, és apróra daraboljuk. A kaprot megmossuk, apróra vágjuk. A debrecenit felkarikázzuk.
Elkészítés: A margarint nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, paprikát, és kb. 5 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a rizst, a zöldborsót, a paradicsomot és kukorica felét, lefedjük, 10 percig lassú tűzön pároljuk. A maradék kukoricát a tejjel összeturmixoljuk, majd a rizshez adjuk, megsózzuk, borsozzuk, és további 10 percig főzzük. Hozzáadjuk a debrecenit, összekeverjük, felforraljuk, megszórjuk a kaporral, és forrón tálaljuk.
Lecsós fogások

Lecsós káposzta

Hozzávalók: 2 db paradicsom, 3 db paprika, 2 db vöröshagyma, 25 dkg füstölt hús, 25 dkg savanyú káposzta, köménymag, só, bors, babérlevél.
Elkészítés: Kevés olajon üvegesre pároljuk az összevágott hagymát, hozzáadjuk a paprikát és néhány percig pároljuk, majd belekeverjük a paradicsomot, a káposztát és a füstölt húst, megfűszerezzük és puhára pároljuk az egészet. Tejföllel, kenyérrel tálaljuk.

Lecsós tarhonya

Hozzávalók: 1 db hagyma, 2 db paradicsom, 3 db (színes) paprika, 25 dkg tarhonya, 15 dkg kolbász, olaj a sütéshez, só, bors
Elkészítés: A kockára vágott hagymát és paprikát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzákeverjük a tarhonyát, és folyamatos kevergetés mellett megpirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot és a karikára vágott kolbászt, majd felengedjük annyi vízzel, amennyi épp ellepi. Megsózzuk, megborsozzuk, és takarék lángon addig főzzük, amíg a tarhonya megpuhul. (Az elfőtt levet folyamatosan pótolhatjuk). Savanyú uborkával, csalamádéval forrón tálaljuk.

Lecsós zöldbab

Hozzávalók: 2 db vöröshagyma, 2 db paprika, 3 paradicsom, 25 dkg zöldbab, só, bors, majoranna, bazsalikom, kevés olaj
Szokásos módon elkészítjük a lecsót, majd hozzákeverjük a zöldbabot, és óvatosan felforraljuk. Tejföllel ízesítjük, majd kenyérrel tálaljuk.

Lecsós-szalámis pizza

Hozzávalók 2 kerek pizzához:
A tésztához: 2 dl tej, 1 kávéskanál cukor, 2 dkg élesztő, 40 dkg liszt, 10 dkg vaj/margarin/olaj
A “rakományhoz": 5 dkg füstölt szalonna, 1 kis fej hagyma, 25 dkg zöldpaprika, 25 dkg paradicsom, 1 cukkíni, 10 dkg paprikás szalámi/kolbász, 6 dkg kemény sajt (pl. ementáli, trappista, edami), 2 szál petrezselyem, 2-3 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál pirospaprika, a nyújtáshoz liszt
Előkészítés:
A tejet a cukorral meglangyosítjuk, beletördeljük az élesztőt, jól
elkeverjük, lefedjük, és meleg helyen 10 percig kelesztjük, azaz
"felfuttatjuk". A lisztet, a zsiradékot és 1 kk. sót egy keverőtálba tesszük.
Hozzáadjuk az élesztős tejet, és a robotgép dagasztóspiráljával
fényes-hólyagosra kidolgozzuk. Tiszta konyharuhával letakarjuk, meleg helyen a kétszeresére, kb. 30 percig kelesztjük.
Közben a szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, felszeleteljük. A paradicsomot 1 percre forró vízbe dobjuk, héját lehúzzuk, magjait eltávolítjuk, felaprózzuk. A cukkínit megmossuk szárát levágjuk, vékony hasábokra vágjuk. A szalámit felkarikázzuk. A sajtot megreszeljük, a petrezselymet leöblítjük. A sütőtepsit kikenjük olajjal. A sütőt előmelegítjük 200°C-ra (gázsütő 3. fokozat).
Elkészítés:
A szalonnát zsírjára pirítjuk, megfonnyasztjuk rajta a hagymát, a tűzről
lehúzva elkeverjük benne a pirospaprikát. Rádobjuk a paradicsomot, a
zöldpaprikát, kissé megsózzuk, borsozzuk, és fedő alatt, mérsékelt tűzön
félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a cukkinit, és most már fedő nélkül (hogy a víz jócskán elpárologjon) az egészet puhára főzzük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán lazán átgyúrjuk, és 2 db 24 cm átmérőjű korongra kinyújtjuk-húzogatjuk. A tepsibe fektetjük, a széleket 2 cm-re felmagasítjuk, közepüket villával megszurkáljuk. Megkenjük olajjal, a tetejükre simítjuk a cukkínis lecsót, megrakjuk a szalámikarikákkal, megszórjuk a reszelt sajttal és 25-30 percig sütjük. Petrezselyemlevelekkel díszítve tálaljuk.

Lecsós keszeg

Hozzávalók: 50-60 dk keszeg, 3 db paradicsom, 4 db nagyobb paprika, 3 db vöröshagyma,3 gerezd fokhagyma, só, bors, paprika, zsír, étolaj, magyaros fűszerkeverék
Elkészítés: A halat megmossuk, beirdaljuk és besózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk és az irdalásokba tömjük, végül pirospaprikával és magyaros fűszerkeverékkel megszórjuk. A lecsót a szokásos módon elkészítjük, majd egy kiolajozott tepsibe tesszük a lecsó felét, rátesszük a megfűszerezett halat, köré a maradék lecsót, és előmelegített sütőben 18-20 perc alatt puhára sütjük. Reszelt vagy héjában sült burgonyával, friss kenyérrel tálaljuk.

Lecsós cukkíni - burgonyakoszorú

Hozzávalók 4 személyre: 40 dkg burgonya, 1 evőkanál borecet, 40 dkg zsenge cukkíni, 1 nagy fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 4 szál friss (1 kávéskanál szárított majoránna), 25 dkg paradicsom, 50 dkg zöldpaprika, 4+1 evőkanál olaj, 1 evőkanál vaj vagy margarin + a formához, 10-12 vékony szelet bacon, 1 kis babérlevél
Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk, enyhén sós, borecettel ízesített hideg vízben feltesszük főni, és majdnem puhára főzzük. A cukkíniket megmossuk, hámozatlanul vékonyra gyaluljuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát vékonyan felkarikázzuk. A majoránnát leöblítjük, levélkéit lecsipkedjük a szárakról finomra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk,
felaprózzuk. A zöldpaprikát kicsumázzuk és felkarikázzuk. A sütőt előmelegítjük 220°C-ra (gázsütő 4. fokozat).
Elkészítés:
A burgonyát leszűrjük, alaposan lecsepegtetjük. Egy serpenyőben
felforrósítunk 4 evőkanál olajat és 1 ek. vajat vagy margarint, hozzáadjuk az áttört fokhagymát és a majoránnát, erős tűzön megpirítjuk benne a cukkínit, szitakanállal tányérra szedjük.
A serpenyőbe-zsiradékba dobjuk a burgonyát, néhány percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a cukkínit, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, kíméletesen összekeverjük.
Kikenünk egy 22-24 cm átmérőjű koszorú alakú sütőformát. Belefektetjük a szalonnaszeleteket úgy, hogy két végük a forma peremén túllógjon. Beleszedjük-nyomkodjuk a cukkíni-burgonya keveréket, visszahajtjuk a szalonnavégeket, és a forró sütőben 30 percig sütjük.
Közben 1 evőkanál olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rádobjuk a paradicsomot és a babérlevelet, fedő nélkül néhány percig rotyogtatjuk. Hozzáadjuk a zöldpaprikát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és fedő nélkül puhára főzzük, rövid lére beforraljuk.
Kivesszük a koszorút a sütőből, 5 percig pihentetjük a formában, majd lapos tálra borítjuk, és a közepébe halmozzuk a forró lecsót. Petrezselyemmel vagy majoránnalevéllel díszíthetjük, azonnal tálaljuk.
oberhauserne oberhauserne
Címkék: zöldségek valódi, legkülönfélébb lecsós, legnagyobb ínyencek, lecsós pizza, lecsós burgonya, hagyományostól eltérő,

***darált**HÚSOS**PITE***
evőkanál olaj 40 dkg darált marhahús só, őrölt fekete bors 1 kiskanál frissen reszelt gyömbér (esetleg 1 mokkáskanál gyömbérpor) 2 dl főzőtejszín 2 tojás 2 evőkanál sűrített paradicsom 8-10 vékony szelet húsos füstölt szalonna (szeletelt bacon) 1-2 ágacska friss kakukkfű A tészta nyújtásához finomliszt A tálaláshoz nagy adag zöldsalátaElkészítés 1.A ...
bubszi bubszi
**TOJÁSSAL TÖLTÖTT HÚSPOGÁCSA***&***muffin***
Hozzávalók: 60 dkg darált hús 20 dkg főtt áttört burgonya 1 db tojás 6 db főtt tojás 12 db bacon szalonna só bors pirospaprika vöröshagyma-fokhagyma reszelve muffin sütő Elkészítése: A 6 db tojást megfőztem, megpucoltam és félbe vágtam. A szalonna kivételével a többi hozzávalókat összegyúrtam. A tenyerembe tettem egy pogácsához elegendő masszát, kisimítottam a kezemmel,ráhelyeztem fél tojást és ráformáltam a húsos masszát úgy,hogy ...
bubszi bubszi
*UPDATE* Bolognai spagetti
Hozzávalók 4 főre 40 dkg darált marhahús 10 dkg húsos szalonna 15 dkg hagyma 10 dkg répa 10 dkg zellerszár 20 dkg paradicsom 0.5 dl olívaolaj Update1 só bazsalikom oregánó fokhagyma 32 dkg szénhidrátcsökkentett spagetti tészta 25 dkg reszelt sajt Olívaolajon megfuttatjuk az apróra vágott szalonnát, kockázott hagymát, hozzátesszük a finomra vágott zellert, a lereszelt répát. A serpenyőbe tesszük a darált húst is, jól ...
1vargaildyko 1vargaildyko
3- féle étel, nyársonvsütve!
Használjuk ki a nyár utolsó hónapját, és készítsük a családi ebédet vagy vacsorát a szabadban! Most 3 féle nyársat is kínálok Neked. Jó sütögetést! Hozzávalók: - a szalonnás burgonyához: 20 dkg puha füstölt szalonna, 4 burgonya, 2 kis vöröshagyma. - a rablóhúshoz: 2 kis vöröshagyma, 20 dkg sertéshús, 20 dkg sertésmáj, 10 dkg füstölt szalonna, 10 dkg parasztkolbász, 1 húsos zöldpaprika. - a gyümölcsös csirkenyárshoz: 2 csirkemellfilé, 2 közepes ...
reifregina reifregina
4 fantasztikus lecsóváltozat
4 fantasztikus lecsóváltozat Plusz az alaprecept Hamarosan itt a lecsószezon. Akár te is eltehetsz egy-két üveggel, nem kell a nagyira várni. Próbáld ki a biztos receptet és néhány különlegességet! A lecsó igazi magyaros finomság, és valószínűleg senkiét nem szereted annyira, mint a nagymamádét. Ha azonban már nagy kislány vagy, kipróbálhatod a saját receptedet. A paradicsom és a paprika alap, de még sok finomságot tehetsz a lecsóba, sőt, meg is lepheted vele a ...
grimilda grimilda
4 különböző töltelékkel ellátott töltött húst.
1. Csirkemell őzgerincformában sütve -hideg tál (ennek a receptnek az alap ötletét az Andi konyhájából vettem) Hozzávalók: 60 dkg csirkemell, 20 dkg bacon szalonna, 15 dkg reszelt sajt, só, bors, petrezselyem ízlés szerint, 4 ek tejföl, 3 ek liszt, 2 tojás Elkészítés : 4 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal a petrezselyemmel, 15 dkg reszelt sajttal masszává keverjük. A húst apróra kockázzuk és a sajtos-tejfölös masszához adjuk. Az ...
suzymama suzymama
4 különböző töltelékkel ellátott töltött húst.
1. Csirkemell őzgerincformában sütve -hideg tál—(ennek a receptnek az alap ötletét az Andi konyhájából vettem) Hozzávalók: 60 dkg csirkemell, 20 dkg bacon szalonna, 15 dkg reszelt sajt, só, bors, petrezselyem ízlés szerint, 4 ek tejföl, 3 ek liszt, 2 tojás Elkészítés : 4 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal a petrezselyemmel, 15 dkg reszelt sajttal masszává keverjük. A húst apróra kockázzuk és a sajtos-tejfölös masszához adjuk. Az ...
reifregina reifregina
4 ínycsiklandó rakott étel
időd főzni? Gyorsan és könnyen elkészíthető egytálételre vágysz? Akkor ezeket a recepteket neked találták ki. Csak 30 perc, és kész! Szalonnás-húsos rakott tészta Hozzávalók: * 50 dkg darált sertéscomb * 10 dkg szalonna * 1 nagy fej vöröshagyma * fél kg spagetti * 5 dl főzőtejszín * só * bors * oregánó * majoránna * 15 dkg sajt A tésztát rakd fel főni sós vízben. A hagymát és a ...
grimilda grimilda
Süti ajánló
Tejfölös-meggyes pite bkisseva
Pöttyös havas háztető ujjozsef
Babapiskótás barackos tiramisu yaskane
Szezámmag fejesnemagdi
Almás-fahéjas kevert rochlitzne
Recept jjanosne
Mit is főzzek? sarkadykati
Cseszes turotorta margareta51
Tepsis almás egyszerűen horvathnemagdi
Narancstorta bubszi
Szárnyas receptek
Biryani muszlima
Csirkemell pongyolában suzymama
Rakott csirkemell anyu65
Csirkemell sajttakaróban recept kovacs_zsoka
Sajttal és színes paprikával rakott csirkemell 1vargaildyko
Barackos csirkemell sarkadykati
FÜSTÖLT csirkeLEVES MAZSOLÁVAL bubszi
Pulykasült zöldségkörettel bubszi
Őszibarackkal töltött pulykam. korall44
Csirkés rizottó a sütőből horvathnemagdi
Marhából készült ételek
káposztás gulyás ibolya58
olajozottabbi ízületek grimilda
Mexikói chilis bab bulac57
Bakonyi betyárleves janoselek
Csíki gulyás bubszi
Palócleves marhahússal recept toth_beata
Hal a tortán jjanosne
Receptek horvathnemagdi
Kínai recept horvathnemagdi
Lecsós szelet Rózsa módra horvathnemagdi
Sertésből készült ételek
x nagyuska
Káposztás malachús horvathnemagdi
Receptek horvathnemagdi
Szatmári lacipecsenye horvathnemagdi
Ízőrzők – Deszk – horvathnemagdi
Bácskai rizses hús recept baggesz20
Hagymás hús recept gonda_katalin
Zöldséges-tojásos fasírttekercs bkisseva
Mustáros rakott hús veronika74
Töltött paprika recept baggesz20
Halból készült ételek
Lerakott harcsa bubszi
Bagdadi ponty fokhagymás tejbe bubszi
Kató-féle halászlé bubszi
Tejfölös gombás ponty bubszi
Halpástétom 2. bubszi
bácskai halpaprikás ! ibolya58
Bajai halászlé 2. bubszi
Pisztráng Szalajka módra cilamami
Dunai halászlé 3 (Dunaújvárosi bubszi
Baconbe tekert heck 1vargaildyko
Vad ételek
Fácán savanyú káposztával rochlitzne
Tepsis szarvasragu bulac57
Vörösboros, áfonyás szarvas pörkölt juhtúrós galuskával suzymama
Nyúlpörkölt margoka59
Nagy emberek kedvenc étkei bulac57
Lasagne (ejtsd: lázánnyá) kisa622
Hogyan készül a dödölle? grimilda
Itt van az ideje sarkadykati
Torták kloppenburg
Lapcsánka erdész módra bubszi
Spagetti ajánló
Olasz zöldségleves 1. (Minestr bubszi
Mustáros spagettikeverék bubszi
Hagymás sütõtökös spagett horvathnemagdi
14 napos lúgosító étrend grimilda
Burgonyás-heringes egytálétel recept baggesz20
Kelkáposztás-baconös spagetti recept suzymama
Narancsos sonka húsvétra reifregina
Szardellás metélt bulac57
Pörkölt tepsiben yaskane
Húsos tészta recept edesangyal
Pizza receptek
Kombe bkisseva
Mai menü dundulino
Az alaptészta másik receptje bubszi
Kombe horvathnemagdi
x nagyuska
Ananászos pizza recept baggesz20
Pizzás csigák tundihugi
Pizza horvathnemagdi
Pizza horvathnemagdi
Francia hagymás lepény gabfe
Hamburger receptek
Virslis kifli veronika74
Házi hamburger recept gonda_katalin
Hamburger Puffancs recept boszorlany
Sajtos hamburger bubszi
Főzz a Családodnak! sarkadykati
Hamburger bucu recept kovacs_zsoka
Házi hamburger salátával recept boszorlany
Hamburger zsemle recept toth_beata
Hamburger buci recept jamborlulu
Hamburger baratnu
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU