| Karácsonyi ételek |
|
(majonéz, ketchup,).
Ha az egészség megengedi - nagyon finom erős tormával...
Pástétomhoz lehet használni csirke, liba, kacsa húst is.
Lengyelországban tipikus ünnepi előétel a karácsonyi és húsvéti asztalokon.
Filézett vagy egész pisztráng pirított mandulával
Hozzávalók: 2 db egész pisztráng, 1 evőkanál liszt, só, 5 dkg vaj, 10 dkg mandula, 0.5 dl olaj a sütéshez
Az egész pisztrángot megtisztítjuk a pikkelyeitől, megmossuk, ruhával letöröljük. A fejét levágjuk. Egy ruhával ... |
tomicica  |
|
|
| |
| Karácsonyi ételreceptek |
(majonéz, ketchup,).
Ha az egészség megengedi - nagyon finom erős tormával...
Pástétomhoz lehet használni csirke, liba, kacsa húst is.
Lengyelországban tipikus ünnepi előétel a karácsonyi és húsvéti asztalokon.
Filézett vagy egész pisztráng pirított mandulával
Hozzávalók: 2 db egész pisztráng, 1 evőkanál liszt, só, 5 dkg vaj, 10 dkg mandula, 0.5 dl olaj a sütéshez
Az egész pisztrángot megtisztítjuk a pikkelyeitől, megmossuk, ruhával letöröljük. A fejét levágjuk. Egy ... |
zsigaiklara  |
|
|
| |
|
|