Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
Fánk receptek (édes és sós)
A tuti jó recept

Hozzávalók: 50 dkg liszt, 1 tojás, 4 evőkanál olvasztott vaj, 1 kocka élesztő, 2-2,5 dl langyos tej, 2 ek cukor, csipet só

Fánksütés lépésről lépésre

1. Kimérjük a hozzávalókat. A lisztet átszitáljuk, ettől a tészta különösen lágy lesz. A tejet meglangyosítjuk, hogy könnyebben megkeljen majd az élesztő.
2. A lisztet keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a tojást és a felfuttatott élesztőt, és konyhai robotgéppel összekeverjük. Az olvasztott vajat a legvégén, kanalanként adjuk hozzá a tésztához.
3. Amikor elkészültünk a gyúrással, a tésztát meleg helyre (pl. radiátorra vagy annak közelébe) tesszük és egy órán át kelesztjük.
4. A megkelt tésztát kilisztezett deszkára tesszük és kb. 1 cm vastagra nyújtjuk.
5. A kinyújtott, téglalap alapú tésztát félbe hajtjuk és mégegyszer finoman átnyújtjuk. Ez valójában maga a trükk, így keletkezik a szalag!
6. A félbehajtott tésztából könnyű kézzel kiszaggatjuk a fánkokat.
7. A fánkokat egy tiszta konyharuhával lefedjük és fél órán át tovább kelesztjük. Célszerű egy picit bemelegíteni a konyhát, különben a tészta összeeshet.
8. Ha mindent szabályosan csináltunk, a kiszaggatott fánkok közel másfélszeresükre nőttek.
9. Forró, bő olajban elkezdjük kisütni a fánkokat. Érdemes félidőig fedő alatt, majd fedő nélkül sütni, hogy a tészta mindenhol átsüljön.
10. Nagy lángon süssük a fánkot, de ügyeljünk arra, nehogy túl gyorsan megbarnuljon, mert akkor nyers maradhat a közepe.
11. Ha elkészültünk, szedjük szalvétára vagy papírtörlőre a jól átsütött fánkokat és azon melegiben szórjuk meg porcukorral. Máris fogyasztható.



5 perces fánk

Hány személyre: 2-4

1 db tojás, 1 csom. sütőpor, 1 kis doboz natúr joghurt, 15 dkg liszt

Össze kell keverni a hozzávalókat és egy evőkanállal, forró olajba szaggatni és kisütni, majd a végén lecsöpögtetni, lekvárral, porcukorral tálalni.

Fánk

Hány személyre: 4-5

30 dkg liszt
2 dkg élesztő
3 tojás sárgája
porcukor
2 dl tej

0,2 dl rum
20 dkg vaj

A tejben elkeverjük a porcukrot, az élesztőt és egy kevés lisztet. Amikor felfutott, összegyúrjuk a többi hozzávalóval, majd meleg helyre tesszük, és állni hagyjuk. Amikor a tészta megkelt, kinyújtjuk, majd kiszaggatjuk, és újra kelni hagyjuk. Utána forró olajban megsütjük. Lekvárral tálaljuk.

Cseh fánk

Hány személyre: 4

30 dkg liszt
3 tojás
2 dkg élesztő
2 ek. porcukor
1 dl tej
1 mk. olaj
vaníliás cukor


A tejet megmelegítjük, belemorzsoljuk az élesztőt, majd megkelesztjük. Utána a liszthez adjuk, a tojások sárgájával, a porcukorral és a sóval együtt. Annyi langyos tejet adunk hozzá, hogy lágy tészta legyen, majd összegyúrjuk a tojások habjával. Meleg helyen kelni hagyjuk, majd kinyújtjuk, és kiszaggatjuk. Egy tükörtojássütőt felforrósítunk, a mélyedésekbe 1-1 mokkáskanál olajat teszünk, majd kisütjük benne a fánkokat.
Vaníliás cukorral meghintve és lekvárral tálaljuk.

Eclaire

Hány személyre:

10 dkg vaj
10 dkg liszt
1 l víz
3 tojás
60 dkg kávés vagy csokoládés tejszínhab
10 dkg fondán

Együtt főzzük a vajat a liszttel és a vízzel, és közben állandóan kevergetjük. Beleütjük egyenként a 3 tojást, de már csak akkor, ha levettük a tűzről. Enyhén olajos sütőfelületre egyforma hosszúkás alakokat teszünk a masszából és forró sütőben megsütjük. Mikor kihült, áthúzzuk a tetejét barna vagy csokis fondánal úgy, hogy azt előre melegítjük, belemárjuk és hagyjuk megkötni. Majd az egyik oldalról késsel bevágjuk a tetejét és megtöltjük a tejszínhabbal.

Fánk (gyorskelesztős)

Hány személyre: 4-6

50 dkg liszt
2 tojássárgája
2 ek. porcukor
5 dkg vaj
3 dkg élesztő
1/2 l tej

Az élesztőt kevés tejben megfuttatjuk. A tojássárgáját az olvasztott vajjal és a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk az élesztőt. A kelesztőben a lisztet összegyúrjuk a tejjel, és a tojásos masszával, majd megkelesztjük. Forró olajban kisütjük.

Gyors ízes fánk

Hány személyre: 4-6

30 dkg liszt
15 dkg sertés zsír
6 dkg cukor
1 kk. citromlé
1 tojássárgája
barack vagy ribizlilekvár
olaj

A lisztet összegyúrjuk a zsírral, a cukorral, a citromlével és a tojássárgájával, majd egy gyúródeszkán kb. ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk. Egy nagyobb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a tésztát, majd olajban kisütjük őket. A fánkokat kettesével összeragasztjuk a lekvárral, és így kínáljuk őket.

Képviselőfánk

Hány személyre: kb. 20 db

10 dkg vaj
10 dkg liszt
1 dl víz
3 tojás
30 dkg tejszínhab
30 dkg sárgakrém
5 dkg cukor

Együtt főzzük a vajat a liszttel és a vízzel, és közben állandóan kevergetjük. Beleütjük egyenként a 3 tojást, de már csak akkor, ha levettük a tűzről. Enyhén olajos sütőfelületre egyforma gömdöket teszünk a masszából és forró sütőben megsütjük. Kihülés után levágjuk a tetejét és beletöltjül a tejszínhabbal elkevert sárgakrémet. ( a krém receptje lásd a krémeseknél) Olyan magasra töltjük, hogy mikor visszatesszük rá a tetejét, az ne érjen az aljához. Ha nem tálaljuk azonnal, tegyük hidegre.

Paprikás fánk

Hány személyre: 4

2 adag paprikás krumpli
2 tojás
1 ek. búzadara
1 púpozott tk. piros fűszerpaprika
1 mokkáskanál törött feketebors
olaj

A paprikás krumplit egy villa segítségével összetörjük, majd belekeverjük a búzadarát és a tojást. Így kb. tíz percig állni hagyjuk, majd a fűszerekkel ízesítjük, végül egy evőkanállal forró olajba adagoljuk, és így kisütjük a fánkokat.

Túrófánk

Hány személyre: 4-5

1/4 kg túró
1 tejföl
2 tojás
2 ek. cukor
pici só
1 mokkáskanál sütőpor vagy szódabikarbóna
25 dkg liszt
1 citrom reszelt héja

A hozzávalókat összekeverjük, majd vizes evőkanállal kiszaggatjuk. Forró olajban kisütjük a fánkokat, majd vaníliás cukorral meghintjük őket.

Túrófánk I.

Hány személyre: 4

25 dkg túró, 20 dkg liszt, 1 kis pohár tejföl, fél sütőpor, 3 tojás, vaníliás cukor, só, cukor, fahéj vagy kakaó

A hozzávalókat keverd simára egy nagy tálban, majd forró olajban süsd aranybarnára. Annyi olajat használj, hogy a fánkok meg tudjanak benne fordulni. Az elkészült fánkokat fahéjas porcukorba vagy kakaóba forgasd bele.

Túrófánk II.

Hány személyre: 4-6

25 dkg liszt, 25 dkg félzsíros tehéntúró, 1 evőkanál kristálycukor, 2 dl tejföl, 2 egész tojás, 1 kávéskanál szódabikarbóna, csipetnyi só

A lisztet elkeverjük a szódabikarbónával és a sóval. Hozzáadjuk a túrót, tojásokat és a tejfölt. Jól összedolgozzuk. Kanállal forró olajba szaggatva pirosra sütjük. Nagyon dagadni fognak. Lassan kell sütni, hogy a közepe is átsüljön. Porcukorral vagy lekvárral tálaljuk.

Túrós fánk

Hány személyre: 4-5

30 dkg liszt
24 dkg vaj
30 dkg túró
4 tojás sárgája
1 sütőpor

20 dkg porcukor
1 vaníliás cukor

A lisztet összegyúrjuk a vajjal. A túrót áttörjük, majd a többi hozzávalóval együtt a liszthez adjuk, és az egészet összegyúrjuk. Ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, majd kiszaggatjuk. Forró olajban megsütjük.

Tarkedli fánk

Hány személyre: 4-6

a tésztához: 50 dkg liszt, 2,5 dkg élesztő, 5 dl tej, 5 dkg cukor, 3 dkg vaj, 3 tojás, 1/2 citrom héja, só
sütéshez: olaj
töltéshez és a tálaláshoz: 20 dkg barackíz
tetejére: porcukor

Az élesztőt egy dl langyos tejben, kevés cukorral, egy kanál liszttel összekeverjük, és langyos helyen felfuttatjuk. A tojásokat szétválasztjuk. A maradék lisztet a tojások sárgájával, csipetnyi sóval, a reszelt citromhéjjal meg a maradék langyos tejjel simára dolgozzuk. Az élesztőt, és az olvasztott vajat belekeverjük, majd az így kapott sűrű "palacsintatésztába" a kemény habbá vert tojásfehérjét is belekeverjük. Letakarva langyos helyen duplájára kelesztjük. A tarkedli- (tükörtojás-) sütőt olajjal kikenjük, közepes lángon megforrósítjuk, majd a tésztából egy-egy bő evőkanálnyit a sütő mélyedéseibe töltünk. Mindkét oldalát pirosra sütjük. A fánkokat párosával, barackízzel összeragasztunk, végül porcukorral megszórjuk.

Sajtos fánk

Hány személyre: 4-5

20 dkg liszt
4 tojás
2 dkg vaj
tejföl
Töltelék:
4 tojás sárgája
3 dl tej
10 dkg reszelt sajt

A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjékből habot verünk. A tojások sárgáját a vajjal, liszttel, a tojáshabbal és annyi tejföllel, hogy lágy legyen, összegyúrjuk. Kinyújtjuk, kis fánkszaggatóval kiszaggatjuk, majd zsírban kisütjük.
A 4 tojássárgájából a tejjel és a sajttal gőz felett krémet főzünk, majd a kis fánkokat összeragasztjuk vele.

Káposztás fánk

Hány személyre: 4-6

a tésztához: 50 dkg liszt 3 tojás 2 evőkanál olaj 1 evőkanál tejföl só
töltelékhez: 1 nagy fej vöröshagyma 2 evőkanál olaj 80 dkg káposzta só őrölt bors 20 dkg főtt, füstölt tarja 1 tojás
nyújtáshoz: liszt
sütéshez: olaj

A lisztet a tojásokat, az olajat, a tejfölt és egy kevés sót összedolgozunk, majd fóliába csomagolva fél órán át hűtőben pihenni hagyjuk. A fölaprított vöröshagymát az olajon üvegesre pirítjuk. A lereszelt és kinyomkodott káposztát hozzáadjuk és folyamatosan kevergetve puhára pároljuk. A tűzről levéve sóval, őrölt borssal ízesítjük, majd az apróra vágott füstölt húst is beleforgatjuk. A tésztát két cipóba osztjuk, belisztezett deszkán egyenként 2-3 milliméter vastagra nyújtjuk és a káposztát elterítjük rajta. Széleit tojással megkenjük és szorosan fölcsavarjuk, majd másfél centi vastag szeletekre vágjuk. Egy serpenyőben 2 evőkanálnyi, egy másikban másfél ujjnyi olajat forrósítunk. A káposztás tekercseket előbb az első serpenyőbe rakjuk úgy, hogy ahol a hajtás van, azon a felén süljön meg. 1-2 percnyi sütés után két villa segítségével a másik serpenyőbe átemeljük, és bő, forró olajban, fedő alatt a másik oldalát is aranysárgára sütjük. Lecsöpögtetjük és azon forrón kínáljuk.

Forgácsfánk

Hány személyre:

25 dkg liszt
3 dkg vaj
7 dkg vaníliáscukor
fél dl tejföl
2 tojás
fél dkg élesztő
kevés só
2 cl rum
20 dkg zsír
15 dkg baracklekvár

A liszthez hozzáadjuk a vajat, és a tojások sárgáját. Az élesztőt kevés tejben felfuttatjuk, hozzáadva kevés sót, kanál cukrot, evőkanál tejfölt és a rumot. Összeöntjük a kettőt, és jól meggyúrjuk, majd cipóformában fél órát hűvös helyen állni hagyjuk. Ezután kinyújtjuk, és ciframetélővel tenyérnyi nagyságúra daraboljuk fel. Ez egyes darabokat ujjnyi vastagsúgúra tobábbvágjuk. Felforrósítjuk a zsírt és fedő alatt barnára sütjük a tésztákat. Sütés után meghintjük vaníliáscukorral, és lekvárral tálaljuk.

Részeges fánk

Hány személyre: 4-6

tésztához: 50 dkg liszt 2,5 dl tej, 5 dkg cukor 3 dkg élesztő 5 dkg vaj, 2 tojás 1 kiskanál reszelt citromhéj
a sütéshez: olaj
fürdéshez: 30 dkg porcukor 2,5 dl világos sör

Egy mélyebb tálba öntött liszt közepébe kis mélyedést nyomunk, a langyos tejet, a cukrot beleszórjuk, és az élesztőt rámorzsoljuk. Pihentetés után a vajat, a reszelt citromhéjat, a tojásokat hozzáadjuk és dagasztjuk. Letakarva, langyos helyen kétszeresére kelesztjük. A tésztából lisztes kézzel 2 centi átmérőjű golyókat formálunk, majd forró olajban aranysárgára sütjük, kiemelve lecsöpögtetjük és még forrón megfürdetjük a porcukorral elkevert sörben.

Kukoricás fánk

Hány személyre: 2

30dkg konzervkukorica,
5 tojás,
7,5dkg liszt
só,
bors,
2evőkanál vagdalt petrezselyemzöld,
olívaolaj,
reszelt ementéli.

Öblítsük le és csöpögtessük le, majd törjük át a kukoricát.Adjuk
hozzá a lisztet,a felvert tojásokat.sózzuk,borsozzuk,és adjuk hozzá a vagdalt petrezselyemzöldet.Jól keverjük össze az egészet,hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk.Kis fánkokat készítsünk,és serpenyőben,kevés olívaolajban süssük ki.Mindkét oldalon süssük aranysárgára,csöpögtessük le,majd megszórhatjuk reszelt sajttal.
bkisseva bkisseva
Címkék: lisztet keverőtálba, felfuttatott élesztőt, olvasztott vajat, tésztát meleg, megkelt tésztát, félbehajtott tésztából,

5 isteni túrós süti
óvatosan forgasd bele a habot is. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, majd a tészta egyik felét egy nagy lyukú reszelőn reszeld a tepsibe. Erre terítsd a krémet. Végül a tészta másik felét reszeld a tetejére. Közepes lángon körülbelül 40 percig süsd. Túrófánk Hozzávalók: * 50 dkg túró * 3 tojás * 5 dkg liszt * 4-5 csomag vaníliás cukor * olaj A túrót törd össze, keverd hozzá a tojássárgákat, a lisztet és a vaníliás cukrot. Kevés ...
grimilda grimilda
7 legjobb Farsangi fánk
Végül a levágott felső szeletet ráhelyezzük és lecsorgatjuk olvasztott csokoládéval. A másik variáció: a felső szeleteket lemártjuk az olvasztott csokoládéba, és ha a csokoládé megdermedt ráhelyezzük a krémre. Málnakrémes túrófánk Hozzávalók: 16 darabhoz: a fánkhoz: 25 dkg liszt, 1 dkg élesztő, 5 dkg cukor, 2,5 dl langyos tej, 4 dkg lágy vaj, 10 dkg túró, 1 tojás, 1 citrom reszelt héja, a sütéshez: olaj (vagy vaj), a krémhez: 30 dkg málna, 10 dkg cukor, 5 ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
A túró igazi jó barát.
készíthetjük túrós töltelékkel is. A túrót sütéskor jól köthetjük tojással, de ha nem szeretnénk túlságosan elnehezíteni a tölteléket, akkor célszerű egy kis zabpehellyel lazítani a túrós töltelékeket. Bővebb olajban könnyedén süthetünk túrófánkot is, ami könnyű és igen finom desszert, A magyarok által nagyon kedvelt, kissé elfeledett vargabélesnek is elmaradhatatlan tartozéka a túró. Túróval lazítható a szintén könnyen elkészíthető, klasszikus házi kedvenc, a rizsfelfújt. Túrót ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Almás túrófánk
Hozzávalók: 80 dkg héjában főtt burgonya, 40 dkg alma, 25 dkg túró, 15 dkg liszt, 1 tk. sütőpor, só, 2 tojás, cukor, 1 citrom reszelt héja, vaj, 1 tk. őrölt fahéj Elkészítése: A burgonyát és az almát lereszeljük, a túrót a liszttel, a sütőporral, a sóval, 2 ek. cukorral és a citromlével a burgonyás almához adjuk. A tojásokat felverjük, a tésztához adjuk. A burgonyatésztából lisztezett deszkán rudat formázunk, szeletekre vágjuk; a szeleteket kissé kisodorjuk. Vajat ...
bulac57 bulac57
Bálint - napi túrófánkok
Bálint - napi túrófánkok Hozzávalók: 50 dkg liszt, 50 dkg túró, 20 dkg vaj, 25 dkg porcukor, 4 tojássárgája, 1cs sütőpor, csipetnyi só, 1 citrom reszelt héja. A sütéshez olaj. A lisztet a sütőporral, sóval összekeverjük, a vajjal, a túróval, a tojássárgájával és a cukorral összegyúrjuk. Belereszeljük a citromhéjat, és jól összedolgozzuk, majd kb. fél óráig pihentetjük. Lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, és közepes méretű szív alakú formával kiszaggatjuk. 180 C -ra melegített olajban ...
bubszi bubszi
Bálint napi túrófánk
Hozzávalók: kb. 40 db közepes fánk 50 dkg liszt 50 dkg túró 20 dkg vaj 20 dkg porcukor 2 tojás 1 cs sütőpor csipet só 1 citrom reszelt héja olaj a sütéshez tálaláshoz olvasztott csokoládé vagy lekvár és porcukor A hozzávalókat tedd egy tálba és dolgozd össze. Pihentesd fél órát, majd nyújtsd ki ujjnyi vastagra. Szaggass szív alakú szaggatóval fánkokat. Ha nincs a kerek is jó,de Valentin nap miatt a szív az ideális. Melegítsd fel az olajat ...
bkisseva bkisseva
Cseresznyés desszertek.....
cseresznyével díszítjük. Tipp: limoncello helyett más, általunk kedvelt likőrt is használhatunk, például meggylikőrt, narancslikőrt, triple secet stb. Elkészítési idő: 60 perc Hűtés: 3 óra Cseresznyés túrófánk... Hozzávalók 20-30 darabhoz: 40 dkg túró 1 citrom reszelt héja 2 csomag vaníliás cukor 2 evőkanál cukor csipet só 2 tojás 14 ...
szisszy83 szisszy83
Cseresznyés túrófánk
Hozzávalók 20-30 darabhoz: • 40 dkg túró • 1 citrom reszelt héja • 2 csomag vaníliás cukor • 2 evőkanál cukor • csipet só • 2 tojás • 14 dkg liszt • 1 csomag sütőpor • 25 dkg magozott cseresznye • olaj a sütéshez A sodóhoz: • 4 evőkanál cukor • 1 tasak vaníliás pudingpor • 8 dl tej Főszerepben a cseresznye: 3 isteni desszert A ...
torokne_vera torokne_vera
Süti ajánló
Karácsonyi mézes figurák bkisseva
citromos áfonyás kókuszos ... ibolya58
Gesztenyés croissant akiram45
őszibarack recept quacline
Túrós krémes agnes1955
Drezdai kalács recept jamborlulu
Citromos túrótorta airam41
Háromszoros élvezet vorosrozsa66
Ez is Ádika ajándéka zsokanita
Adventi koszorú kelt tésztából baratnu
Szárnyas receptek
4 féle ragu..ha unod a pörkölt roanna
Csirkés pite (pie) recept boszorlany
Brassói aprópecsenye darazsilona
Fejesvölgyi töltött hús horvathnemagdi
Csirkemell őzgerincformában sütve recept kovacsborbala
Sajtos-tejszínes csirkemell moncsika77
Bajuszmelengető egytálétel csalogany13
Kijevi csirkemell agimami7
Sárgarépával töltött csirkecomb skorpiolilike
NYÁRI csirkeLEVES BABBAL bubszi
Marhából készült ételek
brassói húsleves ibolya58
Finom falatok piroska0101
Mexikói pizza recept gonda_katalin
Csevap horvathnemagdi
Római tálban sült gombás marha horvathnemagdi
NYÍRBÁTORI RAKOTT FELsál bubszi
Mrs. Beeton anna4459
German Rouladen mit Speckknödeln azaz Német hústekercs kenyé suzymama
Darált húsos tekercs bulac57
Bébiételek tnemarika
Sertésből készült ételek
Rakott sült hús zöldségekkel horvathnemagdi
Töltött husi recept boszorlany
Töltött káposzta édeskáposztáb bubszi
x nagyuska
Vöröshagymatokány reifregina
Húsvéti sonkaleves recept yaskane
Feltétlen feltétek horvathnemagdi
Sertésragu , rizzsel, gombamártással recept jamborlulu
Karajba zárt csülök gabfe
Fasírt muffin krumplipüré kalappal bkisseva
Halból készült ételek
Harcsapörkölt túrós csuszával peterimajoridozsahe
Wasabi füstölt lazaccal rochlitzne
Vajas ponty rochlitzne
Halas szoljanka leves bubszi
Mazsolás párolt hal tundihugi
Dorozsmai pontypaprikás sajtos bubszi
Karácsonyi menü horvathnemagdi
Töltött ponty tésztában bubszi
Baconbe tekert pisztráng recept jamborlulu
Zöldséges burgonyaleves lazacc bubszi
Vad ételek
Szarvasgerinc ribizli dzsemmel töltött körtével, burgonyakro jamborlulu
soponyai őzragú..... ibolya58
Vörösboros, áfonyás szarvas pörkölt juhtúrós galuskával suzymama
burgonyás ételek marti1951
Receptek horvathnemagdi
Ízőrzők – Magyaregregy horvathnemagdi
Tepsis szarvasragu bulac57
rapsic vadas ! ibolya58
Vadpástétom rakott makarónival bubszi
vörösboros szarvasragu faciendum
Spagetti ajánló
Borjúkaraj olasz módra recept toth_beata
FŐÉTEL AJÁNLAT a MAI NAPRA: 1vargaildyko
Sertéshúsos-gombás spagetti suzymama
szénhidrát napra faciendum
Olasz csirkegulyás klerierzsi
Tonhalas spagetti bulac57
Hamis túrós (túró nélküli) sütemény recept kovacs_zsoka
Az újrafelfedezett hajdina bulac57
Gombás-tejfölös tészta recept boszorlany
Olaszos töltött csirke bubszi
Pizza receptek
Leveles mini pizza horvathnemagdi
Négy évszak pizza horvathnemagdi
Graham-lisztes pizza tészta bubszi
Pizza-tészta, I. bubszi
Gombás-sonkás pizza horvathnemagdi
Anticandidás lepénykenyér bkisseva
Gyerekbuli szervezési tanácsok horvathnemagdi
Töltött pizza bajzateva
Pizza!Ahogyan a futár sosem... veronika74
Házi laktató pizza horvathnemagdi
Hamburger receptek
Szalámis hamburger horvathnemagdi
Csirke hamburger cajun módra klara50
Hamburger horvathnemagdi
Hamburger zsemle recept baggesz20
Sajtburger veronika74
Hamburger baratnu
Főzz a Családodnak! sarkadykati
Aztán mégis. horvathnemagdi
Hamburger zsemle recept toth_beata
Házi hamburger recept gonda_katalin
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU