Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
Fánk receptek (édes és sós)
A tuti jó recept

Hozzávalók: 50 dkg liszt, 1 tojás, 4 evőkanál olvasztott vaj, 1 kocka élesztő, 2-2,5 dl langyos tej, 2 ek cukor, csipet só

Fánksütés lépésről lépésre

1. Kimérjük a hozzávalókat. A lisztet átszitáljuk, ettől a tészta különösen lágy lesz. A tejet meglangyosítjuk, hogy könnyebben megkeljen majd az élesztő.
2. A lisztet keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a tojást és a felfuttatott élesztőt, és konyhai robotgéppel összekeverjük. Az olvasztott vajat a legvégén, kanalanként adjuk hozzá a tésztához.
3. Amikor elkészültünk a gyúrással, a tésztát meleg helyre (pl. radiátorra vagy annak közelébe) tesszük és egy órán át kelesztjük.
4. A megkelt tésztát kilisztezett deszkára tesszük és kb. 1 cm vastagra nyújtjuk.
5. A kinyújtott, téglalap alapú tésztát félbe hajtjuk és mégegyszer finoman átnyújtjuk. Ez valójában maga a trükk, így keletkezik a szalag!
6. A félbehajtott tésztából könnyű kézzel kiszaggatjuk a fánkokat.
7. A fánkokat egy tiszta konyharuhával lefedjük és fél órán át tovább kelesztjük. Célszerű egy picit bemelegíteni a konyhát, különben a tészta összeeshet.
8. Ha mindent szabályosan csináltunk, a kiszaggatott fánkok közel másfélszeresükre nőttek.
9. Forró, bő olajban elkezdjük kisütni a fánkokat. Érdemes félidőig fedő alatt, majd fedő nélkül sütni, hogy a tészta mindenhol átsüljön.
10. Nagy lángon süssük a fánkot, de ügyeljünk arra, nehogy túl gyorsan megbarnuljon, mert akkor nyers maradhat a közepe.
11. Ha elkészültünk, szedjük szalvétára vagy papírtörlőre a jól átsütött fánkokat és azon melegiben szórjuk meg porcukorral. Máris fogyasztható.



5 perces fánk

Hány személyre: 2-4

1 db tojás, 1 csom. sütőpor, 1 kis doboz natúr joghurt, 15 dkg liszt

Össze kell keverni a hozzávalókat és egy evőkanállal, forró olajba szaggatni és kisütni, majd a végén lecsöpögtetni, lekvárral, porcukorral tálalni.

Fánk

Hány személyre: 4-5

30 dkg liszt
2 dkg élesztő
3 tojás sárgája
porcukor
2 dl tej

0,2 dl rum
20 dkg vaj

A tejben elkeverjük a porcukrot, az élesztőt és egy kevés lisztet. Amikor felfutott, összegyúrjuk a többi hozzávalóval, majd meleg helyre tesszük, és állni hagyjuk. Amikor a tészta megkelt, kinyújtjuk, majd kiszaggatjuk, és újra kelni hagyjuk. Utána forró olajban megsütjük. Lekvárral tálaljuk.

Cseh fánk

Hány személyre: 4

30 dkg liszt
3 tojás
2 dkg élesztő
2 ek. porcukor
1 dl tej
1 mk. olaj
vaníliás cukor


A tejet megmelegítjük, belemorzsoljuk az élesztőt, majd megkelesztjük. Utána a liszthez adjuk, a tojások sárgájával, a porcukorral és a sóval együtt. Annyi langyos tejet adunk hozzá, hogy lágy tészta legyen, majd összegyúrjuk a tojások habjával. Meleg helyen kelni hagyjuk, majd kinyújtjuk, és kiszaggatjuk. Egy tükörtojássütőt felforrósítunk, a mélyedésekbe 1-1 mokkáskanál olajat teszünk, majd kisütjük benne a fánkokat.
Vaníliás cukorral meghintve és lekvárral tálaljuk.

Eclaire

Hány személyre:

10 dkg vaj
10 dkg liszt
1 l víz
3 tojás
60 dkg kávés vagy csokoládés tejszínhab
10 dkg fondán

Együtt főzzük a vajat a liszttel és a vízzel, és közben állandóan kevergetjük. Beleütjük egyenként a 3 tojást, de már csak akkor, ha levettük a tűzről. Enyhén olajos sütőfelületre egyforma hosszúkás alakokat teszünk a masszából és forró sütőben megsütjük. Mikor kihült, áthúzzuk a tetejét barna vagy csokis fondánal úgy, hogy azt előre melegítjük, belemárjuk és hagyjuk megkötni. Majd az egyik oldalról késsel bevágjuk a tetejét és megtöltjük a tejszínhabbal.

Fánk (gyorskelesztős)

Hány személyre: 4-6

50 dkg liszt
2 tojássárgája
2 ek. porcukor
5 dkg vaj
3 dkg élesztő
1/2 l tej

Az élesztőt kevés tejben megfuttatjuk. A tojássárgáját az olvasztott vajjal és a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk az élesztőt. A kelesztőben a lisztet összegyúrjuk a tejjel, és a tojásos masszával, majd megkelesztjük. Forró olajban kisütjük.

Gyors ízes fánk

Hány személyre: 4-6

30 dkg liszt
15 dkg sertés zsír
6 dkg cukor
1 kk. citromlé
1 tojássárgája
barack vagy ribizlilekvár
olaj

A lisztet összegyúrjuk a zsírral, a cukorral, a citromlével és a tojássárgájával, majd egy gyúródeszkán kb. ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk. Egy nagyobb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a tésztát, majd olajban kisütjük őket. A fánkokat kettesével összeragasztjuk a lekvárral, és így kínáljuk őket.

Képviselőfánk

Hány személyre: kb. 20 db

10 dkg vaj
10 dkg liszt
1 dl víz
3 tojás
30 dkg tejszínhab
30 dkg sárgakrém
5 dkg cukor

Együtt főzzük a vajat a liszttel és a vízzel, és közben állandóan kevergetjük. Beleütjük egyenként a 3 tojást, de már csak akkor, ha levettük a tűzről. Enyhén olajos sütőfelületre egyforma gömdöket teszünk a masszából és forró sütőben megsütjük. Kihülés után levágjuk a tetejét és beletöltjül a tejszínhabbal elkevert sárgakrémet. ( a krém receptje lásd a krémeseknél) Olyan magasra töltjük, hogy mikor visszatesszük rá a tetejét, az ne érjen az aljához. Ha nem tálaljuk azonnal, tegyük hidegre.

Paprikás fánk

Hány személyre: 4

2 adag paprikás krumpli
2 tojás
1 ek. búzadara
1 púpozott tk. piros fűszerpaprika
1 mokkáskanál törött feketebors
olaj

A paprikás krumplit egy villa segítségével összetörjük, majd belekeverjük a búzadarát és a tojást. Így kb. tíz percig állni hagyjuk, majd a fűszerekkel ízesítjük, végül egy evőkanállal forró olajba adagoljuk, és így kisütjük a fánkokat.

Túrófánk

Hány személyre: 4-5

1/4 kg túró
1 tejföl
2 tojás
2 ek. cukor
pici só
1 mokkáskanál sütőpor vagy szódabikarbóna
25 dkg liszt
1 citrom reszelt héja

A hozzávalókat összekeverjük, majd vizes evőkanállal kiszaggatjuk. Forró olajban kisütjük a fánkokat, majd vaníliás cukorral meghintjük őket.

Túrófánk I.

Hány személyre: 4

25 dkg túró, 20 dkg liszt, 1 kis pohár tejföl, fél sütőpor, 3 tojás, vaníliás cukor, só, cukor, fahéj vagy kakaó

A hozzávalókat keverd simára egy nagy tálban, majd forró olajban süsd aranybarnára. Annyi olajat használj, hogy a fánkok meg tudjanak benne fordulni. Az elkészült fánkokat fahéjas porcukorba vagy kakaóba forgasd bele.

Túrófánk II.

Hány személyre: 4-6

25 dkg liszt, 25 dkg félzsíros tehéntúró, 1 evőkanál kristálycukor, 2 dl tejföl, 2 egész tojás, 1 kávéskanál szódabikarbóna, csipetnyi só

A lisztet elkeverjük a szódabikarbónával és a sóval. Hozzáadjuk a túrót, tojásokat és a tejfölt. Jól összedolgozzuk. Kanállal forró olajba szaggatva pirosra sütjük. Nagyon dagadni fognak. Lassan kell sütni, hogy a közepe is átsüljön. Porcukorral vagy lekvárral tálaljuk.

Túrós fánk

Hány személyre: 4-5

30 dkg liszt
24 dkg vaj
30 dkg túró
4 tojás sárgája
1 sütőpor

20 dkg porcukor
1 vaníliás cukor

A lisztet összegyúrjuk a vajjal. A túrót áttörjük, majd a többi hozzávalóval együtt a liszthez adjuk, és az egészet összegyúrjuk. Ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, majd kiszaggatjuk. Forró olajban megsütjük.

Tarkedli fánk

Hány személyre: 4-6

a tésztához: 50 dkg liszt, 2,5 dkg élesztő, 5 dl tej, 5 dkg cukor, 3 dkg vaj, 3 tojás, 1/2 citrom héja, só
sütéshez: olaj
töltéshez és a tálaláshoz: 20 dkg barackíz
tetejére: porcukor

Az élesztőt egy dl langyos tejben, kevés cukorral, egy kanál liszttel összekeverjük, és langyos helyen felfuttatjuk. A tojásokat szétválasztjuk. A maradék lisztet a tojások sárgájával, csipetnyi sóval, a reszelt citromhéjjal meg a maradék langyos tejjel simára dolgozzuk. Az élesztőt, és az olvasztott vajat belekeverjük, majd az így kapott sűrű "palacsintatésztába" a kemény habbá vert tojásfehérjét is belekeverjük. Letakarva langyos helyen duplájára kelesztjük. A tarkedli- (tükörtojás-) sütőt olajjal kikenjük, közepes lángon megforrósítjuk, majd a tésztából egy-egy bő evőkanálnyit a sütő mélyedéseibe töltünk. Mindkét oldalát pirosra sütjük. A fánkokat párosával, barackízzel összeragasztunk, végül porcukorral megszórjuk.

Sajtos fánk

Hány személyre: 4-5

20 dkg liszt
4 tojás
2 dkg vaj
tejföl
Töltelék:
4 tojás sárgája
3 dl tej
10 dkg reszelt sajt

A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjékből habot verünk. A tojások sárgáját a vajjal, liszttel, a tojáshabbal és annyi tejföllel, hogy lágy legyen, összegyúrjuk. Kinyújtjuk, kis fánkszaggatóval kiszaggatjuk, majd zsírban kisütjük.
A 4 tojássárgájából a tejjel és a sajttal gőz felett krémet főzünk, majd a kis fánkokat összeragasztjuk vele.

Káposztás fánk

Hány személyre: 4-6

a tésztához: 50 dkg liszt 3 tojás 2 evőkanál olaj 1 evőkanál tejföl só
töltelékhez: 1 nagy fej vöröshagyma 2 evőkanál olaj 80 dkg káposzta só őrölt bors 20 dkg főtt, füstölt tarja 1 tojás
nyújtáshoz: liszt
sütéshez: olaj

A lisztet a tojásokat, az olajat, a tejfölt és egy kevés sót összedolgozunk, majd fóliába csomagolva fél órán át hűtőben pihenni hagyjuk. A fölaprított vöröshagymát az olajon üvegesre pirítjuk. A lereszelt és kinyomkodott káposztát hozzáadjuk és folyamatosan kevergetve puhára pároljuk. A tűzről levéve sóval, őrölt borssal ízesítjük, majd az apróra vágott füstölt húst is beleforgatjuk. A tésztát két cipóba osztjuk, belisztezett deszkán egyenként 2-3 milliméter vastagra nyújtjuk és a káposztát elterítjük rajta. Széleit tojással megkenjük és szorosan fölcsavarjuk, majd másfél centi vastag szeletekre vágjuk. Egy serpenyőben 2 evőkanálnyi, egy másikban másfél ujjnyi olajat forrósítunk. A káposztás tekercseket előbb az első serpenyőbe rakjuk úgy, hogy ahol a hajtás van, azon a felén süljön meg. 1-2 percnyi sütés után két villa segítségével a másik serpenyőbe átemeljük, és bő, forró olajban, fedő alatt a másik oldalát is aranysárgára sütjük. Lecsöpögtetjük és azon forrón kínáljuk.

Forgácsfánk

Hány személyre:

25 dkg liszt
3 dkg vaj
7 dkg vaníliáscukor
fél dl tejföl
2 tojás
fél dkg élesztő
kevés só
2 cl rum
20 dkg zsír
15 dkg baracklekvár

A liszthez hozzáadjuk a vajat, és a tojások sárgáját. Az élesztőt kevés tejben felfuttatjuk, hozzáadva kevés sót, kanál cukrot, evőkanál tejfölt és a rumot. Összeöntjük a kettőt, és jól meggyúrjuk, majd cipóformában fél órát hűvös helyen állni hagyjuk. Ezután kinyújtjuk, és ciframetélővel tenyérnyi nagyságúra daraboljuk fel. Ez egyes darabokat ujjnyi vastagsúgúra tobábbvágjuk. Felforrósítjuk a zsírt és fedő alatt barnára sütjük a tésztákat. Sütés után meghintjük vaníliáscukorral, és lekvárral tálaljuk.

Részeges fánk

Hány személyre: 4-6

tésztához: 50 dkg liszt 2,5 dl tej, 5 dkg cukor 3 dkg élesztő 5 dkg vaj, 2 tojás 1 kiskanál reszelt citromhéj
a sütéshez: olaj
fürdéshez: 30 dkg porcukor 2,5 dl világos sör

Egy mélyebb tálba öntött liszt közepébe kis mélyedést nyomunk, a langyos tejet, a cukrot beleszórjuk, és az élesztőt rámorzsoljuk. Pihentetés után a vajat, a reszelt citromhéjat, a tojásokat hozzáadjuk és dagasztjuk. Letakarva, langyos helyen kétszeresére kelesztjük. A tésztából lisztes kézzel 2 centi átmérőjű golyókat formálunk, majd forró olajban aranysárgára sütjük, kiemelve lecsöpögtetjük és még forrón megfürdetjük a porcukorral elkevert sörben.

Kukoricás fánk

Hány személyre: 2

30dkg konzervkukorica,
5 tojás,
7,5dkg liszt
só,
bors,
2evőkanál vagdalt petrezselyemzöld,
olívaolaj,
reszelt ementéli.

Öblítsük le és csöpögtessük le, majd törjük át a kukoricát.Adjuk
hozzá a lisztet,a felvert tojásokat.sózzuk,borsozzuk,és adjuk hozzá a vagdalt petrezselyemzöldet.Jól keverjük össze az egészet,hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk.Kis fánkokat készítsünk,és serpenyőben,kevés olívaolajban süssük ki.Mindkét oldalon süssük aranysárgára,csöpögtessük le,majd megszórhatjuk reszelt sajttal.
bkisseva bkisseva
Címkék: lisztet keverőtálba, felfuttatott élesztőt, olvasztott vajat, tésztát meleg, megkelt tésztát, félbehajtott tésztából,

5 isteni túrós süti
óvatosan forgasd bele a habot is. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, majd a tészta egyik felét egy nagy lyukú reszelőn reszeld a tepsibe. Erre terítsd a krémet. Végül a tészta másik felét reszeld a tetejére. Közepes lángon körülbelül 40 percig süsd. Túrófánk Hozzávalók: * 50 dkg túró * 3 tojás * 5 dkg liszt * 4-5 csomag vaníliás cukor * olaj A túrót törd össze, keverd hozzá a tojássárgákat, a lisztet és a vaníliás cukrot. Kevés ...
grimilda grimilda
7 legjobb Farsangi fánk
Végül a levágott felső szeletet ráhelyezzük és lecsorgatjuk olvasztott csokoládéval. A másik variáció: a felső szeleteket lemártjuk az olvasztott csokoládéba, és ha a csokoládé megdermedt ráhelyezzük a krémre. Málnakrémes túrófánk Hozzávalók: 16 darabhoz: a fánkhoz: 25 dkg liszt, 1 dkg élesztő, 5 dkg cukor, 2,5 dl langyos tej, 4 dkg lágy vaj, 10 dkg túró, 1 tojás, 1 citrom reszelt héja, a sütéshez: olaj (vagy vaj), a krémhez: 30 dkg málna, 10 dkg cukor, 5 ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
A túró igazi jó barát.
készíthetjük túrós töltelékkel is. A túrót sütéskor jól köthetjük tojással, de ha nem szeretnénk túlságosan elnehezíteni a tölteléket, akkor célszerű egy kis zabpehellyel lazítani a túrós töltelékeket. Bővebb olajban könnyedén süthetünk túrófánkot is, ami könnyű és igen finom desszert, A magyarok által nagyon kedvelt, kissé elfeledett vargabélesnek is elmaradhatatlan tartozéka a túró. Túróval lazítható a szintén könnyen elkészíthető, klasszikus házi kedvenc, a rizsfelfújt. Túrót ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Almás túrófánk
Hozzávalók: 80 dkg héjában főtt burgonya, 40 dkg alma, 25 dkg túró, 15 dkg liszt, 1 tk. sütőpor, só, 2 tojás, cukor, 1 citrom reszelt héja, vaj, 1 tk. őrölt fahéj Elkészítése: A burgonyát és az almát lereszeljük, a túrót a liszttel, a sütőporral, a sóval, 2 ek. cukorral és a citromlével a burgonyás almához adjuk. A tojásokat felverjük, a tésztához adjuk. A burgonyatésztából lisztezett deszkán rudat formázunk, szeletekre vágjuk; a szeleteket kissé kisodorjuk. Vajat ...
bulac57 bulac57
Bálint - napi túrófánkok
Bálint - napi túrófánkok Hozzávalók: 50 dkg liszt, 50 dkg túró, 20 dkg vaj, 25 dkg porcukor, 4 tojássárgája, 1cs sütőpor, csipetnyi só, 1 citrom reszelt héja. A sütéshez olaj. A lisztet a sütőporral, sóval összekeverjük, a vajjal, a túróval, a tojássárgájával és a cukorral összegyúrjuk. Belereszeljük a citromhéjat, és jól összedolgozzuk, majd kb. fél óráig pihentetjük. Lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, és közepes méretű szív alakú formával kiszaggatjuk. 180 C -ra melegített olajban ...
bubszi bubszi
Bálint napi túrófánk
Hozzávalók: kb. 40 db közepes fánk 50 dkg liszt 50 dkg túró 20 dkg vaj 20 dkg porcukor 2 tojás 1 cs sütőpor csipet só 1 citrom reszelt héja olaj a sütéshez tálaláshoz olvasztott csokoládé vagy lekvár és porcukor A hozzávalókat tedd egy tálba és dolgozd össze. Pihentesd fél órát, majd nyújtsd ki ujjnyi vastagra. Szaggass szív alakú szaggatóval fánkokat. Ha nincs a kerek is jó,de Valentin nap miatt a szív az ideális. Melegítsd fel az olajat ...
bkisseva bkisseva
Cseresznyés desszertek.....
cseresznyével díszítjük. Tipp: limoncello helyett más, általunk kedvelt likőrt is használhatunk, például meggylikőrt, narancslikőrt, triple secet stb. Elkészítési idő: 60 perc Hűtés: 3 óra Cseresznyés túrófánk... Hozzávalók 20-30 darabhoz: 40 dkg túró 1 citrom reszelt héja 2 csomag vaníliás cukor 2 evőkanál cukor csipet só 2 tojás 14 ...
szisszy83 szisszy83
Cseresznyés túrófánk
Hozzávalók 20-30 darabhoz: • 40 dkg túró • 1 citrom reszelt héja • 2 csomag vaníliás cukor • 2 evőkanál cukor • csipet só • 2 tojás • 14 dkg liszt • 1 csomag sütőpor • 25 dkg magozott cseresznye • olaj a sütéshez A sodóhoz: • 4 evőkanál cukor • 1 tasak vaníliás pudingpor • 8 dl tej Főszerepben a cseresznye: 3 isteni desszert A ...
torokne_vera torokne_vera
Süti ajánló
Diós gyümölcsös csiga bkisseva
Marcipános almás lepény (kompromisszumos paleo) horvathnemagdi
Bácskai legényfogó anci-ani
Citromos Kókuszkarika 1vargaildyko
túrós mákos zsokazsoka
Diós batyú, Püspökkenyér akiram45
Lekváros csiga édes morzsával recept kovacs_zsoka
Lekváros derelye recept gonda_katalin
Meggyes piskóta anci-ani
Egyszer kelt fánk Szalai Antalné konyhájából. Gyönyörű!!!! lilagondolatok
Szárnyas receptek
Gyümölcsös szárnyassaláta bubszi
Töltött kacsa nnpapszi
Ízőrzők – Érsekcsanád horvathnemagdi
Gesztenyés pulyka bubszi
Mai menű horvathnemagdi
x nagyuska
Almás csirkefasírt receptje: ujjozsef
Zöldfűszeres sült csirke recept boszorlany
Sajttal töltött csirkemell bubszi
Gombás csirke skorpiolilike
Marhából készült ételek
Ízőrzők –Bugyi– horvathnemagdi
Húsos-zöldséges metélt horvathnemagdi
Bolognai spagetti kovacsborbala
T betűs receptek horvathnemagdi
Az Adarki marha receptje: ujjozsef
Pikáns nyelvtokány bubszi
Szekszárdi ínyenc pörkölt klara50
Erőleves recept kovacs_zsoka
nyírségi burgonyás húspogácsa! ibolya58
befsztroganov ibolya58
Sertésből készült ételek
Ízőrzők – Szepetnek horvathnemagdi
edélyi káposztás csülök ibolya58
Receptek horvathnemagdi
Tátrai batyu bubszi
Csikós tokány reifregina
Sertéstokány Erdélyi suzymama
Húsos karalábéragu bulac57
Toroskáposzta horvathnemagdi
Muszaka napsugar71
x nagyuska
Halból készült ételek
Ponty Orly-i módra 1vargaildyko
Filézett vagy egész pisztráng bubszi
Mit főzzek a hétvégére tinka1951
Savanyú káposztával töltött ha bubszi
Datolyás ponty bubszi
Rántott harcsa franciasalátával 1vargaildyko
Fözzünk busából bármit...... maca23
Rántott Ponty 1vargaildyko
5 különleges bográcsos grimilda
Humoros receptek ppap
Vad ételek
Őzcomb gersliropogóssal 1vargaildyko
Hal a tortán jjanosne
Vacsora csata recept! jjanosne
Csülök Eta módra! nanoka72
Telkibányai raguleves! ibolya58
Rapsic vadas macoka65
Vacsoracsata-Előétel-Virág veronika74
Indiai rizssaláta bubszi
Dödölle rauchne02
Fácnleves vinlaci
Spagetti ajánló
Paradicsomos spagettisaláta recept gonda_katalin
]Gombás-sárgarépás-kukoric ás s margareta51
FŐÉTEL AJÁNLAT a MAI NAPRA: 1vargaildyko
Tejszínes-gombás tészta bubszi
Pesto recept gonda_katalin
Chilis- fokhagymás spagetti recept jamborlulu
Mit és mennyiből főz egy héten egy család - receptek is bkisseva
Sonkás sült karfiol recept baggesz20
Sonkás tejszínes spagetti zsokanita
Gombapaprikás Olajbogyóval 1vargaildyko
Pizza receptek
Káposztás-sonkás töltelék bubszi
Pizzás tekercs mkatus
Pizza recept margareta51
Pizzás muffin moncsika77
Főszerepben a hagyma! horvathnemagdi
Pizza 3. udypy
Pizza margherita recept boszorlany
Egészséges durumbúza inrid77
Káposztás-sonkás pizzatöltelék bubszi
Pizza Margherita bubszi
Hamburger receptek
Hamburger baratnu
Viszlát, tartósító: mustár készítése házilag tinka1951
mustár készítése házilag irmus
Hamburger pulykahússal suzymama
Sajtburger veronika74
Hamburger Puffancs recept boszorlany
Hamburger bucu recept kovacs_zsoka
Válassza a szóját! margoka59
Sajtos hamburger recept kovacs_zsoka
Péksütemények - hamburger horvathnemagdi
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU