Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
Sós főtt tészták
Májjal töltött húsos táska ketchuppal

Hozzávalók:
60-65 dkg gyúrt tészta, 20 dkg májas hurka, 4 evőkanál ketchup,
4 dkg reszelt sajt, 1 tojás, 2 evőkanál olaj.

Elkészítése:
A tésztát vékonyan kinyújtjuk és egy pogácsaszaggatóval vagy speciális
formázóval tésztakarikákra felvágjuk. A karikák széleit megkenjük
tojással és az egyik felére dió nagyságú májas hurka tölteléket teszünk,
majd ráhajtjuk a másik felét és a széleit jól összenyomkodjuk. Sós
vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és forró olajban
átforgatjuk. Reszelt sajttal és ketchuppal tálaljuk.

Energiatartalom: 2890 kJ
Fehérjetartalom: 28 g
Zsírtartalom: 29 g
Szénhidráttartalom: 78 g

Húsos táska bakonyi mártással

Hozzávalók:
60-65 dkg gyúrt tészta, 40 dkg sovány sertéshús, 1 kis fej vöröshagyma,
2 evőkanál olaj, 1 púpozott evőkanál pirospaprika, 30 dkg gomba,
2 dl tejföl, 1 evőkanál liszt, 1 tojás, só.

Elkészítése:
A finomra vágott hagymát olajban megfuttatjuk. A húskockákat beletéve
zsírjára pirítjuk. Megsózzuk, megpaprikázzuk és beletesszük a kockára
vágott gombát. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt megpároljuk. A húst
kiszedve, ledaráljuk- és dió nagyságú halmokat rakunk belőle a vékonyra
kinyújtott, kivágott tésztakarikák egyik felére. A karikák szélét
tojással megkenjük, áthajtjuk a tölteléken és összenyomkodjuk. Sós
vízben kifőzzük, leszűrjük, liszttel elkevert tejföllel sűrített
gombamártással leöntve tálaljuk.

Energiatartalom: 3220 kJ
Fehérjetartalom: 45 g
Zsírtartalom: 30 g
Szénhidráttartalom: 80 g

Juhtúrós-burgonyás barátfüle

Hozzávalók:
60-65 dkg gyúrt tészta, 25 dkg juhtúró, 40 dkg burgonya,
1 késhegynyi őrölt bors, 1 dl tejföl, 8 dkg húsos szalonna,
1 tojás, só.

Elkészítése:
A tésztát vékonyan kinyújtjuk és a felére, 4 cm távolságra, dió nagyságú
halmokat rakunk az áttört, főtt burgonya és juhtúró keverékéből, amit
borssal fűszereztünk. A töltelékek közti részt megkenjük tojással, a
tészta másik oldalát ráhajtjuk, jól összenyomkodjuk, hogy összeragadjon
és derelyevágóval rombusz alakúra vágjuk. Sós vízben kifőzzük, leszűrjük
és kiolvasztott szalonnakockák zsírján átforgatva, tejföllel meglocsolva
tálaljuk.

Energiatartalom: 3630 kJ
Fehérjetartalom: 36 g
Zsírtartalom: 39 g
Szénhidráttartalom: 93 g

Sonkás kocka

Hozzávalók:
32 dkg száraz kockatészta, 20 dkg főtt, füstölt sonka, 3 dl tejföl,
8 dkg reszelt sajt, 2 dkg vaj, 1 késhegynyi őrölt bors, só.

Elkészítése:
A főtt sonkát ledaráljuk, összekeverjük a tejföllel és borssal fűszerezzük.
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük és összekeverjük
a sonkás tejföllel. A tésztakeveréket kivajazott tűzálló edénybe öntjük,
elsimítjuk és gazdagon megszórjuk reszelt sajttal. Sütőben szép pirosra
sütjük a tetejét.

Energiatartalom: 3020 kJ
Fehérjetartalom: 27 g
Zsírtartalom: 40 g
Szénhidráttartalom: 63 g

Káposztás kocka

Hozzávalók:
32 dkg száraz kockatészta, 80 dkg fejeskáposzta, 3 evőkanál olaj,
1 evőkanál cukor, 2 késhegynyi őrölt bors, só.

Elkészítése:
Az olajban a cukrot karamellizáljuk, majd beletesszük a finomra
lereszelt káposztát. Zsírjára pirítjuk, megsózzuk és kevés vizet
aláöntve megpároljuk. Mikor puha, ismét zsírjára pirítjuk.
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük és a
káposztával összekeverjük. Megborsozzuk és jól átpirítva tálaljuk.

Energiatartalom: 1900 kJ
Fehérjetartalom: 14 g
Zsírtartalom: 10 g
Szénhidráttartalom: 76 g

Tojásos metélt paprikás mártással

Hozzávalók:
30 dkg száraz keskenymetélt, 6 tojás, 8 evőkanál paprikás mártás,
1 dl tejföl, 1 csomó metélőhagyma, 2 evőkanál olaj, só.

Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük
és forró olajban átforgatjuk. Ráöntjük a tejföllel elhabart tojást
és addig keverjük, amíg a tojás összeáll. Forrón tálaljuk.
Paprikás mártással meglocsoljuk és apróra vágott metélőhagymával
meghintjük a tetejét.

Energiatartalom: 2330 kJ
Fehérjetartalom: 21 g
Zsírtartalom: 23g
Szénhidráttartalom: 66g

Juhtúrós kapros csusza

Hozzávalók:
32 dkg száraz csuszatészta, 20 dkg juhtúró,
10 dkg füstölt szalonna, 1 csomó kapor, 2 dl tejföl, só.

Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük
és kiolvasztott füstölt szalonna zsírján átforgatjuk. Ráöntjük
a tejföllel, finomra vágott kaporral ízesített juhtúrókeveréket.
Még egyszer átpirítjuk és szalonnatepertővel megszórva tálaljuk.

Energiatartalom: 2940 kJ
Fehérjetartalom: 24 g
Zsírtartalom: 39 g
Szénhidráttartalom: 64 g

Zöld metélt magyarosan

Hozzávalók:
32 dkg zöld metélt, 30 dkg darált sertéshús, 3-4 evőkanál olaj,
1 evőkanál pirospaprika, 1 késhegynyi őrölt bors,
8 dkg reszelt sajt, 2 késhegynyi vöröshagymasó, só.

Elkészítése:
A zöld metéltet sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük és
kevés forró olajon átforgatjuk. A darált húst olajban zsírjára
pirítjuk, paprikával, borssal, hagymasóval fűszerezzük. Még egy
rövid ideig fedő alatt, egy kevés vizet öntve hozzá, pároljuk,
majd ismét zsírjára pirítjuk és összekeverjük a tésztával.
Tálaláskor sajtot szórunk a tetejére.

Energiatartalom: 2860 kJ
Fehérjetartalom: 29 g
Zsírtartalom: 36 g
Szénhidráttartalom: 61 g

Makaróni milánói módra

Hozzávalók:
32 dkg makaróni, 6 dkg vaj, 10 dkg gomba, 15 dkg darált sonka,
4-5 evőkanál ketchup, 10 dkg reszelt sajt,
1 késhegynyi őrölt bors, 3 csipet cukor, 1 késhegynyi hagymasó,
só.

Elkészítése:
A vajban lepirítjuk a metéltre vágott gombát, majd beletesszük
a sonkát, a cukrot, a hagymasót, a borsot, a ketchupot és
összeforraljuk. A makarónit sós vízben kifőzzük, leszűrjük,
hideg vízzel leöblítjük és a raguval összekeverjük. Átforrósítva
tálaljuk és reszelt sajttal megszórjuk a tetejét.

Energiatartalom: 2410 kJ
Fehérjetartalom: 28 g
Zsírtartalom: 23 g
Szénhidráttartalom: 64 g

Trikolor spagetti zöldséges tyúkraguval

Hozzávalók:
32 dkg Trikolor spagetti, 40 dkg tyúkmell, 10 dkg sárgarépa,
5 dkg petrezselyemgyökér, 1 kis fej vöröshagyma,
1 késhegynyi őrölt bors, 2-3 evőkanál olaj,
8 dkg reszelt sajt, só.

Elkészítése:
A ledarált tyúkhúst finomra vágott hagymával, kis kockára
vágott sárgarépával és petrezselyemgyökérrel olajban kissé
lepirítjuk. Megsózzuk, borsozzuk, kevés vizet öntve alá,
lefedve megpároljuk. A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük,
leöblítjük és kevés forró olajban átforgatjuk. Tálaláskor
ráhalmozzuk a ragut és gazdagon meghintjük reszelt sajttal
a tetejét.

Energiatartalom: 2340 kJ
Fehérjetartalom: 37 g
Zsírtartalom: 17 g
Szénhidráttartalom: 64 g

Cakkos kockatészta paprikás csirkeraguval

Hozzávalók:
32 dkg száraz cakkos kockatészta, 40 dkg csirkemell,
3 evőkanál olaj, 1 evőkanál pirospaprika, 1 evőkanál liszt,
2 dl tejföl, metélőhagyma, 1 késhegynyi hagymasó, só.

Elkészítése:
A kicsontozott, kockára vágott csirkemellet kevés olajban
áthevítjük. Hagymasóval, paprikával megszórjuk, kevés vizet
aláöntve, fedő alatt megpároljuk és végezetül lisztes tejföllel
besűrítjük. A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük
és kevés forró olajban átforgatjuk. Tálaláskor leöntjük a
csirkeraguval. Tejföllel meglocsoljuk és apróra vágott
metélőhagymával megszórjuk.

Energiatartalom: 2350 kJ
Fehérjetartalom: 35 g
Zsírtartalom: 18 g
Szénhidráttartalom: 66 g

Paradicsomos metélt tejszínes gombamártással

Hozzávalók:
32 dkg paradicsomos metélt, 6 dkg vaj, 20 dkg gomba,
1 csomó petrezselyemzöld, 1 késhegynyi őrölt bors,
1,5 dl tejszín, 1 evőkanál liszt, 1 késhegynyi póréhagymasó,
8 dkg reszelt füstölt sajt, só.

Elkészítése:
A fele vajban lepirítjuk a kockára vágott gombát.
Póréhagymasóval, borssal fűszerezzük. Kevés vizet aláöntve
puhára pároljuk. Liszttel elkevert tejszínnel besűrítjük. A
tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük és forró
vajban átforgatjuk. Tálaláskor leöntjük a gombamártással,
megszórjuk reszelt füstölt sajttal és finomra vágott
petrezselyemzölddel.

Energiatartalom: 2650 kJ
Fehérjetartalom: 21 g
Zsírtartalom: 31 g
Szénhidráttartalom: 67 g

Juhtúrós paradicsomos rakott csusza

Hozzávalók:
32 dkg száraz csuszatészta, 30 dkg főtt füstölt tarja,
bazsalikom, majoranna, őrölt bors, 15 dkg juhtúró,
3 evőkanál paradicsompüré, 4 dl tejföl, 2 dkg vaj,
15 dkg reszelt sajt, só.

Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és vajjal kikent
tűzálló tálba rétegezzük. Soronként megszórjuk darált füstölt
tarjával, kevés reszelt sajttal, majorannával, bazsalikommal,
meglocsoljuk paradicsompürével és juhtúróval elkevert tejföllel.
Tetejét vastagon megszórjuk reszelt sajttal és a sütőben
átforrósítjuk, kissé megpirítjuk a tetejét.

Energiatartalom: 4480 kJ
Fehérjetartalom: 46 g
Zsírtartalom: 66g
Szénhidráttartalom: 73 g

Hosszú metélt kertiraguval

Hozzávalók:
32 dkg száraz hosszú metélt, 30 dkg darált sertéshús,
vöröshagyma, 1 csomó petrezselyemzöld, 1 zöldpaprika,
2 paradicsom, 1 késhegynyi őrölt bors, 2 evőkanál olaj,
1 dl tejföl, só.

Elkészítése:
Finomra vágott, hagymás olajban a darált húst zsírjára
pirítjuk és kevés vizet aláöntve, fedő alatt megpároljuk. Sóval,
borssal, finomra vágott petrezselyemzölddel fűszerezzük.
Beletesszük a kis kockára vágott, magtalanított zöldpaprikát
és paradicsomot. Még egyszer átpirítjuk. A sós vízben kifőzött,
leszűrt tésztát összekeverjük a raguval. Tálaláskor a tetejét
meglocsoljuk tejföllel.

Energiatartalom: 2630 kJ
Fehérjetartalom: 25 g
Zsírtartalom: 30 g
Szénhidráttartalom: 64 g

Juhsajtos parajjal töltött tésztatekercs

Hozzávalók:
60-65 dkg gyúrt tészta, 1 zacskó mirelit paraj (500 g),
20 dkg juhsajt, 1 késhegynyi őrölt bors és reszelt szerecsendió,
2 csipet fokhagymasó, 1 késhegynyi vöröshagymasó, 2 dl tejföl,
6 dkg füstölt sajt, 2 dkg vaj, só.

Elkészítése:
A friss tésztát vékonyra kinyújtjuk és 6x8 cm nagyságú
téglalapokra felvágjuk. Sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg
vízzel leöblítjük és száraz konyharuhán kiterítjük.
A tésztalapokat megkenjük reszelt juhsajttal összekevert, a
fűszerekkel ízesített, felfőzött parajkrémmel, majd feltekerjük.
A tekercseket kivajazott tűzálló tálba egymás mellé fektetjük,
bekenjük tejföllel, meghintjük reszelt sajttal és a sütőben
pirosra sütjük.

Energiatartalom: 3480 kJ
Fehérjetartalom: 39 g
Zsírtartalom: 41 g
Szénhidráttartalom: 77 g

Spagetti bolognai módra

Hozzávalók:
32 dkg spagetti, 2 dkg vaj, 5 dkg füstölt szalonna,
30 dkg marhacomb, 8 dkg vöröshagyma, 3 dkg sárgarépa,
3 dkg zellergumó, 2 evőkanál paradicsompüré, 1 gerezd fokhagyma,
1,2 dl barnamártás, 1 babérlevél, 2 csipet őrölt kakukkfű,
petrezselyemzöld, 1 csipet őrölt rozmaring, 8 dl vörösbor,
10 dkg reszelt sajt.

Elkészítése:
A kissé kiolvasztott szalonnakockákkal az apróra vágott
marhahúst, a kis kockára vágott sárgarépát és zellert, a finomra
metélt hagymát és a zúzott fokhagymát lepirítjuk.
Paradicsompürével, babérlevéllel, kakukkfűvel, rozmaringgal
fűszerezzük. Kevés vörösbort és barnamártást hozzáöntve, lefedve
rövid lére pároljuk. A kifőtt spagettit leszűrjük, leöblítjük
és forró vajban átforgatjuk. A ráhalmozott raguval és reszelt
sajttal tálaljuk.

Energiatartalom: 3060 kJ
Fehérjetartalom: 36 g
Zsírtartalom: 25 g
Szénhidráttartalom: 74 g

Orsótészta pirított kolbászhússal

Hozzávalók:
32 dkg orsótészta, 20 dkg gyulai kolbász, 2 zöldpaprika,
8 dkg reszelt sajt, 2-3 evőkanál olaj, só.

Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel
leöblítjük és kevés forró olajban átforgatjuk. A ledarált
kolbászt a kockára vágott zöldpaprikával kissé átpirítjuk és
a forró tészta tetejére halmozzuk, amit tálaláskor gazdagon
meghintünk reszelt sajttal.

Fodros metélt rózsahegyi raguval

Hozzávalók:
25 dkg fodros száraztészta, 2-3 evőkanál olaj,
10 dkg főtt, füstölt tarja, 6 dkg póréhagyma, 2 paradicsom,
1 paradicsompaprika, 1 dl tejföl, 6 dkg reszelt sajt,
2 dkg vaj, só.

Elkészítése:
A kockára összevágott póréhagymát, paradicsompaprikát,
paradicsomot és főtt, füstölt tarját kevés olajon átpirítjuk.
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük és kevés
forró vajban átforgatjuk. Tálaláskor ráhalmozzuk a ragut,
meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal.

Gyúrt tészta (kb. 60-65 dkg)

Hozzávalók:
40 dkg liszt, 3 tojás, 2 evőkanál olaj, só.

Elkészítése:
A lisztből, tojásból, olajból, kevés vízzel, sóval tésztát
gyúrunk. Cipó alakúra formázzuk és kb. 15 percet pihentetjük,
majd vékonyra kinyújtjuk és a szükséges formára felvágjuk vagy
kiszúrókkal kivágjuk és a továbbiakban az egyes tésztaétel
elkészítési előírásait követve, simán vagy megtöltve kifőzzük.
kloppenburg kloppenburg
Címkék: húskockákat beletéve, karikák szélét, töltelékek közti, főtt sonkát, sonkás tejföllel, tésztakeveréket kivajazott,

3 napos tésztakúra
tanúsága szerint, már eleink sem vetették meg ezt a laktató, de annál egészségesebb finomságot: a kínaiak például kétezer éve fogyasztják. Amit a tésztáról tudni érdemes: Magyarországon ma főleg a 4- és 8 tojásos, búzából készült tészták vannak forgalomban. Ám egyre nagyobb az érdeklődés a durumbúzából, rizsből készült termékek iránt is Készülhet fehér- és teljes kiőrlésű lisztből Dúsítható természetes színező anyagot tartalmazó zöldségfélékkel - például sárgarépával ...
grimilda grimilda
Adventi, karácsonyi receptek
Karácsonyi gyümölcskenyér 2,5 dl tej, 10 dkg kristálycukor, 1 mokkáskanál só, 2 dkg élesztő, 50 dkg liszt, 10-10 dkg apróra vágott, hámozott mandula, - cukrozott citromhéj, - cukrozott gyümölcs, 1 citrom reszelt héja, 10 dkg mazsola, 2 tojás, 15 dkg vaj, csipet őrölt szerecsendió, 5 dkg olvasztott vaj, 0,5 kávéskanál őrölt fahéj. A tejet felforraljuk, beletesszük a cukrot, sót. Míg a tej hűl, az élesztőt 0,5 dl meleg vízben fellazítjuk. A langyos tejbe öntjük és a liszt 1/4-ével simára keverjük. ...
yaskane yaskane
B receptek
Összedolgozzuk, majd csíkokat formálunk belőle. A csíkokat 2-3 cm hosszú darabokra vágjuk. Kizsírozott tepsiben, sütőben kisütjük. Étkezés előtt forrásban levő húslevesbe tesszük. Pirított hagymával és szalonnával tálaljuk. Zsírban sült tészták Burgonyaszelet Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg burgonya, 3 evőkanál tej, 3 tojás, 15 dkg liszt, 6 evőkanál zsemlemorzsa, 1 evőkanál zsír, 2 evőkanál reszelt sajt, 1 evőkanál cukrozott vaj, zöldpetrezselyem és só ízlés ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Cukorbetegség
fűszerekkel megszórjuk, s meghintjük durvára vágott dióval - vajat is tehetünk rájuk. Forró sütőben kb. 30 perc alatt pirosra sütjük. Saláta mellé is finom. Epebántalmak Kerülendők a zsíros és a durva rostot tartalmazó ételek, kelt tészták, száraz hüvelyesek, fűszerek. A húsokat sütés helyett párolni ajánlatos. Karibi csirkemell 1 ek. ketchup, 2 kk. méz, 1 kk. mustár, paprikakrém, 1 g zúzott fokhagyma, só, 2 csirkemellfilé. A fűszerkrém hozzávalóit összekeverjük. ...
bulac57 bulac57
Elsősegély a kamrából: a tészta
de ha igazán a tésztára szeretnénk építeni a levest, akkor egy zacskó lebbencs tésztát kapjunk le a polcról és készítsünk lebbencslevest. A könnyű zöldség- vagy húslevesek gazdagítására tökéletesen alkalmas a fusilli vagy a penne. Ezek a tészták köretként vagy salátában is remekül megállják a helyüket. A lényeg csupán annyi, hogy főzésnél ne főzzük túl őket, így a szaftot is képesek még magukba szívni, és sokkal ízletesebbek, szaftosabbak lesznek. Tejszínesen, paradicsomosan vagy ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Este kelt péksütik
ALAPKONYHA Limara tízóraiztat: az este kelt péksütik .... Ha a tízóraikról van szó, általában nem a kelt tészták szoktak az eszünkbe jutni. Ez világos is, senki nem akar négykor kelni azért, hogy a gyerek uzsonnásdobozában friss briós díszelegjen. De van egy kerülőút, amit én gyakran alkalmazok, ez pedig az, hogy egy csomó kelt péksütemény remekül bírja a hűtőben ...
nanoka72 nanoka72
Fánk receptek (édes és sós)
jól meggyúrjuk, majd cipóformában fél órát hűvös helyen állni hagyjuk. Ezután kinyújtjuk, és ciframetélővel tenyérnyi nagyságúra daraboljuk fel. Ez egyes darabokat ujjnyi vastagsúgúra tobábbvágjuk. Felforrósítjuk a zsírt és fedő alatt barnára sütjük a tésztákat. Sütés után meghintjük vaníliáscukorral, és lekvárral tálaljuk. Részeges fánk Hány személyre: 4-6 tésztához: 50 dkg liszt 2,5 dl tej, 5 dkg cukor 3 dkg élesztő 5 dkg vaj, 2 tojás 1 kiskanál reszelt citromhéj a ...
bkisseva bkisseva
Főzőcskézzünk olcsón, gyorsan
a tésztát. Kb. 10 cm átmérőjű, 1 cm vastag kerek lapokat alakítunk ki belőle, és kivajazott tepsiben, meleg helyen 40 percig kelesztjük. Elkészítjük a tölteléket: a felforrósított tejet összekeverjük a mákkal, a cukorral és a citromhéjjal. A megkelt tészták közepét egyenletesen megrakjuk a töltelékkel, szabadon maradt szélüket pedig megkenjük felvert tojással. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük őket. Tanács: A tésztából kalácsot, darázsfészket, buktát, töltött kiflit, sőt kelt ...
bulac57 bulac57
Süti ajánló
Habcsók panni48
Tejszínkrémes kivi szelet bkisseva
Almás lepény citromhéjjal recept boszorlany
Almás vaníliás fincsiség gombosinci
Gyesen lévő anyukáknak..... agica2004
Palacsinta öntetek noble
Nagyi bejglije rochlitzne
Klaudia őzgerinc süteménye bubszi
Csokikrém (kenyérre kenhető) horvathnemagdi
Csokis-Mákos Kuglóf 1vargaildyko
Szárnyas receptek
GOMBÁS TYÚKleves bubszi
Hússzeletek krumplibundában horvathnemagdi
Toledói csirke bubszi
Rozmaringos tepsis burgonya gazdagon recept tinka1951
Szárnyas gulyásleves recept jamborlulu
Receptek, amiket tőletek kaptam 2. yaskane
Zöldséges csirkemell római horvathnemagdi
Mennyei csirkés, sajtos rakott rizs – nem lehet beteln reifregina
Illatos omlós csirkemell horvathnemagdi
Csirke saslik salátával és paprikás mézes mártogatóssal suzymama
Marhából készült ételek
A Csordásleves receptje: ujjozsef
Óriás hamburger angyalka___
Villányi pincepörkölt bubszi
Húsos saláta tampicói módra bubszi
Lecsós szelet Rózsa módra horvathnemagdi
Kecskeméti gulyásleves recept jamborlulu
Szalongulyás tarhonyáva horvathnemagdi
Zöldséges marha-becsinált horvathnemagdi
Majorannás metélt klerierzsi
1-2-3 Recept horvathnemagdi
Sertésből készült ételek
Paplanoshús zsuzsa0520
Bugaci vegyes pörkölt bubszi
urali savanyúképosztaleves ibolya58
Utazás a tokány körül... gaby13
Csőben sült bolognai penne tejfölösen recept jamborlulu
Receptek horvathnemagdi
Receptek horvathnemagdi
Bakonyi szelet veronika74
Bogdányi aprópecsenye yaskane
Gesztenyével töltött pulyka 2. bubszi
Halból készült ételek
Halfilé paradicsomos... bulac57
Lecsós rakott halszeletek recept jamborlulu
B betűs receptek horvathnemagdi
Bundázott keszeg peterimajoridozsahe
*UPDATE* Grillezett lazac 1vargaildyko
Vajas ponty rochlitzne
Lazacos-spenótos makaróni 1vargaildyko
Harcsa kékre főzve bubszi
K betüs recept horvathnemagdi
Pácolt lazac fehérboros... rochlitzne
Vad ételek
Gombás szarvastokány orsi1
Saslik, rablóhús, nyárs aprochef
Vadkacsa forró gyümölccsel tundihugi
Fácánleves rochlitzne
x nagyuska
Baszk fácán veronika74
Fácán fügével és szőlővel 1vargaildyko
Karácsonyi ételek tomicica
Kisalföldi vaddisznópörkölt recept kovacs_zsoka
Fácán forgónyárson horvathnemagdi
Spagetti ajánló
Olajbogyós-tonhalas bolognai rochlitzne
Spagettis padlizsántekercs: így tekerj a zöldségbe tésztát suzymama
Fokhagymás-sajtos tészta suzymama
Húsos carbonara makaróni recept jamborlulu
Olasz spagettileves margoka59
Gombás-pestos tészta kagylóval recept gonda_katalin
Bolognai leves bubszi
x nagyuska
Milánói, az olasz konyha kedve bubszi
Csőben sült zöldségek tészta ágyon recept gonda_katalin
Pizza receptek
Lecsós töltelék bubszi
Csirkemájas rátét bubszi
Gyors pizzatészta recept madika
Mini-pizza jupiter21
Pizzás tekergők bubszi
Gombás-ketchupos pizza recept toth_beata
Pizza parnacskak margareta51
Pizza pogácsa recept tnemarika
pizza készítés otthon hazipatika.com drciccancs
Farsangi gyerekzsúr veronika74
Hamburger receptek
Válassza a szóját! margoka59
Hamburger horvathnemagdi
Hamburger zsemle, puffancs akiram45
Vegetáriánus hamburger moncsika77
mustár készítése házilag irmus
Szezámmag fejesnemagdi
Kolbászos hamburger horvathnemagdi
Házi hamburger és hamburgerzsemle horvathnemagdi
Hamburger zsemle recept baggesz20
Hamburger buci recept jamborlulu
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU