Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
Padlizsános húsételek
Bolgár gyuvecs
Hozzávalók 4 személyre: 40 dkg marha vagy sertéscomb, 1 kis padlizsán, 15 dkg zöldhüvelyű bab, 2 zöldpaprika, 4 paradicsom, 15 dkg konzerv fehér bab, 2 nagyobb burgonya, 1 szál sárgarépa, 10 dkg rizs, 2 tojás, 2 dl joghurt, olaj, só, pirospaprika.
Olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott húst, és fehéredésig sütjük. Megszórjuk pirospaprikával, majd hozzáadjuk a kockára vágott padlizsánt és zöldpaprikát, a felkarikázott sárgarépát és a széttördelt zöldbabot. Megsózzuk, és fedő alatt 20 percig pároljuk. Hozzáadjuk a cikkelyekre vágott paradicsomot, a kockára vágott burgonyát, a konzerv babot, a rizst és felöntjük annyi vízzel vagy csontlével, amennyi ellepi. Kis lángon, kevergetés nélkül megpároljuk. Végül leöntjük a tojással elkevert joghurttal, és addig főzzük, amíg a tojás megszilárdul. Római tálban, sütőben is készíthető.

Csirkeragu padlizsánnal
Hozzávalók: 1 csirke (kb. 1 kg-os), 4 gerezd fokhagyma, 1 közepes padlizsán, 1 evőkanál paradicsompüré, 1 nagy csokor petrezselyemzöld, 5 dkg füstölt szalonna, ízlés szerint só és törött fekete bors.
A füstölt szalonnát vékony, hosszú csíkokra vágom, a zsírját kiolvasztom, majd lepirítom rajta a megtisztított és apróra vágott fokhagymát. A megmosott és feldarabolt csirkehúst a fokhagymás szalonnazsíron jól átsütöm. Aláöntök 3 dl vizet és fedő alatt, kis lángon puhára párolom. Közben sózom és meghintem borssal. Ha a hús megpuhult, levéből kiveszem, kicsontozom, majd kis kockákra vágva visszateszem a serpenyőbe. Hozzákeverem a sütőben megsütött és összetört, sózott paradicsompürével elkevert padlizsánt, végül rászórom a nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet.
Elkészítési ideje: 50 perc

Gyuvecs 1.
30 dkg sertéscomb, 30 dkg birkacomb, 20 dkg füstölt szalonna, l jó nagy fej vöröshagyma, 1 kis padlizsán, 6 zöldpaprika, 6 paradicsom, 1 dl rizs, 2 nagy burgonya, só, őrölt bors, pirospaprika, petrezselyemzöld, 1 l leveslé
A jól megmosott húsokat és a szalonnát külön-külön kis kockákra összevágjuk. A szalonnát saját zsírjában kiolvasztjuk, és a nagyobb kockákra vágott hagymát megpirítjuk benne. A zöldségeket szükség szerint megtisztítjuk, megmossuk, majd felkarikázzuk. A rizst átválogatjuk, megmossuk. Egy előre beáztatott római tál aljára zöldségeket rakunk, majd húst, hagymás szalonnatepertőt, rizst és a többi zöldséget. Közben sóval, borssal, pirospaprikával, finomra vágott petrezselyemzölddel és fokhagymával fűszerezzük. Ráöntjük a leveslét, és szükség szerint annyi vizet, hogy az alapanyagokat éppen ellepje. Az edényre rátesszük a tetejét, és sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 2 órán keresztül pároljuk.
Elkészítési idő: kb. 2.5 óra

Gyuvecs 2.
Hozzávalók: (4-5 személyre)
60 dkg sertéspörkölt, 20 dkg rizs, 30 dkg zöldpaprika, 30 dkg paradicsom, 30 dkg padlizsán, 3 dl tejföl, 3 dkg vaj, só
A rizst főzd meg. Az előkészített padlizsánt, a meghámozott paradicsomot, és a kicsumázott zöldpaprikát, karikázd fel. Egy kivajazott tűzálló tálba teríts egy réteg rizst, tegyél rá paradicsomot, zöldpaprikát, padlizsánt, erre néhány kanál pörköltet, majd tejfölt és újra rizst. Folytasd ezt a rétegezést, amíg a hozzávalók tartanak, a tetejére tejföl és paradicsom maradjon. A maradék vajat morzsold a gyuvecs tetejére, és előmelegített forró sütőben süsd, amíg a teteje meg nem pirul.

Gyuvecs 3.
Hozzávalók: 60 dkg sertés apróhús, 8 dkg zsír, 6 dkg vöröshagyma, só, 2 gerezd fokhagyma, 1 db zöldpaprika, 1 db paradicsom, 60 dkg burgonya, 20 dkg török paradicsom (padlizsán), 18 dkg rizs, bors, 1 dkg pirospaprika.
A sertéshúsból pörköltet készítünk, a rizst félpuhára pároljuk. A burgonyát héjában megfőzzük. A török paradicsomot meghámozzuk, és 1x1 cm-es kockákra vágjuk fakéssel, hogy ne barnuljon meg, és ne legyen keserű. A paprikából, paradicsomból lecsót készítünk, kizsírozott tepsibe rétegezzük a karikára vágott burgonyát, majd a párolt rizst, pörköltet, lecsót és a török paradicsomot, burgonyával takarjuk, és csontlével felöntve sütőben készre pároljuk.

Húsos padlizsán
Hozzávalók: 70 dkg padlizsán, 60 dkg kolbászhús, só, bors, 30 dkg hagyma, 5 dkg paradicsompüré, liszt, olaj.
A meghámozott padlizsánokat vastag szeletekre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és állni hagyjuk. Lisztbe forgatva pirosra sütjük, majd tepsibe szétrakjuk a szeletek felét. Rákenjük a kolbászhúst, és átsütjük. Mikor a hús megsült, rárakjuk a többi padlizsánt is, és paradicsommártással leöntve még egyszer átsütjük. Tálaláskór sült hagymát adunk hozzá.

Izmiri báránysült
Hozzávalók: 60 dkg báránycomb, 2 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 5 evőkanál olaj, 50 dkg padlizsán, só, bors, 4 paradicsom.
Elkészítése: A bárányhúst sütőben hagymával, fokhagymával puhára sütjük, majd fölszeletelve tálra tesszük. A padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, és besózva néhány percig állni hagyjuk. Lisztben megforgatva olajban megsütjük, és a húsra rakjuk. A paradicsomokat is rárakjuk, borsozzuk, sózzuk, és reszelt sajttal megszórva a sütőben átsütjük.

Jollof (Nyugat-Afrika)
Hozzávalók 6 személyre: 1 padlizsán (kb. 25 dkg), 3 gerezd fokhagyma, 40 dkg kicsontozott csirkehús, 20 dkg marhahús,
4 fej vöröshagyma, 2 szál sárgarépa, 2 nagy paradicsom, 40 dkg hosszú szemű rizs, 2 dl olaj, 2 db húsleveskocka, 3 evőkanál paradicsompüré, 1 teáskanál cayenne-i bors.
Előkészítés: A fokhagymát összetörjük. A húsokat nagyon apró kockákra vágjuk, sóval, borssal és a fokhagymával összekeverjük, és másfél órára betesszük a hűtőszekrénybe. A hagymát fél cm-es vastagságú karikákra vágjuk. A padlizsánt megmossuk, kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd sóval bedörzsöljük. Fél órára tésztaszűrőbe tesszük, tálat állítunk alá, hogy a kicsöpögő keserű leve kicsorogjon, majd papírtörülközővel leitatjuk. A répát megtisztítjuk és felszeleteljük. A paradicsom héját lehúzzuk. A rizst megmossuk.
Elkészítés:
1. Az olajat nagy teflonserpenyőben felforrósítjuk, és a húst erős lángon, kevergetve megpirítjuk benne, majd kiszedjük és félretesszük. A hagymát a visszamaradt olajban megfonnyasztjuk, majd a padlizsán- és répaszeleteket is megsütjük benne.
2. A húst az edénybe visszarakjuk, 1 liter vízzel leöntjük, és a húsleveskockát belemorzsoljuk.
3. Hozzáadjuk a paradicsomot, a paradicsompürét és a fokhagymát, majd borssal és a cayenne-i borssal fűszerezzük.
4. Fedő alatt lassú tűzön puhára pároljuk, majd szűrőlapáttal tűzálló tálra átszedjük, alufóliával letakarjuk, és a sütőben melegen tartjuk.
5. A rizst a visszamaradt lébe öntjük, és fedő alatt lassú tűzön megpuhítjuk. A rizst a zöldséges hússal tálaljuk.

Muszaka 1.
Hozzávalók: 4 személyre 40 dkg kékparadicsom (padlizsán) vagy tök, 1 dkg só, 4 dkg liszt, 2 db tojás, étolaj a sütéshez.
Töltelék: 2 dkg zsiradék, 5 dkg vöröshagyma, 24 dkg üszőhús, közepesen zsíros, 1 gerezd fokhagyma, víz vagy csontlé, só, bors, petrezselyemzöld.
Öntet: 2 tojássárga vagy 2 egész tojás, 2 dl tejföl.
A padlizsánt, vagy a tököt meghámozzuk, egy cm karikákra vágjuk, megsózzuk, megmártogatjuk lisztben, és forró olajon kisütjük. a tepsit kizsírozzuk, az aljára egy sor rántott padlizsánt, v. tököt rakunk, beborítjuk töltelékkel, a töltelékre ismét a padlizsánt v. tököt rétegezzük. Végül leöntjük a tejföl és a tojások sárgájának /vagy az egész tojásoknak / keverékével. Közepesen meleg sütőben sütjük.
Töltelék: Az apróra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst és a zúzott fokhagymát. Összekeverjük, hozzáöntünk 0,5 l csontlét v. meleg vizet, és negyed óráig pároljuk. Sóval és borssal ízesítjük.
Öntet: a tejfölt elkeverjük a két tojássárgájával.
A muszakát besamellel is leönthetjük.
Tálalás előtt meghintjük apróra vágott petrezselyemzölddel.

Musszaka 2.
Hozzávalók 4 személyre: 2 padlizsán, 50 dkg darált birka- vagy marhahús, 40 dkg paradicsom, 1 dl száraz fehérbor, 5 dl tej, 5 dkg vaj, 8 dkg liszt, 1 tojássárgája, 5 dkg reszelt sajt, 4 gerezd fokhagyma, olaj, só, bors, oregano.
A megtisztított padlizsánt hosszában kb. 1 cm vastagon felszeleteljük és besózzuk. Olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk a darált húst. Hirtelen megpirítjuk, majd hozzáadjuk a lehéjazott, felaprított paradicsomot. Sóval, borssal és oreganóval (szurokfűvel) fűszerezzük, majd felöntjük a borral. Fedő alatt addig főzzük, amíg besűrűsödik.
A vajból, lisztből és tejből a szokásos módon besamelmártást főzünk. Ha kissé kihűlt, belekeverjük a tojássárgáját és a reszelt sajtot. A padlizsánról a keletkezett nedvességet leitatjuk, és forró olajban mindkét oldalon kisütjük. A felét tűzálló tálba fektetjük, rásimítjuk a paradicsomos húst és befedjük a maradék padlizsánszeletekkel. Leöntjük a sajtos mártással, és forró sütőben körülbelül 30-40 percig sütjük.

Muszaka 3.
Hozzávalók: 4 padlizsán, 40 dkg darált sertés vagy birkahús, 1 dl főtt rizs, 30 dkg reszelt feta sajt, 1 fej vöröshagyma, 2 érett paradicsom, ketchup, só, olívaolaj, liszt, tej, őrölt fahéj, őrölt bors
A padlizsánokat megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és lapos tányérra rakjuk, megsózzuk, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Bő fél óra állás után leöntjük róla a vizet, lemossuk és leszárítjuk, majd kevés olívaolajon addig pirítjuk, amíg megpuhul. A kisütött szeletekről leitatjuk az olajat. A darált húst finomra vágott hagymával kevés olajon megpirítjuk, sóval, borssal fűszerezzük, apróra vágott, hámozott paradicsomot, ketchupot adunk hozzá, hogy jó szaftos legyen, és puhára pároljuk.
Kiolajozott jénaiba lerakunk egy réteg padlizsánt, arra főtt rizst, majd egy réteg húst és megszórjuk feta sajttal. A rétegezést addig ismételjük, amíg elfogynak a hozzávalók. A tetejére besamelt készítünk, amelyhez egy ek. vajat egy kis lábosban megolvasztunk, elkeverünk benne egy púpozott ek. lisztet, majd lassan feleresztjük kb. 2 dl forró tejjel. Állandóan kevergetve tejszínsűrűségűre főzzük, közben sóval, borssal, fahéjjal fűszerezzük. Amikor elkészült belekeverjük a maradék sajtot, és a Muszaka tetejére öntjük. Közepesen forró sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.
Elkészítési idő: kb. 1,5 óra

Padlizsán görögösen
Hozzávalók: 2 kisebb padlizsán, 50 dkg kemény paradicsom (legjobb a lucullus fajta), 25 dkg darált sovány sertéshús, 1 nagy fej vöröshagyma, 4 evőkanál olaj, 10 dkg rizs, 2 dl tejföl, 4 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál piros fűszerpaprika, 1 mokkáskanál törött fekete bors, ízlés szerint só.
A megtisztított és finomra vágott vöröshagymát egy evőkanálnyi forró olajon megfonnyasztom, majd a serpenyőt a tűzről lehúzva, belekeverem a pirospaprikát és ráöntök két evőkanál vizet. A tűzre visszatéve megsózom, és a darált húst ráteszem. Folyamatosan addig kevergetem, amíg az egész megfehéredik. A megmosott, héjas padlizsánt egy centi vastag karikákra vágom és megsózom, majd tizenöt percig hagyom állni, addigra kiadja keserű levét. A szürkés levet szalvétával leitatom, és egy lapos tűzálló tálon elrendezem. Aláöntök fél dl vizet, és a tálat saját fedelével letakarva beteszem a mikrohullámú sütőbe. A legerősebb fokozaton öt-hét percig párolom. Közben egyszer megfordítom a padlizsánkarikákat is és a tálat is. A rizst a szokásos módon megmosom, leszűröm, majd fél óráig állni hagyom bő vízben. Ezután leszűröm és összekeverem a darált hússal. Belekeverem a tejföl háromnegyed részét, a zúzott fokhagymával és a törött borssal ízesítem. Mélyebb tűzálló tálba rakom a padlizsánkarikák felét úgy, hogy csak egymás mellé kerüljenek, ne egymásra, majd a húsos-rizses keverékkel leöntöm. Rákarikázom a paradicsomot, és ismét a padlizsánnal folytatom a rétegezést. A tálat saját fedelével letakarom és a mikrohullámú sütő legerősebb fokozatán, húsz percig párolom, közben egyszer megfordítom a tálat. További tíz percig nem veszem le a tetejét, csak azután tálalom.

Padlizsános sonkaragu
50 perc
Nehézség: 1
Hozzávalók: 1 nagy padlizsán, 30 dkg főtt füstölt hús (csont nélkül), 2 nagy, kemény paradicsom, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 fiola kapribogyó, 1 dl tejföl, fél dl olaj, 2 gerezd fokhagyma, só és törött fekete bors, ízlés szerint, 1 nagy csokor zöldpetrezselyem, 60 dkg apró újburgonya (vagy gyorsfagyasztott burgonya)
A padlizsánt megmossuk, lehámozzuk, és karikákra vágjuk, majd a karikákat csíkokra metéljük (műanyag vagy fakéssel). Jól megsózzuk, és állni hagyjuk 15 percig. Közben a vöröshagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk, ezután az olajon üvegesre sütjük. Hozzátesszük, a sós létől lecsöpögtetett padlizsándarabkákat, és pirítjuk néhány percig. Belekeverjük a csíkokra vágott főtt füstölt húst, a kapribogyót levével együtt, a lehéjazott és felszeletelt paradicsomot, a sót és a törött borsot. Fedő alatt puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük, végül a tejfölt is belekeverjük, de már nem forraljuk. Közben a burgonyát megtisztítjuk, lemossuk, és sós vízben megfőzzük. Kerek tál közepére rakjuk a főtt burgonyát, és koszorú alakban köréje halmozzuk a padlizsános sonkaragut.

Padlizsános szeletek
Hozzávalók: 2 szelet karaj/fő, 1 db. közepes padlizsán, 3 db. Paradicsom, 1/2 kg. paprika, 1 fej hagyma, olaj, só, pirospaprika
A padlizsánt meghámozom, levágom a csumájáról, kockákra vágom, sózom, és egy tálban félrerakom.
A hagymát apróra vágom, megfuttatom az olajon, rárakom a paradicsomot, sózom, és egy pár percig fedő alatt párolom. Amikor már levet eresztett rádobom a karikákra vágott paprikát és a levétől lecsurgatott padlizsánkockákat. Ízlés szerint sózzuk, és addig pároljuk fedő alatt (időnként kevergetve) amíg a paprika és a padlizsán megpuhul. A karajokat kiverem, sózom, lisztbe mártom, és hírtelen kisütöm. A szeleteket a tányérra rakom, és rá kerül a padlizsános "lecsó".
Köretnek krumplis lángos vagy kukorica lepény illik.
macoka65 macoka65
Címkék: konzerv babot, tojással elkevert, tojás megszilárdul, füstölt szalonnát, zsírját kiolvasztom, fokhagymás szalonnazsíron,

A jó padlizsánkrém titka
vagy grillben készülnek -, de nyílt lángot javasoljuk. Pirítósra, barna kenyérre kenve tálaljuk, lehet paradicsomot, paprikát, sajtot kínálni mellé. Nagyobb mennyiség jól lehűtve egy hétig is eláll, finom előétel. Padlizsános tapenade (olajbogyókrém) Hozzávalók: 30 dkg magozott olajbogyó, 5 dkg ringli, 3 padlizsán, 3 evőkanál olívaolaj, 3 teáskanál provence-i fűszerkeverék Elkészítés: A padlizsánokat 180 fokos sütőben kb. 45 perc alatt ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
A padlizsán
olajon megpároljuk, s csak ez után turmixoljuk össze. Nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek majonézzel kikeverve is adhatjuk. A majonéz tejet nem, de tojást tartalmaz, ezért egyéves kor előtt semmiképp se adjuk. Muszaka - görög padlizsános egytálétel Hozzávalók: 30-40 dkg darált csirkemell vagy pulykamell (esetleg bárányhús), 3 közepes nagyságú padlizsán, 3 nagy szem burgonya, fokhagyma, bors, pirospaprika, só, kakukkfű, zsálya, reszelt sajt Besamelmártáshoz: 2 tojás, 2 ...
madlen40 madlen40
A praktikus padlizsán nyomában
cukkíni és padlizsán kerüljön. A tejszínt keverd össze az egész tojásokkal, ízesítsd sóval, borssal majd öntsd a rakott tálra. Tetejét szórd meg reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. 30-40 perc alatt elkészül. Muszaka - görög padlizsános egytálétel http://www.origo.hu/i/0207/20020703muszaka.jpg Hozzávalók: 30-40 dkg darált csirkemell vagy pulykamell (esetleg bárányhús), 3 közepes nagyságú padlizsán, 3 nagy szem burgonya, fokhagyma, bors, pirospaprika, só, ...
agnia agnia
Az igazi pizza alaptészta
percre forró vízbe, majd add a chilis olajhoz. A tésztát nyújtsd ki, és formázz belőle kört. Kend meg a paradicsomszósszal, tedd rá a garnélákat és a szeletelt mozzarellát. Hints rá keveset az olajból. Előmelegített sütőben 10-12 percig süsd. Padlizsános pizza Hozzávalók: * 1 padlizsán * 1 vöröshagyma * 12 dkg mozzarella * 10-12 koktélparadicsom * kapribogyó * házi paradicsomszósz Melegítsd elő a sütőt. A padlizsánt mosd meg, ...
grimilda grimilda
Bogrács...
vagy rizst főzünk bele. A fokhagymát megtisztítjuk, és szétnyomva az ételhez adjuk. Sóval, borssal, köménnyel és kakukkfűvel fűszerezzük. A párolási idő befejezése előtt 8 perccel hozzákeverjük a cukkíni szeleteket. Ha szükséges utána ízesítjük. Padlizsános változata egész Közép Ázsiában ismert. Ekkor azonban a padlizsánokat érdemes elősütni, és utána hozzáadni az ételhez. Virslis tarhonya Hozzávalók: 1 csomag tarhonya, 1 kg krumpli, őrölt paprika, só, kevés olaj, 2 pár virsli, 1 fej ...
simocsi simocsi
Bébi ételek
egy kis darab hagymával együtt annyi vízbe tesszük fel főni, amennyi ellepi őket. Amikor megfőttek, egy kk olajjal, esetleg natúr joghurttal keverjük és turmixoljuk. ☺ 8 hónapos kortól már nem kell passzírozni a zöldborsót. Padlizsános cukkíni (7 hónapos kortól) [egyet a babának - egyet a mamának] Hozzávalók: padlizsán, cukkíni, burgonya, fokhagyma, só, olíva olaj, petrezselyem (1 db, natúr Philadelphia krémsajt, még több fokhagyma, bors) A burgonyát egy kis ...
jjanosne jjanosne
Csőben sült padlizsános egytál
Hozzávalók: 4 közepes padlizsán, 4 paradicsom, 2 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 10 dkg zsemlemorzsa, 5 evőkanál olaj, 1 csipet oregánó. Elkészítése: A padlizsánt és a paradicsomot megmossuk, szárazra töröljük. A padlizsán szárát levágjuk, húsát héjával együtt kb. 2 cm-es karikákra vágjuk. Megsózzuk, zománcozott szűrőbe tesszük, és hagyjuk lecsepegni. A paradicsomot 3-4 db széles karikára vágjuk, gyengén megsózzuk. A hagymát, a fokhagymát apróra vágjuk, majd összekeverjük 2 ...
bulac57 bulac57
E betűs receptek
üveges, belekeverjük a lehéjazott, karikára vágott paradicsomot, megborsozzuk, és együtt pirítjuk néhány percig. A lángos-tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, és tenyérnyi darabokat szaggatunk belőle. Egy-egy lángos közepére teszünk a padlizsános töltelékből, a tésztát félbehajtjuk, majd a széleit jól összenyomva a nyújtófával kissé lelapítjuk. Bő forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Erdélyi májas hurka Hozzávalók: 1 sertésmáj, 1 sertéstüdő, 1 szív és 1 vese, ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Süti ajánló
Diós pite 1. bubszi
Könnyű piskóta bubszi
Húsvéti finomságok m_a_r_c_s_i
Egyszerű meggyes pite bubszi
Szirnyiki (orosz túrós édesség bubszi
Kókuszos tallér majus55
Gyömbéres csokimousse idgie1975
Gyors gyümölcspite ujjozsef
Dobos krém-torta bubszi
Tízperces Kuglóf agnes1955
Szárnyas receptek
Zabpehellyel rakott cukkini rochlitzne
gesztenyés pulykamell faciendum
Paradicsomos burgonyafőzelék recept kovacs_zsoka
Sült hús gombás omlettel 1vargaildyko
Reform töltött csirkecomb majonézes céklasalátával zsokanita
Szezámmagos csirkecomb recept gonda_katalin
Töltött dagadó petrezselymes horvathnemagdi
Miért kell lencsét enni Újév napján? lovaszmarika
Vegyes zöldséges csirke veronika74
Csirkemelles rakott makaróni horvathnemagdi
Marhából készült ételek
Fácánleves Újházi módra bubszi
Vacsora csata jjanosne
Bakonyi betyárleves janoselek
Főtt húsos krumpli-saláta skorpiolilike
Éjféli borscs bubszi
Bográcsban főzött marha gulyásleves recept toth_beata
ĺnyenc burgonya bulac57
vajdasági húsgombócleves ibolya58
Burgonyamártások bubszi
Virágkonyha taltos1
Sertésből készült ételek
Töltött csirkemell bubszi
Vecsési töltött káposzta bulac57
Pikáns sertéstáskák bubszi
Csabai kolbász bjucus0706
Töltött paprika francia módon 1vargaildyko
Brassói aprópecsenye yvett789
x nagyuska
Rakott karalábé lusta assz.... gabfe
Tejfölös rakott karalábé recept kovacs_zsoka
Főzzünk finomakat korall44
Halból készült ételek
Bajai halászlé 2. bubszi
belga halleves! ibolya58
Halkocsonya horvathnemagdi
Lerakott harcsa bubszi
Harcsa kapros galuskával kohlinka
Merlán angolosan bubszi
Pisztráng sütve I. bubszi
Sajtos ponty tepsiben reifregina
Harcsapaprikás horvathnemagdi
Citromos-mákos krumpli hallal migova
Vad ételek
Kapros gyöngytyúkcomb bubszi
Párolt fürj zöld körettel bubszi
Saslik, rablóhús, nyárs aprochef
Fácán gesztenyés almával horvathnemagdi
Fokhagymástejfölös őzérmék bulac57
B betűs receptek horvathnemagdi
Almával töltött fácán 1vargaildyko
Pálinkával készült ételek, sütemények receptjei bkisseva
Fácánragu krokettel recept toth_beata
Gombás szarvashús veronika74
Spagetti ajánló
Mascarponés húsgombócok suzymama
Spagetti alla Carbonara bubszi
Milánói Spagetti 1vargaildyko
Spagetti diómártással veronika74
Pasta Frittata yaskane
Bolognai pita recept jamborlulu
nápolyi húsgombóc ! ibolya58
Házi tészta paradicsomos-húsos raguval diétásan 1955viki
Cukkinis finomság tundihugi
FŐÉTEL AJÁNLAT a MAI NAPRA: 1vargaildyko
Pizza receptek
Nagytakarítás! - Energizáló juditmama
Legfinomabb sajtos rúd / pogácsa bkisseva
Babos pizza batyu bubszi
Kombe bkisseva
házi rétes faciendum
Főszerepben a hagyma! horvathnemagdi
Pizza házilag horvathnemagdi
Lapos kenyér serpenyőben sütve... nanoka72
Bolognai mártás házi pizzatésztával recept baggesz20
Planétás pizza bubszi
Hamburger receptek
Kevés munkával horvathnemagdi
Hamburger pulykahússal suzymama
Hamburger zsemle házilag recept baggesz20
Házi hamburger recept gonda_katalin
Csirke hamburger banb
Hamburger horvathnemagdi
Házi hamburger recept jamborlulu
Válassza a szóját! margoka59
Gombás hamburger recept kovacs_zsoka
Főzz a Családodnak! sarkadykati
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU