Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
B.Lacibacsi receptjei
[link]KOLBÁSZ KUKORICAKÁSÁVAL RAKVA

Hozzávalók (4 személyre)

½ kg kukorica kása, húsleves kocka, Vegeta, 40 dkg kolbász (házi, vagy lecsókolbász) ½ l fokhagyma szósz, sajt

Elkészítés: A kukoricakását húsleves kockával, Vegetával puhára főzzük. A kolbászt karikára vágva puhára pároljuk. Csinálunk ½ l fokhagyma szószt szokás szerint. Kizsírozott tepsibe tesszük a kása felét, rá a kolbászt, majd a többi kását és erre öntjük a szószt. 20 percre sütőbe tesszük és reszelt sajttal megszórjuk, Savanyúság is jó mellé.

2009.01.14 23:27
BartfaiLacibacsi

GOMBÁS PIROSBAB RÉSZEGEN

Hozzávalók (4 személyre)

2 nagy hagyma, 4 kanál olaj, húslé, só, bors, 2 zöldpaprik,2 paradicsom, pici cukor, ½ kg gomba, bor, 1 dl tejszín, 1 kanál liszt

Elkészítés: A hagymát összedaraboljuk és az olajon megpároljuk Kis húslevet öntünk rá, sóval, borssal, pici cukorral ízesítjük. Beledaraboljuk a zöldpaprikát, paradicsomot és a gombát. Felöntjük a borral és belerakjuk a pirosbab konzervet. A tejszínnel és liszttel behabarjuk. Tarhonyával finom!

2009.01.14 23:26
BartfaiLacibacsi

KRUMPLIS - SZALONNÁS TÉSZTA

Hozzávalók (4 személyre)

½ kg metélt tészta, 15 dkg szalonna, 1 fej hagyma, 3 nagyobb krumpli, húsleves kocka, tojás

Elkészítés: A tésztát kifőzzük. A szalonnát kockára vágva kisütjük és a zsírjába daraboljuk a hagymát, krumplit, kis húsleves kockával felöntjük és puhára főzzük. A végén ne sok leve maradjon! Beletesszük a tésztát és a szalonnát. Tükörtojást sütünk és a tetejére tesszük és 15 percig sütőben sütőbe tesszük. Salátával tálaljuk.

2008.12.21 19:00
BartfaiLacibacsi
Nagydobosi sütőtökös beigli

Hozzávalók:

A tésztához: 50 dkg liszt, 1 tojás, 5 dkg élesztő, 2 dl tej, 15 dkg zsír, 1 kiskanál cukor, késhegynyi só.

A töltelékhez: 1 kg sült tök, 10 dkg cukor, 1 reszelt jonatán alma, 1 evőkanál rum (citromlé).

Megfuttatjuk az élesztőt a cukros tejben és összegyúrjuk a zsírral elmorzsolt liszttel, a tojássárgájával meg a csipet sóval. Alaposan bedagasztjuk, két cipóra osztjuk, és egy fél óráig pihentetjük langyos helyen. Közben a héjától megtisztított, sült tököt a kés fokával darabossá szétverjük, közéreszeljük a megtisztított almát és elkeverjük a cukorral meg a rummal / /vagy citromlével /. Ujjnyi vastagra nyújtjuk a megkelt tésztacipókat és a tölteléket ráterítve, külön - külön összegöngyöljük. A kizsírozott tepsire fektetjük a tészta rudakat, fél óráig kelesztjük, majd a tésztából kimaradt, habbá vert fehérjével megkenjük. Közepesen meleg sütőben szép pirosra sütjük. A kisült tésztát úgy daraboljuk, mint a beiglit és porcukorral meghintve rakjuk tálra.

2008.12.17 01:29


Amur töltve:

Hozzávalók: 4 szelet ponty vagy amur, 1 pohár fehérbor, 10 deka gomba, só, bors, 1 kis fej hagyma, 5 deka vaj, 1 kk kapor.
Elkészítés:
A halszeleteket meglocsoljuk 2 ek borral, megsózzuk, borsozzuk, és egy fél órát állni hagyjuk, majd rátesszük a megtisztított, vékonyra szeletelt gombát és a vékony karikára vágott hagymát. Felgöngyöljük, fogpiszkálóval átszúrjuk, és a tekercseket kivajazott tűzálló tálba rakjuk. Ráöntjük a maradék bort, és a sütőben, lefedve, 15 percig párlójuk. Tálalás elüt a tetejére morzsoljuk a maradék vajat, és a finomra vágott kaporral hintjük meg.

2008.12.17 01:23

Reggeli:

CSIRKESALÁTA

Hozzávalók: Levesben f)tt fél csirke, 25-30 dkg f)tt vegyes zöldség, 3 alma, 2 közepes nagyságú ecetes uborka, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 dl majonéz, 2 dl kefír, ízlés szerint só és törött fehér bors.

A majonézt elkeverem a kefírrel, a sóval, a borssal és a megtisztított, lereszeltvöröshagymával. Az almát meghámozom, kicsumázom, és kis kockákra vágva azonnal a majonézes mártásba keverem. Ezután hozzáteszem a kicsontozott és nagyon vékony csíkokra vágott fott csirkehúst, az almareszel)n lereszelt uborkát és a vékony karikákra vágott zöldséget. Jól átforgatom és letakarva h-t)szekrényben néhány órán át érlelem. Pirított kenyér- vagy zsemleszeletkékkel kínálom.

2008.12.16 17:50

Breton süti

1 csésze liszt, 1 csésze cukor, 25 dkg vaj, kis só, 2-3 tojás sárgája. Jól összedolgozzuk, lapos formába töltjük, tetejét villával megcsíkozzuk és kb. 1 órán át, sütjük.

2008.12.16 17:46


Angol sörös melegszendvic

Végy személyenként 2 szelet kenyeret, 10 dkg sajtot, 5 dkg vajat, 2-3 kanálnyi barna sört, 1 kávéskanálnyi mustárt, továbbá pirospaprikát, borsot és sót. A kenyereket pirítsd meg, s az egyik oldalukat kend meg vajjal. Egy serpenyőben olvaszd fel a maradék vajat, reszeld bele a sajtot, add hozzá a sört, a mustárt, sózd, borsozd és hintsd meg kevés pirospaprikával. Amikor a sajt is felolvadt, ezzel a masszával kend meg vastagon a kenyerek vajas felét. Tálalás előtt a sütőben, vagy grillsütőben jól forrósítsd át a szendvicseket.

2008.12.16 17:46


Angol sörös melegszendvic

Végy személyenként 2 szelet kenyeret, 10 dkg sajtot, 5 dkg vajat, 2-3 kanálnyi barna sört, 1 kávéskanálnyi mustárt, továbbá pirospaprikát, borsot és sót. A kenyereket pirítsd meg, s az egyik oldalukat kend meg vajjal. Egy serpenyőben olvaszd fel a maradék vajat, reszeld bele a sajtot, add hozzá a sört, a mustárt, sózd, borsozd és hintsd meg kevés pirospaprikával. Amikor a sajt is felolvadt, ezzel a masszával kend meg vastagon a kenyerek vajas felét. Tálalás előtt a sütőben, vagy grillsütőben jól forrósítsd át a szendvicseket.

2008.12.16 17:46


Angol sörös melegszendvic

Végy személyenként 2 szelet kenyeret, 10 dkg sajtot, 5 dkg vajat, 2-3 kanálnyi barna sört, 1 kávéskanálnyi mustárt, továbbá pirospaprikát, borsot és sót. A kenyereket pirítsd meg, s az egyik oldalukat kend meg vajjal. Egy serpenyőben olvaszd fel a maradék vajat, reszeld bele a sajtot, add hozzá a sört, a mustárt, sózd, borsozd és hintsd meg kevés pirospaprikával. Amikor a sajt is felolvadt, ezzel a masszával kend meg vastagon a kenyerek vajas felét. Tálalás előtt a sütőben, vagy grillsütőben jól forrósítsd át a szendvicseket.

2008.12.16 17:45


Angol sörös fondű

Hozzávalók: 300 g vegyes kemény sajt (részben füstölt), 100 g vaj, késhegynyi csípős pirospaprika, 1 ek. mustár, só, bors, 0,5 l barna sör Felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a többi hozzávalót, és állandó keverés mellett melegítjük, amíg krémszerűen felolvad, besűrűsödik. Pirított zsemlekockákkal vagy kifli-karikákkal mártogatjuk.

2008.12.14 23:56

Mákos, kevert kalács

Hozzávalók 12 szelet elkészítéséhez: 12 dkg méz, 8 dkg gríz, 8 dkg porcukor, 4 tojás, 5 dkg vaj, 15 dkg mák, 1 tasak vaníliás cukor, 10 dkg cseresznyekompót, fél citrom reszelt héja, 1 evőkanál tej, ánizs, őrölt fahéj.

Keverőtálba helyezzük a mézet, a tojások sárgáját, az olvasztott vajat, a reszelt citromhéjat, ánizst és fahéjat, 15 percig keverjük habosra, amíg a massza kemény lesz. Beletesszük a darált mákot, vaníliás cukrot, és a kimagozott lecsurgatott cseresznyét. Felváltva hozzátesszük a kemény habbá vert tojásfehérjét s a grízt. Egy kanál tejjel megkönnyítjük a masszát. Kikenjük, lisztezzük a sütőformát, majd beleöntjük a tésztát. A sütőt 220-240 fokra hevítjük, és a formát behelyezzük. Amikor a tészta felemelkedett, 160-180 fokra visszavesszük a hőt, és a tésztát zsemleszínűre sütjük. Melegen kiborítjuk.

2008.12.14 23:54

Csűrdöngölős

Hozzávalók 4 személyre: 4 db sertésborda, 4 db nagy savanyú káposztalevél, 10 dkg füstölt szalonna, 10 dkg zsír, 15 dkg vöröshagyma, 2 dl tejfel, 1 dkg rózsapaprika, 1 dkg ételízesítő, őrölt bors, só, csombor.

Az elkészítés során a kissé kivert (puhított), bevagdosott sertésbordákat sóval, őrölt borssal fűszerezve, a lábosban felhevített zsírban elősütjük. Az előzőleg leforrázott nyers káposztalevelekbe beburkoljuk, hogy a bordákat teljesen befedje. A lábosba tesszük a felkockázott füstölt szalonnát, és gyenge tűzön kiolvasztjuk. A megtisztított és apró kockára vágott hagymát, aranysárgára pirítjuk, meghintjük rózsapaprikával, kevés vízzel feleresztjük, sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük az ételízesítőt. Bepároljuk, mint a pörkölt levet, és ebbe tesszük a csombort, majd a beburkolt bordákat. Gyenge tűzön készre pároljuk. A készételt tejfellel meglocsoljuk, tört, hagymás burgonyával körítjük.

2008.12.14 23:51

Meggyes zöldbabfőzelék

Hozzávalók 4 személyre: 5O dkg zsenge sárga vajbab, 40 dkg meggy, 2 dl tejfel, 5 dkg vaj, 2 evőkanál liszt, 1 tojássárgája, ízlés szerint; finomított vákum só, kristálycukor.

A megtisztított sárga vajbabot nagyon apróra (1x1cm-esre) vágjuk. Annyi enyhén sós vízben, amennyi éppen ellepi, majdnem teljesen puhára főzzük. Beletesszük a kimagozott meggyet, 3-4 percig együtt forraljuk, amíg a meggy meg nem puhult. A vajat habosra keverjük a tojássárgájával, 1 evőkanál cukorral, a liszttel meg a tejföllel, és a babos meggyre öntjük. Egyszer felforraljuk. Hidegen, melegen egyaránt finom.

2008.12.11 07:04

Vacsorára:

KACSAMÁJOMLETT

Hozzávalók: 1 kacsamáj szívvel együtt, 6 tojás, 6 csapott evőkanál liszt, 6 dl tej, 1 mokkáskanál majoránna, 4 teáskanál olaj (vagy ugyanannyi kacsazsír), 5 dkg reszelt sajt, ízlés szerint só és törött fekete bors. A kacsamájat a szívvel együtt kevés forrásban lévő vízbe dobom, és 5 percnyi forralás után leszűröm. Ezután ledarálom, és ha teljesen kihűlt, összekeverem a tojások sárgájával, a liszttel, a tejjel, sóval, borssal, majoránnával. A tojások fehérjébl nagyon kemény habot verek, és óvatosan a májas masszához keverem. Egy-egy teáskanál zsiradékon négy omlettet sütök belőle, amit a serpenyőből kicsúsztatva palacsintaformájúra tekerek. Meleg tálra teszem, rászórom a reszelt sajtot és salátával kínálom. Remek vacsoraétel. Készíthető úgy is, hogy az omletteket egyenként megszórom a reszelt sajttal, összecsavarom, és pár percig sütőben megmelegítem.

2008.12.11 06:56

Ebédre:

Felvidéki göngyölt felsál

60 dkg sertés felsálból négy darab egyforma nagy hússzeletet vágunk, kissé kiveregetjük, megsózzuk és meghintjük törött borssal. 12 dkg juhtúrót áttörünk, hozzákeverünk kevés apróra vágott kaprot, majd a hússzeletek felületére egyenletesen felkenjük. Erre teszünk 10 dkg, apró kockára darabolt sonkát. A hússzeleteket összegöngyöljük, ha szükséges, húst rögzítjük, majd lisztbe, felvert tojásba, végül zsemlemorzsába bundázzuk. Bő, forró olajban megsütjük. Tálaláskor eltávolítjuk a húst tűt, és a húst vékony szeletekre vágva helyezzük a tálra. Sült hasábburgonyát, vagy burgonyapürét adunk hozzá.

2008.12.09 16:23


Tengerész palacsinta (ez lesz az én vacsim)

A szardíniát levétől lecsurgatjuk, összetörjük. Citrommal, törött borssal, kevés tejföllel elkeverjük, és a sós tésztából készített palacsintákat a halkrémmel megtöltjük. Kivajazott tűzálló tálba a hengereket egymás mellé fektetjük. A tojássárgájával elkevert tejföllel áthúzzuk és előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük. Tálaláskor finomra vágott petrezselyemmel díszítjük.

Mátyás király palacsintája (a többiek ezt szeretik)
A keménytojások sárgáját összetörjük finomra vágott sonkával, sóval, törött borssal, mustárral, kevés reszelt vöröshagymával, Piros arannyal, valamint néhány evőkanál tejszínnel krémesre dolgozzuk.
A sós tésztából sütött palacsintákat megtöltjük, és kivajazott tűzálló edénybe helyezzük. Tojássárgájával ízesített tejszínnel áthúzzuk és előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük.
Tálaláskor finomra vágott petrezselyemmel és sonkával díszítjük.

2008.12.06 15:53

Körtés-csokis torta
Hozzávalók: 1 kg körte, 13 dkg liszt, 12 dkg cukor, 2 evőkanál kakaó, 1/2 csomag sütőpor, 1/4 teáskanál szódabikarbóna, 15 dkg sütőmargarin, 2 csomag vaníliás cukor, 2 db tojás, 1 dl tejszín.

Elkészítés: A körtéket meghámozzuk. Egy tortaformába sütőpapírt teszünk, és cikkekben rárakjuk a körtéket. A többi hozzávalót jól kikeverjük, és a körtére öntjük. Alsó-felső sütésnél 180 fokon 20-25 percig sütjük. Még melegen hirtelen mozdulattal tálcára borítjuk úgy, hogy a körte kerüljön felülre, és a papírt ekkor lehúzzuk róla.

2008.12.04 17:46
Rakott krumpli

Hozzávalók:

• 4 db nagyobb héjában főtt krumpli
• 10 dkg füstölt kolbász
• 2 tojás
• másfél pohár laktózmentes tejföl
• só
• 10 dkg reszelt sajt
• 10 dkg laktózmentes margarin

Elkészítési javaslat:

A megfőtt krumplit hámozd meg, a kolbászt karikázd fel, és kicsi margarinon süsd át. A tojásokat verd habosra, szórj bele 5 dkg sajtot, keverj bele egy pohár tejfölt. A tűzálló tálat kend ki margarinnal, és rétegezd bele a krumplit karikára vágva, sózd meg, tedd rá a kolbászt, majd locsold meg a tojásos masszával, vágj rá vékony margarindarabkákat. Erre kerül még egy réteg krumpli, só, kolbász, tojás, vaj, majd takard be krumplikarikákkal, amit szintén sózz meg. Néhány margarindarabkát még kapjon az étel a tetejére, és a megmaradt tojást öntsd rá, és kend meg a fél pohár tejföllel. Végül szórd meg sajttal, és lefedés nélkül süsd forró sütőben kb. 25 percig. Közben ellenőrizd!
Hozzávalók:

• 4 db nagyobb héjában főtt krumpli
• 10 dkg füstölt kolbász
• 2 tojás
• másfél pohár laktózmentes tejföl
• só
• 10 dkg reszelt sajt
• 10 dkg laktózmentes margarin

Elkészítési javaslat:

A megfőtt krumplit hámozd meg, a kolbászt karikázd fel, és kicsi margarinon süsd át. A tojásokat verd habosra, szórj bele 5 dkg sajtot, keverj bele egy pohár tejfölt. A tűzálló tálat kend ki margarinnal, és rétegezd bele a krumplit karikára vágva, sózd meg, tedd rá a kolbászt, majd locsold meg a tojásos masszával, vágj rá vékony margarindarabkákat. Erre kerül még egy réteg krumpli, só, kolbász, tojás, vaj, majd takard be krumplikarikákkal, amit szintén sózz meg. Néhány margarindarabkát még kapjon az étel a tetejére, és a megmaradt tojást öntsd rá, és kend meg a fél pohár tejföllel. Végül szórd meg sajttal, és lefedés nélkül süsd forró sütőben kb. 25 percig. Közben ellenőrizd!

2008.12.04 17:36

Gyömbéres narancslekvár

Hozzávalók: 5 kg narancs, 1 kg kristálycukor, fél kg barnacukor, 5 dkg gyömbér, 3 citrom.

A narancsokat a kristálycukorral megszórjuk, és hozzáadjuk az apróra vágott gyömbért. Legalább 1 órát állni hagyjuk. Ezután a narancsok és a citromok levét kifacsarjuk, és ráöntjük a héjára. Lábasba tesszük, hozzáadjuk a barnacukrot is, és addig főzzük, míg az összmennyiség legalább a felére csökken. Végül üvegekbe szedjük, légmentesen lezárjuk, és dunsztoljuk.[/link]
margareta51 margareta51
Címkék: hagymát összedaraboljuk, olajon megpároljuk, pirosbab konzervet, tésztát kifőzzük, szalonnát kockára, zsírjába daraboljuk,

A legjobb nokedlirecept
A legjobb nokedlirecept Hozzávalók: 2,5 dl tejföl 5 db tojás 75 dkg liszt fél liter víz só, 1 ek. olaj só Elkészítés: Keverjük össze a tojásokat a tejföllel és ízlés szerint sózzuk. Alaposan kavarjuk el benne a lisztet, majd a szokásos módon szaggassuk ki. A vízhez adjunk olajat, hogy ne ragadjanak össze a galuskák. ...
nanoka72 nanoka72
Bélszín...módra
Bélszín Mátyás király módra Hunyadi Mátyás (Kolozsvár, 1443. február 23. - Bécs, 1490. április 6.) magyar király. Nevezik Corvin Mátyásnak, az igazságos Mátyás királynak, hivatalosan I. Mátyásnak, de a köznyelv egyszerűen, mint Mátyás királyt emlegeti. Aláírásában a Mathias Rex (Mátyás király) tűnik fel. Magyarországon 1458 és 1490 között uralkodott. 1469-től cseh (ellen-) király, 1486-tól Ausztria hercege. A magyar hagyomány az egyik legnagyobb magyar királyként tartja számon, akinek emlékét sok ...
macoka65 macoka65
Gesztenye
fontosnak találták a gesztenyét, hogy még az Alpokon keresztül is magukkal vitték. A rómaik úgy vélekedtek, hogy az ember számára ott vannak meg az optimális életfeltételek, ahol a szelídgesztenye megél. A monda szerint Magyarországon a szelídgesztenye Mátyás király idejében, a XV. században vált ismertté. Beatrix királyné hozta magával Itáliából. Ekkor vált Mátyás király kedvenc ételévé a gesztenyével töltött kappan, azaz a gesztenyével töltött kakas. A palotában a gesztenye kedvelt csemegének számított, ...
kisa622 kisa622
Gesztenyével töltött kappan
Gesztenyével töltött kappan (Mátyás király kedvence) Hozzávalók 4 személyre: 1 kappan (vagy tyúk), 50 dkg szelídgesztenye, 1 fej vöröshagyma, 2 szelet fekete kenyér (rozskenyér), 2 dl húsleves, 2 dl száraz fehérbor, 1 evőkanál fenyőmandula, reszelt gyömbér, őrölt szegfűszeg, fahéj, só A gesztenye héját hegyes késsel bevagdossuk, majd húslevesben megfőzzük. Megtisztítjuk, és burgonyanyomón átnyomjuk. A fekete kenyeret szétmorzsoljuk, és két evőkanál borba áztatjuk. A megtisztított hagymát nagyon ...
bubszi bubszi
Magyar gasztronómia
az utóbbi 500 évben óriási átalakulásokon ment keresztül. Az országot ért változások nyomot hagytak az ételeken is: népek és kultúrák, uralkodók és találkozások alakították évszázadokon át. Amikor Itália Budára költözött Amikor Mátyás király feleségül vette Beatrix nápolyi királylányt, az újdonsült uralkodónő modern európai kultúrán nevelkedett, fényűző udvartartásától kísérve vonult be Budára. A reneszánsz kultúrával együtt rengeteg itáliai szakácsot, receptet és alapanyagot hozott ...
grimilda grimilda
Mártásoljunk egy keveset!
mártások atyja, melynek receptjét Nord barátom tette közzé a Savariai lakoma című cikkünk kapcsán. A reneszánsz konyhaművészetben már kiemelt szerepet kaptak ezek a fűszeres különlegességek, és az itáliai konyha révén egész Európát meghódították. Mátyás király asztalának ugyancsak rendszeres szereplői voltak, ám a mai eljárástól eltérően nem liszttel, hanem kenyérbéllel sűrítették őket. Gyermekkorotokban biztosan kaptatok langyos cukros tejben áztatott kenyeret, ugye? Valószínűleg ez ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Mátyás király gesztenyével
Mátyás király gesztenyével töltött pecsenyéje Hozzávalók: 1 nagy bontott csirke 50 dkg szelíd gesztenye 1 fej vöröshagyma 2 szelet rozskenyér 2 dl húsleves 2 dl száraz fehérbor 1 evőkanál fenyőmag frissen reszelt gyömbér őrölt szegfűszeg fahéj só Elkészítése: A gesztenye héját vagdosd be egy hegyes késsel, majd főzd meg a húslevesben. Ha megfőtt, hámozd meg és törd át alaposan krumplinyomóval. A fekete kenyeret morzsold ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Süti ajánló
Csokis kevert tészta koszegimarika
Csokis-diós rolád n0r1
Lili kifli veronika74
Meggyes pite (reform) noble
Rumos meggyes recept boszorlany
Joghurtos csokis epertorta recept toth_beata
Piccoló bubszi
Túrós torta bulac57
Mirinda szelet bubszi
Gesztenyés sütemény klementinagidro
Szárnyas receptek
Csirkemáj baconszeletekbe szerika68
Sült pulyka pikáns zöldségekke pacsakute
Sáfrányos csirkerizottó rochlitzne
Rozmaringos csirke horvathnemagdi
Balti okroska ! ibolya58
Csirkés rizottó veronika74
Tengeri hal ropogós bundában, édes-savanyú, narancsos mártog kovacs_zsoka
Csirkemell Pármai módra veronika74
Finom falatok piroska0101
Sült csirkemell tejszínes-boro klara50
Marhából készült ételek
szoljankaleves variációk ! ibolya58
Almamártás 1vargaildyko
Kolozsvári húsos béles bubszi
Szabolcsi rakott felsál bubszi
B receptek horvathnemagdi
Milánói marhaszelet: ujjozsef
Szatmári lakodalmas bubszi
Fűszeres olajban pácolt marha veronika74
Zöldséges, tormás hús veronika74
Marhahús sült zöldségekkel horvathnemagdi
Sertésből készült ételek
Csülkös cipó bubszi
Sertés szűzérmék gombamártással és burgonyalepénnyel gabika360
Töltött dagadó gazdagon horvathnemagdi
Tejfölölös mustáros hús majus55
Katika pörköltje horvathnemagdi
Hamis borjúvagdalt horvathnemagdi
Heti menü bulac57
Csülök kocsonyázva mohini
Görög sertésragu recept lublu
Szári fánk bubszi
Halból készült ételek
Így fogyj le mielőbb salátával tinka1951
Sült ponty hagymaszósszal 1vargaildyko
Lazacos édeskömény saláta zsokanita
R betűs receptek horvathnemagdi
Dunai Halleves 1vargaildyko
Spárga lazaccal veronika74
Fűszeres pácolt pisztráng bubszi
Olajbogyó - együnk jót és jó horvathnemagdi
Hogy tovább élj horvathnemagdi
Bajlódsz a spárgával? grimilda
Vad ételek
Tűzdelt őzgerinc párolva bubszi
Fokhagymástejfölös őzérmék bulac57
Receptek jjanosne
Recept rakosferenc
Áfonyás sült szarvascomb mandu pacsakute
Fácán raguleves recept baggesz20
szegedi fácángulyás ! ibolya58
Torták kloppenburg
Saslik, rablóhús, nyárs aprochef
Almával töltött fácán 1vargaildyko
Spagetti ajánló
Majoránnás hús horvathnemagdi
Így készíts bolognai spagettit tinka1951
Tejszínes-spenótos spagetti recept baggesz20
Bologna tortája recept toth_beata
Gyorsat finomat rizsbol margareta51
Caesar csirkesaláta tésztával bubszi
Citromos-tárkonyos gombaszósz horvathnemagdi
Bolognai szendvics recept baggesz20
Spagetti 1 recept gonda_katalin
Pizza receptek
Pizza margherita recept boszorlany
Török pizza (lachmacun) ildus0310
Olasz kenyérropogós rochlitzne
Gombás omlett pizzás muffinnal tundihugi
Tepsis pizza recept horvathnemagdi
Tatu kifli suzymama
Pizzás tekergők bubszi
Kovi ubi horvathnemagdi
Mindentudó kalácstészta bubszi
Pizza recept margareta51
Hamburger receptek
Házi hamburger recept jamborlulu
Házi hamburger grimilda
Házi hamburger recept baggesz20
Hamburger bucu recept kovacs_zsoka
Hamburgerzsemle /Limarától nanoka72
Hamburger horvathnemagdi
Hamburger zsemle recept toth_beata
Válassza a szóját! margoka59
x nagyuska
Hamburger zsemle házilag recept baggesz20
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU