Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
x
-


Bedő Balázs [chef8107]

Após kedvence:
Hozzávalók:
3db nagyobb csirkemell,
50 dkg csirkemáj
9 szelet bacon
50 dkg gomba
só,bors,majoranna
petrezselyem zöld
vöröshagyma,fokhagyma
piros arany
1 tojás
liszt
Elkészités:A csirkemelleket nyitott szeleteléssel felszeljük,hogy 3 nagy szeletet kapjunk.
Kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk.Elkészitjük a tölteléket:Zsiradékon apróra vágott
vöröshagymát piritunk,hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott csirkemájat,és együtt
lepiritjuk öket.Izesitjük,sóval,borssal,majorannával,piros arannyal,és a végén belekeverünk
egy egész tojást.A tölteléket elosztjuk a húsokon,feltekerjük,és 3-3 szelet baconnal áttekerjük öket.
Sütöben megsütjük,minimális viz hozzáadásával.Ha megsült,felszeleteljük,és leöntjük a gombamártással.
Gombamártás:Kevés olajon lepiritjuk,a gombát,sóval,borssal izesitjük,esetleg kevés vegeta,2-3 gerezd
fokhagymát beleapritunk,fél evőkanál liszttel megszórjuk,és minimális vizzel felengedjük,a végén apróra
vágott petrezselymet szórunk bele.Burgonya krokett illik hozzá.A mártást száraz fehérborral megbolondithatjuk.
#21
2010. október 22. 10:13
Válaszolj!





Bedő Balázs [chef8107]

Pikáns pacalleves:
Hozzávalók:40 dkg pacal
1,5l viz
1 kis fej vöröshagyma apróra vágva
2 gerezd fokhagyma
15 dkg vegyeszöldség(sárgarépa,petr.gyökér,zeller)
petrezselyem zöld
só,bors,majoranna,tárkony,babérlevél
mustár.citromlé
2 dl főzőtejszin
olaj,liszt
15 dkg füstölt,főtt tarja
A pacalt egy nagy tálba tesszük,többszörös hidegvizzel átmossuk,babérleveles,vöröshagymás vizben 1-1,5 órán át főzzük,leszűrjük.
Ha kihült,1 cm-es csikokra szeleteljük.Egy közepes méretű fazekat veszünk,belerakjuk a pacalt,vöröshagymát,fokhagymát és babérlevelet.
Sóval,borssal,majorannával,tárkonnyal izesitjük.Amikor a pacal majdnem puha,hozzáadjuk a csikokra vágott zöldségeket.Készitünk egy
világos petrezselymes rántást,főzőtejszint keverünk bele,és besüritjük a levest.Mielött elkészülne mustárral és citromlével izesitjük.
Csikokra vágott füstölt főtt tarjával megszórva tálaljuk.
#20
2010. október 22. 10:12
Válaszolj!





Bedő Balázs [chef8107]

Virslis,sültpaprika saláta:
Hozzávalók:
1 kg vastag húsú zöldpaprika
20 dkg virsli
1 dl alma,vagy borecet
5 evőkanál étolaj
3 gerezd fokhagyma

izlés szerint méz
őrölt bors
Elkészitése:A zöldpaprikát megmossuk,leszáritjuk.Előmelegitett sütőben mindkét oldalát barnára piritjuk.Ha kihült lehúzzuk a megpiritott héját.Elkészitjük a salátaecetet:kevés vizhez adjuk az ecetet,olajat,összetört fokhagymát,sót,
borsot,és a mézet.A paprikát még melegen kicsumázzuk,felszeleteljük,és a salátalébe rakjuk a
felkarikázott virslivel együtt,fél napig hűtőben érleljük.Nyári estékre hideg vacsorának ideális.
#19
2010. október 22. 10:12
Válaszolj!





Bedő Balázs [chef8107]

Penne Venerdi módra:
Hozzávalók:
30 dkg pennetészta
2 db olajos tonhalkonzerv
2 fej vöröshagyma,felkarikázva
2-3 fej paradicsom,felkarikázva
2 dkg vaj
1 nagyobb gerezd fokhagyma,áttörve
fehérbors
bazsalikom
10 dkg reszelt mozzarella
Elkészitése:A pennetésztát sós vizben kifőzzük,leszűrjük.
A tonhalat beleöntjük egy szűrőbe,lecsepegtetjük.
Egy nagyobb méretű lábasban,felolvasztjuk a vajat.
Megfuttatjuk benne az áttört fokhagymát.Az edényt a tűzről
félrehúzzuk,a hallal átkeverjük,borsozzuk.Hozzáadjuk a tésztát.
Összekeverjük,és kivajazott tűzálló tálba rakjuk felét.Paradicsom,és
vöröshagyma karikákkal beboritjuk,bazsalikommal megszórjuk.
A tészta másik felét rárakjuk a megmaradt paradicsommal,vöröshagymával.
Bazsalikommal,reszelt sajttal megszórjuk.
Addig sütjük mig a sajt aranybarna nem lesz.
Tipp:Krémesebbé tehetjük az ételt,ha a rétegeket tejföllel meglocsoljuk.
#18
2010. október 22. 10:11
Válaszolj!





Bedő Balázs [chef8107]

Sajtos makarónifelfújt
Hozzávalók:
25 dkg makarónitészta
3 dl tejszin
15 dkg reszelt,trappista sajt
4 tojás
só,vegeta
1 csokor petrezselyemzöld
vaj
zsemlemorzsa
Elkészitése:A tésztát sós vizben kifőzzük,leszűrjük.Hideg vizzel leöblitjük,és lecsöpögtetjük.
A tejszint a tojások sárgájával simára keverjük.Hozzáadjuk a sajtot,az apróra összevágot petrezselymet.
Sóval,vegetával izesitjük,belekeverjük a tésztát,majd óvatosan hozzáadjuk a tojásfehérje keményre felvert
habját.Kivajazott,zsemlemorzsával megszórt tűzálló tálba rakjuk.Előmelegitett sütőbe,közepes lángon
50 percig sütjük.
#17
2010. október 22. 10:10
Válaszolj!





Bedő Balázs [chef8107]

Hamis,velős sertésborda
Hozzávalók:
60 dkg sertéskaraj
3 nagyobb fej vöröshagyma
4 tojás
10 dkg reszelt,trappista
vegeta,őrölt feketebors
fűszerpaprika
étolaj
Elkészitése:
A húsból négy,15 dkg-os szeletet vágunk,kiklopfoljuk,sózzuk borsozzuk.
Egy serpenyőben olajat hevitünk,és elősütjük benne a húsokat.
Ha ez megvan,tepsibe helyezzük a szeleteket.A vöröshagymát apróra vágjuk,
a hús elősütő zsirjában üvegesre piritjuk.A tűzhelyről lehúzva fűszerpaprikával
megszórjuk,minimális vizzel felengedjük,vegetával,borssal izesitjük.
Zsirjára piritjuk,és a felvert tojásokkal,állandó kevergetés mellett,
addig piritjuk,mig kissé összeáll.A szeletekre egyenlő részre elosztjuk,
reszelt sajttal megszórjuk.Előmelegitett sütőbe 15-20 percig sütjük.
Párolt rizs,vagy petrezselymes burgonya illik hozzá.
#16
2010. október 22. 10:10
Válaszolj!





Bedő Balázs [chef8107]

Nánási aprópecsenye:
1 kg sertéscomb
50 dkg kolozsvári szalonna
50 dkg vöröshagyma
50 dkg gomba
2 pár debreceni
só,bors,piros arany
Elkészités:O lajon a vöröshagymát lepiritjuk,hozzáadjuk a csikokra vágott húst,fűszerezzük.Rövid lében párolom,ha félig megfőtt,belerakjuk az apró kockára vágott szalonnát.A gombát,és debrecenit,szeletekre vágjuk,és 5 perccel a vége elött belerakjuk.Összeforraljuk,petrezselymes burgonyával tálaljuk.
#15
2010. május 9. 09:49
Válaszolj!





Kiss Marika [Marika]

Hozzávalók:
40 dkg liszt
20 dkg törtkrumpli
20 dkg margarin
1 csapott evőkanál só
fél pohár natúr joghurt
2 darab egész tojás
2,5 dkg élesztő
1 mokkáskanál cukor az élesztő felfuttatásához
+ 1 tojás a tetejét kenni
Elkészítés:
A cukorral elkevert langyos tejben felfuttatom az élesztőt, majd az összes hozzávalót összegyúrom és 40-45 percre a hűtőbe teszem. A hűtési idő letelte után 3x20 percenként nyújtom és hajtogatom. Utoljára 1 cm vastagságúra nyújtom és pogácsaszaggatóval kiszaggatom, én egy 4 cm átmérőjű szaggatót használtam. Ezután megpöndörgetem, tepsibe rakom és felvert tojással bekenem a tetejét és előmelegített sütőben, ( villanytűzhelynél(,) 300 fokon előmelegítve, 200 fokra mérsékelve), 10-15 perc alatt sütöm. A sütési idő természetesen a sütő függvénye. Nagyon finom, puha marad még másnap is.
Jó étvágyat kívánok!
#14
2010. április 28. 11:23
Válaszolj!





Bedő Balázs [chef8107]

Edina kedvence:
Hozzávalók:3db nagyobb csirkemell,50 dkg csirkemáj,9 szelet bacon,50 dkg gomba,só,bors,majoranna,petrezselyem zöld,vöröshagyma,fokhagyma,piros arany,1 tojás,liszt.
Elkészités:A csirkemelleket nyitott szeleteléssel felszeljük,hogy 3 nagy szeletet kapjunk.
Kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk.Elkészitjük a tölteléket:Zsiradékon apróra vágott
vöröshagymát piritunk,hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott csirkemájat,és együtt
lepiritjuk öket.Izesitjük,sóval,borssal,majorannával,piros arannyal,és a végén belekeverünk
egy egész tojást.A tölteléket elosztjuk a húsokon,feltekerjük,és 3-3 szelet baconnal áttekerjük öket.
Sütöben megsütjük,minimális viz hozzáadásával.Ha megsült,felszeleteljük,és leöntjük a gombamártással.
Gombamártás:Kevés olajon lepiritjuk,a gombát,sóval,borssal izesitjük,esetleg kevés vegeta,2-3 gerezd
fokhagymát beleapritunk,fél evőkanál liszttel megszórjuk,és minimális vizzel felengedjük,a végén apróra
vágott petrezselymet rakunk bele.(nem kell sajnálni belöle,mert jól illik a fokhagymához,és a gombához).
Egyszerü az elkészitése,családi körben bevált,érdemes kipróbálni!
#13
2010. február 7. 10:07
Válaszolj!





Nyárádi Katalin [Kata,]

Kedves Balázs !
Nagyon jó a magyaros tojásos pizza és a csirkemell lángos bundában .Köszönöm és ha lehetne még több receptett kérni,ki próbálásra .
ÜdvKata.
#12
2010. január 24. 11:26
Válaszolj!





Bedő Balázs [chef8107]

Kedves Marika!Ezek a receptek saját célra készültek,de otthon bárki eltudja késziteni öket.Sok sikert kivánok a kipróbálásukhoz.Üdv.BB
#11
2009. november 15. 10:57
Válaszolj!





Sebald Jánosné Marika

Kedves Balázs! Nagyon szépen köszönjük a recepteket,ígérem mindegyiket megpróbálom megcsinálni, mert a fényképek és a recept alapján biztos nagyon finom.Az elkészítésük sem tűnik nagyon nehéznek. Még azt szeretném megkérdezni,hogy Marcaliban,hol lehet ezeket a finomságokat megkóstolni?Üdv:S ebaldné Marika
#10
2009. november 13. 12:31
Válaszolj!





Gudlin Gabriella [Gabus, Gig...

8: Ez egy adag? Érdekes, még soha nem készítettem, pedig szeretem az almás dolgokat.
#9
2009. szeptember 28. 21:50
Előzmény Bedő Balázs [chef8107] 2009. szeptember 28. 20:41
Válaszolj!





Bedő Balázs [chef8107]

Mini máglyarakás:
Hozzávalók:2 db kifli,2 db alma,2 dl tej.2 tojás,1 vaniliás cukor,fahéj,kristálycukor
Elkészités:Az almákat meghámozzuk,félkarikákra szeleteljük,megpároljuk cukros,fahéjas lében.
A kifliket karikára vágjuk,2 dl tejet forralunk,belerakjuk a cukrot,vaniliás cukrot,2 tojás sárgáját.
Ezzel a tejjel leöntjük,összekeverjük.
Tepsibe rétegezve rakjuk az anyagokat,kifli-alma,kifli-alma.20-25 percig közepes lángon sütjük.
Végén barackizzel bekenjük,és rárakjuk a tojásfehérje habot.Készre sütjük.
Porcukorral megszórva tálaljuk.
#8
2009. szeptember 28. 20:41
Válaszolj!





Dummy User [dummy]

Fetás csirkemell:
A csirkemellet nyitott szeleteléssel daraboljuk(nem klopfoljuk),egy éjszakára fokhagymás tejbe áztatjuk.
Sózzuk,borsozzuk,belerakjuk a tetszöleges méretü fetasajtot.2-2 szelet bacon szalonnával feltekerjük.
Kiolajozott tepsiben megsütjük.Ha langyosra kihült akkor a legkönnyebb szeletelni,és a hideg saláta mellé is
jobban illik!Tetszöleges majonézes salátával tálaljuk..jelen esetben kukoricás,hagymás burgonyasalátával,
kináltuk.
#7
2009. szeptember 21. 20:35
Válaszolj!





Dummy User [dummy]

Csirkemell lángos bundában:
60 dkg csirkemell
30 dkg liszt
2 dkg élesztő
1 kávéskanál cukor
2 dl kefir
2 dl tej
1 közepes,főtt burgonya
1 tojás

Elkészités:a csirkemellet felszeljük,kiklopfoljuk,sózzuk,és fokhagymás tejben állni hagyjuk egy éjszakára.
Elkészitjük a bundát:Az élesztőt a cukros tejben megfuttatjuk. A kefirt a tojással, összetört főtt krumplival, kávéskanál sóval és a futtatott élesztővel összekeverjük.A lisztet apránként adjuk hozzá, annyit, hogy sürü palacsintaszerű masszát kapjunk,ha kell tejjel higitsuk.Fél órát hagyjuk
kelni.Ha megkelt,forgassuk bele a csirkemellet,közepes lángon megsütve,rizi-bizivel,és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
#6
2009. szeptember 21. 20:27
Válaszolj!





Dummy User [dummy]

Sertéscsülök zöldséges burgonyával:
Hozzávalók:1db sertéscsülök
30 dkg burgonya
20 dkg sárgarépa
20 dkg zöldborsó
újhagyma izlés szerint
fokhagyma
só,bors,babérlevél
pirosarany
A csülköt kuktában 3 dl vízzel, sóval, borssal, babérlevéllel,
és a fokhagymával 40 percig főzzük.Kivesszük a kuktából,
tűzálló tálba tesszük, bőrét bevagdossuk,piros-arannyal bekenjük.
Körberakjuk burgonyakockával,a karikára vágott sárgarépával,
zöldborsóval,újhagymával.Ráöntjük a főzővizet, fóliával lefedve,
30 percig sütjük.Fólia nélkül 10-15 percig piritjuk.
Tálaláskor frissen vágott petrezselyemzölddel megszórhatjuk.
#5
2009. szeptember 21. 20:27
Válaszolj!





Dummy User [dummy]

Füsti csirke:
A csirkemellet,kiklopfoljuk,tetszöleges szárnyas füszerrel füszerezzük.
Olajon megsütjük a melleket,kiszedjük egy tepsibe,szeletenként 1-2
füstölt főt tarját,esetleg gépsonkát,2 szelet paradicsomot,és egy szelet
füstölt paranyica sajtot teszünk ,rásütjük a sajtot,és kész is.
Gyorsan és könnyen elkészithető étel.Körete zöldséges rizs.
#4
2009. szeptember 21. 20:26
Válaszolj!





Dummy User [dummy]

Magyaros tojásos pizza:
Tetszöleges kelttésztát készitünk,megkenjük fokhagymás tejföllel.
Rakunk rá,paprikás szalámit,karikára vágott főtt tojást,póréhagymát,
pepperóni paprikát,tetjét megszórjuk,füstölt,illetve trappista sajttal.
Készre sütjünk,15-20perc alatt.
#3
2009. szeptember 21. 20:26
Válaszolj!





Dummy User [dummy]

Gödöllői sertésborda:
A bordákat,sózzuk borsozzuk,elősütjük.
Kiolajozott tepsibe rakjuk őket,és ráhalmozzuk a tölteléket.
Töltelék:olajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát,
csirkemájat,zöldborsót,és gombát:izesitjük só,bors,kevés vegeta
finomra vágott petrezselyemzöld,tojás,zsemle.
Anyaghányad érzés szerint,vki zsemlésebben,vki kevésbé szereti
zsemlésen.A ráhalmozott töletékekre egy-egy szelet bacon szalonnát
teszünk,és trappista sajt szeletet.Addig sütjük mig aranybarna nem lesz
a tetejük.
#2
2009. szeptember 21. 20:24
Válaszolj!





Dummy User [dummy]

Marcaliak kedvence:
60 dkg pulykamell
8 szelet bacon
20 dkg füstölt karaván
80 dkg burgonya
2 szál póréhagyma
1 db snidlinges sajtkrém
2 dl főzőtejszin
trappista sajt
2 gerezd fokhagyma
só,bors,vegeta
Elkészités:A pulykamellből 4 db,egyenként15 dkg-os szeletet vágunk.
Kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk.A füstölt sajtot,darabokra vágjuk,
és elosztjuk a 4 hús szeletre,feltekerjük.Mindegyik tekercset két-
két baconba belegöngyöljük.4 db alufóliát letépünk,vékonyan beolajozzuk,
beletekerjük a hústekercseket,végüket gondosan lezárjuk.
Bő olajban,közepes lángon,10-13 percet sütjük.
Elkészitjük a köretet:A burgonyát karikára vágjuk,sós vizben megfőzzük,leszürjük.
A póréhagymát karikára vágjuk,olajon lepiritjuk.
Hozzáadjuk a sajtkrémet,a tejszint,a fokhagymát,és összeforraljuk.
Sóval,borssal,és vegetával izesitjük.A mártáshoz hozzáadjuk a
burgonyát,óvatosan összekeverjük.Kiolajozott tepsibe rakjuk,tetejét
reszelt sajttal megszórjuk.Sütőben aranybarnára sütjük.
A hústekercsekről levesszük a fóliát,félbe vágjuk.Apróra vágott
snidlinggel megszórva tálaljuk.
#1
2009. szeptember 21. 20:23
Válaszolj!
nagyuska nagyuska
Címkék: Kedves Marika, Sebald Jánosné Marika, Gudlin Gabriella, Dummy User, csirkemelleket nyitott, nagyobb kockára,

x
tészta, hintsük meg vaníliás cukorral. Ha leveles sós tésztát készítünk, a tésztáját erősebben sózzuk. #520 2009. július 3. 21:50 Válaszolj! Horváth Ferencné [Katica] 514:Marika! ez nagyon finom,én már többször is meg csináltam! #519 2009. július 2. 14:24 Előzmény - - [-] 2009. július 1. 22:58 Válaszolj! Lukácsné Ágnes [Ági,Ágica] ...
nagyuska nagyuska
x
- Kiss Marika [Marika] Almás süti. 30 dkg liszt 1 mk só 15 dkg ráma 2 tojássárgája 1 e k tejföl 10 dkg porcukor Az egészet jól össze dolgozuk, és mig a töltelék elkészül a hütőbe pihentetjük. #106 2009. február 21. 12:10 Válaszolj! - - [-] http://www.tutikepeslapok.hu/kepeslapok/0000115142.gif Ez olyan ...
nagyuska nagyuska
x
más sütőformába beleöntöm. Lassú tűzön. kb. fél óráig sütöm, a végén magas hőfokon a tetejét pirosra sütöm. #388 2009. június 1. 22:17 Válaszolj! - - [-] Marika!!! Ez a Bőribe tészta nem 1 olcsó,de 1 évbe 1szer 2 szer meglehet csinálni.Ma nem ,majd holnap felteszem,most megyek fürdeni,és csucsulni.Jóéjszakát mindenkinek. #387 2009. június 1. 20:44 Válaszolj! ...
nagyuska nagyuska
Süti ajánló
Finom Barackos Túrótorta 1vargaildyko
Cseresznyés kalács dióval gabfe
Így lesz tökéletes a mézes bél cilamami
Apró süti horvathnemagdi
Gesztenyés süti koszegimarika
Kiadós főzött krém klementinagidro
Finom szilvás kalács 1vargaildyko
Kókuszos-áfonyás sütemény recept gonda_katalin
Tejbegríz galuska bkisseva
Csokis-tejszínes-mézes-kré mes airam41
Szárnyas receptek
x nagyuska
Recept ajánló- Ízes csírke microtron
Gombás-fokhagymás csirkemell s bubszi
Csirkés saláta bubszi
K betűs receptek horvathnemagdi
Waldorf saláta bubszi
***RAKOTT KARFIOL***&***egy**kicsit* *MÁSKÉPP*** bubszi
Máltai csirke bubszi
Brokkoliszószós csirkemell 1vargaildyko
Cézársaláta minálunk... 1vargaildyko
Marhából készült ételek
Gombás húsgombóc rauchne02
Receptek horvathnemagdi
Borscs 3. bubszi
4 őszi gombarecept tinka1951
Vasárnap horvathnemagdi
Vacsoracsata-Előétel-Gábor veronika74
Tormával töltött marhafelsál horvathnemagdi
marokkói burgonyás hús ! ibolya58
Brassói aprópecsenye klementinagidro
marhanyelv körözöttel töltött bubszi
Sertésből készült ételek
Szatmári lakodalmas bubszi
Vargáné Izsó Ildykó Gizellától sarkadykati
TVN .... Baráti találkozó itt a blogon ..13 bodaaniko
Húsgombócos karalábéfőzelék bulac57
Ázsiai szilvás sertéscsíkok skorpiolilike
Sz betűs receptek horvathnemagdi
Búbos gombás pecsenye zsokanita
Oldalas lábasban sütve recept gonda_katalin
Sertéshús tarhonyával horvathnemagdi
Halból készült ételek
Paksi halászlé II. bubszi
D betűs receptek horvathnemagdi
Halételek jozsef_olah_9843
Dudari halpaprikás (halászlé) bubszi
Datolyás ponty bubszi
Busa, amúr receptek aprochef
füstöltpisztráng leves ... bubszi
Szegedi halászlé 1. bubszi
Halpaprikás bográcsban klerierzsi
Roston sült ponty kápiapaprika-krémmel suzymama
Vad ételek
Itt van az ideje sarkadykati
Fácánleves berántva I. bubszi
Fácánleves Újházi módra bubszi
Almával töltött fácán bubszi
Nagy emberek kedvenc étkei bulac57
Tűzdelt őzgerinc ... szelidszeder
Szarvas-bélszín borjúszűzzel t bubszi
Vacsoracsata-Szőke-Főétel veronika74
Szarvaspörkölt horvathnemagdi
Kisalföldi fácánleves bubszi
Spagetti ajánló
Finom falatok piroska0101
tokaji pulykamell ibolya58
Mézes mustáros pulykatokány recept kovacs_zsoka
Mogyorós medvetalpacska horvathnemagdi
Füstölt tarjával töltött gombafejek recept jamborlulu
Bolognai spagetti suzymama
Cukkinis spagetti suzymama
Bolognai spagetti másképp recept baggesz20
14 napos lúgosító étrend grimilda
Vacsora csata jjanosne
Pizza receptek
Aphrodité eledele baratnu
Pizzás kifli recept aranyag
Négy évszak pizza horvathnemagdi
Szendvics, a 250 éves sikerdarab horvathnemagdi
Baconös kolbászos pizza tepsiben sütve bkisseva
Pizza horvathnemagdi
Gyors ebédek... biharijudit
Mártások grimilda
Lala kifli yaskane
Pizza Napoletana bubszi
Hamburger receptek
Grillezett hamburgerpogácsa veronika74
Hamburger bucu recept kovacs_zsoka
Gyors hamburger recept gonda_katalin
Óriás hamburger angyalka___
Viszlát, tartósító: mustár készítése házilag tinka1951
Házi hamburger 2. recept kovacs_zsoka
x nagyuska
Hamburger pulykahússal suzymama
Kolbászos hamburger horvathnemagdi
Sajtos hamburger bubszi
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU