Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
Cukkinis ételek
Cukkínitorta
- 1 kg cukkíni, 20 dkg sonka, 3 tojás, 3 evőkanál olaj, 2 dl tejföl, 25 dkg sajt, 1 evőkanál vágott petrezselyemzöld, 1 evőkanál kakukkfű, 1 evőkanál rozmaring, só, bors
A cukkínit lereszelem, és tiszta konyharuhába téve kicsavarom a levét. Egy lábasba olajat teszek, átforgatom rajta a cukkínit, majd hozzákeverem a tejfölben elkevert tojást, a reszelt sajtot, a finomra vágott sonkát és a fűszereket. A keveréket kivajazott jénaiba simítom, és előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt szép pirosra sütöm. Tálalás előtt a formából kiborítom és úgy szeletelem, mint a tortát.

Cukkínis csirkemell 1.
- Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg csirkemell, 1,2 kg cukkíni, 4 nagy krumpli, 2 dl tejföl, 2 evőkanál olaj, egy kis csomó metélőhagyma, őrölt fehér bors, őrölt koriander, só.
A csirkemelleket bőrözzük le és filézzük ki, a csontot és a bőrt rövid lében főzzük meg. A filézett csirkemelleket enyhén veregessük ki, sózzuk meg, s egy olyan magasabb falú serpenyőben, amelyben elfér majd a cukkíni is, forró olajban mindkét oldalán süssük pirosbarnára. Adjuk hozzá a megmosott és felkarikázott cukkínit, néhány percig pároljuk együtt, öntsük fel a csontlével, és fedő alatt pároljuk tovább. Amikor a hús már puha, tegyük bele a tejfölt, de azzal már ne forraljuk. A krumplit hámozzuk meg, s egészben főzzük meg, tálalásnál a cukkínis csirkemell mellé minden tányérra egy-egy főtt krumplit tegyünk. Az apróra vágott metélőhagymával, őrölt fehér borssal és őrölt korianderrel a tányéron fűszerezzük az ételt.

Cukkínis csirkemell 2.
- Hozzávalók: 50 dkg csirkemell, 1 kg cukkíni, 40 dkg burgonya, 2 dl energiaszegény tejföl, 2 evőkanál étolaj, só, bors.
A csirkemelleket csontozzuk ki, vágjuk ketté, veregessük ki, és sózzuk meg. Az olajon mind két oldalukat süssük szép pirosra. Adjuk hozzá a megmosott és felkarikázott cukkínit, néhány percig pároljuk együtt, öntsük fel vízzel, majd fedő alatt pároljuk tovább. Amikor a hús puha, tegyük bele a tejfölt, de ezzel már ne forraljuk. Közben főzzük meg héjában a burgonyát.

Cukkínis pizzatöltelék
Rézsútosan felszeletelünk 3 cukkínit, 1 fokhagymagerezdet negyedelünk, s összekeverve 6-8 percig pirítjuk 3 ek, olajon. Kihűtjük, és kidobjuk belőle a fokhagymát. Összekeverjük 250 g felkockázott mozzarella sajttal, 1 maréknyi összevágott mentalevéllel, sózzuk, borsozzuk. A pizzára terítjük, meglocsoljuk olívaolajjal és megsütjük.

Fokhagymás cukkínileves
- Hozzávalók: 2 vékonyka cukkíni, 1 csokor zöldhagyma zöldjével együtt, 1 evőkanál finomliszt, 2 evőkanál olaj, 1 teáskanál vegeta, 1 húsleveskocka, 2 dl tejföl, 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 késhegynyi törött fehér bors.
A cukkínit megmossuk, két végét levágjuk, majd vékony karikákra aprítjuk. A felforrósított olajon üvegesre pirítjuk, ezután felöntjük 8 dl vízzel. Beletesszük a húsleveskockát és a vegetát, majd a borssal fűszerezzük. Befedve felforraljuk, és 5 percig főzzük. Közben a tejfölt, fél dl vizet és a lisztet simára keverjük, a petrezselyemzöldet valamint a zöldhagyma zöld szárát megmossuk, és nagyon finomra összevágjuk. A hagyma fehér részét vékonyka karikákra aprítjuk. A forrásban lévő levet a tejfölös liszttel behabarjuk, és kevergetve legalább 5 percig forraljuk. Ezután belekeverjük a hagymakarikákat, a megtisztított és összezúzott fokhagymát, valamint a zöldfűszereket. Éppen csak egyet forralunk rajta, máris befedjük, és a tűzről félrehúzzuk.

Olasz töltött cukkíni
- Összeállítás: 15 perc.
- Sütés: 30 perc.
- Hozzávalók 4 személyre: 4 közepes nagyságú cukkíni, 2 evőkanál olaj, 1 nagy fej, összevagdalt vöröshagyma, 2 szelet húsos füstölt szalonna, 2 tört fokhagymagerezd, 25 dkg darált sertés- vagy borjúhús (esetleg vegyesen), 3 dl főtt rizs, 1 kis doboz paradicsompüré, 1 kiskanál szárított zöldfűszer, 1/2 kiskanál chilipor, 2 evőkanál reszelt (parmezán) sajt.
Elkészítés:
1. A sütőt közepes hőfokúra (180 °C-ra) bemelegítjük. Egy vastag falú tepsit olvasztott vajjal vagy olajjal kikenünk. A cukkínit megmossuk, hosszában félbevágjuk, a belsejét kiskanállal kiszedjük, és kockákra vágjuk.
2. Teflonserpenyőben az olajon a szalonnát kiolvasztjuk, és a kétféle hagymát közepes lángon 3 percig, kevergetve sütjük. A darált húst beleforgatva erős lángon 4 perc alatt aranysárgára pirítjuk. Időnként megkeverjük, hogy a leve elpárologjon. Az apró húsdarabokat villával szétbontjuk.
3. A rizst a fűszerekkel, a paradicsompürével és a cukkíni-darabokkal összekeverjük, és kissé átsütjük. Ezt a tölteléket a kivájt cukkínik üregébe halmozzuk, és sajttal megszórjuk. A sütőben 30 percig sütjük, ez alatt a cukkíni is megpuhul.

Olaszos töltött csirke
- (5-6 személyre)
- Hozzávalók: 1 nagy (1,5 kg-os) csirke, 20 dkg spagetti, 20 dkg gomba, 1 nagy fej vöröshagyma, 20 dkg főtt, füstölt sonka vagy nem zsíros tarja, 15 dkg reszelt parmezán (jellegű) sajt, 3 gerezd fokhagyma, 4 dkg vaj, 2 evőkanál paradicsompüré, 3 evőkanál olaj, 1 csokor petrezselyemzöld. 1-1 mokkáskanál törött fekete bors, bazsalikom, rozmaring, ízlés szerint só, kevés cukor, 4 karcsú, kis méretű cukkíni, 3 dl ízesített paradicsommártás.
A kívül-belül megtisztított, megmosott és lecsurgatott csirkét leszárítom, majd a bőrét fellazítom. A hasüregét belülről jól megsózom, és a megmosott petrezselyemcsokrot beleteszem. Félrerakom. A töltelékhez a spagettit eltördelem, és a szokásos módon, forrásban lévő vízbe téve megfőzöm, majd meleg vízzel le is öblítem. Hagyom, hogy kihűljön. Közben a vajon üvegesre fonnyasztom a megtisztított, finomra vágott vöröshagymát, és megsózva hozzáteszem az ugyancsak megtisztított és apróra vágott gombát. Beleszórom a fűszereket, majd fedő alatt, saját levében puhára párolom. Ha zsírjára sült, hozzáadom a metéltre vágott sonkát, belekeverem a paradicsompürét, és együtt pirítom néhány percig. Ezután kevés cukorral ízesítem, végül belekeverem a főtt spagettit, a reszelt sajtot, valamint a zúzott fokhagymát. A tölteléket óvatosan úgy töltöm a csirke bőre alá, hogy az ne nagyon feszüljön, illetve a bőr ne szakadhasson fel. Kézzel egyenletesre nyomogatom, hogy egyformán vastag legyen mindenütt. A megtöltött szárnyast megfelelő nagyságú tepsibe helyezem, aláöntök 1 pohárka vizet, és kevés olajjal leforrázom. Hideg sütőbe teszem, majd a lángot fokozatosan közepes erősségig emelve, majdnem készre sütöm. Ekkor körérakom a megmaradt tölteléket, beborítom az előzőleg megmosott és felkarikázott, héjas cukkínivel, és a saját pecsenyelevével megöntözve, pirosra sütöm. 15 percnyi pihentetés után csirkeollóval kis darabjaira vágom, és a paradicsommártással tálalom. Külön is meg lehet hinteni még kevés reszelt sajttal.

Ropogós cukkíni tejfölös hagymával
- 4 kis cukkíni, 2 db egész tojás, kevés szójaliszt vagy rizsliszt, 1 mokkáskanálnyi só, 1 mokkáskanál törött fehér bors
- A hagymához: 2 dl tejföl, 3 evőkanál olaj, 2 nagy fej vöröshagyma, 1 mokkáskanál őrölt szerecsendió-virág, ízlés szerint só, bors
A cukkínikat megmossuk, de nem hámozzuk meg. Mintha rósejbnit sütnénk, úgy gyaluljuk vékony karikákra. A tojásokat sóval, borssal felverjük, és a zöldséget először lisztbe mártva megforgatjuk a fűszeres tojásban, majd ismét a szójalisztbe hempergetjük. A 180 fokos forró olajban ropogós-pirosra sütjük (5-7 perc), és leszűrve tálra rakjuk. Nem szabad lefedni, nehogy megereszkedjen. Hagyjuk kihűlni, közben elkészítjük a tejfölös hagymát: a megtisztított vöröshagymát vékony karikákra vágjuk, és a karikákat szétszedjük. A forró olajon megsózzuk, fedő alatt üvegesre pároljuk (3-4 perc), majd meghintjük a törött borssal, és a tűzről lehúzzuk. Ráöntjük a tejfölt, jól összekeverjük, és kihűtjük.
Egyszerűen készíthető, finom vendégváró étel

Töltött cukkíni 1.
- Hozzávalók: 5 dkg köles (rizs, búza, árpagyöngy), 2 dl víz, 1 közepes cukkíni, Vegeta, 1 evőkanál olívaolaj, 2-3 gerezd fokhagyma, fél kávéskanál fűszeres só, 2 evőkanál vágott zöld (petrezselyem. lestyán. Zeller zöldje). 1 fej hagyma, 1 kávéskanál vaj, 1 paradicsompaprika, 1 sárgarépa, 10 dkg friss gomba, 1 kávéskanál majoránna, 1 kávéskanál rózsapaprika. 1 evőkanál tejföl, 3 dkg csíkokra vágott sajt, kevés vaj a forma kikenéséhez
A kölest a forrásban lévő vízbe tesszük, Vegetával ízesítjük, és 25-30 percig főzzük. A cukkínit megmossuk, hosszában kettévágjuk, és a közepét kivájjuk A kivájt részt, később salátához felhasznál hatjuk. Az olívaolajat, a zúzott fokhagymát, a fűszeres sót és a vágott zöldfűszert összedolgozzuk, és megkenjük vele a cukkíni belsejét. Ezután meghámozzuk hagymát, felkockázzuk, és a vajban üvegesre pároljuk.
A paradicsompaprikát kicsumázzuk, és nagyon vékony csíkokra vágjuk. A sárgarépát meghámozzuk, és finomra reszeljük. A gombát megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük. A paprikacsíkokat, a sárgarépát és a gombát a hagymára dobjuk. és 5-8 percig pároljuk. Ezután belekeverjük a kölest. Majoránnával. rózsapaprikával ízesítjük, és tejföllel dúsítjuk. A köleskásával megtöltjük a cukkínit, és a tetejére sajtcsíkokat teszünk. A megtöltött cukkínit kivajazott tűzálló tálra tesszük, alufóliával letakarjuk, és 200 °C-on. kb. 40 percig sütjük.

Töltött cukkíni 2.
- Hozzávalók: 2 db kb. 25 cm hosszú cukkíni, 20 dkg főtt füstölt hós, 2 kemény tojás, 1 nyers tojás, 1 kis paradicsompüré, 10 dkg edami sajt, 10 dkg füstölt szalonna, 2 evőkanál olaj, 1 kis fej vöröshagyma, 2 gerezd tört fokhagyma, őrölt bors, csipetnyi babérlevélpor
Az olajon a finomra vágott vöröshagymát aranysárgára sütjük, majd a tört fokhagymát beletéve még egy percig a tűzön hagyjuk. Ekkor adjuk hozzá a kis kockákra vágott, főtt füstölt húst, amit egy kissé megpirítjuk rajta, végül a paradicsompürével meg a fűszerekkel összekeverjük. (Csak akkor sózzuk, ha a füstölt hús nem elég sós.) Pár percig főzzük, majd a tűzről levéve összekeverjük a kockára vágott kemény tojással, a sajttal, végül a nyers tojással. A cukkíniket alaposan megmossuk, hosszában kettévágjuk, a magjukat kiszedjük, és a tölteléket az üregükbe halmozzuk. Hajszálvékony füstöltszalonna-szeletekkel befedjük, és tűzálló tálra egymás mellé ültetve, forró sütőben addig sütjük, amíg a tetejükön a szalonna, ropogós piros nem lett. Aki nem szereti a szalonnát, az tehet a tetejére reszelt sajtot helyette.

Töltött cukkíni 3.
- Hozzávalók: 4 nagy cukkíni, 2,5 dkg vaj, 45 dkg paradicsom, 1 ek finomra metélt petrezselyemzöld, só, bors
- A mártáshoz: 5 dkg vaj, 5 dkg liszt, 6 dl tej, 5-10 dkg reszelt sajt
A cukkíniket hosszában kettévágjuk, magját kivájjuk, enyhén sós vízben puhára pároljuk.
A paradicsomokat pár percre forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, húsát felaprítjuk. Kevés vajon addig pároljuk, míg össze nem áll, fűszerezzük.
A mártáshoz a felolvasztott vajat és a lisztet elkeverjük, felöntjük a tej harmadával. Nagy lángon, kevergetve sűrűre főzzük, miközben két részletben hozzáadjuk a maradék tejet. Belekeverjük a sajtot, sóval, borssal ízesítjük. A kész mártás felét kivajazott jénaiba tesszük, belehelyezzük a cukkínikat, üregükbe belekanalazzuk a fűszeres paradicsomot. Ráöntjük a mártás másik felét, tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük.

Töltött cukkíni 4.
Bár majdnem mindegyik zöldségből készült étel vegetáriánusoknak való, a töltött cukkínit különösen ajánljuk, mivel ízében is újat nyújt, és megfelel eme táplálkozási mód szigorúbb előírásainak is. Két közepes nagyságú cukkínit megmosunk, hosszában félbevágjuk, a belsejüket kiszedjük, és kockákra aprítjuk. Egy kis fej vöröshagymát összevagdalunk, egy evőkanál olajon megpirítjuk, majd 30 deka megtisztított, cikkekre vágott gombát adunk hozzá. Erős lángon kevergetve 3-4 percig sütjük, majd a kiszedett cukkínibelsőt beleforgatva sóval, borssal, kakukkfűvel vagy oreganóval fűszerezzük. Két, kockákra vágott paradicsomot is adunk hozzá, és szárazra pároljuk. A kivájt cukkínihéjba töltjük, és 10 deka reszelt sajttal megszórjuk. A forró sütőbe téve szép pirosra sütjük.

Töltött cukkíni 5.
- Hozzávalók 4 személyre: 1.5 kg (2 nagyobb) cukkíni, 2 tojás, 50 dkg gomba vagy darált hús, 10 dkg reszelt sajt, kakukkfű, őrölt bors, só, oregano, 1 nagy fej hagyma, 2-3 evőkanál vaj vagy margarin.
A cukkíniket megmossuk, hosszában félbevágjuk, a belsejét kanállal kivájjuk, és kockára vágjuk. A kivájt cukkíniket lobogó forró, sós vízben főzzük 4-5 percig, majd hideg vízben lehűtjük és lecsepegtetjük, s kivajazott tepsibe tesszük. Az apróra vágott, kakukkfűvel ízesített gombát a vaj egy részén megpirítjuk, a maradék vajon a finomra vágott hagymát pirítjuk meg, hozzáadjuk a felaprított cukkínit, s néhány percig együtt pároljuk. A tojást megfőzzük, megtisztítjuk, apróra vágjuk. A megpirított gombát,
a hagymás cukkínit és a tojást összekeverjük, ízlés szerint sózzuk, megtöltjük vele a kivájt cukkíniket, mindegyiket gazdagon megszórjuk sajttal, és forró sütőben 20-30 perc alatt megsütjük. Ha darált húst használunk, azt a pirításnál nem kakukkfűvel, hanem őrölt borssal és oreganóval fűszerezzük.

Töltött cukkíni 6.
- Hozzávalók 4 személyre: 4 kisebb cukkíni, 15 dkg darált hús, 15 dkg párolt rizs, 1 hagyma, 2 ek. olaj, 2 sárgarépa, 5 fej gomba, 1 kaliforniai paprika, só fehér bors, kakukkfű 1,5 dl húsleves, 5 dkg reszelt sajt
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a darált húst, a kis kockára vágott sárgarépát, gombát és paprikát, fűszerezzük, s a húslevest ráöntve puhára pároljuk. Ha kész, belekeverjük a párolt rizst, majd félretesszük. A cukkíniket félbevágjuk, belsejükből kivájjuk a magházat, majd beletöltjük a darált húsos masszát. Tetejüket megszórjuk kevés reszelt sajttal, majd tepsibe helyezzük őket. Alufóliával letakarva 20 percig pároljuk, majd azt levéve 5 percig pirítjuk, hogy színt kapjon. Tejfölt kínáljunk hozzá, melybe keverhetünk zúzott fokhagymát, vagy apróra vágott metélőhagymát.

Töltött cukkíni 7.
- Hozzávalók: 2 közepes cukkíni, 30 dkg alma, 10 dkg trappista, 2 dl joghurt, 1 ek. porcukor, fél citrom, só, bors, 1 kemény tojás, 1 paradicsom
A cukkínit hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk. Az almát, a sajtot, a kivájt cukkínit apróra vágjuk, megsózzuk, borsozzuk. A joghurtot sóval, borssal, porcukorral ízesítjük, citromlével savanyítjuk. Az almás-sajtos cikkínira öntjük, összekeverjük, és a kivájt cikkíniba töltjük. Keménytojással és paradicsomszeletekkel díszítjük. Tálalásig a hűtőben tartjuk, hogy jól összeérjenek az ízek.
bkisseva bkisseva
Címkék: keveréket kivajazott, formából kiborítom, csirkemelleket bőrözzük, bőrt rövid, filézett csirkemelleket, olyan magasabb,

Az 5 legjobb sós rakott étel
csirkemell szeleteket. Az almát káposztareszelőn a húsra reszeljük, majd az almára szórjuk a lereszelt sajtot, végül az egészet meglocsoljuk tejföllel. Sütőbe tesszük, ahol 30 perc alatt elkészül. Salátával vagy vajas burgonyapürével tálaljuk. Cukkinis-sonkás rakott tészta Hozzávalók: 60 dkg cukkini, 25 dkg tészta (penne vagy csiga), 2 dl tejföl, 2 tojás, 15-20 dkg gépsonka, 10 dkg sajt, só, bors, 5 dkg vaj Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük. A cukkinit ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Cukorbetegség
fűszerekkel együtt feltesszük főni annyi vízben, hogy ellepje. Ha kész, levestül a közben olajon megpirított hagymára öntjük. Tejföllel és liszttel behabarjuk, felforraljuk. Levesszük a tűzről, s 15 perc múlva hozzátesszük a citromlevet. Cukkinis sütemény 25 dkg kristálycukor, 2 tojás, 1 dl olaj, 16 dkg liszt, 6 dkg búzadara, fél cs. sütőpor, 10 dkg dió, 50 dkg cukkini, fél citrom reszelt héja. A cukrot, tojásokat, olajat, a citrom reszelt héját elkeverjük. A cukkinit lereszeljük, ...
bulac57 bulac57
Elsősegély a kamrából: a tészta
tejszínnel és tojással lazítsuk a tepsibe kerülő tésztánkat. Ebbe a kategóriába tartozik a pozsonyi kocka. Sőt édes lasagnét is készíthetünk, amit tejszínes-tojásos vaníliás krémmel és esetleg gyümölcsökkel töltve süthetünk össze. Csirkés-cukkinis spagetti Hozzávalók: 30 dkg spagetti 30 dkg csirkemellfilé 12 dkg húsos szalonna 1 nagyobb cukkini 2 gerezd fokhagyma olívaolaj só rozmaring oregano Elkészítés: A felkockázott szalonnát ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Jó receptek
Cukkinis spagetti Hozzávalók 4 főre: 1 csomag durum spagettitészta, 8-10 paradicsom, kis csokor zellerlevél, egy kicsi cukkini, 1 fej vöröshagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, 2-3 evőkanál olívaolaj, só, 7-8 friss rozmaringlevél, friss vagy szárított szurokfű (oregano), friss vagy szárított bazsalikom (jó bőven), friss vagy szárított zsályalevél, 1 mokkáskanál ételízesítő, 1-2 teáskanál kristálycukor vagy méz, pár szem olajbogyó, reszelt parmezán sajt. Teszek föl vizet forrni a tésztának. Mikor már ...
grimilda grimilda
Lecsó-körkép
Ugyan, ki ne ismerné a lecsókészítés rejtelmeit? Valójában nincs egységes recept, hiszen valaki a rizses lecsóra esküszik, más a tojásosra, de olyan is van, aki azt mondja: a jó lecsó titka, a húsos szalonna... Az alaprecept szerint néhány paprika, paradicsom, zsiradék és hagyma kell hozzá, ám mindezt kiegészíthetjük mindenféle földi jóval: tarhonyával, rizzsel, kolbásszal, virslivel, szalonnával, tojással, karfiollal, zöldbabbal, burgonyával, cukkínivel, babbal, gombával. És akkor még az egyéni ...
oberhauserne oberhauserne
Léböjt kúra, Léböjt receptek
kaliforniai paprika ¼ vöröshagyma 1 csokor petrezselyem A hozzávalókat megmossuk, és apróbb darabokra vágjuk. Ezután az egészet gyümölcscentrifugán átpréseljük. Jégkockával fogyasszuk. Jégkockával fogyasszuk. Üdítő cukkinis ital - Léböjt Recept (smoothie recept) #8. Az alacsony kalória tartalmú cukkini jó forrása a B-vitaminnak, káliumnak, rost dús és zamatos. Üdítő cukkinis ital - Léböjt Recept ...
egeszsegedert egeszsegedert
Mit főzzek ma vacsira? Cukkinis kuszkuszt!
végtelenül könnyen elkészíthető ételek közé tartozik, úgyhogy ha gyors vacsoráról van szó, érdemes elővennünk. Nemcsak cukkinivel, hanem hússal vagy szinte bármilyen zöldséggel dúsítva is finom, egészséges egytálételt kapunk belőle. Cukkinis kuszkusz Hozzávalók: 25 dkg kuszkusz 5 dl hús- vagy zöldségalaplé 1 közepes cukkini fél lime lereszelt héja és pár csepp lé petrezselyem friss menta 2 gerezd fokhagyma 20 dkg vágható krémfehér ...
bordat bordat
Süti ajánló
Ünnepi torta az édesanyáknak maroka
Kaplan krémes bubszi
Mennyei villámsüti akiram45
Hókenyér bubszi
Igazi amerikai palacsinta rochlitzne
Rigó Jancsi horvathnemagdi
Banános túrótorta bubszi
Leveles tésztából készült agimami7
mákos túrós béles ! ibolya58
Túrós rétes, édes bubszi
Szárnyas receptek
Tésztás rizs horvathnemagdi
Zöldséges csirkemelltekercs vajas zöldbabbal suzymama
Nagyváradi rakott káposzta bubszi
Gyö­nyör­él­mény a tá­nyér­ról horvathnemagdi
Csirkehús és alma lovaszmarika
Pezsgős Pulyka 1vargaildyko
Ázsiai pulyka grillen bubszi
NYÁRI CSIRKElevesBABBAL bubszi
Szezámmagos csirkemell recept gonda_katalin
Pizza fajták elkészítése anne74
Marhából készült ételek
Céklarizottó és sertésnyárs horvathnemagdi
Lakodalmas leves petezsolt
Cukorbetegeknek horvathnemagdi
Magyaros Babgulyás 1vargaildyko
Krumplis csirke 1vargaildyko
majorannás marhahús ibolya58
Gulyásleves csipetkével recept gonda_katalin
Gulyásleves mohini
tenkes gulyás ibolya58
Orjaleves bubszi
Sertésből készült ételek
Pécsi aprópecsenye ibolya58
Betyárgulyás bulac57
Rácsos fasírtlepény horvathnemagdi
Májas rizs bubszi
Brassói aprópecsenye 2 recept gonda_katalin
Csülkös currys rizses egytál klara50
Töltött burgonya-csónak zsokanita
Juhsajt roston, füstölt csülkö klara50
cigánka! ibolya58
Hússal töltött alma ujjozsef
Halból készült ételek
Süllő egészben sütve klerierzsi
Tárkonyos hallé szombatos módo bubszi
Tárkonyos hallé szombatos módo bubszi
Ropogós zöldségek nnpapszi
Tárkonyos hal leves recept gonda_katalin
Halleves korpaciberével bubszi
magvas, pácolt ponty faciendum
. Nagybaracskai halászlé. csibi52
Egészben sült karácsonyi lazac agimami7
Lazactatár krémsajttal veronika74
Vad ételek
Fácánragu krokettel recept toth_beata
Pálinkával készült ételek, sütemények receptjei bkisseva
Fácánleves Újházi módra bubszi
Csülök Eta módra! nanoka72
Vadkacsa tejfölösen klerierzsi
Lazac görögös jellegű salátáva rochlitzne
Vadpástétom rakott makarónival bubszi
Túlélni a telet... horvathnemagdi
Szarvasragu bulac57
Fácánleves berántva II. bubszi
Spagetti ajánló
Spagetti mozzarellával bulac57
4 ínycsiklandó rakott étel grimilda
Hamis túrós (túró nélküli) sütemény recept kovacs_zsoka
Füstölt tarjával töltött palacsinta recept baggesz20
2 hét lúgosító étrend brozsika
Húsgombóc kőbányai módra bubszi
Így készíts bolognai spagettit tinka1951
Spagetti alla Carbonara bubszi
Kínai sült tészta tundihugi
Paradicsomos húsgombóc horvathnemagdi
Pizza receptek
Kenyér lángos horvathnemagdi
Sajtos-paradicsomos pizza recept jamborlulu
Sütőporos lángos yaskane
Csirkemájas-tepsis pizza horvathnemagdi
Sonkás-tojásos pizzatöltelék bubszi
Pizza rochlitzne
Egyszerű fánk horvathnemagdi
x nagyuska
Pizza recept flammerne
A tökéletes olasz pizza grimilda
Hamburger receptek
Hamburgerzsemle /Limarától nanoka72
Kolbászos hamburger horvathnemagdi
Kevés munkával horvathnemagdi
Hamburger buci recept jamborlulu
Hamburger horvathnemagdi
Gyors hamburger recept gonda_katalin
Hamburger buci recept boszorlany
mustár készítése házilag irmus
Házi hamburger veronika74
Hawaii burger veronika74
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU