Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
x
-


korzistka gavrila /gabor/ [g...

1389: Altalaban igazad van, a marha nyelvet lehet, sot kell pacolni, mert igy finom, a vadakrol nem beszelek, mert nagyon sok evig voltam vadasz es bizony sok husit ettem belolluk, minden fele keppen elkeszitve
#1390
2008. december 3. 17:53
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 3. 17:38
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1387: Gábor bocsánat! Én a vadast vagy fekete,vagy fehérpecsenyéből készítem, és két három napig pácolom.Nem csak a vadhúst kell pácolni.Ha hozzájutok őz,vagy szarvas húshoz,a haver szomszéd vadász, akkor készítem csak vadhúsból.De ez évente ha egyszer előfordul.Marhából viszont többször,mert a menyem és az unokám velem együtt nagyon szeretik.A fiam még soha az életben nem volt hajlandó megkóstolni se.
#1389
2008. december 3. 17:38
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 3. 16:27
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Hat ez a franya ,,DISZNO BETEGSEG:: mind kettonket le vert a labarol, alig most tapaszkottunk fel
#1388
2008. december 3. 16:29
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1385: Nem, azt csak a tenyleg vad hosoknal szokas, a szegenyes vadas az olyat mind ma csinaltam, a rengeteg fott hust teszem bele a hus levesbol, igy is nagyon finom, konnyed etel
#1387
2008. december 3. 16:27
Előzmény Kertesi Lászlóné Boldog Ildi... 2008. december 3. 15:01
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

Kolbászhússal töltött karaj
(disznóőléskor a szűzpecsenyét is így szoktam megtölteni a maradék kolbászhússal)
Hozzávalók:
Egy kb. egy kilogrammos csont nélküli karaj egészben
kb. 30 dkg darált sertéshús
ízlés szerint fűszerek: só, őrölt kömény, szinespaprika Ha szeretitek, erős is), kevés őröltbors, lereszelt fokhagyma.
A darálthúst begyúrjuk a fűszerekkel, kóstolás után esetleg utánfűszerezzük. Lehet intenzív az íze, mert a karaj sokat felvesz belőle. hagyjuk állni egy fél órát.
A karajt hegyes késsel hosszában felszúrjuk, az egyik végén zárt maradjon, s egy fakanál nyelével kellő méretűre tágítjuk a lyukat. Kívül, belül sózzuk, s ez is pihen fél órát.
A kolbászhúst beletöltjük a karajba, a végét rögzítjük hústűvel vagy hurkapálcikával. Egy megfelelő méretű tűzálló tálat vagy tepsit kizsírozunk, beletesszük a húst. Alufóliával lefedjük, és kb. fél óráig pároljuk így a sütőben, közepes fokozaton.
Ekkor levesszük a fóliát és készre sütjük, időnként megöntözve a tepsiben összefolyt lével, míg van nedvességtartalma. Mire zsírjára sül, megpirosodik. Ha mégsem, öt perc a legmagasabb fokozaton.
Kivesszük az edényből és hagyjuk kihülni. Ha frissen fogyasztjuk, langyosan szeleteljük fel. Illik hozzá hagymás krumpli, párolt káposzta.
Ha hideghúsnak szánjuk, várjuk meg, míg teljesen kihül a hűtőben. Ehhez majonézes krumplisalátát adjunk.
Jó étvágyat!
#1386
2008. december 3. 15:11
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

1381: Gábor! A vadast nem szoktad pácolni 1-2 napig?
#1385
2008. december 3. 15:01
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 3. 09:24
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Bugaci borsós betyár
Hozzávalók 4 személyre:
25 dkg angol- vagy császárszalonna
25 dkg zöldborsó
25 dkg hús (ízlés szerint sertés vagy szárnyas)
1,5 dl tejszín vagy tejföl
1 evőkanál mustár
1 evőkanál Erős Pista (aki szereti)

fehérbors
friss petrezselyem
1 dl olaj vagy 5dkg zsír
Elkészítés: Vágjuk vékony csíkokra a szalonnát és a húst, majd a zsiradékon átsütjük, sóval, borssal ízlés szerint fűszerezzük. Adjuk hozzá a zöldborsót, és egy kevés vízzel felengedve pároljuk, amíg a víz elfő. Öntsük rá a tejszínt vagy a tejfölt, adjuk hozzá a mustárt, forgassuk át lassú tűzön, amíg a tejszín és a mustár kellőképpen elegyedik. Az Erős Pistát keverjük hozzá, ha szeretjük. Friss petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
#1384
2008. december 3. 14:05
Válaszolj!





Lengyel Sándorné [Lenke / - ...

1382: Nagyon aranyos!!!
#1383
2008. december 3. 13:28
Előzmény Schillerné Bitai Klára [Klár... 2008. december 3. 13:20
Válaszolj!





Schillerné Bitai Klára [Klár...

http://egyszervolt.hu/vers/mi-lesz-ebedre.html
#1382
2008. december 3. 13:20
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Finoman fo a levesek kiralya, meg hagyom hogy puhuljon a hus, majd be zoltsegelem, a csirke paprikas meg van,csak most koz kivanatra vadast is csinalok, mert eredetileg beauf salatat akartam csinalni, mert en imadom, de k nejem, a kis hamis ezt kivanta meg, hat lehet nemet mondani?? a kis draganak, mar pont olyan vagyok mind KUNTA KINTE a rabszolga, sott o mindenben folottem van
#1381
2008. december 3. 09:24
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Na mi tortenik, a hasatokra sut a napocska es ti meg lustalkodtok, mindjart takaritok egy hektarnyi murkot, petrezsejmet,zellert, es teszem oda a huslevest. mert csodas velos marha csontokat kaptam, jo husosat, ugy hogy beauf salata is lessz , na meg csirke szarnyakbol paprikas jo tejfelesen nokkewrlivel, es meg emellet a sok munka, mert ossze szedtem az osszes kezi munkakat es supsz bele a mosogebbe,
#1380
2008. december 3. 07:17
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

palinkas jooooooooooreggelt, szip napot, jomunkat kivanok mindenkinek
#1379
2008. december 3. 06:19
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

http://www.youtube.com/watch?v=S1T44q1xMZg&feature=related
#1378
2008. december 3. 06:15
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Tatyi, egy lagy szo, tobbet er akar milyen ajandeknal, de azert puszillak
#1377
2008. december 2. 19:47
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

1375: Az biztos, ha a lelkét is belefőzi az ember,az adja az aromáját.Nekünk az a legnagyobb ajándék ,ha a család jóízűen elfogyasztja.
Nem nyertem a lotton,ezért csak ilyen jutalmat küldhetek.
limuzin
#1376
2008. december 2. 19:44
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 2. 19:39
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Tatyikam, meg tartozom egy vallomassal, nektek, igaz kicsi koromtol szerettem a fozocskezest, mert gurmand, es nagy evo voltam vilag eletemben, es mikor lattam hogy a novekvo csaladom szereti a foztomet persze meg jobban ki fejlesztettem a tudomany, ha annak lehet nevezni, kozben a sors is bele szolt, nejem Babi, csinalt harom agyer gorcsot, ugy hogy ezt a tudomanyt sajnos nagy aranyba csak en muvelem, de elvezem mikor jon a csalad apraja es naggya es ki jelentik egy gazdag ebed utan;;EZ AZ APAD MEG A LELKET IS BELE FOZI, AZERT ILYEN FINOM::
#1375
2008. december 2. 19:39
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

1373: cubano
#1374
2008. december 2. 19:37
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 2. 19:32
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1371: Tatyikam, hidd el ,szivbol mondom neked, megtisztelobb mind mas titulus, szerintem emberibb
#1373
2008. december 2. 19:32
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. december 2. 19:27
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Tudod, nallunk a topikon van egy arany szabaly, senki sem fitogtatja, irja ki titulussait, igy jobban megy a beszelgetes, hisz a topikon egyformak vagyunk, es szeretjuk szorakoztatni egymast, meg beszelni minden napi eletunk, oromeit, sajnos neha banatait is. Szeretunk jokat targyalni, lehet az minden, minden napi elet, tudomany, irodalom, vagy zene, igy sikerult ki alakitani egy igazi topik csaladot, szivvel ,lelekkel eggyut vagyunk, persze amikor idonk meg engedi, hisz meg sok mas is van az eletben nem csak a komputer
#1372
2008. december 2. 19:31
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

1370: Emelem kalapom !A mostani beosztásod sem semmi,Te vagy a mi főszakácsunk !
#1371
2008. december 2. 19:27
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 2. 19:20
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1369: Munka Ugyi Miniszteriumba voltam ,vezer igazgato, de kozben el vegeztem az I.RO.MA, menegyeri akademiat es rokton utanna meg volt a kinevezesem is, mind gazdasagi tanacsos, de sajnos csalad centrikus leven , inkabb a nyugdijjat valasztottam, mivel mi 50-eves korban mehettunk nyugdijba, de nagyon hosszu evekig mozdony vezetokent dolgoztam, mig el vegestemaz almernokit SING, es majd utanna kerultem fel Bukarastbe,Eleg mozgalmas eletem volt, van, de meg vagyok elegedve a sorsommal, mert gyonyoru gyermekeim,es uncsikaim vannak. Mas szemszogbol nezve Isten direkt kegyeltje vagyok, hisz koromhoz kepest, eros egeszseges vagyok
#1370
2008. december 2. 19:20
Előzmény Simon Ernőné [Veronika, Vera] 2008. december 2. 19:10
Válaszolj!





Simon Ernőné [Veronika, Vera]

1365: Milyen Minisztériumba kerültél Gábor? Erről eddig még nem is beszéltél.
#1369
2008. december 2. 19:10
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 2. 17:34
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Sportszelet
Hozzávalók:
25 dkg porcukor
2 dl tej
3 evőkanál kakaó
1 rumaroma
50 dkg daráltkeksz
tetejére tortabevonó
Elkészítés:
összekutyulod az egészet és formázod kedved szerint.
Majd a tetejét meglocsolod olvasztott csokival, vagy darabonként belemártogatod.
Tanácsok:
Kellemesebb lesz, ha fogyasztás előtt hűtőben tárolod.
#1368
2008. december 2. 19:06
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1365: Hajjaj de mennyit!!!
#1367
2008. december 2. 17:50
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 2. 17:34
Válaszolj!





Virág Lászlóné [Judó,Jutka,]

Én a babapiskótát magamnak sütöm,sokáig elálló!
50 dkg.rétesliszt,18 dkg.porcukor,1 dkg.szalagária,6 dkg.margarin,4 egész tojás.
Este összegyurjuk,másnap sütjük.A tésztát vékonyra kinyujtjuk és babapiskóta szaggatóval kiszaggatjuk,világosra sütjük.
#1366
2008. december 2. 17:45
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1363: 85-90-ig volt egy jol meno farmom, mivel meg vettem olcson egy vizi malmot, hazzal, istalokkal foldel eggyut, jol ment minden, de az elet ugy adta hogy fel kerultem a Miniszteriumba, es eladtam, meg most is sajnalom, hisz a mai arakon legalabb 200.000 EU volna ugy szerenyen, hat csinal az ember az elete alatt ilyen hulyesegeket!!!
#1365
2008. december 2. 17:34
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 2. 17:17
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1363: Egy fele keppen igazad van, en meg mondom oszinten, hus evo vagyok, sajnos a nejem mar kevesbe,mert beteg, de hust allandoan szerzek, es tele a melyhuto, mert jonnek a gyerkocok es viszik kegyetlenul, mert amit en szerzek az tiszta Bio husi,es az uncsiknak ha lehet csak ilyet adnak
#1364
2008. december 2. 17:30
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 2. 17:17
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1362: Na bocs csak hülyéskedtem.Amig a férjem élt elmentünk a vágóhidra,megvettük a fél disznót és itthon a harmadik emeleten dolgoztuk fel.Ugyan akkor még nem tudtam kolbászt készíteni,azt azóta tanultam meg.A háztáji disznókból pedig akkor lett elegem,amikor Pátkán megrendeltük,mondták,hogy moslékon hizlalják,és majd októberben lesz a disznóölés.Ehhez képest augusztusban a legrekkenőbb hőségben közölték,hogy a disznó túlsúlyos lett le kell vágni.Mint utólag kiderült nem túlsúlyos lett,hanem beteg.Kifizettük a sok pénzt,az egész disznót a kutyákkal etettük meg,mert annyira fura volt az ize,hogy azt mondtuk inkább az üres kenyér.Ekkor aztán abbahagytuk,hogy tenyésztő nekünk neveljen disznót.Inkább a tápos maradt a vágóhidon,de viszont friss hús volt.
#1363
2008. december 2. 17:17
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 2. 16:15
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1361: Na csak ugy felvilagositas kent, Varosban lakom Elesden, Varad mellet, blokban/panel/, nagy negyszobas,ket erkelyes apartmanba, de falun tartottam eddig barataimnal az allatokat, miutan eladtam a farm gazdasagomat, most meg veszem a disznot, tyukot, pulykat, ugyancsak falurol, barataim tenyesztesebol. De tollem ugy 12- kilometerre kezdodnek a havasi faluk, es onnen nagyon olcson szoktam venni,kozosbe egy bornyut, vagy bornyu hust, ezek az allatok soha nem lattak tapszert, csak havasi legelot, es kukoricat, tehat husuk fenseges izu, en uzletbol, marketekbol soha nem veszek hust, meg hideg felvagottat sem, mert mindent direkt a hentestol veszem
#1362
2008. december 2. 16:15
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 2. 14:02
Válaszolj!








korzistka gavrila /gabor/ [g...

Hat ertsed meg vegre, vagy a levesbol kivett marha labszar fott husat, vagy marha nyelvet fel szeletelve, de az macerasabb, hisz ezt pacolni kell, majd le venni a hartyat rolla ,es fel szeletelni, majd a majdnem kesz szoszba bele tenni, es meg ot-tiz percig rotyogtatni finoman, egy oraja ezt mondom, hogy a vadas szoszt fott hussal szervirozzuk
#1418
2008. december 3. 19:39
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

1416: Csatlakozom! Szószos tojásról többé szó se essék! Valahogy nem kívántam meg!
#1417
2008. december 3. 19:38
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 3. 19:36
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1414: Gáborkám! Bocs de a hátam közepére se kívánom a szószos tojást.
#1416
2008. december 3. 19:36
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 3. 19:34
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1412: Csak azért kérdem,mert irtad,hogy velős csontból főztél húslevest.És miből lett a vadas hús,vagy csak szósz volt?
#1415
2008. december 3. 19:35
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 3. 19:31
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1411: Evikem, a tesztak teljesen hidegen hagynak, nem vagyok edes szaju, de kritizalnom kell tegedet es tobbi topik tarsadat, mert senki sem csinalta meg a hires Gabor fajta szoszos tojast, vagy az othon el keszitheto ultra finom maj pastetomot
#1414
2008. december 3. 19:34
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 3. 19:29
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1412: Szósz az rendben,de húst nem teszel bele?
#1413
2008. december 3. 19:33
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 3. 19:31
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1408: Majd meg kapod azegyszeru de finom,vadas szoszt ahogy mi csinaljuk, semmi protokol, csak ugy szegenyesen, mert a hus levesbe tett rengeteg zoltseget fel kell hasznalni, egy resze a levesbe, ket resze beauf salataba, vagy a vadasba, mert egyszeru es hamar megy, foleg az unnepi asztaloknal, ahol tobb fajta masodik szerepel egeszen ki emelo meg a talalasa is, hisz ettol fugg minden hogyan talaljuk
#1412
2008. december 3. 19:31
Előzmény Kertesi Lászlóné Boldog Ildi... 2008. december 3. 19:12
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Elmondom Nektek,hogy fantasztikus süteményeket csináltam,és az én nagy kritikus férjem szerint nagyon jól főztem.Másfél hónapja az is nehezemre esik,hogy rántottát készítsek.Szóval én nam akarok nagyképüsködni,de ha összeszedem magam akkor még sikerül.Amiket kitaláltam,majd megkóstoltattam a kolleganőimmel,mindenki irta fel a receptet,csak nekem nincs meg már, nem is emlékszem rá.Valami történt velem amikor beteg lettem,azóta gurmann maradtam,de ha arra gondolok,hogy el kell készíteni,akkor na hol van az kis szalonna,vagy kolbász.Aztán elmúlik az éhségem és eszemben sincs főzni.
#1411
2008. december 3. 19:29
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Sok ilyen storit fogok nektek elmeselni, biztos elvezni fogjatok
#1410
2008. december 3. 19:23
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1404: Na tobbek kozott ezt el meselem neked, mikor magasabb regiokba dolgoztam, Becsbol-Bukarestig eggyut jottemegy ket allampolgarsagu uzlet emberrel, Szegeny borzalmasan magas lorol beszelt es fitogtatta a vagynat, na szegeny erdelyi szokas szerint meg hivtam hozzam haza,ha mar ugy is utunkba esik, hat o ki is jelentette hogy levest o soha nem eszik, oke mondom neki, csak itt nallunk nem illik vissza utasitani a kapott etelt, hat ki lett teve neki az elo etel utan a gyonyoru,es finom tarkonyos barany leves.Na lassal csudat, az elso ket kanal utan magahoz rendelte a titkar nojet es a spaklival felfestett feleseget, es parancsba adta hogy irjak le ennek a levesnek a receptjet, mert o eleteben ilyen finomat nem evett, mikor pedig a toltott kaposztat is megkostolta, teljesen le szalt a magas lorol,es maga ele huzta az edenyt..gyonyoru porcelan tal, es 15- tolteleket be vagott, eskuvel bizonyitotta hogy eleteben ilyen finomat nem evett, pedig meg nyugtattam hogy egyszeru minden napi etket kapott semmi protokol nelkul
#1409
2008. december 3. 19:17
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 3. 19:03
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

1407: Én gyerekkoromban meg nem ettem a vadast. Anyósom főztjéből ettem meg először, de akkor még nem tanultam meg, mert a férjem sem szerette. Egyszer a lányom tini korában a szememre hányta, hogy én sose főzök, pedig ő szereti. A menzán volt néha. Hát én föltúrtam az összes szakácskönyvet, mig megtaláltam azt, ahogyan anyósom főzte. Azóta a férjem is szereti.
#1408
2008. december 3. 19:12
Előzmény Kertesi Lászlóné Boldog Ildi... 2008. december 3. 19:08
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

1404: Persze, ki így szereti, ki úgy.
#1407
2008. december 3. 19:08
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 3. 19:03
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1403: Lehet,hogy az ize egyforma az enyémmel,csak többet vacakolok vele,Meg kellene a kettőt kóstolni egymás mellett.Azt nem mondtam,és kifelejtettem,hogy amikor átsütöm a húst és kiveszem a zsirjából ebben karamellizálok egy kis cukrot,majd liszt igy készül nálam a vadas rántása.
#1406
2008. december 3. 19:06
Előzmény Kertesi Lászlóné Boldog Ildi... 2008. december 3. 18:59
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Az elso reszet ahogy te csinalod en eddig nem csinaltam, de meg jegyzem ,mert finomnak igerkezik, a masodik reszet azt en is ugy csinalom, karamelizalt zukorral, vekony rantassal csak tarkony nelkul, es keves mustar ossze keverek tejfollel es hozza adom azt is, persze fuszerek a so, bors,baber level
#1405
2008. december 3. 19:05
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Hozzátenném,hogy sokan fordítva csinálják,és a pácolás után főzik puhára a húst,próbáltam több féleképp, nekem ez vált be, és ez lett a legfinomabb.
#1404
2008. december 3. 19:03
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

1399: Ez a vadas marhasült. Én viszont nem sütöm.
1 kg fehér és sárgarépát felkarikázok, hozzáaprítok egy közepes zellert, felkarikázok 2 fej hagymát. felteszem főni annyi vízzel, hogy jól ellepje. Teszek még bele 2 babérlevelet, mokkáskanál egészborsot. 1 evőkanál 10%-os ecetet kevés tárkonyt, sót. Félpuhára főzöm és ráöntöm a húsra. ebben áll 1-2 napig.
Akkor megfőzöm, a zöldségfélét leturmixolom, megszórom kevés liszttel és felöntöm szükség szerint. 1 evőkanál cukrot megpirítok, felforralom vízzel, hogy elolvadjon, beleöntöm a mártásba. Ha kész, még tejfölt teszek bele. És zsemlegombóccal szereti a család.
#1403
2008. december 3. 18:59
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 3. 18:47
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Bocs most látom melléütöttem,párszor.
#1402
2008. december 3. 18:57
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

Sertéshúsok
(felhasználásuk, helyettesítésük, kezelésük)
fej • tarja • hosszú karaj (borda, kotlett) • rövid karaj (borda, karmonádli, kotlett) • szűzpecsenye • comb (felsál, dió, frikandó, rózsa) • dagadó (hasaalja) • oldalas • lapocka • tokaszalonna • csülök • köröm • farok
#1401
2008. december 3. 18:54
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

Marha- és borjúhúsok
(felhasználásuk, helyettesítésük, kezelésük)
fej • tarja (nyak) • magas hátszín (rostélyos, gerinc, karaj, borda, kotlett) • lapos hátszín (borda, kotlett, vesés) • vesepecsenye (bélszín, szűzpecsenye) • fartő ( spitz, rózsa) • fehér és fekete pecsenye (frikandó, comb) • felsál • gömbölyű felsál (dió) • szegy hátulja • szegy eleje • lapocka • lábszár (csülök, láb) • farok (ököruszály)
#1400
2008. december 3. 18:53
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1392: Úgy is hívják,hogy frikadó vagy comb.Na igy már szimpatikusabb lettél.Ha igazán finom vadast akarsz készíteni,a fehér,vagy fekete pecsényét egy nagyon picit megkloffolom,olyan újjnyi vastag szeleteket,és felteszem főni babérlevél ,bors,1 db fehérrépa, kis ciromkarika héjastól, vöröshagyma felaprítva max.több sárgarépa attól függően mennyi szószt akarok,természetesen só.Majd főzöm addig mig a hús megpuhul.Aztán beleteszek száraz fehér bort max.1 dl-t.Hagyom lehülni és be a hűtőbe minimum 2 napra.Aztán kiveszem a húst és olajon,vagy ki mit használ átsütöm egy kicsit.Kiveszem a húst félreteszem.Eközben a zsirjában egy halvány rántást készitek.Én turmixgéppel szoktam,a babérlevél és a szemesbors kiszedése után átturmixolni a zöldségeket és hozzákeverni a rántáshoz.Majd mustár,pici gyömbér citromlé,cokor izlés szerint,és amikor már igazi jó ize van bele teszem a pácolt,átsütött hússzeleteket.
#1399
2008. december 3. 18:47
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 3. 18:21
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

1397: A Segédletek c. legördülő menüben, a husikalauz: marha, sertés
#1398
2008. december 3. 18:40
Előzmény Lengyel Sándorné [Lenke / - ... 2008. december 3. 18:39
Válaszolj!





Lengyel Sándorné [Lenke / - ...

1390: Gábor te sokat készítesz húst.Mit javasolt olyan gazdasszonynak,
aki egy héten csak egyszer készít főételnek húst.Legfeljebb hétközbe, egyszer feltétnek.A hét többi napján mit készítenél ??
#1397
2008. december 3. 18:39
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 3. 17:53
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

Gábor! Ajánlom figyelmedbe a következőt Nálunk ezek az elnevezések élnek:
http://www.konyhamester.hu/
#1396
2008. december 3. 18:37
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1392: 1394: Az is finom.
#1395
2008. december 3. 18:34
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 3. 18:21
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

1391: Én stefániából, vagy libamellből szoktam a vadast készíteni.
#1394
2008. december 3. 18:26
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 3. 18:17
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Evi, meg kerdeztem nejemet is, o sem hallotta azt az elnevezest soha
#1393
2008. december 3. 18:25
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Irjad korul, mert lehet itt mashogy hivjak, sokszor megesett mar az ilyena topikokon, maskulomben nem is allitottam soha hogy mester szakacs vagyok, csak olyan szereny kis amator
#1392
2008. december 3. 18:21
Válaszolj!








Wágner Éva [Éva]

Kérnék szépen ötleteket.Csodálatos sovány sertéscomb szeleteim vannak,és nagyon sok,12 db emberes szelet.Az igazság az,hogy elfelejtettem azonnal mélyhűtőbe tenni,igy aztán el kell készítenem.Kirántva nem szeretem a combot,adjatok ötleteket.Gombást 3 napja csináltam.
#1448
2008. december 7. 09:15
Válaszolj!





Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]

1446: Ez biztosan fincsi lehet. Kipróbálom!!!
#1447
2008. december 5. 22:38
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. december 5. 14:02
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

Íme egy a Barangolás nagy Magyarországon szakácskönyvből, ami nagyon tetszik:
Alföldi burgonyapogácsa
20 dkg marhapörköltet megdarálunk, és elkeverjük 20 dkg főtt, áttört burgonyával.
Hozzáadunk 1 db nyers tojást, 1 evőkanál paradicsompürét, sót, törött borsot, finomra vágott zöldpetrezselymet, nagyon keveset a pörkölt saját levéből, és az egészet jól eldolgozzuk. Kis gombócokat szaggatunk, pogácsa alakúra formázzuk, a rántott húshoz hasonlóan bundázzuk, és bő, forró zsiradékban kisütjük.
Szerintem más (maradék) pörkölt frissítésére is használható ötlet!
Ki fogom próbálni!
#1446
2008. december 5. 14:02
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1438: Ezért mondtam,hogy nagyon macerás étel,mert nagyon alaposan meg kell mosni,kifőzni, szagtalanítani.Levesként meg nem enném én sem.
#1445
2008. december 4. 13:27
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 4. 10:28
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

1443: Már ne haragudj, Gábor, de az egy egészen más étel!
#1444
2008. december 4. 13:09
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 4. 11:48
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1441: Kissebb elteresel ugy van, mert mi a savanykas, leostyanos levesbe fozzuk bele a te altalad,nagyon es szepen leirt husgombocot, mennyei izeket lehet igy varazsolni, es foleg ebbe a levesbe a zoltsegen kivul teszunk bele savanyu kaposztat is, ordito fincsiseget kapunk
#1443
2008. december 4. 11:48
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. december 4. 11:29
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1440: Csak nyugodjatok meg, beka combokat nagyon szeretem, es finom, panirozva is, tojasosan is
#1442
2008. december 4. 11:45
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. december 4. 10:51
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

Dr.Bugyi János Link (Beszélgessünk topik) december 4., 11:23 | 3490.
Nálunk most fő a húsgombóc leves, palacsinta lesz mellé barack lekvárral.
A húsgombóc levest egyébként ugyanúgy kell feltenni mint a gulyáslevest azzal a különbséggel,hogy a húsgombócokat -ezek akkorák mint egy kisebb fasírt-akkor kell a levesbe tenni amikor a zöldségek jó félig megfőttek.
Magát a húsgombócokat,darált húsból kell készíteni úgy,hogy teszünk bele-a hús mennyiségétől függően-két-három esetleg több tojást,ételízesítőt,sót, borsot ízlés szerint,fél kiló húshoz kb.egy jó tetős evőkanál grízt,ugyanennyi lisztet,ízlés szerint lehet belevágni egy kis petrezselyem zöldet.Az egészet össze kell dolgozni majd kis fasírt nagyságú-mint egy barack-gombócokat kell formálni és beletenni a már fővő levesbe.Ebbe sem tészta sem más nem kell,nagyon finom,kóstoljátok meg.Jó étvágyat Rozika!
#1441
2008. december 4. 11:29
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

1439: Békát sütöttél ? Ezt nem hiszem el ! Huncutkodsz,szereted megbotránkoztatni a lányokat !
:P
#1440
2008. december 4. 10:51
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 4. 10:29
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1437: Olyan vagy mind a hivatalos nejem Baba, meg a labost is szemetbe tette amibe tavasszal a bekat sutottem
#1439
2008. december 4. 10:29
Előzmény - - [-] 2008. december 4. 09:53
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1436: Sziasztok, Bukarestbe,rea vettek a kollegak hogy egyek en is az altaluk olyan imadott pacal levest, hat ez elso ket kanalnal meg alapitottam hogy szar szagu, tobbet eletembe meg nem kostoltam
#1438
2008. december 4. 10:28
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 4. 09:38
Válaszolj!





- - [-]

1436: Hát én még a lábast is elkerülöm, amiben pacal főtt.. Férjem és a kisebbik fiam szereti, férjem meg is főzi, én csak tisztítom. Egészségükre !!
#1437
2008. december 4. 09:53
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 4. 09:38
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1429: Elárulom,hogy nem rossz étel a pacal,ugyan két lépést nem tennék érte,de a férjem szerette és többször főztem.De kevés olyan macerás étel van,mint ez.Eleve csak azt szabad megvenni amelyik olyan, mint a hófehér törölköző.Aztán rengeteget kell mosni ecetes vizben áztatni,kifőzni addig amig elmegy a szaga.Csak utána szabad felcsíkozni,és elkészíteni.Hosszadalmas elkészítésű kaja.Nem is csináltam már nagyon régen.De jó fűszerezéssel, csipősen, majorannával jó étel.
#1436
2008. december 4. 09:38
Előzmény Kertesi Lászlóné Boldog Ildi... 2008. december 3. 20:35
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Kétszínű csábítás
Hozzávalók:
Tésztához:
30 dkg vaj,
30 dkg cukor
6 db tojás
30 dkg liszt
7,5 dkg étkezési keményítő
1 cs. sütőpor
1,5 dkg kakaó
1 üveg meggybefőtt
Krémhez:
1/2 l.tej
12 dkg cukor
1/2 rúd vanília, vagy 1 cs.vanilin cukor
4 dkg étkezési keményítő
4 db tojás sárgája
25 dkg lágy vaj
5 dkg porcukor
Díszítéshez:
10 dkg étcsokoládé
Elkészítés:
A tésztához a vajat a cukorral habosra keverjük, majd a tojásokat egyesével beledolgozzuk. Hozzákeverjük az étkezési keményítővel és sütőporral összeszitált lisztet. A tészta egyik felébe belekeverjük az átszitált kakaóport.
Egy közepes tepsit kivajazunk és zsemlemorzsával beszórunk, vagy egyszerűen sütőpapírral béleljük és a kakaós tésztát belesimítjuk, szétterítjük rajta a lecsöpögtetett meggyet, majd a sárga tésztával befedjük. (Nagy tepsiben is készülhet, de akkor vékonyabb lesz!) 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40-45 percig sütjük. Utána kihűtjük.
A krémhez néhány evőkanálnyi tejet félreteszünk, a maradékot 4 dkg cukorral és a vaníliával felforraljuk.
A maradék cukrot, az étkezési keményítőt és a tojások sárgáját a megmaradt tejjel kikeverjük és ezt a keveréket a forró tejhez öntjük. Folyamatosan kevergetve besűrítjük, majd kihűtjük. A vajat a porcukorral habosra keverjük. A kihűlt pudingot apránként a vajkrémhez adjuk.
A krémet a sütemény tetején egyenletesen elsimítjuk és hűtőbe tesszük teljes dermedésig. A csokoládéból forgácsokat készítünk és a süteményt ezzel díszítjük.
#1435
2008. december 4. 09:21
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

1431: Nyami ! Ezt elmentem !
#1434
2008. december 4. 09:19
Előzmény Villám Zsuzsanna 2008. december 3. 21:45
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Palinkas joooooooooreggelt mindenkinek, legyen szorgos,szep napotok
#1433
2008. december 4. 07:40
Válaszolj!





Villám Zsuzsanna

1427: Ildikó,
Néhai édesapám is így szette
#1432
2008. december 3. 21:48
Előzmény Kertesi Lászlóné Boldog Ildi... 2008. december 3. 20:33
Válaszolj!





Villám Zsuzsanna

Vaniliás félhold
Hozzávalók: 40 dkg liszt, 1 csom dr.Oetker-féle sütőpor,20 dkg zsír,kevés só,6 dkg cukor, fél citrom leve,tej,gyümölcsíz.Behintéshez külön orcukor vaniliáscukorral keverve.
Elkészítés:A sütőport a liszttel elvegyítjük,azután a zsírral elmorzsoljuk.Hozzáadjuk a többi anyagot annyi tejjel,hogy sima,könnyű tésztát kapjunk,jól összegyúrjuk.Késfoknyira kisodorjuk,fánkszaggatóval kiszaggatjuk,közepébe kis gyümölcsízt teszünk.Egyik felét a másikra hajtva tepsire rakjuk és közepes tűznél világos sárgára sütjük.Még forrón a vaniliacukorral kevert porcukorban meghempergetjük./tojás nem kell hozzá,olcsó é,finom és kiadós/
Sokszor megsütöttem már.Édesanyám 1936-ban kiadott új Oetker receptek füzetéből
#1431
2008. december 3. 21:45
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1426: ugy latszik ,izlesunk eggyezik
#1430
2008. december 3. 20:36
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. december 3. 20:32
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

1426: A pacalt én is úgy készítem, hogy meg se kóstolom. Nekem elég, ha a családom szereti.
#1429
2008. december 3. 20:35
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. december 3. 20:32
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Az volt ma nekem, juj de finom
#1428
2008. december 3. 20:34
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

Látjátok, ez olyan: Ahány ház, annyi szokás!
Nálunk egy előétel a húslevesben főtt marhacsontból kiütött velő, pirított kenyérre kenve, megszórva pirospaprikával.
#1427
2008. december 3. 20:33
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

1422: Ne légy elkeseredve kedves FŐSZAKÁCSUNK ,az a lényeg,hogy a családod szereti,ha szeretik nem lehet rossz.Pacalt még én sem ettem,de a fiam,és a barátai szeretik.Főztem már a kedvükért,de nem kóstoltam meg.Hiába,ilyen sznob vagyok némely esetben.
:) :) :)
#1426
2008. december 3. 20:32
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 3. 19:50
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Pacalt itt nem esszuk eggyaltalan, sem a korom porkoltet, de ha tudnal szerezni csak egy fel kilo togyet, es ezt bele fozned a hus melle a hus levesbe, mennyei dolog, erdemes meg kostolni, kerdezzel meg egy igazi hentest
#1425
2008. december 3. 20:30
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

1421: Hujujujuj! Ki látott bármelyik húsboltban, vásárcsarnokban, akárhol Tehéntőgyet a hűtőpultban? Azt sem tudom, megenném-e!Pacalt szoktam ugyan látni, de azzal kizavarhatnának a világból!
#1424
2008. december 3. 20:24
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 3. 19:46
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

1421: Ha egyáltalán lehet kapni, az tökéletesen fehérre pucolt lábszárcsont, elfűrészelve. Bevallom őszintén, én még soha nem vettem marhacsontot.
#1423
2008. december 3. 20:21
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 3. 19:46
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1420: Kesz, verig vagyok sertve, sajnaltok ket tojast es ki probalhathatnatok, de ha nem akkor nem,!!!!, nem tudjatok mit vesztettetek el
#1422
2008. december 3. 19:50
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 3. 19:43
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

El futok az eszaki sarkra az eszkimokhoz, nallatok a velos csontrol le fejtik a hust???, meghalok, nallunk marha labszarnak hivjak, finom izom husival korul veve, ertsetek meg vegre, nem az uzletbol veszem a hust hanem a szekbol, es bizony az szepnek kell hogy legyen, mert rogton torkon ragadnam szegeny eladot, amit tenyleg, nem kaptam az a tehen togye, ha ezt is be fozzuk a levesbe, elegge zsiros lessz/amit le szedek/ de mikor meg van fove pont olyan mint a velo, az ize mennyei
#1421
2008. december 3. 19:46
Válaszolj!



Wágner Éva [Éva]

1390: Frászt a marha nyelvet,nem tudod mi a fehér és fekete pecsenye?!Gábor Te főzöl és minden tiszteletem a Tiéd,hogy ellátod a családod,de a tudományodban kezd megrendülni a bizalmam.Szerintem nagyobb a szád mint a tudásod.
#1391
2008. december 3. 18:17
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 3. 17:53
Válaszolj!


Wágner Éva [Éva]

1314: Gábor!Most olvastam az Erdélyiek klubjában,hogy kinéztél az erkélyről, és láttad,hogy a letakart kocsidat szemlélik a romák.Áruld már el nekem,hol tartod a haszonállataidat?Csak nem az erkélyen?
#1361
2008. december 2. 14:02
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 1. 09:28
Válaszolj!
nagyuska nagyuska
Címkék: Erős Pista, Erős Pistát, Lengyel Sándorné, Bitai Klára, Schillerné Bitai Klára, Munka Ugyi Miniszteriumba,

x
[Kovác... 1184: Az én emlékeimben úgy él,Anyukám élesztővel csinált sűrű palacsintatésztát,az unokahúgomnál még megvan a tarkedlisütő is,serpenyőszerű,három kerek lukkal. #1186 2008. november 24. 18:55 Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 24. 18:51 Válaszolj! Györffy Miklós Ákos Nos,nekem - tudjátok,ragadnak rám az ételreceptek - 111 féle palacsintarecept van a birtokomban.Egy könyvben ...
nagyuska nagyuska
x
[Klári n... 1298: Először én is csak törtem a fejemet rajta, mire gondol... Az én németből(Kaiser) magyarra(császár) fordításom is csak tipp. Az igazat majd Gábor mondja ki! #1299 2008. december 1. 08:09 Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 30. 23:27 Válaszolj! Wágner Éva [Éva] OKÉ! De Gábor kaizernek irta.És ahogy a paleszt sem tudtam micsoda,mondjuk tippelni lehetett volna a hangzása ...
nagyuska nagyuska
x
Simon Ernőné [Veronika, Vera] 935: Te Évus! Hogyan is van az a rántott leves? Most nekem is lenne kedvem hozzá, de olyan régen főztem, hogy nem emlékszem rá. #936 2008. november 10. 18:23 Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 10. 17:47 Válaszolj! Wágner Éva [Éva] 933: Nekem már eléga nehéz étel,mint arakott káposzta.Olyan nehéz kaja,hogy rá sem birok nézni ...
nagyuska nagyuska
x
tejfölt. A margarint a porcukorral kikeverjük, és ha a puding kihűlt,összekeverjük. A lapokat megtöltjük,és a tetejére tortabevonó csokit teszünk. #1745 2009. február 7. 12:32 Válaszolj! Wágner Éva [Éva] 1704: Ma reggel elkezdtem a kisérletezést.A tejszínes tömbsajt valóban finom,nincs mellékíze,de viszont nem kenhető úgy ahogy kellene.Csináltam egy rudat így is durvára tört dióval.Aztán úgy próbáltam meg,hogy 3 szelet ...
nagyuska nagyuska
x
november 6. 09:07 Válaszolj! Kertesi Lászlóné Boldog Ildi... 841: Évikém! Amíg a húsok megfőnek, addig a rizs is elkészül. #846 2008. november 5. 09:38 Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 4. 19:30 Válaszolj! korzistka gavrila /gabor/ [g... Klarikam, ez nem mervado, az ido, mert engem reggel 5,5,30- korki dob az agy magabol, 7-ig ...
nagyuska nagyuska
x
,majd trapézokra szeletelem. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakom őket,hagyom még egy félórát hagy keljenek . 180 fokos sütőben kb 20-25 percig sütöm #694 2009. október 23. 10:45 Válaszolj! Wágner Éva [Éva] A fűszerek változatos aromája, vitamin-és ásványi anyag tartalmuk nélkülözhetetlen a konyhában. A legjobb, ha egészben vásároljuk és csak a felhasználás előtt őröljük vagy reszeljük őket. Az őrölt fűszert levegős ...
nagyuska nagyuska
x
előmelegített 170 C-os sütőben 35-40 percig sütjük. Díszítés: Marcipánízű cukormázzal megspricceljük, majd mandulareszelékkel a tetejét megszórjuk. #1568 2008. december 22. 23:49 Válaszolj! Wágner Éva [Éva] Én a bajaiaktól a következő rácponty receptet ismerem.A pontyszeleteket lisztben megforgatjuk,majd kisütjük.A kisütött szeleteket a tepsiben középre helyezzük,és mellé karikára vágott fött krumpli szeletek ...
nagyuska nagyuska
Süti ajánló
Mákos nudli klerierzsi
Karamellbomba bubszi
Almás linzer klerierzsi
Mézeskalács szívek 1vargaildyko
Habkönnyű, gazdag üdítő szelet horvathnemagdi
Ananászos tortácskák wegnerzs
Aszalt szilvával töltött pulykatekercs recept kannalidia
Skót krémes gereica
Jónak tűnik . . . sarkadykati
Karamellás szelet recept kovacs_zsoka
Szárnyas receptek
Sztroganov csirke ancus56
Rakott húsos burgonya recept jamborlulu
Kalocsai gombás kacsa bubszi
Saláta túrómártással bubszi
Gyros bulac57
Darált hússal rakott zöldségek wegnerzs
Illatos töltött cukkini bubszi
x nagyuska
Igazi paprikás csirke bubszi
Sajts és tejföl alatt sült rochlitzne
Marhából készült ételek
Vargányás Babgulyás recept jamborlulu
Erőleves cérnametélttel recept gonda_katalin
Marosszéki heránytokán horvathnemagdi
Orosz húsgombócok mustár mártással horvathnemagdi
K betűs receptek horvathnemagdi
Kolozsvári káposzta 2. bubszi
Heti menü: a legtökösebb recep horvathnemagdi
Marhahúsos chilis bab juditmama
Recept jjanosne
marhanyelv körözöttel töltött bubszi
Sertésből készült ételek
Gulyásleves recept baggesz20
Aprópecsenye körösi módra( 4 személyre) suzymama
Sertéshúsos-gombás spagetti suzymama
Húsgomboc leves Alíz módra recept boszorlany
Illatos szűzpecsenye cukkinis burgonyatoronnyal suzymama
Tápai szűzérmék bubszi
Irány Zakopane...... szisszy83
B betűs receptek horvathnemagdi
Szoljanka 2. bubszi
Pulykamell-szeletek rokfortos bubszi
Halból készült ételek
Lerakott harcsa bubszi
Sült pisztráng fokhagymamártás bubszi
Halkocsonya bubszi
Hal burgonyabundába jaksika
Lazacszelet Zöldségágyon 1vargaildyko
Karácsonyi menü - még néhány ötlet horvathnemagdi
Pisztráng nyárson sütve jozsef_olah_9843
Bográcsozás a szabadban bulac57
Zöldséges gőzölt hal bubszi
Harcsapaprikás körösi módra bubszi
Vad ételek
Nagy emberek kedvenc étkei bulac57
Baszk fácán veronika74
Szarvas zsemlegombóccal bulac57
Ízőrzők – Egervár – horvathnemagdi
Telkibányai raguleves! ibolya58
Áfonya, a csodabogyó horvathnemagdi
Borsikafű nnpapszi
Pikáns vörösboros nyúlpörkölt horvathnemagdi
Vöröskáposzta-leves fácánnal horvathnemagdi
B betűs receptek horvathnemagdi
Spagetti ajánló
Bolognaival töltött cukkini 1vargaildyko
Csirkehúsos spagetti zöld márt kincsesszigeten
Spagetti saláta bkisseva
Jókedvű farfalle recept toth_beata
Nagyapám húsos tésztája recept kovacs_zsoka
Olajbogyós-tonhalas bolognai rochlitzne
Csirkés gombás tészta sajtkrumpli
Nyúlpaprikás 1. bubszi
Hagymás sütõtökös spagett horvathnemagdi
Milánói makaróni gombával recept baggesz20
Pizza receptek
Update 1-es pizza 1955viki
Mini croissant gabfe
Sonkás-gombás-kukoricás pizza horvathnemagdi
Hamis pizza bubszi
Csokidarabos kiflik recept kovacs_zsoka
Paradicsom, avagy egy gyümölcs horvathnemagdi
Pizzas muffin ketchuppal recept gonda_katalin
Szaloncukor süti... gabfe
Palacsintasütőbe sült pizza jupiter21
Kenyér lángos horvathnemagdi
Hamburger receptek
Tócsni tejföllel recept baggesz20
Hamburger buci recept jamborlulu
Hamburger zsemle vagikriszti
Vegetáriánus hamburger moncsika77
Sajtos hamburger recept kovacs_zsoka
Aztán mégis. horvathnemagdi
Ázsiai hamburger klerierzsi
Házi hamburger és hamburgerzsemle horvathnemagdi
Pljeskavica, csevap, mititei horvathnemagdi
Csirke hamburger banb
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU