Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
Nyárson sült ételek
Saslik nyárson sütve

Hozzávalók:
60 dkg báránycomb, 4 kemény paradicsom, 8 vastag uborkakarika,
8 csemegehagyma, 3 evőkanál olaj, 1/4 teáskanál őrölt kakukkfű,
1 késhegynyi fokhagymás só, 1 mokkáskanál pirospaprika, só.

Elkészítése:
A bárány- vagy fiatal birkahúst kb. 3 cm-es kockákra vágjuk.
A megtisztított hagymát és a megmosott paradicsomot félbevágjuk.
Az uborkát felkarikázzuk. Az előkészített alapanyagokat
váltakozva nyársra húzzuk, a két végét hagymával zárjuk.
Körben megsózzuk és a fűszerekkel elkevert olajjal megkenjük.
Parázs fölött, állandóan forgatva a nyársakat, színesre sütjük.
Sütés közben még egyszer kenjük át a fűszeres olajjal.

Energiatartalom: 1630 kJ
Fehérjetartalom: 31 g
Zsírtartalom: 27 g
Szénhidráttartalom: 6 g

Debreceni nyárson sütve

Hozzávalók:
2 pár debreceni, 2 zöldpaprika, 2 piros színű zöldpaprika,
8 közepes hagyma, só.

Elkészítése:
A megtisztított hagymát, nagy kockára vágott zöldpaprikákat
és egy szál debrecenit (hosszában) a nyársra húzzuk, két
végét egy-egy egész hagymával zárjuk le. A debrecenit körben,
nem túl mélyen, bevagdossuk, a hagymát és zöldpaprikát
megsózzuk és parázs fölött szép színesre megsütjük.

Energiatartalom: 1060 kJ
Fehérjetartalom: 13 g
Zsírtartalom: 19 g
Szénhidráttartalom: 7 g

Fűszeres marhavagdalt nyárson sütve

Hozzávalók:
60 dkg marha színhús, 10 dkg kövér sertéshús,
1 mokkáskanál őrölt bors, 1 késhegynyi fokhagymás só,
4 kicsi, kemény paradicsom, 2 evőkanál olaj, só.

Elkészítése:
A marhahúst és a sertéshúst ledaráljuk, vagy nagyon finomra
vágjuk. A kétféle húst borssal, fokhagymás sóval és sóval
fűszerezzük, jól összegyúrjuk, majd hűtőszekrénybe téve
megdermesztjük. Közvetlenül a sütés előtt kis hosszúkás, kb.
4 cm vastag hengereket formálunk belőle és ezeket nyársra
húzzuk. A nyársak végére paradicsomot tegyünk. Olajjal
megkenjük és gyakori forgatás közben parázs fölött megsütjük.

Energiatartalom: 1350 kJ
Fehérjetartalom: 35 g
Zsírtartalom: 20 g
Szénhidráttartalom: 2 g

Szűzszeletkék nyárson sütve

Hozzávalók:
40 dkg sertés szűzpecsenye, 16 dkg kövér szalonna,
8 csemegehagyma, 2 nagy zöldpaprika, 1 mokkáskanál őrölt
borsikafű, 1 mokkáskanál őrölt kakukkfű, 2 evőkanál olaj, só.

Elkészítése:
A sertés szűzpecsenyéből hosszúkás érméket vágunk, húsverővel
kissé megveregetjük és besózzuk. A szalonnát vékonyan
felszeleteljük, a hagymát megtisztítjuk, a zöldpaprikából nagy
négyszögeket vágunk. A szűzérmékbe szalonnaszeletet teszünk,
félbehajtva nyársra húzzuk zöldpaprikával váltakozva. A nyárs
két végét hagymával zárjuk. Körben megsózzuk és meghintjük
kakukkfű és borsikafű keverékével. Olajjal megkenjük és gyakori
forgatás közben, parázs fölött megsütjük.

Energiatartalom: 2090 kJ
Fehérjetartalom: 25 g
Zsírtartalom: 41 g
Szénhidráttartalom: 7 g

Szalonnába burkolt fürjek nyárson sütve

Hozzávalók:
12 pecsenyefürj, 1 evőkanál majoranna, 1 evőkanál őrölt
borsikafű, 1 teáskanál őrölt kakukkfű, 12 szelet főtt
császárszalonna, só.

Elkészítése:
A fürjek nyakát és nyakbőrét levágjuk. Mosás, leszárítás után
a szárnyakat feszesre visszahajtjuk és a húsbőrt átlyukasztjuk
úgy, hogy ott a combvégeket átlósan átdughassuk. A hasüreget
sóval és majorannával hintjük be, míg kívülről sóval,
kakukkfűvel és borsikafűvel fűszerezzük. Minden fürjet hosszú
szalonnaszelettel körültekerünk, fogvájóval rögzítjük. A
fürjeket hármasával nyársra húzzuk és parázs fölött, gyakori
forgatás közben megsütjük.

Energiatartalom: 1760 kJ
Fehérjetartalom: 34 g
Zsírtartalom: 32 g
Szénhidráttartalom: 0 g

Pisztráng nyárson sütve

Hozzávalók:
4 pisztráng (kb. 1 kg), 20 dkg füstölt szalonna, 1 evőkanál
pirospaprika, 1 mokkáskanál őrölt bors, só.

Elkészítése:
A halakat kibelezzük, gondosan megmossuk és leszárítjuk.
A nyársat a halak száján keresztül, 2-3-szor kígyóvonalszerűen
átszúrva a gerincszálkán, annyira toljuk fel, hogy a nyárs a
farok végén kicsit kilátsszon. A nyársra húzott halakat
kívül-belül sóval és borsos paprikakeverékkel beszórjuk.
Parázs fölött forgatva sütjük.
A szalonnát külön nyársra húzzuk, sakktáblaszerűen bevagdossuk.
Sütés közben a kiolvadó zsírt a halakra csöpögtetjük.

Energiatartalom: 1250 kJ
Fehérjetartalom: 31 g
Zsírtartalom: 19 g
Szénhidráttartalom: 0 g

Zsiványpecsenye fóliában, nyárson sütve

Hozzávalók:
40 dkg sertéscomb, 20 dkg húsos szalonna, 4 nagy burgonya,
4 nagy vöröshagyma, 2 zöldpaprika, 1 mokkáskanál őrölt bors, só.

Elkészítése:
A sertéscombból kis szeletkéket vágunk. A meghámozott burgonyát
és hagymát felkarikázzuk. A zöldpaprikából és a szalonnából
nagyobb négyszögletes szeleteket vágunk. Megsózzuk az
alapanyagokat és váltakozva nyársra húzzuk. Borssal körbehintjük
és fóliába csavarjuk, a fólia két végét jól összenyomjuk. Parázs
fölött, állandóan forgatva elkezdjük sütni. Mikor a burgonya
is megpuhult, levesszük a fóliát és rövid idő alatt színesre,
kissé ropogósra sütjük.

Energiatartalom: 2380 kJ
Fehérjetartalom: 33 g
Zsírtartalom: 38 g
Szénhidráttartalom: 26 g

Fűszerezett borjútekercsek nyárson sütve

Hozzávalók:
60 dkg borjúkaraj, 2 gombafej, 6 dkg zsíros szalonna
1/4 csomó petrezselyemzöld, 1 késhegynyi őrölt bors,
24 vastag uborkakarika, 2 evőkanál olaj, só.

Elkészítése:
A borjúkarajt kicsontozzuk és vékony, hosszúkás szeletekre
vágjuk. Húskalapáccsal megveregetjük, megsózzuk. A gombát és
a szalonnát apróra vágjuk, együtt lepirítjuk. Sóval, borssal,
finomra vágott petrezselyemzölddel fűszerezzük. Megkenjük
vele a hússzeletek egyik oldalát és felgöngyöljük, majd
uborkaszeletekkel váltakozva nyársra húzzuk. Még egyszer
körbesózzuk, megkenjük olajjal és parázs fölött kissé ropogósra
sütjük.

Energiatartalom: 1160 kJ
Fehérjetartalom: 22 g
Zsírtartalom: 20 g
Szénhidráttartalom: 1 g

Májszeletkék nyárson sütve

Hozzávalók:
80 dkg sertésmáj, 2 piros alma, 24 csemegehagyma,
12 dkg húsos kolozsvári szalonna, 4 zöldpaprika, 1 mokkáskanál
őrölt bors, 2 evőkanál olaj, só.

Elkészítése:
A májat hártyáitól megtisztítjuk és kb. 4x4 cm-es kockákra
vágjuk. A szalonnából hasonló nagyságú, vékony szeleteket
vágunk. A megtisztított hagyma felét félbevágjuk, az almából
vastag cikkeket szelünk. Az előkészített nyersanyagokat a
következő sorrendben húzzuk a nyársra: hagyma, szalonna, máj,
alma. A két végére egész hagyma kerüljön. Borssal körbehintjük,
olajjal megkenjük, színesre megsütjük. Csak fogyasztás előtt
sózzuk meg.

Energiatartalom: 2360 kJ
Fehérjetartalom: 46 g
Zsírtartalom: 34 g
Szénhidráttartalom: 18 g

Töltött báránybordák nyárson sütve

Hozzávalók:
8 vastag szelet bárányborda, 4 közepes, kemény paradicsom,
10 dkg sonka, 10 dkg gomba, 1/4 csomó petrezselyemzöld,
2 késhegynyi őrölt bors, 1 teáskanál fokhagymás só,
2 evőkanál olaj.

Elkészítése:
A vastag báránybordák húsos oldalát éles késsel bevágjuk.
A kés hegyével a bevágást "pénzes zacskó" formára kitágítjuk.
A megtisztított gombát és a sonkát finomra összevágjuk vagy
ledaráljuk, fokhagymás sóval, borssal, petrezselyemzölddel
fűszerezzük és beletöltjük a bordákba. A töltőnyílást fogvájóval
összetűzzük. Fokhagymás sóval és őrölt borssal megszórjuk,
olajjal megkenjük és a két borda közé egy paradicsomot téve
nyársra húzzuk. Parázs fölött - gyakori forgatás mellett -
megsütjük.

Energiatartalom: 1380 kJ
Fehérjetartalom: 31 g
Zsírtartalom: 22 g
Szénhidráttartalom: 2 g

Vegetáriánus nyárs

Hozzávalók:
8 gombafej (konzerv), 2 cső zsenge kukorica, 8 kemény
paradicsom, 2 zöldpaprika, 8 mogyoróhagyma, 2 kis uborka,
1 mokkáskanál őrölt borsikafű és őrölt kakukkfű, 2 evőkanál
olaj, só.

Elkészítése:
A megtisztított kukoricacsöveket kb. 4-6 cm-es darabokra, az
uborkát vastag karikákra, a zöldpaprikát nagy kockákra, a
hagymát félbevágjuk, a megmosott paradicsomok szárát
eltávolítjuk. A konzerv gombát leszűrjük.
Az előkészített alapanyagokat váltakozva nyársra húzzuk.
Körben megsózzuk, meghintjük őrölt borsika- és kakukkfűvel,
majd olajjal megkenjük. Parázs fölött - gyakori forgatás
mellett - színesre sütjük.

Energiatartalom: 640 kJ
Fehérjetartalom: 6 g
Zsírtartalom: 6 g
Szénhidráttartalom: 18 g

Pulykamellszeletkék nyárson sütve

Hozzávalók:
60 dkg pulykamell, 1/4 doboz ananászkonzerv, 2 piros alma,
1 mokkáskanál currypor, 2-3 evőkanál olaj, só.

Elkészítése:
A kicsontozott és bőrétől megtisztított pulykamellet kb.
4x8 cm-es csíkokra, az ananászkarikákat kétfelé vágjuk. A húst
megsózzuk. Minden pulykamellcsíkba egy-egy ananászdarabkát
teszünk és a nyársra húzzuk. A hús után ananászcikk következik.
A nyárs elejére és végére vastag almaszeletet húzunk.
Curryporral körben meghintjük, olajjal megkenjük és hamvadó
parázs fölött, rövid idő alatt színesre megsütjük.

Energiatartalom: 1170 kJ
Fehérjetartalom: 21 g
Zsírtartalom: 15 g
Szénhidráttartalom: 16 g

Sonka-kolbászfalatok nyárson sütve

Hozzávalók:
40 dkg félkövér házi sonka vagy füstölt tarja, 20 dkg házi
kolbász, 8 közepes vöröshagyma, 4 piros színű zöldpaprika,
2-3 evőkanál olaj, só.

Elkészítése:
A sonkát vagy tarját kb. 2x4 cm-es kockákra, a kolbászt
4-5 cm-es darabokra felvágjuk. A paprikát kockákra, a tisztított
hagyma egy részét félbe, a többit negyedekre vágjuk és
megsózzuk. Az előkészített alapanyagokat váltakozva nyársra
húzzuk úgy, hogy a két végére fél vöröshagyma kerüljön.
Faszénparázs fölött - gyakori forgatás mellett - szép színesre
sütjük. Ha sütés közben túlzottan kiszáradna, kenjük meg
olajjal.

Energiatartalom: 3670 kJ
Fehérjetartalom: 42 g
Zsírtartalom: 76 g
Szénhidráttartalom: 6 g

Bélszínkockák nyárson sütve

Hozzávalók:
60 dkg bélszín, 24 gombafej (konzerv), 4 sárgáspiros színű
zöldpaprika, 2 késhegynyi őrölt bors, 2-3 evőkanál olaj,
1 mokkáskanál mustár, só.

Elkészítése:
A lehártyázott bélszínt kb. 4x4 cm-es kockákra felvágjuk és
olajos-mustáros keverékben megforgatjuk. A zöldpaprikából
a bélszínhez hasonló nagyságú kockákat vágunk. A konzerv
gombafejeket leszűrjük. Az előkészített alapanyagokat -
gombával kezdve és befejezve - váltakozva nyársra húzzuk.
Körben megsózzuk és meghintjük őrölt borssal. Parázs fölött
- gyakran megforgatva a nyárson levő falatokat - megsütjük.

Energiatartalom: 1210 kJ
Fehérjetartalom: 33 g
Zsírtartalom: 14 g
Szénhidráttartalom: 3 g

Csirkemellfalatok nyárson sütve

Hozzávalók:
80 dkg csirkemell, 12 vastag uborkakarika, 4 piros színű
zöldpaprika, 10 dkg húsos szalonna, 1 késhegynyi őrölt fehér
bors, 2 evőkanál olaj, só.

Elkészítése:
A kicsontozott és bőrétől megtisztított csirkemellet kb.
8x4 cm-es csíkokra vágjuk. A megmosott fiatal uborkát vastag
karikákra, a szalonnát és zöldpaprikát kb. 4x4 cm-es szeletekre
felvágjuk. Az alapanyagokat megsózzuk és felváltva, a
csirkemellcsíkokat kettéhajtva, nyársra húzzuk. A nyárs két végét
uborkakarikával zárjuk. Körben megszórjuk fehér borssal és
megkenjük kevés olajjal. Hamvadó parázs fölött szép színesre
megsütjük.

Energiatartalom: 870 kJ
Fehérjetartalom: 38 g
Zsírtartalom: 7 g
Szénhidráttartalom: 2 g

Egzotikus csirkecombok nyárson

Hozzávalók:
16 felső csirkecomb, 4 evőkanál olaj, 2 evőkanál szójamártás,
1 teáskanál mustár, 1 mokkáskanál currypor, 1 késhegynyi
őrölt koriander, 1 késhegynyi őrölt szegfűszeg, 1 teáskanál
őrölt gyömbér, 2 evőkanál durvára vágott, pörkölt
földimogyoró, 1 késhegynyi fokhagymás só, 1 evőkanál méz, só.

Elkészítése:
A felső csirkecombokat kicsontozzuk, besózzuk. Az olajat a
szójamártással és a mustárral összekeverjük, beleszórjuk a
fűszereket, ízesítőket is. Ebben a pácban legalább 6-8 órán át
érleljük a csirkecombokat.
Sütés előtt a kicsontozott combokat egyenként felgöngyöljük és
fogvájóval vagy hústűvel rögzítjük, majd egymás mellé nyársra
húzzuk. Parázs fölött forgatva szép színesre sütjük.

Energiatartalom: 1800 kJ
Fehérjetartalom: 42 g
Zsírtartalom: 22 g
Szénhidráttartalom: 8 g

Szalonnás virslifalatok nyárson

Hozzávalók:
6 pár bőrös virsli, 12 dkg Bacon vagy főtt, húsos kolozsvári
szalonna, 2 zöldpaprika, 2 piros színű zöldpaprika, só.

Elkészítése:
A virsliket három egyforma darabra vágjuk. Egyenként
becsavarjuk vékony Bacon vagy húsos, főtt kolozsvári
szalonnaszeletbe. A zöldpaprikákat széles csíkokra vágjuk,
megsózzuk, majd a szalonnába csavart virsliket felváltva a
kétféle színű zöldpaprikával nyársra húzzuk. Hamvadó parázs
fölött - többször forgatva - egyenletesen megsütjük.

Angolna nyárson sütve

Hozzávalók:
1 kg angolna, 8 közepes gomba, 12-16 vastag uborkakarika,
4 közepes, kemény paradicsom, 16 dkg kövér szalonna,
2 evőkanál olaj, 1 citrom leve, 1 késhegynyi fokhagymás só, só.

Elkészítése:
Az angolnát megnyúzzuk, gondosan megmossuk, leszárítjuk, majd
6-7 cm hosszú darabokra vágjuk. Megsózzuk. A szalonnából
12 szeletet vágunk. A gombát megtisztítjuk és tönkjével együtt
citromos fővő vízbe tesszük kb. 8 percre. Kivesszük, hűlni
hagyjuk. Előkészítjük az uborkakarikákat és a félbevágott
paradicsomokat is. Az alapanyagokat felváltva nyársra húzzuk,
körben megsózzuk, citromlével elkevert olajjal megkenjük és
fokhagymás sóval is meghintjük. Parázs fölött, a nyársakat
többször megforgatva, rövid idő alatt megsütjük.

* * *
kloppenburg kloppenburg
Címkék: fűszerekkel elkevert, fűszeres olajjal, szál debrecenit, nyársra húzzuk, debrecenit körben, sertéshúst ledaráljuk,

Fűszersók
Fűszerek és só keveréke. Olyan só, amely fűszerek és só keverékéből, a saját ízlésednek megfelelően készülhet. Általában szelet húsok, sték, vagy grillezett ételeknél, roston, nyárson, vagy VOK-ban sütés esetén használjuk. Ma már a boltokban is lehet kapni ilyen sókat, melyekben általában megtalálhatók az összetevők között a húspuhító adalék is. Mégis érdemes egyes esetekben saját készítésű fűszersót alkalmazni, mert így jobban figyelembe vehetjük a család, vagy egyes családtagok ...
macoka65 macoka65
Görög ételek
paprikával mixeren áttörve-összekeverve. Szplinandero - Belek, megtöltve feldarabolt léppel, sóval, borssal, oregánoval ízesítve, szénen sütve. * Kokoretszi - Lép, vese, szív, tüdő darabkák (általában kecske, vagy bárány) amiket nyárson fel szűrik, és óvatosan rátekerik az állat belét. Sóval, borssal, oregánoval ízesítik, és szénen sütik. * Garduba - Bárány vagy kecske aprólék, amit bélel tekernek be, megfőzik és apróra vágot hagymát, kaprot, sót, borsot adnak hozzá. ...
marti1951 marti1951
Kiskunság és környéke
borral, majd pecsenyelével locsolgatjuk. Amikor már majdnem puha, erősebb hőfokon pirosra, ropogósra sütjük. Utána kicsontozzuk, a húst ferdén szeleteljük, hagymás tört burgonyával és vöröskáposztával (lehet saláta vagy párolt) tálaljuk. Nyárson sült bugaci töltött csirke Hozzávalók: 2 kg csirke, 20 dkg gomba, 15 dkg rizs, 5 dkg zöldborsó, 1 fej vöröshagyma, 1 köteg zöldpetrezselyem, 2 dl fehérbor, 2 tojás, 15 dkg szárnyasmáj, 15 dkg füstölt szalonna, 6 dkg zsír, 2 dkg só, ...
bulac57 bulac57
Különleges savanyúság
Különleges savanyúság, amit 2 nap után ki is bonthatsz, ez nem más mint a rétegezett paradicsom! Írta: Nagyi Ma egy olyan savanyúság receptjét hoztuk el nektek, amely nyárson sült ételek mellé a legkiválóbb, de bármilyen sült hús mellé fogyaszthatjuk. Nagyon könnyen elkészíthető és az eltevést követő második napon már fogyasztható is. Nyáron gyakran elkészítem, mert a kerti sütögetések folyamán örömmel fogyasztjuk a húsok mellé Hozzávalók 15 db nagy ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Magyar gasztronómia
a menyhalat, valamint a pisztrángot és az angolnát. A húsokat erősen és változatosan fűszerezett mártásokkal tálalták, ízesítésükhöz többek között sáfrányt, szerecsendiót, gyömbért, fahéjat, borsot, ánizst és kaprot használtak. A húsokat nyárson vagy roston sütötték, a párolást pedig lábosfazékban vagy a szabadban, bográcson végezték el. A gazdag és változatos gasztronómiai kultúra rengeteg gombafajtával (csiperke, szarvas-, vargánya, király- stb.) és egyre szélesebb ízskálájú ...
grimilda grimilda
Mártásoljunk egy keveset!
elfogynak asztalunkról a mártások, nem bíbelődünk velük, bezzeg a régiek, stb Hát, kérem, ennek oka van, mégpedig a következő. A mártások fénykorában nem ismertek ennyiféle sütési, párolási, bundázási módot, a húsokat egészben sütötték - vagy nyárson, vagy kemencében. Így óhatatlanul kívánkozott mellé valamilyen szaft, ami az ételek ízét emelte, finomította, kellemesebbé tette. Ezzel nem csak a fogások élvezeti értékét, hanem a tápértékét is nagymértékben növelték. A paradicsomszósz ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Saslik, rablóhús, nyárs
TARTALOM Szalonnák nyárson Kaukázusi saslik Bolgár pásztornyárs Rablóhús 1. Vegyes saslik Kebab sikhi (perzsa borjúnyárs) Szalonnás virslifalatok nyárson Bélszínroló nyárson Sajtnyárs Hasaalja-szalonna nyárson krumplival Flambírozott vegyes gyümölcsnyárs ALUFÓLIA, ALUFÓLIÁS ÉTELEK Kolbász, szalonna parázsban Grillkenyér 1. Csodaalma ROSTON SÜLT ÉTELEK Grillezett rolád Grillezett ...
aprochef aprochef
Süti ajánló
Gyümölcsjoghurtos Muffin 1vargaildyko
Két finomság ... roanna
Elronthatatlan túrós pite horvathnemagdi
Vizes piskóta klarika47
Puncsgolyók bubszi
Meggyes fanta szelet bkisseva
Pozsonyi kifli és diós, mákos kaju
Krémes kényeztetés agimami7
Márvány kuglóf baratnu
Fehér piskóta bubszi
Szárnyas receptek
Sült kacsamell, almás körettel bubszi
Lélekmelegítő krémlevesek horvathnemagdi
Húsvéti tepsis csirkemell recept boszorlany
A csirke horvathnemagdi
Csirke Marengói módra: ujjozsef
Lecsós csirkemáj veronika74
Dresszinges csirkesaláta bubszi
BOLOGNAI LEVESEGYtál bubszi
Bakonyi tokány csirkemellből recept gonda_katalin
Sajtos-pulykahúsos makaróni bubszi
Marhából készült ételek
Így készítsd el a húslevest grimilda
Kolozsvári töltött káposzta bubszi
Névnapos receptek kloppenburg
F betűs recept horvathnemagdi
Gombás húsgombóc rauchne02
Marhahús sült zöldségekkel horvathnemagdi
Márton napi liba receptek maroka
Rostélyon sült húsrudacska recept gonda_katalin
Kertészleves bubszi
Bográcsgulyás recept jamborlulu
Sertésből készült ételek
Csülökegytál ujjozsef
mai recept faciendum
Rablóhús nyárson recept gonda_katalin
Chop-suey horvathnemagdi
ÍNYENC TÖLTÖTT liba bubszi
Egyszerű tejszínes rakott penne horvathnemagdi
Napraforgómagos töltött hús horvathnemagdi
Karácsonyi töltött pulyka 3. bubszi
Sertésszelet Budapest módra zsokanita
Csülkös rétes bubszi
Halból készült ételek
Diós hal (hideg) bubszi
Receptek horvathnemagdi
A tengeri só és a bőrünk ( érdemes elolvasni) piroska0101
Kalocsai pontyderék bubszi
Halászlé 11. (Júlia módra) bubszi
Dunakömlődi halászlé 1. bubszi
Fokhagymás hal bubszi
Rántott harcsa franciasalátával 1vargaildyko
Pisztráng kékre főzve. csibi52
Kanadai zöldfűszeres lazac recept kovacs_zsoka
Vad ételek
Pálinkával készült ételek, sütemények receptjei bkisseva
A gyöngytyúkon a világ szeme------------- bordat
Szarvas-bélszín borjúszűzzel t bubszi
Őzcomb gersliropogóssal 1vargaildyko
Őzérmék erdei gombamártással horvathnemagdi
Ízőrzők – Egervár – horvathnemagdi
Fácán raguleves recept baggesz20
B betűs receptek horvathnemagdi
Római tálas receptek sarkadykati
soponyai őzragú..... ibolya58
Spagetti ajánló
Pulykafasírt spagettifészekben bulac57
Spagetti holland módra ... mailona
Spagetti ahogy én készítem recept gonda_katalin
x nagyuska
Lecsós Rakott Tészta... 1vargaildyko
x nagyuska
Tejszínes-spárgás tészta recept suzymama
Dél-olasz rakott tészta bubszi
Fasírt, gomba mártással horvathnemagdi
Bácskai füstölt spagetti p. lilikonyhaja
Pizza receptek
Sonkás, gombás pizza recept gonda_katalin
Más nemzetek pizzái: bubszi
Olasz ízek mesterfokon horvathnemagdi
SÓS NASI AJÁNLAT a MAI NAPRA: 1vargaildyko
Töltött pizza horvathnemagdi
Pizza tekercs bubszi
Sütemény - Gyesen lévő Anyukák mezixy
Paprikás pizza bulac57
Sonkás-tojásos töltelék bubszi
Rókás pizza recept toth_beata
Hamburger receptek
Csirke hamburger banb
Hamburger buci recept jamborlulu
Csirkeburger recept jamborlulu
Pljeskavica, csevap, mititei horvathnemagdi
Hamburger zsemle recept baggesz20
Hawaii burger veronika74
Szendvics, a 250 éves sikerdarab horvathnemagdi
Hamburger zsemle recept toth_beata
Hamburger horvathnemagdi
Viszlát, tartósító: mustár készítése házilag tinka1951
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU