Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
Néhány csülkös recept....






Húsvéti sonkaleves

Hozzávalók:
40 dkg nyers füstölt sonka vagy tarja (esetleg füstölt csülök),
50 dkg vegyes leveszöldség (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, karalábé, kelkáposztacikk, gomba, vöröskáposzta),
1 nagy fej vöröshagyma, 1 csokor petrezselyem zöld, 1 dl száraz vörös bor, 1 dl tejföl,
1 dl tejszín, 1 evőkanál natúr reszelt torma, 1 púpozott teáskanál liszt.

A füstölt húst előző nap hideg vízbe áztatjuk. Másnap az áztatólevet leöntjük róla, és 2 l friss vízben tesszük fel főni.
Ha felforrt, kis lángon addig főzzük, amíg annyira megpuhul, hogy a villa hegye könnyen beleszalad. Levéből kivéve nagyon éles késsel rostjaira merőlegesen kockákra vagdaljuk.
(Azért kell nagyon éles kés, mert a meleg sonkát igen nehéz szeletelni.)
A sonkalébe beletesszük az összes, megtisztított és vékony hasábokra vagdalt vegyes zöldséget, a hagymát és a sonkakockákat.
Ha a zöldség is megfőtt, akkor a lisztet simára keverjük a borral, a tejföllel és a tejszínnel, beleszórjuk a finomra metélt petrezselyem zöldet, és a forrásban lévő levest behabarjuk vele. Tálaláskor a natúr reszelt tormára merjük.
Nagyon finom, különleges ízű leves, amely után már csak egy könnyű tésztát kínáljunk.





Jókai-bableves

Hozzávalók:
1 db füstölt sertéscsülök, 10 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezselyemgyökér, 5 dkg zeller, só, 5 dkg zsír, 15 dkg szárazbab, 14 dkg liszt, 5 dkg vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 dkg fűszerpaprika, 2 dl tejföl, 2 pár debreceni kolbász, l db tojás, 1/2 csomag petrezselyemzöld

A megmosott füstölt csülköt, beáztatott szárazbabot hideg vízben feltesszük főni.
Ha a csülök és a bab félig megpuhult, bezöldségeljük a levest.
Amikor a csülök és a zöldségek puhára főttek, kiemeljük őket.
Magyaros rántást készítünk a vöröshagymával, zsírral és pirospaprikával.
Besűrítjük a levest, a ózöldségeket hasábra, a csülköt 1x1 cm-es kockákra vágjuk visszatesszük a levesbe, és a levest tejfölözzük.
A debreceni kolbászt hosszában elvágjuk, a bőrös felt sűrűn beirdaljuk, és kevés zsírban megsütjük.
A levest csipetkével tálban tálaljuk, tetejét tejfölözzük megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, és ráhelyezzük debreceni kolbászt.





Tárkonyos csülökleves

Hozzávalók:1 db füstölt csülök, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg fehérrépa, 10 dkg vöröshagyma, 1 tojássárgája, 2 dl tejszín (cukormentes), 2 teáskanál szárított tárkony, 1/2 citrom, só, őrölt bors ízlés szerint

A füstölt csülköt alaposan megmossuk és hidegvízben feltesszük főni. Ha puhára főtt, akkor kivesszük, kicsontozzuk és apró kockákra felvágjuk.
A főzőlét ne borítsuk ki, azzal engedjük fel a levest.
A sárgarépát és a fehérrépát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk.
A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk és kevés étolajon megdinszteljük. Beletesszük a felkockázott zöldségeket és hozzáöntünk kb. 1 litert a csülök főzőléből. Beletesszük a tárkonyt, a citromot és a borsot. Sózni nagyon óvatosan kell, mert a csülöklé általában elég sós.
Puhára főzzük, beletesszük a kockákra vágott csülköt, jól felforraljuk. A tejszínhez hozzákeverjük a tojássárgáját és a leveshez öntjük. Tovább forralni már nem szabad, mert a tejszín összemegy. Tálalás előtt kivesszük a citromot.





Vörösboros csülökgulyás

Hozzávalók:
400 g kicsontozott főtt csülök, 500 g vegyes leveszöldség, (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, karalábé, kelkáposzta, gomba, vörös káposzta) 100 g vöröshagyma, 10 g fűszerpaprika, 0, 5dl olaj, 20 g natúr reszelt torma, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 csokor zellerzőld, 2 dl száraz vörösbor, 20 g liszt, 1 tojásból készített csipetke

A füstölt csülköt előző nap hideg vízbe áztatjuk. Másnap az áztatólevet leöntjük róla, és 2 liter friss vízbe tesszük. Ha felforrt, kis lángon addig főzzük, amíg annyira meg nem puhul, hogy a villa hegye könnyen beleszalad. Levéből kivéve, éles késsel, rostjaira merőleges kockákra vágjuk (azért kell az éles kés, mert a meleg sonkát nehéz szeletelni), a levet félretesszük.
Az összes zöldséget megtisztítjuk és vékony hasábokra vágjuk.
A hagymát finomra metéljük, az olajon megfonnyasztjuk, rátesszük a zöldséget, és néhány percig pirítjuk, majd gyorsan elkeverjük benne a pirospaprikát.
Azonnal felöntjük csülöklével. Beletesszük a csülökkockákat. Ha a zöldség megfőtt, a lisztet simára keverjük a borral, és a forrásban lévő levest behabarjuk vele.
Épp csak egyet forralunk rajta, majd beleszórjuk a finomra metélt petrezselyemzöldet és a zellerleveleket.
A levest tálaláskor a csipetkére és a natúr reszelt tormára merjük.





Csülkös rakott krumpli

Hozzávalók:
1 db főtt, füstölt csülök, 2 kg burgonya, 2 pohár tejföl, 1 pohár tejszín, 2 fej vöröshagyma, 20 dkg trappista sajt, 6 db főtt tojás, olaj, mustár, ketchup, bors

Nagyon nehéz elkészíteni, csak erős idegzetűek tervezzenek be effajta eledelt.
A dologbosszantóan nehéz kivitelezhetősége abban rejlik, hogy nincs az a füstölt csülök, amit, ha megfőznek (finom, illatos, puhára, ahogy illik, hogy leváljon a csontról), ne fogyna el azon melegében.
Legfeljebb némi bőrdarabka marad belőle egy óra múlva, de ez sajnos nem elég a rakott krumpliba.
Pár módszer azonban mégis kínálkozik e hatalmas nehézség áthidalására:
1. Főzz két csülköt.
2.A megfőtt és kicsontozott csülköt jó szorosan tekerd be alufóliába és vidd át a szomszéd hűtőjébe.
3. Kérd meg a szomszédot, hogy ő főzzön neked egy csülköt és őrizze másnapig.
4. Jól vacsoráztasd be a családot, és amíg alszanak, az éj leple alatt főzd meg a csülköt.

Gyűjthetsz még ötleteket a megőrzésre vonatkozóan, de valószínűleg egyetlen bombabiztos tipp sem létezik.
Ha valamilyen csoda folytán mégiscsak sikerült valamilyen alattomos módon megőrizned egy kitűnő, kicsontozott, kihűlt, főtt csülköt, nyert ügyed van.
Innen kezdve a kaja elkészítése pofon egyszerű.
Szeleteld fel a csülköt, karikázd fel a nyers krumplit, meg a hagymát.
Főzd meg a tojást.
Tegyél némi olajat egy jó nagy tepsibe és kezd rétegezni a dolgokat.
Egy réteg krumpli, ezt sózd meg egy kicsit, szórd meg borssal, tedd rá a hagymát.
Jön rá a csülök, ezt kend meg mustárral és ketchuppal, karikázd rá a főtt tojást, ezt hintsd meg reszelt sajttal és tedd rá az egyik pohár tejfölt.
Következik a krumpli, pici só, bors, a maradék reszelt sajt, a másik pohár tejföl.
Az egészet, pedig öntsd le egy pohár tejszínnel, takard le alufóliával és tedd be sülni.
Ne lepődj meg, ha az egész család kizarándokol a konyhába és nehéz sóhajtások közepette valami ősi beduin táncot lejt a tűzhely körül. Ez csak a látszat; nem rituálé, csak a csülöknek szól. Ha a felső réteg krumpli megpuhult, vedd le a fóliatakarást és pirítsd még egy kicsit, feltéve, ha kibírja addig a család. Ha nem, hát nem. Haloványan is pont olyan isteni finom.





Tejszínes csülök római tálban

Hozzávalók:
1 db csülök, 600 g burgonya, 150 g gomba, 100 g vöröshagyma, 10 g fokhagyma, 2 dl tejszín, 30 g só, 5 g egész bors, 1 db babérlevél, 5 g borókabogyó, 0, 5 dl ecet

Az előkészített csülköt hideg vízben feltesszük főni. Amikor felforrt, megsózzuk, hozzáadjuk a babérlevelet, a borókabogyót, a fokhagymát, az egész borsot, és hozzáöntjük az ecetet.
Ebben az ízesített lében a csülköt puhára főzzük. Ha megfőtt, a vízből kivéve kihűtjük, majd kicsontozzuk, és éles késsel vékony szeleteke vágjuk. Amíg a csülök fő, elkészítjük a többi alapanyagot.
A burgonyát és a vöröshagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk, a megtisztított gombát felszeleteljük. A római tál aljára rakjuk a burgonyát, megsózzuk, megborsozzuk, rátesszük a gombát, majd erre a vöröshagymát, és megfűszerezzük ezt a réteget is.
A rétegezést a felszeletelt csülökhússal zárjuk. Kevés főzőlevet aláöntve, ráöntjük a tetejére a tejszínt, majd a tálat lefedve, sütőben egy órán át pároljuk.
Amikor megpuhult, a római tálban forrón adjuk az asztalra.





Csülkös pizza

Hozzávalók:
1db füstölt csülök, 2dl ketchup, 100g reszelt sajt, 5db mélyhűtött pizzatészta

Az előkészített füstölt csülköt puhára főzzük, majd kicsontozzuk, és finomra vágjuk vagy ledaráljuk. A pizzatésztát megkenjük a ketchuppal, rátesszük a csülökhúst, tetejét megszórjuk a reszelt sajttal. Előmelegített, forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad a készítményre.
Forrón tálaljuk.





Húsvéti csülkös kenyér

Hozzávalók:
300 g főtt füstölt csülök, 500 g liszt, 10 g só, 20 g élesztő, 1.5 dl tej, 30 g vaj

A cukrot 0.5 deciliter tejben megolvasztjuk, majd visszahűtve, elmorzsoljuk benne az élesztőt, aztán letakarjuk és kelesztjük.
A lisztet meglangyosítjuk, hozzáadjuk a megolvasztott vajat, majd a felfuttatott élesztővel és a langyos tejjel lágy tésztát készítünk. Jól kidolgozzuk, hozzáadjuk a ledarált csülökhúst, és meleg helyen kelesztjük. Amikor a tészta megkelt, két részre osztva, kenyeret formálunk belőle, és sütőlemezre téve, előmelegített, forró sütőben megsütjük. Tetejét félig sült állapotban vízzel megspricceljük, hogy szép piros-ropogósra süljön.
A csülkös kenyeret szendvicsalapként használhatjuk fel.





Cipóban sült csülök I.

Hozzávalók:
1 db csülök, 100 g burgonya, 2 db tojás, 20 g élesztő, 2 dl tej, 30 g só, 600 g liszt

A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk, áttörjük. Az élesztőt langyos tejben elmorzsoljuk, kevés lisztet adunk hozzá, és meleg helyen felfuttatjuk.
Az áttört burgonyából, a lisztből, a tojások sárgájából- a felfuttatott élesztő hozzáadásával- keményebb tésztát dagasztunk.
A tésztát meleg helyen 2 órán át kelesztjük, amíg tömege mintegy másfélszerese lesz.
A megtisztított, megmosott csülköt hideg, sós vízben feltesszük főni, és puhára főzzük.
Amikor megfőtt, kicsontozzuk, majd nagyobb darabokra vágjuk.
Amikor a tészta megkelt, 1 cm vastagságúra kinyújtjuk, egyik oldalára rakjuk a megfőtt csülökhúst, felcsavarjuk mint a rétest, majd kizsírozott tepsibe tesszük, tetejét megkenjük felvert tojással, aztán előmelegített, forró sütőben megsütjük.
Amikor megsült, rövid ideig pihentetjük, majd éles késsel ferdén felszeleteljük, és tálra rendezzük. Tálaláskor adjunk mellé házi savanyúságot.





Cipóban sült csülök II.

Hozzávalók:
2 db kisebb füstölt csülök, 2 db zsemle- vagy korpás barna cipó, 50 g mustár

A megtisztított, megmosott és kiáztatott csülköt hideg vízben feltesszük főni, és lefedve, lassú forralással teljesen puhára főzzük. Amikor megfőtt, kivesszük a vízből, kihűtjük, kicsontozzuk.
A kapott színhúst 4 darabra vágjuk, mustárral bekenjük, aztán félretesszük.
A cipók tetejét keresztben bevágjuk, óvatosan szétnyitjuk, belsejükből annyit kiszedünk, hogy a mustárral bekent csülökdarabokat a helyére tudjuk tölteni. Betöltés után tetejüket visszanyomjuk a húsra, majd előmelegített, forró sütőben 10 percig sütjük.
Tálaláskor a húst a cipóval együtt keresztbevágjuk, és tálra rendezzük.
Házi savanyúságot adunk hozzá.





Töltött káposzta

Hozzávalók
Húsok: 70 dkg. darált sertés comb, egy fél füstölt csülök.
Zöldségek: 1 kg savanyú káposzta, és 10 db savanyított káposztalapu.
Egyéb: három evőkanál zsír, egy evőkanál liszt, egy pohár rizs, egy paradicsomkonzerv, só, őrölt pirospaprika.

A füstölt csülköt feldaraboljuk.
A húst sóval, borssal, pirospaprikával és két gerezd összezúzott fokhagymával ízesítjük.
Egy pohár rizst adunk hozzá. Jól összekeverjük.
A lapukat egyenként megtöltjük a töltelékkel.
Egy nagy lábosba alulra szálas savanyú káposztát rétegzünk, majd ráhelyezzük a töltelékek felét, közé a füstölt csülök darabjait tesszük.
Megint szálas káposzta következik, majd ismét egy réteg töltelék a füstölt hússal.
A tetejére ismét szálas káposztát teszünk. Annyi vizet teszünk bele, hogy ellepje, majd feltesszük főni. Kb. két óra hosszat főzzük, majd berántjuk a következő rántással.
A három evőkanál zsírt megmelegítjük, hozzáadjuk a lisztet, az őrölt pirospaprikát, és felengedjük vízzel. Elkeverjük, majd a paradicsomkonzervet beletesszük.
Az egészet ráöntjük a káposztára, és rövid ideig összeforraljuk.
A káposztákat mozgatni nem szabad, mert könnyen széteshetnek.
Tálaláskor tejfölt és csípős erős paprikát teszünk az asztalra, hogy ki-ki kedve szerint fogyaszthassa.
cipello cipello
Címkék: lisztet simára, finomra metélt, forrásban lévő, natúr reszelt, könnyű tésztát, megmosott füstölt,

PINCEPÖRKÖLT (recept gyűjtemény a netről)
egy kevés vizet és a bort aláöntve, puhára pároljuk. Amikor már majdnem kész, a meghámozott, cikkekre vagy kockákra vágott burgonyát is beleszórjuk, és együtt megpuhítjuk. Karikákra vágott erős paprikával, paradicsommal díszítve tálaljuk. CSÜLKÖS PINCEPÖRKÖLT KLEMI MÓDRA Hozzávalók: egy nagyobb csülök, 2 nagy fej hagyma, 2 ek pritaminpaprika, 1-2 dl paradicsomlé, 1 ek házi pörköltkrém, 2-3 gerezd fokhagyma, 1 tk őrölt köménymag, só, 2-3 tk pirospaprika, fél kg ...
yaskane yaskane
Rakott húsételek
sajttal, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Erre rakjuk az elősütött hússzeleteket, ahogy a létszám kívánja. Legfelülre burgonya kerüljön, amit tejfölben elkevert tojással gazdagon leöntünk. Közepes meleg sütőben 45-50 percig sütjük. Temesi rakott csülkös Hozzávalók: 2 mellső csülök, 50 dkg szalonna, 80 dkg lapocka, 1 kis fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 csapott teáskanál törött fehér bors, mokkáskanálnyi őrölt mustármag, 1 teáskanál porcukor, 1 evőkanál pirospaprika, 3-4 dkg ...
spanyolsky spanyolsky
T betűs recept
Temesi rakott csülkös Hozzávalók: 2 mellső csülök, 50 dkg szalonna, 80 dkg lapocka, 1 kis fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 csapott teáskanál törött fehér bors, mokkáskanálnyi őrölt mustármag, 1 teáskanál porcukor, 1 evőkanál pirospaprika, 3-4 dkg só. A csülköt megtisztítjuk, és bőrével együtt annyi sós vízben, amennyi ellepi, félpuhára főzzük. Hozzáadjuk a kicsontozott lapockát, és ha már mindkettő nagyon puhára főtt, levéből kivéve lecsurgatjuk, majd vékony, kicsi kockákra ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Tárkonyos receptek
kicsússzon belőle. Levéből kivéve kicsontozzuk, és feldaraboljuk. A csülök főzőlevét finom szűrön átszűrjük, majd a babot beletéve, kuktában puhára főzzük. (A levet annyi vízzel egészítjük ki, hogy legalább másfél liter legyen.) Aki nagyon szereti a csülkös bablevest, de gyomor-vagy epebetegsége miatt nem ehet belőle, szánjon rá 15 perccel többet, és a beáztatott babszemekről szedje le az emészthetetlen héjat. Ha a bab felázik, egy mozdulattal le lehet szedni a héját, és a héja nélkül már könnyen ...
macoka65 macoka65
csülkös recept
Disznócsülök Hegedűs módra Hozzávalók: 1,5 kg bőrös disznócsülök, 12 dkg disznózsír, 15 dkg sampinyongomba, 20 dkg vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2 dl tejföl, 1/2 citrom, 5 dkg liszt, 3 dl száraz fehérbor, 2 g törött fekete bors, kiskanálnyi mustár, kevés koriander, szerecsendió, csombor, só, körítés. A kibontatlan disznólábszárat csontozóbárddal keresztbe, csonttal együtt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A csontot fűrésszel vágyjuk, hogy mentes legyen a szilánkoktól. A szeleteket, ...
faciendum faciendum
x
jöttem, nem hoztam receptet , de nagyon jó és praktikus dolgokról olvasgatok itt, köszönöm szépen. Ígérem jövök nemcsak olvasgatni, hanem hozok is receptet. A héten Szombathelyen lesz a Savaria történelmi karnevál, ennek kapcsán jutott eszembe ez a csülkös finomság! Próbáljátok ki Ti is, és számoljatok be róla, hogy izlett a CSaládnak. :* Mindenkinek #110 2010. augusztus 17. 13:19 Válaszolj! Siposné Éva ...
nagyuska nagyuska
x
vevő. szivecske #600 2008. szeptember 11. 09:44 Válaszolj! Demjén Ágnes (Ági) [körlevel... 595: Sziasztok ! Ma egyikőtök sem jönne hozzám ebédre: Gyümölcsleves, csülkös-körmös pacal,krumplival,almapaprikával!!! #599 2008. szeptember 11. 09:31 Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. szeptember 10. 18:23 Válaszolj! Gombás Imréné ...
nagyuska nagyuska
Süti ajánló
Kókuszos isler klerierzsi
30 perces kifli sarkadykati
Grape-fruit-cup koktél donaldduck
Laci sütemény rochlitzne
Legfinomabb sajtos rúd / pogácsa bkisseva
Hókifli (ecetes tésztás sütemény) recept kovacs_zsoka
Finom sütirecept piroska0101
Meggyes-gesztenyés muffin margoka59
Diós kocka bozsanyinemanyi
Reszelt tésztás almás süti (lengyel recept) gabfe
Szárnyas receptek
Padlizsános csirke 1. bubszi
Füstölt sajtos, kolbászos töltött csirkemell suzymama
Sütőtök saláta csirkehússal migova
SZALONNÁS pulykaMÁJ bubszi
Joghurtos szelet bubszi
Májas töltött csirke bubszi
Csirkemell Dióval 1vargaildyko
Almás-tejszínes csirkemell 1vargaildyko
Egyperces recept emoke93
Ízőrzők – Szepetnek horvathnemagdi
Marhából készült ételek
Rakott kel bubszi
Japán húsgombócok bulac57
marokkói burgonyás hús ! ibolya58
Saláták grimilda
brassói húsleves ibolya58
marokkói burgonyás hús ! ibolya58
Ír sörös gulyás: ujjozsef
Hal a tortán jjanosne
Mozzarellás marhahús, horvathnemagdi
Bécsi Fiákergulyás recept baggesz20
Sertésből készült ételek
Gulyásleves tarhonyával recept toth_beata
Karácsonyi kocsonya recept baggesz20
Brassói aprópecsenye rochlitzne
Tavaszi leves májgaluskával recept baggesz20
Húspástétom bubszi
mustár készítése házilag irmus
Receptek horvathnemagdi
Húsvéti sonkás kenyér bubszi
Ázsiai szilvás sertéscsíkok skorpiolilike
Pikáns mézes vagdalt bubszi
Halból készült ételek
Karácsonyi leves receptek zsigaiklara
Receptek horvathnemagdi
Fogas tempura sütőtökkel suzymama
Pikáns saláta füstölt hallal 1vargaildyko
Halételek jozsef_olah_9843
Kapros pisztráng bubszi
Harcsakockák tejszínes mártásban recept kovacs_zsoka
Pikáns halgombócleves 1vargaildyko
Dunai halászlé vegyes halból 2 bubszi
Halra fel! horvathnemagdi
Vad ételek
Fácán fügével és szőlővel rochlitzne
Nyúlpörkölt veronika74
vörösboros szarvasragu.. ibolya58
Fácán savanyú káposztával rochlitzne
R betűs receptek horvathnemagdi
Fácán fügével és szőlővel 1vargaildyko
Vacsora csata recept! jjanosne
Kukoricás szarvasragu recept jamborlulu
Szarvasgulyás recept boszorlany
Indiai rizssaláta bubszi
Spagetti ajánló
Kapros, sajtos spagetti recept baggesz20
Májas spagetti bubszi
Brokkolis spagetti recept boszorlany
Hentes Tokány margoka59
Kínai zöldséges-csirkés tészta gigi55
Csirkemell vadas mártásban, zsemlegombóccal horvathnemagdi
A 4 legfinomabb tészta grimilda
Spagetti-krokett bubszi
Húsgombócok fűszeres horvathnemagdi
Vörösboros kolozsvári szalonnás spagetti csőben sütve recept baggesz20
Pizza receptek
Pizzalepény mascarponés gombakrémmel horvathnemagdi
sütemények offramaja
Pizzás tekercs suzymama
lilahagymás pizza falatok ! ibolya58
Kovi ubi horvathnemagdi
Mindentudó kalácstészta gereica
Töltött-pizza horvathnemagdi
Az igazi olasz pizza sheidi
Pizza ai quattro formaggi 2. bubszi
pizza tészta tereza54
Hamburger receptek
Ma Apák Napja van! :) Vrábel Krisztina: Apák napi menü cipello
Kevés munkával horvathnemagdi
Hamburger zsemle vagikriszti
Hamburger horvathnemagdi
Csirkeburger recept jamborlulu
Diós-meggyes piskóta horvathnemagdi
A tökéletes hamburgerzsemle recept gonda_katalin
Hamburger buci recept jamborlulu
Sajtburgerleves recept roanna
Viszlát, tartósító: mustár készítése házilag tinka1951
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU