Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
Saslik, rablóhús, nyárs
TARTALOM

Szalonnák nyárson
Kaukázusi saslik
Bolgár pásztornyárs
Rablóhús 1.
Vegyes saslik
Kebab sikhi (perzsa borjúnyárs)
Szalonnás virslifalatok nyárson
Bélszínroló nyárson
Sajtnyárs
Hasaalja-szalonna nyárson krumplival
Flambírozott vegyes gyümölcsnyárs
ALUFÓLIA, ALUFÓLIÁS ÉTELEK
Kolbász, szalonna parázsban
Grillkenyér 1.
Csodaalma
ROSTON SÜLT ÉTELEK
Grillezett rolád
Grillezett rostélyos
Krinolinkoszorú
Sörös bajor virsli
Török fasírt (Izgara köfte)
Csevap 001.
Csevap 003.
Csevap 004 (koszovói módon)
Angolos kolbászkák
Mititei (román étel)
Pljeskavica (szerb étel)
Marinált steak roston
DISZKOSZBAN SÜLTEK
Diszkosz Silvanus módra

A kirándulások, kerti partyk, nyári összejövetelek csúcspontja a grillezés. Ehhez jön néhány tipp és trükk, ami hozzásegít bennünket ahhoz, hogy ne kínáljuk meg vendégeinket elszenesedett, kiszáradt kotlettekkel, nyársakkal, szalonnákkal és fasírtokkal.

a szabályok:

- A parázs az parázs legyen. Jól izzon és már ne lángoljon !

- Füstölt húsárut, mint pl. a sonka, lehetőleg ne grillezzünk, mert a magas hő hatására rákkeltő nitrozamin vegyületek keletkeznek !

- A sovány hús az erős hő hatására erősen kiszárad és rágós lesz.

- Ne sózzuk meg soha grillezés előtt a húst, mert az nedvességet von el a húsból.

- Marinád használatával a hús különösen aromás és puha lesz.

- A megszenesedett húst vágjuk le az értékes többitől, mert policiklikus aromás szénhidrogéneket tartalmaz.

- A hússzeleteket csak egyszer forgassuk meg, mert különben sok levet vesztenek.
- Amennyiben alufóliát használunk, a matt fele nézzen a parázs felé !

ötletek:

- Aromásabb lesz a grillezett hús, ha a parázsba összegyűjtött, szárított hagyma-, és fokhagymahéjat dobunk.

- Ne dobjuk el a kivágott öreg szőlőtőkéket. Az egyik legkiválóbb faanyag a grillezéshez.

Saslikreceptek

Szalonnák nyárson

Hozzávalók személyenként egy nyárson:
10-20 dkg füstölt szalonna, 2-3 szelet kenyér, 1 hagyma, kökény-, fűz-, vagy akácnyárs.

"Hosszú, erős nyársat vágunk kökényből, akácból vagy fűzfából. A vastagabb végét leháncsoljuk, laposra és hegyesre faragjuk. A szalonnabőrön vágott két nyílás egyikén bedugjuk, a másikon ki. Így nem fordul el és nem esik le. Közben már jó, ha ég a tűz, gyűl a parázs, mert e felett nem füstölődik, nem szenesedik meg a szalonna. A zsírját a tűz melletti tányérokra vagy papírra szeletelt hagymakarikákkal fedett kenyérre csorgatjuk."

Kaukázusi saslik

Fél kg vesepecsenye, 1 fej hagyma, fél pohár olaj, só, bors, paprika.

A húst kb. 2x2 cm-es kockákra vágom. 3-4 órára beleteszem a reszelt hagymából, borsból, paprikából, olajból álló pácba. Innét kivéve a húsokat nyársra húzom, sózom, majd jó parázs felett forgatva megsütöm.

Bolgár pásztornyárs

15 dkg vesepecsenye, 15 dkg szűzpecsenye, 15 dkg bárányhús, 5 dkg füstölt szalonna, 3 fej hagyma, 3 paradicsom, 2 paprika, só, bors, 2 gerezd fokhagyma, 1 tk paprika, margarin.

A húst, szalonnát, paradicsomot, hagymát és paprikát szeletekre vágom ( kb. 3x3x1 cm ). Sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítem. Váltakozva nyársra húzom, majd megszórom paprikával, majd jó erős parázs felett forgatva megsütöm.

Rablóhús 1.

1 kg hús, 6 fej vöröshagyma, 40 dkg gomba, 40 dkg füstölt szalonna.

" A húst fél cm vastag kb. 4x4 cm nagyságú szeletekre vágjuk, a füstölt szalonnát ugyanilyen nagyságú, de vékonyabb szeletekre. A gombát vagy egészben hagyjuk, vagy kettévágjuk. A hagymát karikákra szeleteljük. A nyársra felváltva húzzuk a húst, a szalonnát, a hagymát, a gombát, de nem szorosan. A nyársakat lassan forgatva parázs fölött megsütjük. "

Vegyes saslik

40 dkg szűzpecsenye, 40 dkg bélszín (gy.k.: ezek ugyanazon alkatrészek, csak más állatból), 20 dkg füstölt szalonna, 25 dkg gombafej, 30 dkg hagyma, grill fűszerkeverék (Kotányi).

A húsokat felkockázom és megszórom a fűszerkeverékkel. A hagymát méretétől függően negyedelem, nyolcadolom. A szalonnát is felkockázom. A hozzávalókat váltakozva nem túl szorosan nyársakra húzom. Parázson körben szép pirosra sütöm.

Kebab sikhi (perzsa borjúnyárs)

50 dkg borjúhús, 1 piros és 1 zöld paprika, 15 dkg apró hagyma, 8 koktélparadicsom, 1/2 csésze joghurt, 1 ek. reszelt hagyma, 1 ek. citromlé, 1/2 tk. sáfrány, só, bors.

A sáfrányt mozsárban megtöröm és egy csészében felöntöm 1/4 csésze forró vízzel, majd pár percre lefedem. Mikor kihűlt, összekeverem a joghurttal, a reszelt hagymával, citromlével, sóval, borssal. A húsokat felkockázom és egy éjjelen át pácolom a hideg marinádban. Másnap a hagymát megtisztítom, a paprikákat darabokra vágom. A hozzávalókat váltakozva a nyársakra húzom. Jó faszénparázson körben szép pirosra sütöm.

Szalonnás virslifalatok nyárson

6 pár bőrös virsli, 12 dkg szalonna, 2-2 zöld és piros színű paprika, só.

" A virsliket három egyforma darabra vágjuk. Egyenként becsavarjuk a vékony szalonnaszelettel. A zöldpaprikát széles csíkokra vágjuk, megsózzuk, majd a szalonnába csavart virsliket felváltva a kétféle színű zöldpaprikával nyársra húzzuk. Parázs fölött megsütjük. "

Bélszínroló nyárson

1 csomag mirelit bélszínroló, pár szelet "sliced bacon",

A rolókat felengedem, majd egyenként betekerem a félbevágott szalonnákba. Egy-egy nyársra többet húzok belőlük, úgy, hogy ne érjenek szorosan egymáshoz. Parázs fölött megsütöm. "

Sajtnyárs

30 dkg trappista sajt, 10 szelet sliced bacon.

A sajtot 3x3 cm-es kockákra vágom, a szalonnákat pedig felezem. Mindegyik sajtkockát beletekerem egy-egy szalonnába. A csomagocskákat a nyársakra húzom, majd faszénparázs felett forgatva szép pirosra sütöm.

Hasaalja-szalonna nyárson krumplival

Hozzávalók személyenként: 15-30 dkg füstölt hasaalja szalonna, 7 krumpli, 1 fej hagyma, só, kenyér.

" Nyárson sütve nagyon finomak a hasaalji húsos szalonnák, mert nem túl zsírosak. A sütendő darabot megfelezem. Először felhúzom az egyiket, mögé fél krumplit, fél hagymát és még egyszer az egészet. Hosszú nyársat használok, mert állva, rézsút lefelé tartva sütöm, hogy a szalonnazsír végigfolyhasson az egészen, végül pedig a tűz melletti kenyérszeletekre. Csak parázs felett sütöm, így nem kormolódik, nem szenesedik meg a szalonnám. "

Flambírozott vegyes gyümölcsnyárs

2 alma negyedelve, 3 banán nagy darabokra vágva, 6 körszelet ananász nagy darabokra vágva, rum, vagy konyak, citromlé, fahéj, porcukor.

A gyümölcsöket váltakozva nyársra húzom, majd meglocsolom a citromlével. Belehempergetem porcukorba és megszórom fahéjjal. Erős parázs fölött gyakorta forgatva megsütöm (a cukornak karamellizálódnia kell). Mikor megsült, tálra teszem, valami szesszel lespriccelem és meggyújtva tálalom. Jól illik mellé egy vaníliaöntet.

Alufólia, alufóliás ételek

Kolbász, szalonna parázsban

Hozzávalók személyenként egy fóliacsomagba: ujjnyi hosszú kolbász, 7-10 dkg szalonna, körítésnek zöldpaprika vagy sós, ecetes uborka, só, alufólia.

" Egyszerű az egész. Egy cikk kolbászt két hosszúkás szalonnadarab közé teszünk. Ha friss a szalonna, megsózom és alufóliába csomagolom. Parázsba  ágyazom, ahol tíz-tizenöt perc alatt megsül. Kicsomagolás után feldarabolom, összekeverem. Zöldpaprikával vagy sós, ecetes uborkával esszük. "

Grillkenyér 1.

1 franciakenyér (baguette), 5 dkg vaj, 1 tk grill-fűszerkeverék, 2 gerezd zúzott fokhagyma, 2 ek. vágott snidling.

A puha vajat összekeverem a többi hozzávalóval. A baguette-ot hosszában kettévágom, megkenem a vajjal, összecsukom, majd alufóliába tekerem. Grillroston időnként forgatva 10-15 percig sütöm. Ezzel egyidőben virslit is süthetek a roston.

Csodaalma

6-8 alma, 10 dkg barnacukor, 5 dkg darált mandula, 2 tk van. cukor, 5 dkg vaj.
Az almák magházát kiszúrom. A vajat, mandulát, cukrokat összekeverem és az üregbe töltöm. Az almákat egyenként alufóliába tekerem és grillrostron 15-20 percig grillezem. Forrón, hideg tejszínhabbal tálalom.

Roston sült ételek

Grillezett rolád

4 vékony hússzelet, 4 szelet gépsonka, 4 szelet sajt, zsályalevél, só, bors, olaj.

A húsra egy szelet sonkát, arra egy szelet sajtot teszek, majd a végén zsályaleveleket, borsot. Roládokká göngyölöm, megtűzöm, majd felületét megolajozva roston megsütöm. Időnként megforgatom. Tálalás előtt sóval és borssal szórom meg.

Grillezett rostélyos

1,2 kg rostélyos, frissen őrölt feketebors.

A hússzeleteket konyhai törlőpapírral szárazra törlöm és minden oldalról jól megborsozom. Jó parázs felett az első oldalát 20, a másik oldalát pedig 15 percig grillezem. Mikor kész, belecsomagolom alufóliába és pár percig pihentetem. Csak ezt követően sózom.

Krinolinkoszorú

3 krinolin, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg trappista sajt, olaj.

A krinolinokról lehúzom a bőrt, majd 1-1,5 centiméterenként 2 cm mélyen bevágom. A bevágásokba felváltva egy-egy szalonna-, illetve sajtszeletkét tömök. Az egészet olajjal beecsetelem, majd roston megsütöm. Egyszer-kétszer óvatosan, hogy a töltelék ki ne essék belőle megfordítom.

Sörös bajor virsli

80 dkg bajor virsli, 1 üveg sör, 1 fej hagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, 10-12 szem bors, 1 kk. só, olaj.

A hagymát felkarikázom, a fokhagymát átpréselem. Beleteszem egy edénybe, rászórom a sót, a borsot és ráöntöm a sört, majd elkeverem. Ebbe a pácba helyezem a virsliket, majd egy fél napra lefedve a hűtőbe teszem. Grillezéskor a pácléból kiszedem, lecsepegtetem és izzó parázs fölé rácsra teszem. Időnként megforgatom és olajjal megkenem. Szép pirosbarnára sütöm.

Török fasírt (Izgara köfte)

75 dkg darált marhahús, 1 fej hagyma, 2 szelet szikkadt kenyér, bors, kömény, só, olaj.

A kenyeret beáztatom és jól kinyomkodom. A hagymát lereszelem, összekeverem a darált hússal, a kenyérrel, sóval, borssal, köménnyel és alaposan átgyúrom. hagymát átpréselem. Beleteszem egy edénybe, rászórom a sót, a borsot és ráöntöm a sört, majd elkeverem. Ebbe a pácba helyezem a virsliket, majd egy fél napra lefedve a hűtőbe teszem. Grillezéskor a pácléból kiszedem, lecsepegtetem és izzó parázs fölé rácsra teszem. Időnként megforgatom és olajjal megkenem. Szép pirosbarnára sütöm.

Csevap 001.

20 dkg darált sertéshús, 20 dkg darált marhahús, 10 dkg darált birkahús, törött bors, só.

A húsféléket kétszer átdarálom, sózom, borsozom, majd egy órán át állni hagyom. Ujjnyi rudakat formálok belőle és faszénparázson szép pirosra sütöm.

Csevap 003.

50 dkg darált sertéshús, 50 dkg darált marhahús, 60 dkg hagyma, törött bors, só, késhegynyi szódabikarbóna, 3-4 ek olaj.

A húsféléket kétszer átdarálom, összegyúrom egy fej apróra vágott hagymával, a szódabikarbónával, sózom, borsozom, majd ujjnyi rudakat formálok belőle és faszénparázson pirosra sütöm. Onnét leszedve egy tálon olajjal bekenem és mellérakom a durvára vágott hagymát. (lilahagymával még jobb). .

Csevap 004 (koszovói módon)

1 kg darált üszőhús, 50 dkg hagyma, törött bors, só,

Fiatal húst használjunk ! A húst kétszer átdarálom, összegyúrom az apróra vágott hagymával, a sóval és a borssal, majd ujjnyi rudakat formálok belőle és faszénparázson pirosra sütöm.

Angolos kolbászkák

50 dkg főtt, darált marhafelsál, 2 fej reszelt hagyma, 1 tojás, só, őrölt fehérbors, 1 ek mustár, curry, olaj.

A hozzávalókat az olaj kivételével összegyúrom és kis kolbászkákat formálok belőle. Roston kisütöm, időnként olajjal kenegetve. Angolos zöldségkörettel tálalom.

Mititei (román étel)

500 g marhahús, 2-3 ek húsleves, 8-10 szem bors, 1/2 fej fokhagyma, 1/2 kk. kömény, késhegynyi szódabikarbóna .

A megdarált húshoz hozzáadom a sót, a borsot, a zúzott fokhagyma felét, a húslevest, a szódabikarbónát és összegyúrva 4-5 órára hidegre teszem. Vizes kézzel 10 cm-es kolbászkákat készítek belőle. Roston sütöm meg minkét oldalát, miközben olajba mártott tollal kenegetem.

Pljeskavica (szerb étel)

500 g sertés-, vagy marhahús, 300 g hagyma, 3-4 ek. ásványvíz, só, bors, olaj, erőspaprika.

A megdarált húshoz hozzáadom a sót, a borsot, az apróra vágott hagymát, az ásványvizet és az erőspaprikát. Félcentis vastagságú lapos pogácsákat formálok belőle, majd roston sütöm meg. Sütés közben többször beecsetelem olajjal. Csókálló hagymával tálalom.

Marinált steak roston

Két jókora ( egyenként 40-50 dekás, 3 cm vastag ) marhahátszín.

A húsokat valamilyen marinádban érlelem pár órán keresztül. Onnét kivéve törlőpapírral szárazra törlöm. Jó parázs felett roston sütöm meg. Akkor kell megfordítani, mikor a felületén megjelennek az első vércseppek. Mikor kész, leveszem a rostról, alufóliába tekerem és kb. 10 percig pihentetem.

Diszkoszban sültek

Diszkosz Silvanus módra

1, 5 kg burgonya, 70 dkg vaddisznóborda, 70 dkg szarvas, 40 dkg vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 20 dkg gomba, 20 dkg zöldpaprika, 10 dkg paradicsom, 20 dkg angolszalonna, 60 dkg vaddisznókolbász, kakukkfű, só, törött bors, olaj

" Kevés olajon átsütjük a meghámozott, cikkekre vágott burgonyát meg hagymát. A felszeletelt, bepácolt szarvas- és vaddisznóhúst félangolosra sütjük. A diszkoszokat kibéleljük a burgonyával, hagymával, kockákra vágott szalonnával. Ráfektetjük a hússzeleteket, majd a cikkekre vágott gombát, zöldpaprikát, paradicsomot. Megfűszerezzük, és tetejére vaddisznókolbász-darabokat teszünk. Ne ijedjünk meg, a belevalók dombszerűen púposodnak. A diszkoszt lezárjuk, majd parázsban vagy sütőben készre sütjük. Felnyitni csak közvetlen fogyasztáskor ajánlatos. Otthon, valamint szabadban egyaránt kellemes gasztronómiai élményt nyújt. (A diszkosz egy diszkosz formájú, légmentesen lezárható fémedény, amit a sütőbe vagy parázs közé teszünk, úgy sütjük meg a benne lévő élelmiszert.) "
aprochef aprochef
Címkék: matt fele, parázs felé, parázsba összegyűjtött, kivágott öreg, egyik legkiválóbb, vastagabb végét,

A nagy grillparti 2. rész: hal
megkenjük vékonyan a mustárral, majd a kukoricacsövekre tekerjük. Közepes hőmérsékletű grillen (faszén, de lehet elektromos is), folyamatosan forgatva szép pirosra sütjük. Grillezett húsokhoz szenzációs kísérő lehet friss salátákkal kiegészítve! Parázson sült camembert Hozzávalók: 1 kerek, egész camembert, kevés olívaolaj, provence-i fűszerkeverék, 3 gerezd fokhagyma Elkészítés: Alufóliából akkora darabot tépünk, amelybe bele tudjuk majd csomagolni a sajtot. ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Afrikai receptek
paradicsompüré, 2 ek. olaj, 1 ek. nagyon csípős pirospaprika, 1 kis doboz darabolt ananász. Keverjük össze a paradicsomot, olajat, paprikát, sót, 2-3 ek. ananászlét. Húzzuk a húst az ananásszal váltakozva megolajozott grillpálcákra, kenjük be a mártással. Parázson (grillben) süssük, közben kenegessük a mártással. Hideg banánmártás Ghána Hozzávalók: 2 banán, 2 ek. reszelt alma, 1 ek. citromlé, 1 tk. porcukor, 1 tk. Wocester-mártás, pár csepp ...
macoka65 macoka65
Angolna receptek
angolnanyárs Hozzávalók 1 kg angolna (konyhakész), "halak" grill fűszerkeverék, Só, 6 cl Stroh-Rum Elkészítés: A halakat mintegy 5 cm-es darabokra vágom, sózom és megszórom grillfűszerrel. Parázs felett mindkét oldalról meggrillezem. Azonnal ráteszem az előmelegített tányérokra, megöntözöm rummal és meggyújtom. Különféle salátákkal tálalom. Nagyon szép és nagyon finom! Angolna nyárson ...
jozsef_olah_9843 jozsef_olah_9843
Arab etelek
húsból kis hengereket formázunk, amelyeket megkenünk olajjal, és nyársra tűzünk. Az egyes húshengerek közé váltakozva egy karika burgonyát, egy karika hagymát, egy karika kolbászt, a kockára vágott, beolajozott kenyérszeletkéket szúrunk. A nyárs a faszénparázs felett forog vagy esetleg elektromos grillsütőben (természetesen kézzel is forgathatjuk). Amint a hús szép barnára sül, azonnal, forrón tálaljuk. Külön tálkákon sózott paradicsomot, lehűtött, sós vízben főtt zöldbabot, paprikát tálalunk ...
margareta51 margareta51
Beköszöntött a tavasz
(Nesze neked, Rousseau!) Nézzük szépen sorjában, mi kell egy szabadtéri sütés-főzéshez! Elsősorban egy baráti, kellemes társaság, hűtött italok, valamint mindenféle sütnivaló, némi faszén, avagy egy kellemes keményfából készült parázs. A húsok mellett zöldségeket is grillezhetünk! A húsok mellett zöldségeket is grillezhetünk! Kérem, induljunk el a kályhától, hiszen kedves őskori elődeink előbb sütöttek, mint főztek, most ezt nem szeretném részletesen taglalni, ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
Bogrács ételek
hagyományos ételeinknek is. A bogrács alá gyújtott tűz hevességét mindig az ételek készítéséhez kell igazítanunk: a hőt a rárakott fa mennyiségével, a bogrács és a tűz közötti távolság változtatásával, a bogrács mozgatásával vagy a parázsra szórt hamuval szabályozhatjuk. A bográcsos étkezés, főzés, a tábortűz romantikáját, a szabad tűz varázsát a messze terjedő finom illatok élményét adja. A bogrács mint eszköz magyar specialitás, a legváltozatosabb ételek ...
aprochef aprochef
Süti ajánló
Pehelykönnyű túrós pite recept toth_beata
Áfonyalekváros túrógombóc recept gonda_katalin
datolyás "kerek " keksz ibolya58
barackos tallér ibolya58
Müzligolyó 1vargaildyko
Krétai fejessaláta bubszi
Túrótorta bubszi
Kókuszcsók margoka59
Fahéjas almagombóc narancs horvathnemagdi
Kókuszcsokis keksztekercs yaskane
Szárnyas receptek
Sajtos rakott hús veronika74
Házi hamburger veronika74
Vegyes zöldséges csirke veronika74
Mediterrán ízeket az asztalra horvathnemagdi
Rakott hústorta horvathnemagdi
EBÉD AJÁNLAT a MAI NAPRA: 1vargaildyko
cukkini receptek faciendum
Hortobágyi húsos palacsinta bubszi
Csirkemell rolád kijeviesen, burgonya flánnal, rizzsel bubszi
berényi zölbabosleves! ibolya58
Marhából készült ételek
Vadas marhasült lilikonyhaja
Házi hamburger salátával recept boszorlany
Sörös gulyás reifregina
Sült marhaszelet gombásraguval veronika74
Csirkemell tekercs grillezve roanna
Vadas vicky0709
Bosnyák rakottas bubszi
Karácsonyi ételek skorpiolilike
Zöldséges marhasült. baratnu
Csáky töltött rostélyos maroka
Sertésből készült ételek
Zalai borítós bubszi
Tejben sült tarja vegyes körettel recept jamborlulu
Csülök receptek vg999
Tápai szűzérmék bubszi
Rakott hús Árpi módra bubszi
Töltött paprika vadasan yaskane
A fincsi ragunak és a sajtos kísértésnek nem lehet ellenálln suzymama
Cukkinis egytál bubszi
Túl a cérnametélten - a legjobb levesbetétek tinka1951
Töltött sertéscomb savanyúkáposzta-ágyon (paleo) bkisseva
Halból készült ételek
Lerakott harcsa bubszi
Bagdadi ponty fokhagymás tejbe bubszi
Tejfölös harcsafilé bubszi
Lazac rákszószban rochlitzne
Molnárponty farfallével bulac57
Karácsonyra reifregina
Fonyódi petyek (halászlé) horvathnemagdi
Lazac zöldségbundában zsokanita
Pontypörkölt bubszi
Bagdadi ponty fokhagymás tejbe bubszi
Vad ételek
Fácán leves 6 személyre maroka
Fácán tejszínnel klerierzsi
K betűs receptek horvathnemagdi
Káposztás fácán tundihugi
Lazacborda artois módon bubszi
Karácsonyi ételek tomicica
Nagy emberek kedvenc étkei bulac57
Csülök Eta módra! nanoka72
Baszk fácán veronika74
Óda a töltött káposztához tripike
Spagetti ajánló
Rukkola: keserű, de egészséges taltos1
Olaszos rakott spagetti margoka59
Húsos-gombás spagetti csőben horvathnemagdi
Fácánpaprikás bubszi
Apa Féle Rakott Hús... 1vargaildyko
Spagetti pulykaraguval veronika74
Spagetti bolognese bulac57
Zöld spagetti recept gonda_katalin
Kapribogyó, bimbófűszer horvathnemagdi
Húsvéti receptek dumalady
Pizza receptek
Update 1-es pizza 1955viki
Pizzatészta alaprecept bubszi
pizza tészta /gluténmentes/ bozsanyinemanyi
Kefíres lángos vagy pizza horvathnemagdi
Nagytakarítás! - Energizáló juditmama
Zöldséges-húsos pizzapite recept lori0521
Paradicsomos-füstölt kolbászos pizza recept boszorlany
Tepsis pizza recept baggesz20
Pizza-tekercs horvathnemagdi
Burgonyás Pizza Tészta 1vargaildyko
Hamburger receptek
Hamburger zsemle recept baggesz20
Házi hamburger grimilda
Virslis kifli veronika74
A szója kloppenburg
Aztán mégis. horvathnemagdi
Hawaii burger veronika74
Házi készítésű hamburger recept baggesz20
Szendvics, a 250 éves sikerdarab horvathnemagdi
Ázsiai hamburger klerierzsi
A tökéletes hamburgerzsemle recept gonda_katalin
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU