Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
Halas receptek.
Fehér busa receptek




Busa - szeletek rizskörettel

Hozzávalók:

Busa szeletek



Vegeta

Bors

halfűszer keverék

hagyma krémek

pirosarany

tejföl

rizsköret

Elkészítés:
Margarinnal kikent tepsibe lerakjuk a halszeleteket, sózzuk,vegetával,borssal, halfűszerrel megszórjuk, majd hagymakrémmel, pirosarannyal apró pettyeket rakunk rá és a szeletek tetejére simítunk 1-1 evőkanál tejfölt. Lefedve 25-30 percig sütjük. Köret: apróra vágott zöld hagymát petrezselyem zöldet,sárgarépa karikákat és a rizst kevés zsiradékon(olaj, ráma) megpirítjuk,majd felengedjük 3-szoros víz mennyiséggel,ízesítjük (só,bors esetleg leveskocka), hozzáadunk egy kisüveg gombát, egy maréknyi csemege kukoricát, kb.20 percig fedő alatt főzzük, majd hagyjuk ,hogy "kifújja" magát. Készíthetünk még hozzá uborka salátát is.



Busa bormártásban

Hozzávalók:

· 1kg busa

· 10 dkg vaj

· 2dl bor (fehér)

· kevés liszt

· citromlé

· só

Elkészítés:
A halszeletek bőrét lehúzzuk, sózzuk és vajjal kikent tűzálló tálba téve ráöntünk 2dl bort és 2dl vizet. Először felforraljuk, majd fedő alatt puhára pároljuk. A halat tálra rakjuk, a levéből pedig vajjal, lisztel erős keverés közben sűrű mártást készítünk. A tűzről levéve még 1-2 dkg vajat és kevés citromlevet keverünk bele, és a halra öntve tálaljuk.





Busa egészben

Hozzávalók:

· 1db 2-3 kg-os busa

· vöröshagyma

· burgonya

· só

· mustár

· pirosarany paprika

· flekken fűszerkeverék

· tejfel

· vaj

Elkészítés:
Egy kb. 2-3 kg-os, lehetőleg pettyesbusát, megtisztítunk, fejét és uszonyait levágjuk és sűrűn beirdaljuk. Az így előkészített halat besózzuk, a testét kívül és belül mustárral és kevés pirosarannyal (tubusos paprika) vastagon bedörzsöljük. Végén flekken fűszerkeverékkel (ízlés szerint más típusú keverék is használható) és kevés borssal hintjük meg. Az előfűszerezett halat 12-24 órán keresztül a hűtőgépben tároljuk. *megjegyzés: a busákat általában erősebben kell sózni és fűszerezni, mint pl a pontyot. Elkészítés: Jénai edényt, vagy zománcozott tepsit vastagon kivajazunk, és ráfektetjük az előkészített halat. A hal köré és a hasüregébe karikára vágott burgonyát és vöröshagymát helyezünk, végül egy pohár tejföllel leöntjük. Az edényt fedővel, vagy alufóliával letakarjuk és forró sütőben 30-40 percig pároljuk. Ezután a fedőt eltávolítjuk és addig sütjük, míg a lé elpárolog, illetve a felszín kissé meg nem pirul.

Busa filé tejszínes kapor köntösben

Hozzávalók:

· busafilé ízlés szerinti mennyiségben

· 2 csokor kapor

· 2-3 gerezd fokhagyma

· 1/2 dl tejszín

· só

· citrom

Elkészítés:
A busafilét besózzuk, majd kivajazott tűzálló tálba tesszük. Citromkarikákat és fokhagyma karikákat teszünk rá. Az egyik csokor kaprot felaprítjuk és tejszínben megfuttatjuk. Ezt is a filére öntjük. A maradék kaporral beterítjük, kis vajdarabkát teszünk a tetejére, megsózzuk és fóliával lefedve készre sütjük. A busa hamar kifehéredik és készre sül. Reszelt répával elkevert burgonyapürét készíthetünk mellé, amit kinyomó zsákkal vagy kanállal olajozott tepsire halmozunk és forró sütőben ropogósra sütünk.

Busa háziasszony módra

Hozzávalók:

· 1kg hal

· 3dl tejföl

· 15 dkg füstölt szalonna

· 3dl húsleves

· 10 dkg vöröshagyma

· 5g paprika

· 5g törött bors

Elkészítés:
A megtisztított halat feldaraboljuk, irdaljuk, sóval bedörzsöljük és egy órát állni hagyjuk. Vizet forralunk, megsózzuk. Amikor forr, belerakjuk a haldarabokat, és 35 percig főzzük. 15 dkg apróra vágott füstölt szalonnát és nagy fej reszelt vöröshagymát sárgára pirítunk. Késhegynyi paprikát és borsot szórunk rá, ebbe rakjuk a halszeleteket. Merőkanálnyi húslevet öntünk rá, felforraljuk. Tejfölt keverünk hozzá, és újra felforraljuk.

Busa krokett fűszeresen

Hozzávalók 4 személyre:

· 70 dkg busafilé

· 1 citrom

· 1 mokkáskanál szárított kakukkfű

· 2 babérlevél

· 2 szál petrezselyem

· 1 evőkanál ételízesítő

· 2dl olívaolaj

· 5dl tej

· 1 gerezd fokhagyma

· 1 csipet szerecsendió

Elkészítés:
A halfilét megmossuk, lecsöpögtetjük. A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk. A halat lábosba tesszük a kakukkfűvel, a babérlevéllel, a petrezselyemmel, a citromlé felével és a delikát ételízesítővel. Felöntjük annyi hideg vízzel, hogy ellepje, és felforraljuk. Amint elkezd forrni, kisebbre vesszük a lángot alatta, és 10 percen keresztül főni hagyjuk. Kiszedjük, lecsöpögtetjük a halszeleteket. Ha kihűlt, ledaráljuk, vagy összetörjük egy nagy edényben. Felmelegítjük az olajat és a tejet. Apránként, felváltva a halhoz adjuk őket, egy széles fakanállal a hozzávalókat összedolgozzuk, amíg homogén masszát kapunk. A maradék citrom levével és reszelt héjával, az összenyomott fokhagymával, egy csipet szerecsendióval, sóval és borssal ízesítjük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A halpépből kis halmokat rakunk egy kiolajozott tepsibe, és 10 percen át sütjük. Krumplipürével tálaljuk.

Munka: kb. 30 perc

Fogyasztható: kb. 1 óra múlva

Megjegyzés:
Salátaágyban szolgáljuk fel. Ehhez megmosunk 1 fej salátát, kis darabokra tépkedjük. A hagymát meghámozzuk, felkarikázzuk. Az öntethez összekeverünk 1 kis fej apróra vágott hagymát 3 evőkanál ecettel, sóval, borssal, fél mokkáskanál mustárral. Végül beledolgozunk 10 evőkanál olajat, és a salátára öntjük.

Busa pirított mandulával, dióval, fenyőmaggal

Hozzávalók:

· 4 szelet busa (filé)

· 4 evőkanál olívaolaj

· 2 gerezd fokhagyma

· 5 dkg dióbél

· 5 dkg hámozott mandula

· 3 dkg fenyőmag

· só

· 1/2 kávéskanál reszelt szerecsendió

· petrezselyem

Elkészítés:
A busaszeleteket az elkészítés előtt legalább 2-3 órával bepácoljuk: az olívaolajba belekeverjük az összenyomott fokhagymát, sót, szerecsendiót és a petrezselymet, és ráöntjük a halra. Lefedjük és hűtőbe tesszük. Serpenyőben megpirítjuk a mandulát, diót, fenyőmagot, kevés sót szórunk rá. A pácolt halat jénai edényben közepes sütőben 15 percig sütjük. Kivesszük, és rászórjuk a pirított magokat, majd visszatesszük még kb. 20 percre.

Megjegyzés:
A busának finom puha, édes húsa van, gyorsan sül. Sütés előtt fontos bepácolni, hogy ízes legyen. Nem illik hozzá a gombás köret, a mustáros saláta vagy szósz, annál inkább a fóliában sült sárgarépa és paszternák, és a zellerzöldes újburgonya! Nagyon egészséges halféle.

Busa pörkölt

Hozzávalók:

· 1kg hal

· 12 dkg zsír

· 15 dkg vöröshagyma

· 2 dkg pirospaprika

· 3 dkg só

· 15 dkg paradicsom

· 25 dkg zöldpaprika (vagy ennek megfelelő lecsókonzerv)

· törött bors

· körítés

Elkészítés:
Megtisztított halat felhasítjuk, és belső részét eltávolítjuk. Fejét, farkát levágjuk, a törzsét irdaljuk és ujjnyi széles szeletekre vágjuk. A szeleteket sóval bedörzsöljük. Forró zsírban reszelt hagymát sárgás pirosra sütünk. Hintünk rá paprikát, törött borsot, megkeverjük, és bele tesszük a megtisztított, felszeletelt paradicsomot, a karikára vágott zöldpaprikát, kevés vízzel felöntjük és 30 percig együtt forraljuk. A megózott haldarabokat zománcozott tepsibe rakjuk és leöntjük az elkészített alaplével. Sütőben közepes tűzön puhára pároljuk. Sós vízben főtt burgonyával tálaljuk.

Busa tejfölösen

Hozzávalók:

· 1kg busa

· 5 dkg liszt

· 3g törött bors

· 4dl tejföl

· 25 dkg gomba

· petrezselyem zöldje

· 10 dkg hagyma

· 2dl fehérbor

· só és köret

Elkészítés:
A megtisztított, beirdalt, feldarabolt szeleteket besózzuk, és egy óra hosszáig állni hagyjuk, majd a szeleteket tűzálló edénybe helyezzük. Rászórjuk a finomra vágott hagymát, a törött borsot és a petrezselyem zöldjét. A szeletekre vágott gombával elkevert fehérbort is ráöntjük. Az így elkészített halat forró sütőben közepes tűzön pároljuk. Amikor megpuhult, ráöntjük a liszttel elkevert tejfölt, újra felforraljuk, és párolt rizzsel tálaljuk.

Busa vajban

Hozzávalók:

· 80 dkg busaszelet

· 8 dkg vaj

· 1 zöldségerő Knorr leveskocka

· 8 dkg zsemlemorzsa

· 3dl erőleves

· 1 csokor petrezselyem

· majoránna

· halfűszerkeverék

Elkészítés:
A halszeleteket besózzuk, halfűszerkeverékkel bedörzsöljük és 20 percig állni, hagyjuk. Zöldség erőleveskockával ízesített vízben megpároljuk. Közben a vajon megpirítjuk a zsemlemorzsát. Morzsolt majoránnával, felaprított petrezselyemmel, borssal fűszerezzük, majd felöntjük az erőlevessel. Állandó keverés mellett mártás sűrűségűre főzzük. A halat a főzőléből kiemeljük, lecsöpögtetjük. Tálra helyezzük és leöntjük a vajas mártással. Főtt burgonyával és céklával körítjük.

Busanyársak

Hozzávalók:

· 40 dkg filézett busa

· 10 dkg gomba

· 10 dkg vöröshagyma

· 2 szál cukkíni

· 10 dkg paradicsom

· KNORR Delikát ételízesítő

Elkészítés:
A megmosott halfilét hosszabb, kétujjnyi vastagságú csíkokra vágjuk. A gombát, cukkínit, paradicsomot, a megtisztított vöröshagymát alaposan megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk, felváltva kihegyezett fanyársakra tűzzük őket. Meghintjük Delikát ételízesítővel, majd étolajjal megkent alufóliára helyezve, forró grillrácson megsütjük

Busapörkölt

Elkészítés:
1.5kg busát megtisztítunk, beleit eltávolítjuk, és ujjnyi széles szeletekre vágjuk. Egy nagyobb vöröshagymát apróra vágunk, kis olajon megfonnyasztunk, majd hozzáadunk pirospaprikát, és beletesszük a halszeleteket. Egy paprikát és egy paradicsomot karikázunk bele, megsózzuk, igen kis vízzel felengedjük, és lassú tűzön, fedő alatt puhára pároljuk (kb. 20-25 perc).

Busaragu

Hozzávalók:

· 1kg halhús

· 1dl étolaj

· 5 dkg liszt

· 2 db babérlevél

· 20 dkg gomba

· 5g törött bors

· 2dl fehérbor

· só

· köret

Elkészítés:
A megtisztított halat kétujjnyi szeletekre vágjuk. Olajban, kevés vízben megpároljuk. Lisztet és gombát szórunk rá. Borssal, sóval, babérlevéllel fűszerezzük, és ráöntjük a bort is. Ha a hal és a gomba már megpuhult, rizskörettel tálaljuk.

Busaszelet citrommártással

Hozzávalók 4 személyre:

· 1kg busa

· vegeta

· só

· bors

Mártás:

· 2 ek vaj

· 2 ek liszt

· 4dl hal- alaplé

· 1 tojássárgája

· 1 dl tejszín

· 2 citrom leve

· só

· bors

Elkészítés módja:
A busa szeleteket vegetával megszórjuk. Állni hagyjuk. Megsütjük vajon. Sültburgonyával és citrommártással tálaljuk.

Mártás:
A vajat felolvasztjuk, hozzákeverjük a lisztet és a halalaplét. Állandó kevergetés mellett 5 percig főzzük. Hozzáadjuk a tejszínnel összekevert tojássárgáját, és citromlével, sóval, borssal ízesítjük.

Busatekercs gyomai módra

Hozzávalók:

· 40 dkg busafilé

· 20 dkg főtt busahús

· 20 dkg gomba

· 1 szól sárgarépa

· 1 db zöldpaprika

· étolaj

· só

· bors

· Delikát 8

Elkészítés:
A töltelékhez a főtt busahúst, a főtt sárgarépát, 10 dekányi főtt gombát, a darabolt zöldpaprikát ízlés szerinti mennyiségű sóval, borssal, delikáttal összekavarjuk és 20 percig ál)ni hagyjuk. A sóval, borssal, delikáttal előfűszerezett busafilét feldaraboljuk akkorára, hogy a belehelyezett tölteléket elfedje. A haltekercseket alufóliára helyezzük és betekerjük úgy, hogy az főzés közben ne essen szét. A kész tekercseket a főtt halhúslével leöntjük és 20 percig főzzük. (Ha a lé már nem lenne elég, azt pótoljuk.) Ezután a levet leszűrjük, s a főtt haltekercseket mindaddig a fóliában hagyjuk, míg a mártást el nem készítjük. A mártáshoz a leszűrt levet a megmaradt földarabolt gombával és sóval, fehérborssal ízesítve főzzük 15-20 percig, majd rántással sűrítjük és zöldség zölddel díszítjük. A fóliából kibontott tekercseket a mártással leöntve tálaljuk.

Citromos, rántott busa

Hozzávalók:

· 1kg halszelet

· 1 fél citrom leve

· só

A panírozáshoz:

· liszt

· tojás

· zsemlemorzsa

A sütéshez:

· bőven olaj

Elkészítés:
A felszeletelt, besózott halat megöntözzük a citromlével és legalább egy óra hosszáig állni hagyjuk. Utána panírozzuk be a szokásos módon és süssük ki bő, forró olajban. Tálaláskor a ropogósra sült halszeletek tetejére hajszálvékony citromkarikákat teszünk.

jozsef_olah_9843 jozsef_olah_9843
Címkék: maréknyi csemege, halszeletek bőrét, halat tálra, levéből pedig, tűzről levéve, halra öntve,

A köménymag
otthonukba. Különleges sült csirke fűszeres rizzsel Hozzávalók: 1,20 kg csirke, 4 gerezd fokhagyma, 1 mokkáskanál chili por, 8 cl étolaj, 25 dkg rizs, 5 g fahéj, 3 g szegfűszeg, 3 g törött bors, 1 mokkáskanál római kömény, KNORR Delikát ételízesítő A jól megmosott és szárazra itatott csirke bőre és húsa közé, a bőrt átszúrva, néhány félbevágott, megtisztított fokhagymagerezdet helyezünk. A csirke belsejét bekenjük ételízesítővel, meghintjük chilivel és megsózzuk. ...
relisisi relisisi
A köménymag
otthonukba. Különleges sült csirke fűszeres rizzsel Hozzávalók: 1,20 kg csirke, 4 gerezd fokhagyma, 1 mokkáskanál chili por, 8 cl étolaj, 25 dkg rizs, 5 g fahéj, 3 g szegfűszeg, 3 g törött bors, 1 mokkáskanál római kömény, KNORR Delikát ételízesítő A jól megmosott és szárazra itatott csirke bőre és húsa közé, a bőrt átszúrva, néhány félbevágott, megtisztított fokhagymagerezdet helyezünk. A csirke belsejét bekenjük ételízesítővel, meghintjük chilivel és ...
klementinagidro klementinagidro
A szénégető hala zöldségekkel recept
Hozzávalók: 1 csomag Knorr Carbonara spagetti alap 1 evőkanál Knorr Delikát8 ételízesítő 3 evőkanál Globus Mustár tubus 80 dkg tengeri halfilé 80 dkg vegyes zöldség 5 evőkanál olívaolaj 3 dl 2,8 % -os tej 1/2 evőkanál asztali só Elkészítés: A halfiléket kiolvasztjuk, daraboljuk, sózzuk, majd az olaj felén megsütjük. A vegyes zöldséget (ami évszaktól függően változhat, de lehet fagyasztott is) lepirítjuk forró olajon, s ...
jamborlulu jamborlulu
Ananászos csirke recept
Hozzávalók: 40 dkg csirkemell filé 1 fej vöröshagyma 3 evőkanál olaj 15 dkg ananász konzerv 1 kiskanál pirospaprika 1 kiskanál majoranna Knorr Delikát8 ételízesítő bors só ananászlé a konzerv leve Elkészítés: A megtisztított hagymát felkockázzuk, olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott csirkehúst. Pár perc elteltével fűszerezzük, ráöntjük az ananász levét, és beletesszük a felkockázott ananászt. ...
baggesz20 baggesz20
Aszalt szilvás csirkemáj recept
Hozzávalók: 30 dkg csirkemáj 10 dkg aszalt szilva 1 evőkanál tejföl 1 fej vöröshagyma 2 db fokhagymagerezd 1 evőkanál sör Knorr Delikát8 ételízesítő bors só olaj Elkészítés: A csirkemájat kissebb darabokra vágjuk. A hagymát felkockázzuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a májat és folyamatos kevergetés mellett 3 perc alatt átsütjük. Borssal ízlés szerint ízesítjük. Hozzáöntünk 2 dl vizet és lefedve ...
baggesz20 baggesz20
Babfőzelék füstölt sonkával recept
Hozzávalók: 1 db vöröshagyma 3 db fokhagymagerezd 2 evőkanál olaj 4 evőkanál liszt 40 dkg bab 1 evőkanál Knorr Delikát8 ételízesítő 1 evőkanál pirospaprika 4 db babérlevél 30 dkg füstölt sonka bors só Elkészítés: A babot feltesszzük főni a kockára vágott sonkával együtt. Beletesszük az egész vöröshagymát. Babérlevelet, ételízesítőt, és ízlés szerint még sót, borsot adunk hozzá. Olajon megdinszteljük ...
baggesz20 baggesz20
Babgulyás vörösborral recept
2 szem burgonya 1 db zeller kis darab 1 db karalábé kis darab 2 fej vöröshagyma nagy fej 4 db fokhagymagerezd paprika darált paradicsomlé ha lehet házi 2 dl vörösbor száraz só bors Knorr Delikát8 ételízesítő pirospaprika 5 dkg Rama margarin Elkészítés: A babot és az oldalast előző este beáztatjuk közös vízben. A zöldségeket megpucoljuk. A hagymát és a krumplit kockázzuk, a répát és a zöldséget karikázzuk, ...
toth_beata toth_beata
Baconba göngyölt, töltött pulykamell recept
Hozzávalók: Töltelékhez 4 db füstli 15 dkg gépsonka 15 dkg reszelt trappista sajt 1 kiskanál Knorr Delikát8 ételízesítő 1 csipet őröl fekete bors Elkészítés: A pulykamellet felszeleteljük kis darabokra, fűszerezzük. Az őzgerincformát kikenjük kevés margarinnal, kibéleljük bacon szalonnával, erre rakunk egy sor pulykamellet, erre gépsonkát, füstlit és a reszelt sajtot. Végül újra pulykamell, és a bacon szalonna kilógó végeit behajtva, betakarjuk. ...
jamborlulu jamborlulu
Süti ajánló
Omlós házi diós kifli bkisseva
Szellemidéző bubszi
Mákos kókuszos szelet recept jamborlulu
Hagymás pogácsa horvathnemagdi
Madártej torta !2007 ibolya58
Seherezádé álma bubszi
Rumos kuglóf 1vargaildyko
Karácsonyi mézes 1. bubszi
Fonott kalács veronika74
Mézes sütemények idgie1975
Szárnyas receptek
Rakott padlizsán bulac57
Hal a tortán jjanosne
Tejfölös kakaspörkölt nokedlivel recept baggesz20
Almás-cukkinis Csirkemell 1vargaildyko
3 remek Brassói aprópecsenye agimami7
Töltött csirkecomb horvathnemagdi
Tejszínes pulykacomb recept kovacs_zsoka
Csirke alakú krumplipüré recept baggesz20
Aszalt sárgabarackkal töltött horvathnemagdi
Rántott hús liszt tojás zsemlemorzsa nélkül recept peszko
Marhából készült ételek
Finn receptek kloppenburg
Vadas marha zsemlegombóccal reifregina
A tökéletes kocsonya – recept szelidszeder
Hachis parmentier macoka65
Brassói húsleves bubszi
Burgonyás húsgombóc fűszeres paradicsomszósszal horvathnemagdi
Mexikói bableves horvathnemagdi
Burgundi marhatokány agimami7
Paradicsomos húsgombóc recept jamborlulu
Gulyásleves tundihugi
Sertésből készült ételek
Kukoricakásás töltike recept toth_beata
Mexikói ételek vg999
Sajtos rakott kel gereica
Chop-suey horvathnemagdi
Ernő húsos palacsintája bubszi
Pácolt flekken hagymával rochlitzne
Parajos töltött hús bubszi
Babos sertésragu bulac57
Húsos rakott brokkoli bkisseva
sült babos egytál anna5971
Halból készült ételek
Dunapentelei halászlé bubszi
Öreghalász-lé bubszi
A legnépszerűbb halunk a ponty horvathnemagdi
Ízőrzők – Szigetbecse horvathnemagdi
Lazac rákszószban rochlitzne
Palacsinta, a világpolgár bulac57
Ízőrzők – Nagyszakácsi horvathnemagdi
Harcsa tejszínes gombamártáss tundihugi
Révfalusi regős halászlé 2. bubszi
Sült pisztráng pisztáciával bubszi
Vad ételek
Almás-gombás vadragu bulac57
Vörösboros szarvaspörkölt áfonyával, erdei gombával és dödöl suzymama
Fácánsült lilikonyhaja
Miklós, Miksa, Mikulás horvathnemagdi
Rapsic vadas macoka65
Fácán leves 6 személyre maroka
Túlélni a telet... horvathnemagdi
Fácán vörösborban horvathnemagdi
Vadászpecsenye bubszi
Áfonyás sült szarvascomb mandu pacsakute
Spagetti ajánló
Szójás-húsos spagetti bubszi
Gombából készült ételek grimilda
Gyors és fincsi ragu spagetti mellé horvathnemagdi
Olasz zöldségleves rochlitzne
Telyszines csirke! kovacsborbala
Tepsis bolognai penne recept jamborlulu
Gyors serpenyős ebéd horvathnemagdi
Abruzzói mártás bubszi
Bolognai spagetti recept jamborlulu
Gyors mexikói babos tészta horvathnemagdi
Pizza receptek
Káposztás-sonkás töltelék bubszi
Töltött pizza horvathnemagdi
Pizza salátával 1vargaildyko
Egyszerű és olcsó fogások hétköznapra gyorskaja tinka1951
Pízza tekercs 1955viki
Graham-Lisztes Pizza Tészta 1vargaildyko
Villámgyors fogások a rohanós hétköznapokra – 7 fél ór tinka1951
Pasta Marinara bulac57
Paradicsom, avagy egy gyümölcs horvathnemagdi
Pizza recept margareta51
Hamburger receptek
Csirke hamburger cajun módra bubszi
x nagyuska
Szezám(mag)! Tárulj! horvathnemagdi
Házi hamburger 2. recept kovacs_zsoka
Hamburger buci recept boszorlany
A tökéletes hamburgerzsemle recept gonda_katalin
Főzz a Családodnak! sarkadykati
Virslis kifli veronika74
Házi hamburger salátával recept boszorlany
Hamburger horvathnemagdi
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU