| 3 karcsúsító előétel |
|
majoránnával, 1 evőkanál aprított petrezselyem zölddel és 0,5 dl sovány tejföllel. A 3 db paradicsom tetejét levágjuk, közepét kikaparjuk és félretesszük (későbbi felhasználásra). A fűszeres májat az üres paradicsomokba töltve fogyasztjuk.
Gesztenyével töltött kaliforniai paprika
Hozzávalók:
• olaj
• apróra vágott petrezselyem zöld
• őrölt fehérbors
• só
• 1 evőkanál apróra vágott vöröshagyma
• 15 dkg apróra vágott ... |
grimilda  |
|
|
| |
| 3 különleges gesztenyés recept az egészségéért |
torokfájáskor is szopogathatunk belőle 1-1 kanállal.
A sült gesztenyés párolt rizs igazi japán étel
Gesztenyepüré, a nagy kedvenc
A gesztenyével készült ételek közül az egyik legkedveltebb és legismertebb a gesztenyepüré, ami kicsiknek és nagyoknak is kedvence. Valóban ízletes és egészséges édességek készíthetők belőle, de emellett köretnek is kiváló zöldségek, húsok ... |
taltos1  |
|
|
| |
| Birsalagút |
sütőbe toljuk. Közepes lángon 20 percig sütjük. Ezután megvárjuk, míg kihűl, majd egy akkora lapot vágunk belőle, amekkorával egy őzgerincformát kibélelhetünk, a maradékból pedig a talpa lesz. Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük. A margarint a gesztenyével, a rummal és a porcukorral habosra keverjük. Egy kevés krémet a díszítéshez félreteszünk, a többivel a piskótalapokat vékonyan megkenjük, és a nagyobiikkal az őzgerincformát óvatosan kibéleljük. Ezt követően a párolt birsalmával ... |
areebaba  |
|
|
| |
| Birsalagút |
sütőbe toljuk. Közepes lángon 20 percig sütjük. Ezután megvárjuk, míg kihűl, majd egy akkora lapot vágunk belőle, amekkorával egy őzgerincformát kibélelhetünk, a maradékból pedig a talpa lesz. Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük. A margarint a gesztenyével, a rummal és a porcukorral habosra keverjük. Egy kevés krémet a díszítéshez félreteszünk, a többivel a piskótalapokat vékonyan megkenjük, és a nagyobiikkal az őzgerincformát óvatosan kibéleljük. Ezt követően a párolt birsalmával megtöltjük. ... |
vorosrozsa66  |
|
|
| |
| Birsalagút |
|
sütőbe toljuk. Közepes lángon 20 percig sütjük. Ezután megvárjuk, amíg kihűl, majd egy akkora lapot vágunk belőle, amekkorával egy őzgerincformát kibélelhetünk, a maradékból pedig a talpa lesz. Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük. A Ramát a gesztenyével, a rummal és a porcukorral habosra keverjük. Egy kevés krémet a díszítéshez félreteszünk, a többivel a piskótalapokat vékonyan megkenjük, és a nagyobikkal az őzgerincformát óvatosan kibéleljük. Ezt követően a párolt birsalmával megtöltjük. A ... |
akiram45  |
|
|
| |
| Birsalagút |
kihűl, majd egy akkorra lapot vágunk belőle, amekkorával körben egy őzgerincformát kibélelhetünk, a maradékból pedig a talpa lesz. A díszítésre szánt diót a még forró sütőben megpirítjuk. Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük. A puha margarint a gesztenyével, a rummal és a porcukorral habosra keverjük. Egy kevés krémet a díszítéshez félreteszünk, a többivel a piskótalapokat vékonyan megkenjük és a nagyobbikkal óvatosan az őzgerincformát kibéleljük. Ezt követően a párolt birsalmával megtöltjük. A ... |
tundihugi  |
|
|
| |
|
|