Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
x
-






Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Adventi mákos/diós koszorú
Hozzávalók:
Tészta: 50 dkg liszt, 2 csomag instant élesztő, 2,5-3 dl tej, 2 db tojás, 6 dkg margarin, csipet só, 1 üveg (2 ml) mandula aroma, mazsola, ízlés szerint.
Töltelék: 18 dkg őrölt mák/dió, 1 üveg (2 ml) citrom aroma, 10 dkg finomra őrölt babapiskóta, 1 kiskanál fahéj, 10 dkg kristálycukor, 0,5 dl víz, 3 dkg gyümölcslekvár, 3-5 dkg mazsola, 1 csomag vaníliás cukor, 0,5 dl étolaj.
Elkészítés:
Először a tölteléket készítjük el. A vízből és a kristálycukorból szirupot főzünk, beletesszük a mazsolát, az őrölt baba- piskótát és a fahéjat, majd a tűzről levéve a többi hozzávalót (az étolajat utoljára) és kb. 25-30 percig hűlni hagyjuk.
Ez alatt elkészítjük a kelt tésztát. A lisztbe belekeverjük a langyos tej felével megkelesztett/elkevert élesztőt, a csipet sót,1 egész tojást és egynek a sárgáját, valamint a maradék tejjel elkevert kristálycukrot. Jól kidolgozzuk, míg hólyagokat vet, hozzáadjuk az olvasztott margarint és a mazsolát. Meglisztezzük a tetejét és kb. 20-25 percig meleg helyen kelesztjük. Miután megkelt a tészta, beletekerjük a kihűlt tölteléket, a tésztát kikent formába tesszük, majd előmelegített 170 C-os sütőben 35-40 percig sütjük.
Díszítés: Marcipánízű cukormázzal megspricceljük, majd mandulareszelékkel a tetejét megszórjuk.
#1568
2008. december 22. 23:49
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Én a bajaiaktól a következő rácponty receptet ismerem.A pontyszeleteket lisztben megforgatjuk,majd kisütjük.A kisütött szeleteket a tepsiben középre helyezzük,és mellé karikára vágott fött krumpli szeletek lecsó,rétegezve.Leöntjük tejföllel a lecsós krumplit és betesszük a sütőbe,amig összerotyog.Ez is nagyon finom.
#1567
2008. december 21. 18:20
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

Rácponty
Hozzávalók: 1 kg ponty, 3 dl tejföl, 15 dkg füstölt szalonna, 2 evőkanál olaj, 4 közepes fej paradicsom, 4 cső zöldpaprika, 2 nagy fej vöröshagyma, só, pirospaprika.
Meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk a nyers burgonyát, és kiolajozott tálba terítjük. megsózzuk, és az olajban megforgatva, forró sütőben kb. 20 percig sütjük. Közben megtisztítjuk a halat, fejét-farkát eltávolítjuk, és a gerincére merőlegesen sűrűn bevagdossuk. A vágatokba vékony füstölt szalonna-szeleteket tűzünk. A félig sült burgonyára paradicsomot, zöldpaprikát, hagymát karikázunk, és úgy fektetjük rá a halat, mintha úszna. Csak akkor sózzuk meg, ha a szalonna nem túl sós. A forró sütőbe toljuk, és 30 percig sütjük. Ha a hal nem marad meg ebben a helyzetben, hanem eldől, akkor először 15 percig az egyik, majd ugyannyi ideig a másikat sütjük, hogy egyenletesen megpuhuljon. Végül az egészet leöntjük kevés pirospaprikával simára kevert tejföllel, és a sütőben még addig pirítjuk, míg a krumpli a tejfölt magába nem szívja, és a hal teteje a beletűzdelt szalonna-darabokkal ropogósra nem sül. Tűzálló tálban, frissiben tálaljuk.
Nem saját recept, de nagyon tetszik! El fogom készíteni, nem csak a hagyományos halászlét, karácsonyra. A fiam kapott egy horgász barátjától sooook halat, pontyot. Hál Istennek, megtisztítva.
#1566
2008. december 21. 17:49
Válaszolj!





Müller Józsefné [Marcsi]

Hát most igen jót mosolyogtam, A ruhafogast hogyan késited sütöd, vagy főzöd.
#1565
2008. december 21. 15:19
Válaszolj!





Kovács Istvánné/Könyves Vera/

Csak a pontynak van, NINCS KESERŰ FOGA. Jó étvágyat a halászléhez.
#1564
2008. december 21. 11:20
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1562: Paszirozom az alaplevet.Na de nem válaszolt senki a fogasnak is van e keserűfoga?
#1563
2008. december 21. 11:10
Előzmény Kovács Istvánné/Könyves Vera/ 2008. december 21. 11:04
Válaszolj!





Kovács Istvánné/Könyves Vera/

Évike nyugodtan tedd bele. csak még jobb íze lesz a halászlének. Nekem mániám a halászlé fztés, és minden féle halat belerakok, a keszegtől a fogasig / már nincs mire akasztani a ruhát/. Paszírozod, vagy csak átszűröd a levet?
#1562
2008. december 21. 11:04
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Nincs senki aki fogas ügyben segíteni tudna?!!!!1557
#1561
2008. december 21. 10:20
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

1559: Biztos, hogy nem. Én tettem el úgy fejtett mewggyet, hogy csak cukor és fél deci pálinka volt rajta. Lekötöttem, s be a helyére a polcra...
#1560
2008. december 21. 09:44
Előzmény Barna Lászlóné [Zsóka, Zsike] 2008. december 20. 20:09
Válaszolj!





Barna Lászlóné [Zsóka, Zsike]

Köszönöm a segítségeteket, jövőre kipróbálom. De a cukortól és rumtól nem kezd el korán erjedni?
#1559
2008. december 20. 20:09
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

1554: Így már én is tudom, mire gondoltál... Jól mondja Putyi. Ahogy jönnek a gyümölcsök a nyári idényben egymás után, úgy kell egy-egy sort belerakni az edénybe. A minden réteg után rátett cukor és rum, a végére jelentős mennyiségű alkohol tartósítja.
#1558
2008. december 20. 17:08
Előzmény Barna Lászlóné [Zsóka, Zsike] 2008. december 20. 16:23
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1553: És bocs még azt szeretném kérdezni,hogy a fogasfej jó e a halászlé alapba.Még soha nem tettem bele,de most a szomszédaim ki akarják dobdi a fejet és a farokrészt.Ponty fejet,és farokrészt vettem alaplének,tegyen e hozzá a fogast?
#1557
2008. december 20. 17:02
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. december 20. 12:43
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1553: Van e a fogasnak keserű foga?
#1556
2008. december 20. 16:59
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. december 20. 12:43
Válaszolj!





Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]

1554: Ez a rumtopf, ami ténylegesen akár évekig is eláll. Nekem van
olyan amit 6 éve tettem el és még mindig ehető, sőt élvezhető de
csak mértékkel, mert ebből a gyümölcs is olyan ütős, hogy pár szemtől is berúghat aki nincs az alkoholhoz szokva.
#1555
2008. december 20. 16:43
Előzmény Barna Lászlóné [Zsóka, Zsike] 2008. december 20. 16:23
Válaszolj!





Barna Lászlóné [Zsóka, Zsike]

Klári! Nagyon szépen köszönöm a receptet, ki fogom próbálni. De én nem erre gondoltam. A Nagymama nyár elején elkezdte cseresznyével, majd folytatta eperrel, meggyel, málnával, piros ribizlivel, fekete szederrel, áfonyával. Úgy emlékszem mindig egy sort rakott le, megcukrozta és itt akadok el, mert nem tudom mit tett bele, hogy ne forrjon fel, amig az utolsó fajta gyümölcsöt is lerakta és bezárta az üveget.
Én mondtam rosszul, mert nem is lekvár volt ez, hanem befőtt. A végé rumot is öntött rá, ez biztos. De még csak 6 éves voltam, amikor utoljára csinált ilyet és sajnos nem figyeltem meg eléggé.
#1554
2008. december 20. 16:23
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Szegedi halászlé
1 kg ponty, fél kg fogas, fél kg harcsa, fél kg hagyma, 5 dkg paprika, 20 dkg zöldpaprika, 10 dkg paradicsom, só.
A halat kifilézem, darabokra vágom és a tejjel, vagy ikrával együtt besózva félreteszem. A halfejeket és a csontokat a vastag karikára vágott hagymával és sóval kis lángon, 2 liter vízben, másfél órát főzöm. A hallevet leszűröm, elkeverem a pirospaprikával, beleteszem a halakat, a cikkekre vágott paprikát, a paradicsomot és mérsékelt lángon főzöm mintegy fél órát. Főzés közben nem keverem meg, csak rázogatom, hogy a hal ne törjön össze. Úgy mondják, a halászlé akkor jó, ha a hüvelyk-, és mutatóujjunk közé vett gőze már ragacsos.
Karácsonyra többszörösét,az unokák kivételével mindenki szereti,nekik húsleves lesz.
#1553
2008. december 20. 12:43
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

BARNÁNÉ ZSÓKÉNAK, AKI AZ ÜZENŐFALON KÉRDEZTE AZ AGGLEGÉNYLEKVÁRT...
ÉN ÍGY KÉSZÍTENÉM!
Kb. öt kg vegyes alma (jonatán, golden, starking, meg ,,nemtudommilyenalma") alaposan megmosva, kimagozva, héjastól szeletelve.
Fedő alatt megpárolom egy csomag őrölt fahéjjal egyetemben.
Összeturmixolom.
Ismét felteszem, egy citrom levét belefacsarom, folyamatos kavargatás mellett felforralom, majd hozzáteszek 50-60 dkg cukrot a benne elkevert 2 csomag Dzsemfix extrával.
Folyamatos keverés mellett 3-4 percig forralom.
Az előmelegített üvegekbe töltöm.
Az utolsó három kis üvegre való lekvárban elkeverek egy szelet keserűcsokit (Katica tortabevonó) olvadásig. Ezt is beletöltöm az üvegekbe (kis tormásüvegek).
Lekupakolom, három percre valamennyi üveget fejtetőre állítok, majd visszaforgatva takarók között másnapig hülni hagyom.
EZT ÚGY AGGLEGÉNYESÍTENÉM, HOGY MIELŐTT LEKUPAKOLOM A LEKVÁRT, ÖNTENÉK A TETEJÉRE FÉL DECILITER SZESZESITALT. TETSZÉS SZERINT: rum, konyak, vagy hogy stílusos legyek CALVADOS.
LEZÁROM, ÖT PERCRE A TETEJÉRE ÁLLÍTOM. ÁTPÁROLOG RAJTA AZ ALKOHOL, S KÖZBEN ÍZESÍTI IS. Ugyanakkor minden bizonnyal tartósít is.
#1552
2008. december 20. 10:11
Válaszolj!








Wágner Éva [Éva]

Darázsfészek
Hozzávalók:
2,5 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 evőkanál cukor, 65 dkg liszt, 2 tojás, 1 kiskanál só, reszelt citromhéj,
- a töltelékhez: 10 dkg vaj, 10 dkg darált dió, 10 dkg porcukor,
- a tetejére: 5 dkg vaj, 1 evőkanál cukor, 0,5 dl tej, 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
Az élesztőt kevés langyos tejbe morzsolva futtasd fel. A maradék tejjel és a többi hozzávalóval alaposan dagaszd meg. Letakarva, langyos helyen keleszd a kétszeresére.
Eközben a puha vajat a darált dióval meg a porcukorral keverd össze. A tésztát finoman gyúrd át, és lisztezett deszkán nyújtsd ujjnyi vastagra. Kend rá a diókrémet, majd, amint a beiglit is szokás, csavard fel. Olvasztott vajba mártott késsel szeleteld fel. A szeleteket állítgasd egy kivajazott tortaformába. Locsold meg olvasztott vajjal, s keleszd még fél órán át. Azután előmelegített sütőben 180 fokon süsd kb. 20 percig. Ekkor kenegesd meg cukros tejjel, és süsd további 20-25 percig. A sütőből kivéve még melegen szórd meg vaníliás cukorral.
#1548
2008. december 18. 14:20
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

Diós habcsókhalmok
4 tojásfehérjét 30 dkg cukorral gőz fölött fölverünk. Vigyázat! Ne forrjon a víz! Mikor már éppen, hogy nem folyik, de még nem kifejezetten kemény, belekeverünk 30 dkg darabos diót.
Kizsírozottt/vajazott tepsibe terítünk sütőpapírt, és kanálnyi halmokat rakunk rá, nem túl közel egymáshoz. 120°C-on szárítjuk. Ha a tetejét kissé megnyomjuk és nem törik, kész. Óvatosan kell a papírt lehúzni róla. Sokáig eláll.
Kati köszi, megpróbálom.
#1547
2008. december 17. 19:21
Válaszolj!





Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]

1544: Csalóka, nem olyan nagy munka, mint ahogy leírva látszik.
Nem túl édes ami előny és finom!!!
#1546
2008. december 17. 19:15
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 17. 19:06
Válaszolj!





Lővinger Ferencné [Kati]

1540: Próbáld ki ,hogy tésztájába gyúrj bele darálatlan mákot vagy szezámmagot. Mind a kettő nagyon finom
#1545
2008. december 17. 19:10
Előzmény Kertesi Lászlóné Boldog Ildi... 2008. december 17. 07:34
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Köszönöm Gizus! Ezt még leirni is sok,de lehet,hogy megpróbálom.
#1544
2008. december 17. 19:06
Válaszolj!





Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]

Flódni recept
Hozzávalók:
Liszt 50dkg
Vaj 25dkg
Porcukor 10dkg
Tojássárgája 3
Fehérbor 1dl
-Az almatöltelékhez:
Savanykás alma 80dkg
Méz 2evőkanál
Citrom 1
Fahéj
Szegfűszeg
-A máktöltelékhez:
Mák 20dkg
Cukor 10dkg
Mazsola 5dkg
Fehérbor 1dl
-A diótöltelékhez:
Dió 20dkg
Cukor 10dkg
Mazsola 5dkg
Fehérbor 1dl
-A lekenéshez:
Tojás 1
Elkészítés:
A lisztet morzsold el a vajjal, majd a cukorral, a tojássárgákkal meg a fehérborral gyúrd össze. Csomagold fóliába és tedd a hűtőbe pihenni, míg a töltelékek elkészülnek.
Az almákat tisztítsd meg, káposztareszelőn reszeld le. Locsold meg a citrom levével, hints bele kevés fahéjat, szegfűszeget, és édesítsd mézzel.
A mákos töltlékhez a mákot forrázd le a borral, keverd el a cukorral meg a mazsolával.
A diós tölteléket is a mákoshoz hasonlóan készítsd el. Egy magas falú kisebb tepsit bélelj ki sütőpapírral.
A tésztát oszd 4 részre, egyenként nyújtsd tepsi nagyságúra.Fektess egy tésztalapot a tepsibe, simítsd rá a diós tölteléket. Erre a következő lap és a máktöltelék kerül, majd ismét tészta és a reszelt alma. Borítsd be az utolsó lappal, szurkáld meg villával és kend le felvert tojással.
Tanácsok:
Előmelegített sütőbe kell tenni, és 170 fokon aranyszínűre sütni.
Kihűlve szeleteld!
Van ahol borban párolt, vékonyan felszelt almát tesznek a töltelékbe. Érdemes úgy is kipróbálni.
Nagyon finom!
Elkészítési idő: 90 perc
#1543
2008. december 17. 19:00
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 17. 08:47
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1539: Gizus a Flódni receptjét meg tudnád adni?
Van a neten a sütikódex.Nagyon különleges számomra legalább is ismeretlen süteményekkel.A Nők Lapja dec.4-i kódexét kell megnyítni.
#1542
2008. december 17. 08:47
Előzmény Tóth Györgyné [Putyi-Gizus] 2008. december 17. 00:50
Válaszolj!





Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]

1599: Azt küldhetek májjal együtt. Nálunk senki nem szereti és kap-
tam egy 5,7 kg-os kacsát aminek 82 dkg-os mája volt, most a fagyó-
ban várja, hogy valaki megegye.
#1600
2009. január 7. 18:52
Előzmény Györffy Miklós Ákos 2009. január 7. 18:47
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

1596: Igen,jó ötlet.Csak kacsazsír kellene mellé.
#1599
2009. január 7. 18:47
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2009. január 7. 17:17
Válaszolj!





Demjén Ágnes (Ági) [körlevel...

1596: http://www.tutikepeslapok.hu/kepeslapok/0000024438.jpg
Jó étvágyat..
#1598
2009. január 7. 18:09
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2009. január 7. 17:17
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Eva , honnan tudtat hogy én is ezt csinálok estére? telepátia?
#1597
2009. január 7. 17:22
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1595: Engem semmilyen nap sem befolyásol,csak az,hogy elegem van a nehéz ételekből.Én viszont,most héjában sütök krumplit,és vajjal sajttal,lila hagymával eszem.Lehet,hogy ötletet adtam a vacsorához?
#1596
2009. január 7. 17:17
Előzmény Györffy Miklós Ákos 2009. január 7. 12:22
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

Ma én húsmentes napot tartok,mint általában szerdánként.Reggel sajt,délben borsóleves tojásos tésztával,este majd meglátjuk.
#1595
2009. január 7. 12:22
Válaszolj!





Dr.Alaitner Istvánné [Éva]

Korhely leves
10 dkg kolozsvári szalonnát apróra vágni,megpirítani.Hozzáadni egy szál karikára vágott füstölt kolbászt és az apróra vágott fej hagymát. Együtt pirítani,majd megszórni piros paprikával.hozzáadni babérlevelet és ráönteni 2l vizet,vagy húslét.Felforrás után beletenni a hordós káposztát,fél kg-t.A káposztát ha akarod,kisebb darabokra felvághatod ollóval.Puhára főzni,majd ízlés szerinti mennyiségű tejfelt elkeverni egy kis lével,beleönteni a levesbe,2-3 percig forralni.Jó étvágyat hozzá!Én különben azt szoktam csinálni,ha a töltöttkáposztából már csak aprólék és leve maradt,egy kis kolbászt belekarikázok,felfőzöm,tejfölözöm és kész.
#1594
2009. január 4. 18:59
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1592: Remélem így lesz!!!!!
#1593
2009. január 2. 17:49
Előzmény Szűcs Dezsőné [Vera] 2009. január 2. 11:16
Válaszolj!





Szűcs Dezsőné [Vera]

1591: Kipróbálom,jó lenne együtt elfogyasztani! :)
#1592
2009. január 2. 11:16
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2009. január 2. 11:03
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Újévi recept:
Végy 12 hónapot, tisztítsd meg jó alaposan a keserűségtől, zsugoriságtól és aggodalomtól. Oszd mindegyiket 30, illetve 31 részre úgy, hogy pontosan fussa egy évre.
Minden napot külön kell elkészíteni.
Hozzávalók:
1/3 munka, 2/3 derű és humor. Tégy hozzá 3 tetézett evőkanál optimizmust, 1 kiskanál béketűrést, 1 pici iróniát és 1 csipet tapintatot.
Az egészet bőségesen öntsd le szeretettel.
Az elkészült fogást díszítsd apró figyelmességgel, friss zöldjével, és tálald fel minden nap vidáman, mosolygó arccal.
Ilyen egyszerűen szép Új Esztendőt kívánok!
#1591
2009. január 2. 11:03
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Korhely leves savanyú káposztával
Korhely leves savanyú káposztával Hozzávalók 4 személyre:
1 nagy fej vöröshagyma
2 ek zsír, vagy olaj
30 dkg füstölt kolbász
1 ek őrölt paprika
40 dkg savanyú káposzta
só,
bors
2 liter víz
2-3 ek gulyáskrém
tejföl
Előkészítés: A savanyú káposztát pedig áztassuk be, ha túl savanyú lenne, a hagymát vágjuk apróra, a kolbászt karikázzuk fel.
Elkészítés: A zsiradékon dinszteljük aranybarnára a hagymát, majd tegyük rá a felkarikázott kolbászokat, és süssük tovább pár percig, míg a kolbászkarikák a zsírjukra sülnek. Tegyük hozzá a felaprított savanyú káposztát, jól összekeverve pároljuk, és szórjuk meg kevés borssal. Ezután a tűzről levéve adjuk hozzá az őrölt paprikát, keverjük el, és öntsük fel vízzel. Miután elkezdett a levesünk forrni, ízesíthetjük sóval, esetleg gulyáskrémmel.
10 percig forraljuk, melegen tejföllel tálaljuk.
#1590
2009. január 1. 19:21
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Most is négy csaladnak csinálom a kocsonyát, és a fincsiségeket, olyan illatok terjengenek, hogy félő ,hogy le támadnak a fiatal szomszéd asszonykák
#1589
2008. december 30. 15:54
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1587: Evikém, en vagyok JEAN, a konyhátol kezdve minden az enyém, sajnos, nejem háromszor volt paralizálva, ugy hogy ügyelnem kell reá, persze szivesen csinálom, mert a JO ISTEN meg áldott hatalmas,és egészséges fizikummal
#1588
2008. december 30. 15:51
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. december 30. 09:45
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1586: Hát ebből hozzál a szilveszteri buliba.Minden jó amin,vagy amiben kömény van.
Nem látom,hogy mozgolódnál a szilveszteri buli ügyben.Pedig számítunk Rád.A palesz odakészítve,igaz nem szatmári szilva,csak vilmoskörte,de az is jó.
#1587
2008. december 30. 09:45
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 29. 12:27
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1585: kevés modositással, mikor meg vannak a tanglik a tepsube be teve, meg kenem tojás fehérjével, meg sozom, daralt koménymagot is szorok rea és a tetejére reszelt sajtot, es be a sutobe 18o fokra, na ereszd el a hajamat milyen fincsiség
#1586
2008. december 29. 12:27
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. december 29. 09:47
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

SÓS PEREC (szilveszteri rágcsálni való)
Hozzávalók: 22 dkg liszt,10 dkg margarin,1 tojás,2-3 evőkanál tejföl, 0,5 dkg élesztő, só.
A lisztben elmorzsáljuk a margarint, hozzáadjuk a tejfölt, a sót és az 1 dl tejben megfuttatott élesztőt. Hűvös helyen 1 órát pihentetjük, majd kinyújtjuk, kiszaggatjuk. Tojássárgájával megkenjük és sütőben aranysárgára sütjük. 1 dkg lisztböl,1 evőkanál sóból és a tojásfehérjéből pépet készítünk és megspricceljük vele a pereceket, visszatéve a sütőbe pár perc alatt rászárítjuk.
#1585
2008. december 29. 09:47
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

1583: EGÉSZSÉGEDRE A DÍSZEBÉDET ! HOLNAP MEGBESZÉLJÜK ! JÓ ÉJSZAKÁT NEKTEK !
#1584
2008. december 25. 22:45
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 25. 14:12
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Szia Tatyikam es koszonom a jo kivansagokat, viszont kivanok mindent, a battyus talalkozo nem rossz otlet.Most jottem haza a kis fiamtol, hivatalos disz ebed volt, csak birjuk ki egeszsegesen, szegeny gyomrunk, most igazi megprobaltatasoknak van ki teve, es egy igy lessz jovo evig, legalabb meg hizunk egy kicsit, ugy is inseges jovovel kecsegtetnek a vezetok
#1583
2008. december 25. 14:12
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

1578: Ne búsulj Gábor ! Tartunk majd egy batyus bált,mindenki hozza a maradékot.
Áldott ,Boldog Karácsonyt Neked,és családodnak !
#1582
2008. december 25. 11:44
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 25. 09:41
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

http://www.youtube.com/watch?v=5iR9oi8Crbc&NR=1
#1581
2008. december 25. 11:31
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1578: Gábor! Ezzel én is igy vagyok,miközben becsomagoltam a gyerekeknek a kaja háromnegyedét,de volt amit nem kértek,pl.az orosz hússalátát,de nem baj,van hajléktalan elég aki örül majd neki.Én meg hál istennek nem kell főzzek magamnak napokig!!!!!!!
#1580
2008. december 25. 10:58
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 25. 09:41
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

1566: Klári! Én is ezt a fajtát készítem. Csak én vastagabb,(kb 2 ujjnyi nagy szeletben teszem rá a paprikás lisztben megforgatott halat, mert akkor készen már nem kell darabolni.
#1579
2008. december 25. 10:00
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. december 21. 17:49
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Segitseg, ajuto, ajutor, hilfe, may-day, bajban vagyok, ki fogja meg enni ezt a rengeteg finomsagot?????. A Szent estet a kissebik lanyomnal toltottuk, ma a fiamhoz vagyunk hivatalosak ebedre, ithon roskadoznak az asztalok. Vettem ket gyonyoru malom kereknyi hazi kenyeret, lerbe kisutott pulyka, ket fajta leves, rengeteg fincsi salatak, toltott tojasok, a tesztakat nem emlitem, nyugottan allitom hogy egy kisseb regiment is jol lakna vele
#1578
2008. december 25. 09:41
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

http://uk.youtube.com/watch?v=uR7_VACr-8Q fozocskezzetek szorgalmasan
#1577
2008. december 24. 11:45
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

http://www.youtube.com/watch?v=5ZEYZ4joCfA&feature=related szivbol kivanom nektek
#1576
2008. december 24. 07:05
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

1574: szivecske szivecske szivecske
#1575
2008. december 24. 06:40
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 23. 19:28
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

http://www.youtube.com/watch?v=uZ_iYlj-0m4&eurl=http://www.hi5.com /friend/mail/displayReadMail.do?messageId=1693383136&senderId=3073 31151¤tStatus=0&feature=player_embedded
#1574
2008. december 23. 19:28
Válaszolj!





Simon Ernőné [Veronika, Vera]

1572: A mi Gáborunknak kívánok nagyon szép Karácsony Estét a Családja körében.
szeretettel: Vera
#1573
2008. december 23. 19:16
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. december 23. 19:09
Válaszolj!




Pap Istvánné Margit [Margó]

Kenyér sütőgépben készült "Pizza tészta"
64 dg finomliszt,3,2 dl víz,1 ek. cukor,3dg élesztő,6 evőkanál olívaolaj,2kk só,2kk oreganó ezeket a gépbe töltöd,először a folyadékot.Kelesztő,dagasztó programon megkeleszted. -Formázod,ráteszed a rávalókat és sütöd.
#1630
2009. január 11. 13:30
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Gábor az elöbb Te jutottál eszembe.Itt voltak a gyerekek,még nem voltak éhesek inkább elvitték a kaját.Fiam mikor kezdtem a marhálábszárból készült gulyást kimerni a 2,5 l-es vödörbe(savanyuságos vödröket,direkt erre a célra teszem félre),mondta,hogy mama szedjél ki magadnak,mi elvisszük fazekastól.Mondtam azt ám,aztán soha többet nem látom a rozsdamentes, hőkijelzésű fazekamat.Aztán bepakoltam 6 db töltött csirkecombot,meg isteni kocsonyát,amit szombaton főztem.Na azért jutottál eszembe,mert szoktad emlegetni,milyen lelkesen viszik a gyerekeid a kajcsit.Nekik is ez többet ér bármilyen ajándék nál.
#1629
2009. január 11. 12:07
Válaszolj!





Pap Istvánné Margit [Margó]

Gépi kenyérrecept:A sorrend nagyon fontos!
1,5 dl jó meleg víz
1 evőkanál olaj
1 kefir
3 mokkás só
2 mokkás cukor
50 dg Nosztalgia liszt /CBA-ba kapható/
fél csomag hagyományos élesztő./nem por/
Az én gépem 3 órás készítésű.
Próbáljátok ki,biztos siker!
#1628
2009. január 10. 22:14
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1626: Szuper.Tetszik!
#1627
2009. január 10. 20:12
Előzmény Villám Zsuzsanna 2009. január 10. 20:09
Válaszolj!





Villám Zsuzsanna

Juhtúrós zöldborsó/4 személyre/
400.gr tisztitott zöldborsó/mélyhűtött és konzerv is lehet/
1 közepes fej hagyma
50 gr.húsos füstölt szalonna
1 csokor petrezselyem
100.gr juhtúró
1 dl tejszín vagy tejföl

bors
A szalonnát apró kockára vágjuk,zsírjára piritjuk,megfonnyasztjuk benne a reszelt hagymát,rádobjuk a megmosott,lecsorgatott zöldborsót,a finomra vágott petrezselymet,lefedjük és mérsékelt tűzön rövid lére,puhára pároljuk.A juhtúrót simára kikeverjük a tejszínnel,a kész borsóhoz adjuk és éppen csak összeforrósítjuk.Csak a legvégén szabad sózni-ha szükséges,mert a szalonna és a túró már amúgy is sós.
Főtt és natúr húsok mellé kívánkozik.
Ha főtt sonkával,nyelvvel,húsmaradékkal dúsitjuk,kiváló egytálétel,
#1626
2009. január 10. 20:09
Válaszolj!





Magyari Istvánné Ágnes

1621: Ez nagyon finom lehet és nem annyira macerás , névnapunkra el is készítem.Köszönöm:Ágnes
#1625
2009. január 8. 17:18
Előzmény Pap Istvánné Margit [Margó] 2009. január 8. 12:00
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1623: Jó,hogy kimondtad! A klub játék nem szabad véresen komolyan venni.De ez a játék,ha jó a társaság szívet melengető.
#1624
2009. január 8. 17:13
Előzmény Pap Istvánné Margit [Margó] 2009. január 8. 16:47
Válaszolj!





Pap Istvánné Margit [Margó]

HÁLA ISTENNEK, JAVULGATOK. JÁTSZANI SZERETEK,EZ AZ ÉLETEM!
#1623
2009. január 8. 16:47
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

1621: Egészen beindultál,örömömre Margó.Ez azt jelentí gyogyulgatsz,amit szívből remélünk.
#1622
2009. január 8. 12:22
Előzmény Pap Istvánné Margit [Margó] 2009. január 8. 12:00
Válaszolj!





Pap Istvánné Margit [Margó]

Túrótorta gyümölccsel:
20 dg margarint, 30dg porcukrot 4cs vaníliáscukrot, 0,5 kg túrót, 1 citrom reszelt héját,4 tojás sárgáját jól kikeverjük, majd 3dl tejben 1 cs étkezési zselatint összefőzzünk.Ha kihűlt,az előzőekkel összekeverjük.Ezt követően a masszát tortaformába öntjük.A tetejére gyümölcsöt teszünk.A gyümölcsre tortazselét öntünk.Berakjuk a hűtőbe 2 órára.
#1621
2009. január 8. 12:00
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

1619: Hát ezt nem is gondoltam volna!
#1620
2009. január 8. 09:49
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2009. január 8. 08:29
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Szép napos,de jó csikorgós időnk van.Ma reggel hallottam ezt a trükköt,frissiben tovább is adom.Ugyan a borjuhús már aranyárban van,de ha valami alkalomra mégiscsak borju bécsit készítünk.Vékony szeletekre vágjuk a húst,és nagyon alaposan egészen vékonyra ki kell kloffolni,majd rá a következő szelet,ez is hajszál vékonyra rákloffolva a másik szeletre,és jön rá a harmadik szelet ugyanez a módszer.Majd bepanirozzuk.Tehát egy szelet bécsi 3 szelet egymásra kloffolt húsból áll.Jó pap holtig tanul.Ezt most hallottam először.
#1619
2009. január 8. 08:29
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

1617: Oké.Most még egyes topikok panganak,de majd beindulnak.
#1618
2009. január 7. 20:45
Előzmény Barna Istvánné Tóth Ilona, S... 2009. január 7. 20:32
Válaszolj!





Barna Istvánné Tóth Ilona, S...

1611: VAN BESZÉLGETŐS-A kvíz aki kedveli-vel megosztott...Aki szeretne egy jót csevegni...áll a rendelkezésérePUSZicaszivecske szivecske szivecske :) :) :)
#1617
2009. január 7. 20:32
Előzmény Györffy Miklós Ákos 2009. január 7. 19:38
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1614: Meggyőztél,majd hétvégén kipróbálom.
#1616
2009. január 7. 20:29
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2009. január 7. 20:05
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

1610: A kacsazsíros eset a "Versek,történetek"topikban.
#1615
2009. január 7. 20:16
Előzmény Tóth Györgyné [Putyi-Gizus] 2009. január 7. 19:30
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Evám én és sokan álitják más forumokon hogy ilyen finomat nem ettek, a frigyibe egy hétig el áll, és csodás szendvicseket lehet csinálni vele, nem beszélve a toltőtt tojásrol, és le őntve finom majonézzal
#1614
2009. január 7. 20:05
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1612: Gábor aranyos vagy,de hazaérek a munkából és a kutyasétáltatásból 5 fél 6 körül tudod kinek van kedve már pepecselni,arról nem is beszélve,hogy akkor már olyan éhes vagyok,hogy valami olyan kaja kell ami max fél óra alatt kész.
#1613
2009. január 7. 20:01
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2009. január 7. 19:53
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Na mi van Evi nem sikerült a szoszos tojás?na kérted a máj pástétom receőtjét ,irjad, egy kilo diszno vagy marha májat felvagunk kockára, veszönk harom nagyobb hagymat, edénybe tesszük ,olajat teszunk és bele a hagymát csak karikora vagva, rea tesszük a májat es dinszteljuk ot percig majd egy fél pohár vizet teszünk rea, le fedjuk es gaggyuk lassu tüzőn dinsztelodni. Kozben oda teszunk foni egy edénybe harom krunplit héjjába es ot tojást. Mikor a máj meg puhult ki tesszük hülni, addig meg takaritjuk a tojást és a krumplit a héjjátol, Akinek van konyha robotja azzal, akinek nincs akkor hagyományos hus daráloval le daráljuk a krumplit, tojáat ,és utánna mindent ami a majas lábosban találhato, ossze keverjuk, majd jőn a füszerezés,so bors, majoránna, két,harom nagy kanál mustár, jol ossze dolgozzuk, szép uveg tálba tesszük, diszitjük, na ez aztán fincsiség, jo étvágyat mindenkinek
#1612
2009. január 7. 19:53
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

1609: Jó,egy perc,míg csinálok beszélgetős topikot...
#1611
2009. január 7. 19:38
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2009. január 7. 19:27
Válaszolj!





Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]

1609: Ez az, rajta-rajta!!!
#1610
2009. január 7. 19:30
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2009. január 7. 19:27
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1606: Ha már elkezdted,akkor mesélj!
#1609
2009. január 7. 19:27
Előzmény Györffy Miklós Ákos 2009. január 7. 19:25
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

1605: Kösz.Gondolatban megesszük Zsókival.
#1608
2009. január 7. 19:27
Előzmény Tóth Györgyné [Putyi-Gizus] 2009. január 7. 19:22
Válaszolj!





Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]

1603: Évikém, most igazán jó ötletet adtál a paradicsom levessel.
Már olyan régen nem főztem, pedig nagyon szeretem. Na és a vajgalus-
ka nyami-nyami....
#1607
2009. január 7. 19:25
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2009. január 7. 19:13
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

Jaj,eszembe jutott valami.Anyámnak mindíg voltak tömött kacsái.(Érdekes asszony volt.Parasztnőnek és úrinőnek egyformán alkalmas,mindíg ahogyan a helyzetünk hozta.) Szóval szegénykém tömte a kacsákat.Mindegyikbe beletömött egy rézpénzt és az úgy tündökölt mint az arany,mikor levágta a kacsát és a begyét felnyitotta.Egyszer megjártam a kacsazsírral a vonaton.De most ebbe nem kezdek bele,mert hosszabb történet.Majd egyszer elmesélem.
#1606
2009. január 7. 19:25
Válaszolj!





Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]

1604: Nyissad az ablakot, nehogy betörjön....
#1605
2009. január 7. 19:22
Előzmény Györffy Miklós Ákos 2009. január 7. 19:15
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

1600: Megáll az eszem! Küldjed gyorsan virtuális postán !
#1604
2009. január 7. 19:15
Előzmény Tóth Györgyné [Putyi-Gizus] 2009. január 7. 18:52
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1597: Na végre,hogy megjelentél a főzőcskében.Csak szószos tojást ne,bármi más receptet.
#1603
2009. január 7. 19:13
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2009. január 7. 17:22
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Közben beestek a gyerekek, úgy hogy egy kis vajgaluskás paradicsomlevest is összedobtam.Igen a kacsazsir se lett volna rossz,de jó kis füstölt szalonna se,de egyik se volt itthon éppen.
#1602
2009. január 7. 19:12
Válaszolj!





Szabóné Gita

1600: Gábornak van jó kenőmájas receptje,
vagy azt sem szeretitek?
#1601
2009. január 7. 18:55
Előzmény Tóth Györgyné [Putyi-Gizus] 2009. január 7. 18:52
Válaszolj!


korzistka gavrila /gabor/ [g...

Hat en meg neked, es mindenkinek, nagyon hianyoztatok. Alazatosan jelentem, minden kesz az Unnepre, holnap reggel teszem be a pulykat a lerbe, szep pirosra ki sutom, addig meg pakolom a kocsit a sok ajandekokkal, fincsisegekkel es irany Varad, ott toltom a SZENT estet, a gyerekekkel es az unokakkal, lessz majd nagy orom. Annyi minden tortent azota hogy konyvet irhatnek rolla, de majd lassan be szamolok vele,. addig is puszilok mindenkit a ti Gaborotok
#1572
2008. december 23. 19:09
Válaszolj!



Gombás Imréné Klári [Klári n...

1539: Anyukám is vegyesen szokta, de az én családom nem szereti a mákot!
#1541
2008. december 17. 08:37
Előzmény Tóth Györgyné [Putyi-Gizus] 2008. december 17. 00:50
Válaszolj!
nagyuska nagyuska
Címkék: Könyves Vera, Barna Lászlóné, Tóth Györgyné, Kertesi Lászlóné Boldog Ildi, Lővinger Ferencné, Lászlóné Boldog Ildi,

x
hagyjuk. A fokhagymát szétnyomkodjuk, hozzáadjuk a borsot, olajat, citromlevet és a paradicsomra öntjük. A hűtő alsó polcán érleljük 2-3 órán át. #159 2008. július 6. 16:55 Válaszolj! Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 151: A lapcsánkát mi is nagyon szeretjük,az unokáim nem annyira.Érdekes ahány táj,annyi neve van pl:matutka,tocsni stb.A Babus lányom kedvence: megfőzöm a krumplit,nudliszerű tésztát gyúrok,kerekre ...
nagyuska nagyuska
x
főzésnél van bajom ,mert fröcsög a vége felé! pedig a legkisebb lángon van. #597 2009. augusztus 25. 11:01 Előzmény Jámborné Csiszár Éva [Évi] 2009. augusztus 25. 09:13 Válaszolj! Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... Finomságok. A képet nézve,nem hízunk ! :) :) :) http://www.lovunknak.eoldal.hu/archiv/iobrazek/222 #596 2009. augusztus 25. 10:12 Válaszolj! ...
nagyuska nagyuska
x
keverjük a kefirrel, és behabarjuk vele a forrásban lévő levest, csak azután ízesítjük a kristálycukorral. Elkészítési ideje: kb. 30 perc. #849 2008. november 6. 09:40 Válaszolj! Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 847: Mehetek ebédre ? Nagyon szeretem a "paszuly" levest füstölt hússal.Nagymamám tudta a világon legjobban főzni,olyan debreceniesen. #848 2008. november 6. 09:15 Előzmény korzistka ...
nagyuska nagyuska
x
éves,az asszony 79)Ha megyünk hozzájuk,Terike már tudja: Nekem fasirtot készít előző este megcsinálja,hűtőbe teszi és akkor süti ki,ha ott vagyunk.Igen aranyosak és letagadhatnának 15 évet. #1002 2008. november 14. 12:37 Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 14. 12:31 Válaszolj! Virág Lászlóné [Judó,Jutka,] Őszibarack! 30 dkg.porcukor,20 dkg.zsir,vagy margarin,2 tojás ...
nagyuska nagyuska
x
Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... A töki pompos receptje: 1 kg liszt, 1 db főtt burgonya, 5 dkg élesztő, 1 db kocka cukor, 4 dkg só és annyi langyos tej, amennyivel kenyér-keménységű kelt tésztát gyúrunk. Kelés után nagy tepsibe tesszük egészben. Tetejére szeletelt vöröshagyma, szalonnakocka , préselt fokhagymával kevert tejföl kerül, és készresűtjük mint a kelt tésztákat szokás. Kemencében sütve az igazi. ...
nagyuska nagyuska
x
korzistka gavrila /gabor/ [g... 1274: Udvozlok mindenkit, en olyan vagyok mind a jo szellem, ha szoltok azonnal jelentkezem. Puszilok mindenkit #1283 2008. november 30. 15:02 Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 29. 19:03 Válaszolj! Lengyel Sándorné [Lenke / - ... Én ma a főtt hús mellé fokhagyma mártást készítettem.Finom volt. ...
nagyuska nagyuska
x
TALBA, REA ONTSZ ANNYI TEJET HOGY EL LEPJE, ES BE A FRIGYIBE MAS NAPIG #919 2008. november 9. 18:26 Előzmény Lengyel Sándorné [Lenke / - ... 2008. november 9. 18:09 Válaszolj! Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... Rafaelló házilag Hozzávalók: 25 dk rama 2 cs.sovány tejpor 20dk kr.cukor 30 dk kókuszr. Elkészítés: Margarint és a tejport habosra keverjük.Cukrot 1,5 dl vízben ...
nagyuska nagyuska
x
tejszínt. A keksszel bélelt tálba rakjuk. A tetejét idény gyümölccsel kirakjuk jó sűrűn és zseléporból főzött lével meglocsoljuk. 1 órára hűtőbe rakjuk. #505 2009. június 26. 11:43 Válaszolj! Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... Anyóka receptes könyvéből Egyszerű 15 deka lisztet, 15 deka cukrot, habosra keverjük, majd 10 deka vajat, 4 egész tojást, ízlésszerínti reszelt citromhéjat dolgozunk bele. A pépet ...
nagyuska nagyuska
Süti ajánló
Bolond körte bubszi
Francia mákos krémes horvathnemagdi
Zserbó esztibeszti
Kapros-juhtúrós pogácsa tinka1951
Rakott babapiskóta 1955viki
Bejgli kelesztés nélkül bkisseva
Néger szalámi veronika74
Almás pite tundihugi
Fánk pillanatok alatt klarika47
Tatin torta szelidszeder
Szárnyas receptek
Zöldborsófőzelék horvathnemagdi
Pennés csirke zöldségágyon, wokban elkészítve recept baggesz20
Uborkás-pulykás penne recept boszorlany
Répás csirkeragu recept boszorlany
Borban párolt töltött pulyka horvathnemagdi
"Nem lehet abbahagyni" csirke jeryka
Tepsis csirke burgonyával.... nanoka72
Karácsonyi rakott pulykaérmék zsokanita
6 variáció mascarponéra horvathnemagdi
Rokfortos pulykaszeletek bubszi
Marhából készült ételek
Tejszínes-húsos cannelloni 1vargaildyko
Szalongulyás tarhonyáva horvathnemagdi
Gulyásleves bubszi
Svéd gombasaláta pacsakute
O-Ó betűs receptek horvathnemagdi
Receptek horvathnemagdi
Ny betűs receptek horvathnemagdi
Burgonyás húsgombóc fűszeres paradicsomszósszal janna53
Muszaka szerintem recept baggesz20
Almamártás 1vargaildyko
Sertésből készült ételek
Töltött paprika gereica
Májas levesgaluska bubszi
Nyárson sült ételek kloppenburg
Hentestokány 5. bubszi
Fasirtgolyók...... szisszy83
Pikáns szűzsült veronika74
Kelt hájas bkisseva
Karalábélevélbe tekert füstölt klara50
Töltött paprika bubszi
Sertéspörkölt janoselek
Halból készült ételek
Kékfrankos harcsapaprikás bkisseva
Különleges halragu aranyibarbara
Fokhagymás afrikai harcsa esztella75
Diós sajtkrém bulac57
Dunakömlődi halászlé 2. bubszi
Szegedi halászlé angyalka___
Balatoni halászlé 1. bubszi
Vagdalt hal bubszi
Füstöltpisztráng leves 1vargaildyko
Füstölt lazacos tészta klerierzsi
Vad ételek
Nyúlpörkölt margoka59
Ízőrzők – Érsekcsanád horvathnemagdi
Vadpástétom rakott makarónival bubszi
csirkeleves túrógaluskával ! ibolya58
kisalföldi fácánleves ! ibolya58
Áfonya, a csodabogyó horvathnemagdi
Vadkacsa mandulás burgonya... bulac57
Lasagne (ejtsd: lázánnyá) kisa622
Fácán fügével és szőlővel rochlitzne
Rakott húsételek spanyolsky
Spagetti ajánló
Sajtleves veronika74
Spagetti szénégető módra bubszi
Caesar csirkesaláta tésztával klara50
Tonhalas spagetti recept kovacs_zsoka
Spenótos spagetti veronika74
Sonkás sült karfiol recept baggesz20
Bolognai spagetti sütőben elkészítve recept gonda_katalin
Pármai leves bulac57
Spagetti saláta zsokanita
Bolognai sült tészta recept jamborlulu
Pizza receptek
A kenyértészta átváltozásai horvathnemagdi
Sonkás, gombás, olívás pizza horvathnemagdi
x nagyuska
Sonkás-gombás-kukoricás pizza horvathnemagdi
Serpenyős pizza 15 perc alatt bkisseva
pizzatekercs faciendum
Mini pizza bubszi
Sugo, salsa: a sokoldalú paradicsomszósz horvathnemagdi
Pizza házilag horvathnemagdi
Az alaptészta másik receptje bubszi
Hamburger receptek
Hamburger pulykahússal suzymama
Házi hamburger recept gonda_katalin
Hamburger zsemle recept toth_beata
Kevés munkával horvathnemagdi
Csirke hamburger cajun módra klara50
Szezámmag fejesnemagdi
Péksütemények - hamburger horvathnemagdi
Főzz a Családodnak! sarkadykati
Grillezett hamburgerpogácsa panni48
Pljeskavica, csevap, mititei horvathnemagdi
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU