Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
Karácsonyi ételreceptek
Karácsonyi ételek

Almával töltött fácán

Hozzávalók: 2 db fácán (fiatal), 10 dkg füstölt szalonna, 2 g majoránna, 4 db alma, 10-12 db szegfűszeg, 1 dl olaj, só.
Az előkészített fácán mellét vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával megtűzdeljük. Kívül-belül megsózzuk, a hasüregébe majoránnát szórunk. Az alma héját kissé bevagdaljuk, mindegyikbe 2-3 db szegfűszeget szúrunk. Két-két almát a hasüregbe helyezünk, és a nyílást hústűvel összetűzzük. A fácánt tepsibe tesszük, forró olajjal leöntjük, és középmeleg sütőben megsütjük. Tálaláskor a hasüregben megsült almákat cikkekre vágva a tál egyik végére tesszük, majd a mellé tett, feldarabolt fácánt gombás rizzsel körítjük. Külön almapürét kínálunk mellé.
Elkészítési idő: 60 perc
Egy adag: 1966 kJ/468 kcal

Angol karácsonyi liba

Hozzávalók 6-8 személyre: 1 liba (kb. 4 kg-os), 1.5 dl sherry (vagy Tokaji), 1 dl Madeira (vagy vörös desszertbor), 1 fej fokhagyma, 2 evőkanál rétesliszt, 2 babérlevél, só, bors.
A konyhakész libát nagy lábosba fektetjük. Leöntjük a sherryvel, és 4.5 dl vízzel. Hozzáadjuk a babért, az egész fej fokhagymát és lefedve 1 órát főzzük. A levet leszűrjük, hideg helyre állítjuk, majd a zsiradékot eltávolítjuk. Másnap a libát kívül-belül sózzuk, borsozzuk, és tepsibe fektetjük. Forró sütőben 20 percig sütjük, majd a tüzet mérsékelve, szükség szerint kb. 2- 2.5 óra alatt ropogós pirosra sütjük. Az előző nap félretett főzőlevet felforraljuk, majd a Madeirával elkevert liszttel besűrítjük. Sóval és borssal ízesítjük. A libasültet a Madeira mártással, borban párolt körtével és tejszínes rakott burgonyával tálaljuk.

Borjú pástétom

Hozzávalók: 50 dkg borjúhús (lehet a fiatal, nem zsíros sertés), 40 dkg máj (borjú vagy sertés), 25 dkg tokaszalonna (esetleg nyers császár szalonna), 6 dkg szalonna, 5 dkg friss gomba (vagy 1 dkg szárított gomba). 10 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, petrezselyem, zeller, hagyma), 1 száraz zsemle, 3 tojás, 1-2 babérlevél, szegfűbors, bors, szerecsendió, gyömbér, zsír
A húst, szalonnát, zöldséget, gombákat, fűszereket 1,5 órán keresztül lassan főzzük (közben sózzuk). Vége felé beletesszük a szalonnákat és főzzük még fél órát. Mikor a hús teljesen puha, lehűtjük és levesszük a csontokról.
A májat szeleteljük és főzzük (a megmaradt felforralt lében) kb. 20 percet.
A zsemlét áztassuk szintén a megmaradt lében.
A húst, májat, zsemlét, zöldségeket ledaráljuk legalább kétszer.
Beletesszük a tojásokat, fűszereket és alaposan kikeverjük egyenletes, puha masszára.
A sütőformát kikenjük a zsírral, az aljára rakjunk vékony szalonna szeleteket. A pástétomot rakjuk a formába (3/4 magásságig). Lefedjük és klasszikus recept szerint - pároljuk (kb. 1 óra), de én próbáltam sütni és nagyon finom lett.
Sütés előtt, jó lesz, ha a tetejét lekenjük a felvert tojással (esetleg kis tejföllel, mézzel, vajjal), és a forma oldalaira (zsírral lekent) szórjunk kis zsemlemorzsát. Hosszúkás, keskeny formákat alkalmazzunk a sütéshez, pároláshoz - gömbölyű, pudingos alakú. Végén - lehűtve, szeletelve tálaljuk hideg szósszal (majonéz, ketchup,).
Ha az egészség megengedi - nagyon finom erős tormával...
Pástétomhoz lehet használni csirke, liba, kacsa húst is.
Lengyelországban tipikus ünnepi előétel a karácsonyi és húsvéti asztalokon.
Filézett vagy egész pisztráng pirított mandulával
Hozzávalók: 2 db egész pisztráng, 1 evőkanál liszt, só, 5 dkg vaj, 10 dkg mandula, 0.5 dl olaj a sütéshez
Az egész pisztrángot megtisztítjuk a pikkelyeitől, megmossuk, ruhával letöröljük. A fejét levágjuk. Egy ruhával letakart (hogy ne csússzon) vágódeszkára fektetjük, és éles késsel a gerincénél kezdve a filéket szépen lefejtjük. Besózzuk, lisztbe mártva kevés fölhevített olajban aranysárgára sütjük.
Egy apró tanács: a bőrös felével fölfelé tegyük először az olajba, így nem pördül föl a filé. A mandulát a következőképpen készítjük el: fölforralunk kb. fél liter vizet, beledobjuk a mandulát, aztán ismét forrpontig hevítjük. Ezzel készen is van. Hideg vizet öntünk hozzá, így kéz-melegre lehűtjük. A mandulaszemeket a héjából kinyomkodjuk, kissé összevagdaljuk, majd fölhevített vajban világosra pirítjuk egy csipet sóval. Tálaláskor köretként vajas-petrezselymes burgonyát adunk. Friss kaporral, petrezselyemzölddel dekoráljuk. Tetszetős, illetve praktikus, ha a citromot negyedelve tüllruhába kötjük egy színes szalaggal, ezáltal megóvjuk vendégünket a szembespricceléstől.
Elkészítési idő: 60 perc
Ajánlott ital: egri olaszrizling

Gesztenyével töltött pulyka 1.

Hozzávalók: 1 közepes nagyságú hízott fiatal pulyka (kb. 2.5 - 3 kg), 60-80 dkg darált zsíros sertéshús, 80 dkg gesztenye, 2 tojás, 12 dkg zsír, só, bors, 2 dl tejszín. A gesztenyét megtisztítjuk, és egy kevés levesben vajjal megpároljuk, majd lehűtjük. A finomra darált húst megsózzuk, borsozzuk, tejszínt öntünk hozzá, és egy-két tojással jól összegyúrjuk, majd könnyedén hozzákeverjük a gesztenyét. Közben a megtisztított pulyka mellcsontját hegyes, éles késsel óvatosan kifejtjük. A pulyka belsejét besózzuk, és az elkészített töltelékkel megtöltjük. A nyílást vékony zsineggel bevarrjuk, megformázzuk, a pulykát besózzuk, és tepsibe tesszük. Ezután olvasztott zsírral leöntve, nem túl forró sütőben többszöri locsolással, szép pirosra, puhára sütjük. Sütési ideje kb. 2-2.5 óra. Sütés után 20 percig pihentetjük. Zsírjából pecsenyelevet készítünk, hasábburgonyát adunk hozzá.

Gesztenyével töltött pulyka 2.

Hozzávalók: 2,5 kg pulyka, 80 dkg gesztenye, 80 dkg sertéshús, 5 g törött bors, 3 db tojás, 2 dl tejszín, 15 dkg füstölt szalonna, 10 dkg zsír, só.
A megtisztított gesztenyét egy kevés húslevesbe téve puhára pároljuk, majd lehűtve apróra vágjuk vagy ledaráljuk. A ledarált sertéshúst megsózzuk, törött borssal fűszerezzük, hozzáadjuk a tojásokat, a tejszínt és a gesztenyét, majd jól összedolgozzuk.
Az előkészített pulyka mellcsontját belülről óvatosan kifejtjük és a hasüreget az elkészített töltelékkel megtöltjük. A nyílást bevarrjuk, vagy hústűvel betűzzük. A pulyka melle részét vékony szalonnalapokkal borítjuk, és vékony zsineggel rákötözzük. A pulykát megsózzuk, tepsibe helyezzük és leöntjük olvasztott zsírral. Nem túl forró sütőben, többszöri locsolgatással, szép lassan sütjük. Sütési ideje 2-2,5 óra. A sütőből kivéve kevés ideig pihentetjük, feldaraboljuk és frissen sütött hasábburgonyával tálaljuk.
Elkészítési idő: 190 perc
Ajánlott ital: Siklósi olasz rizling

Gesztenyével töltött pulyka 3.

Hozzávalók
Nagyobb család esetén: 1 db bébipulyka, 1000 g nyers gesztenye, 500 g sovány darált sertéshús, 100 g vaj, 100 g füstölt szalonna, 2 db zsemle, 1 l tej, 1 dl tejszín, 3 db tojás, 100 g zsír, só, majoránna, őrölt bors, szerecsendió
Kevesebb személynek: 600 g pulykamell, 150 g nyers gesztenye, 100 g sovány darált sertéshús, 30 g vaj, 50 g füstölt szalonna, 1 db zsemle, 2 dl tej, 0,5 dl tejszín, 1 db tojás, 40 g zsír, só, őrölt bors, szerecsendió
Elkészítése: Az egészben vett bébipulykát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, kívül-belül megsózzuk, a hasüreget bedörzsöljük majoránnával. A gesztenyét megmossuk, kemény héját bevágjuk és eltávolítjuk. A tej felét elkeverjük ugyanolyan mennyiségű vízzel, és a héjától megfosztott gesztenyét puhára főzzük benne. A zsemlét tejben beáztatjuk, majd kicsavarjuk. A megfőtt gesztenyét kiszedjük, és a hártyamaradványokat még melegen eltávolítjuk. A megfőtt gesztenye kétharmadát összetörjük. A vajat a tojással habosra keverjük, hozzáadjuk a darált húst, a kicsavart zsemlét, az összetört gesztenyét, sózzuk, fűszerezzük őrölt borssal és szerecsendióval, összedolgozzuk. Ha szükséges, kevés tejszínt adunk hozzá, hogy közepesen lágy masszát kapjunk. Az elkészített tölteléket az előkészített pulyka hasüregébe töltjük, hústűvel lezárjuk.
Combvégeit összekötve, szárnyvégeit visszahajtva formázzuk. A mell és a comb vastagabb húsára vékony szalonnaszeleteket fektetünk, a felolvasztott zsírral meglocsoljuk, és előmelegített sütőben gyakori locsolgatás mellett ropogósra sütjük. Ha megsült, a sütőből kivéve pihentetjük, majd feldaraboljuk (a pulykamellet rézsutosan felszeleteljük) ügyelve arra, hogy minden adaghoz jusson a töltelékből is. Tálra rendezzük, köré rakjuk a melegen tartott főtt egész gesztenyét. Köretként párolt zöldséget, párolt aszalt szilvát, burgonyapürét vagy bő zsírban sült burgonyát adhatunk.
A pulykamellből ugyanígy készíthetjük el, csak a szeleteket enyhén kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk, és ebbe töltjük az elkészített tölteléket. Feltekerjük és vagy megtűzzük fogvájóval, vagy megkötözzük és így sütjük meg, sűrű locsolgatás mellett.

Gombás rakott borda

Teljesen kicsontozunk egy 80 dekás rövidkarajt, és a szokott módon egyben megsütjük. Ha kihűlt. fél centi vastagon felszeleteljük (8 szelet legyen belőle), és a pecsenye zsírjával kikent tűzálló tálra egy-más mellé fektetjük. Egy evőkanál olajon, aranysárgára pirítunk egy evőkanál finomra vágott vörös-hagymát. hozzáadunk 30-40 deka apróra vágott gombát, megsózzuk. megborsozzuk, és addig pároljuk, míg saját levét el nem főtte. A tűzről levéve simára keverjük két, tejben áztatott, kinyomkodott és összemorzsolt zsemlével, egy kisdoboznyi sertésmáj-krémmel és egy nyers tojással. Egy csokor finomra vágott petrezselyemzölddel, meg egy mokkáskanálnyi majoránnával ízesítjük. És ha kell. még sózzuk. Nyolcfelé osztva, minden hússzeletre rányomkodunk egy-egy halommal. és tetejét 5 deka reszelt sajttal meghintve, a sütőben kb. fél óráig sütjük. (Jó előre elkészíthető, csak a sütést hagyjuk tálalás előttre.)

Hargitai sertésborda

Hozzávalók: 50 dkg sertéskaraj, 12 dkg zsír, 10 dkg vöröshagyma, 30 dkg sertéshús, 3 g törött bors, 2 g majoránna, 15 dkg füstölt kolbász, 4 db savanyú káposztalevél, 20 dkg füstölt szalonna, 80 dkg savanyú káposzta, 1 csomó kapor, 4 dkg liszt, 4 dl tejföl, só.
A sertéskarajból négy egyforma nagyságú 10-12 dkg-os szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük és megsózzuk. Kevés zsírban a hússzeleteket elősütjük, majd félretesszük. A sütésből visszamaradt zsírban finomra vágott vöröshagymát üvegesre pirítunk, hozzáadjuk a ledarált sertéshúst, sóval, törött borssal, majoránnával ízesítjük és megpároljuk. Amikor kihűlt, négy részre osztva a hússzeletek tetejére halmozzuk, erre tesszük a vékony szeletekre vágott füstölt kolbászt. Ezután savanyú káposztalevelekbe burkoljuk, és vékony zsineggel átkötjük.
A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, lábasba téve kiolvasztjuk, hozzátesszük a kimosott, szálas savanyú káposztát, megsózzuk, kevés vízzel felengedjük, és a tetejére rakjuk a káposztába burkolt hússzeleteket. Lefedve, nem erős tűzön készre pároljuk. Ezután a hússzeleteket kiszedjük, a zsineget eltávolítjuk. Az apró káposztába keverjük a megvágott kaprot, és tejfölös habarással sűrítve, néhány percig forraljuk.
Tálaláskor a káposztára helyezzük a káposztalevélbe burkolt hússzeleteket, kevés tejföllel leöntjük és friss, vágott kaporral megszórjuk.
Elkészítési idő: 75 perc
Egy adag: 2650 kJ / 631 kcal
Ajánlott ital: Gróf Nagyrédei rosé

KEDVENCEIM JÖNNEK - A PISZTRÁNG ÉS A LAZAC!!!!!!!!!!!!!!

Kanadai zöldfűszeres lazac

Hozzávalók: 1 kb. 2 kg-os konyhakész lazac, 5 dkg vaj, 4 csokor petrezselyem vagy kapor, 1 citrom, só, bors
A megtisztított hal belsejét sóval, fehér borssal fűszerezzük, majd hasüregébe beledugjuk a megmosott, leszárazott petrezselymet vagy kaprot (nem kell összevágni a leveleket). A citromot forró vízzel megmossuk, héjastól felkarikázzuk, és a hal hasüregébe dugjuk. Nagyon vastagon kivajazunk egy akkora darab alufóliát, amibe a halat be tudjuk csomagolni. Laza csomagot készítsünk, hogy a keletkező gőznek legyen helye! A halat kívül is sózzuk-borsozzuk, majd a fóliacsomagot tepsibe téve, forró sütőbe toljuk. 25-30 percig sütjük. Tejszínnel dúsított, leveles párolt parajjal és főtt burgonyával körítjük. A töltött hal hidegen is finom, így a maradékot karácsony másnapján is fogyaszthatjuk.

Karácsonyi lazac

Hozzávalók: 1 kg lazac filé, 1 csomag bacon szalonna, só, olaj, halfűszer
A lazacot nagyobb darabokra vágom, besózom és megfűszerezem, leöntöm olajjal. Majd a hűtőbe teszem legalább 1 órára. Ezután a lazac darabokat körbetekerem a bacon szeletekkel, és a sütőben kb.180 fokon megsütöm.
Köretként tejszínes burgonyát adunk hozzá.
Karácsonyi pisztráng 1.
Hozzávalók: fejenként 1-2 db pisztráng, 20 dkg vaj, só, halanként 1-1 ágacska (kb. 4-5 cm) fenyőgally
Elkészítés: A halakat alaposan kívül-belül megtisztítjuk, besózzuk, és 2 óráig pihentetjük. Egy lapos teflonserpenyőt kivajazunk, majd a halakat belefektetjük úgy, hogy a hasukba egy-egy kiskanál vajat és egy-egy fenyőgallyat helyezünk. Középmeleg sütőben (legjobb a levegőforgatásos) 10 percig alufóliával lefedve sütjük, majd az alufóliát eltávolítva 10 percig enyhén pirítjuk vigyázva, nehogy kiszáradjon. Varázslatosan finom!

Karácsonyi pisztráng 2.

Hozzávalók: 2 kis, konyhakész pisztráng, 2 gerezd fokhagyma, 4 dkg liszt, 10 dkg mandula, 1 dl tejszín, fél citrom leve, 10 dkg vaj, 0,5 dl fűszeres olaj (pl. tárkonyos, rozmaringos vagy kakukkfüves), só
A ledörzsölgetett halat beirdaljuk. Sóval bedörzsöljük, citromlével meglocsoljuk, és fűszeres olajjal kenegetjük. 20 percig állni hagyjuk. A nedvességet leitatjuk, a halat lisztbe forgatjuk, és megforrósított vajon minden oldalon megsütjük. Zúzott fokhagymával meghintjük, mellédobjuk a lehéjazott mandulát, és még 1 percig pirítjuk. Felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk. Párolt rizzsel körítjük.
zsigaiklara zsigaiklara
Címkék: nyílást hústűvel, fácánt tepsibe, hasüregben megsült, mellé tett, konyhakész libát, levet leszűrjük,

Almás-mákos süti, nagyon finom
ALMÁS-MÁKOS SÜTI - nagyon finom Hozzávalók: 40 dkg köles, 8 dl víz, 20 dkg liszt, 15 dkg olaj, 3 evőkanál zabpehely, 1,7 dkg alma, 1 kkanál fahéj, 8 kanál méz, 25 dkg mák, 2 ekanál karobpor, pici só, 3 ekanál kukorica keményítő, víz. A kölest a 8 deci vízzel, pici sóval teljes puhára megfőzzük. (úgy hogy szemcsés legyen és nem vizes) Kihűlés után a liszttel, s az olajjal s 1 kanál mézzel jól összedolgozzuk, s a sütőbe tesszük. (Lehet több mézzel is édesíteni mindent.) Míg a ...
yaskane yaskane
Bejgli
Forrás: Andi konyhája - Sütemény és ételreceptek... gportal.hu /andi1976/ "Bejgli / cukrász apukám receptje alapján A receptből 6 db fél kilós bejgli lesz. A tésztából 6 db 27 dkg tésztának kell kijönnie. A tölteléknek ugyanannyi dkg -nak kell lennie mint a tésztának. Tehát egy 27 dkg-os tésztát 27 dkg töltelékkel kell megtölteni. A tészta hozzávalói : 90 dkg liszt, 25 dkg margarin, 12.5 dkg zsír, 10 dkg porcukor, 2.5 dkg élesztő, 1 ...
idgie1975 idgie1975
Diós hókifli
Hozzávalók: 30 dkg Rama sütőmargarin, fél citrom reszelt héja, 1 db tojás, 2 db tojássárgája, 20 dkg darált dió, 20 dkg porcukor, 50 dkg finomliszt, 1 csomag vaníliás cukor, porcukor a szóráshoz. Elkészítése: A liszttel elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a tojást, a tojássárgákat, cukrot, vaníliás cukrot, a darált diót és a reszelt citromhéjat. A tésztát összegyúrjuk, és 30 percre hideg helyre tesszük pihenni. Ezután lisztezett deszkán kinyújtjuk, korongokat ...
idgie1975 idgie1975
Egészséges sósrúd
SÓSRÚD - egészséges Hozzávalók: 4 dkg darált teljesőrlésű búzaliszt, 40 dkg durumliszt, 30 dkg zabpehely, 5 kanál napraforgó, tökmag, szezám, lenmag vegyesen, 25 dkg olaj, víz. Elkészítése: A felsorolt anyagokat keményebb minőségűre jól megdagasztjuk, ujjnyi vastagságúra Kinyújtjuk, 1,5 cm szélesen csíkokra vágjuk, majd 8 cm hosszúságúra vágva azt. Tepsibe téve forró sütőben megsütjük. Egyszerűen elkészíthető, s nagyon egészséges ropogtatni való. Bokor Katalin: ...
yaskane yaskane
Hóemberkék
Forrás: Andi konyhája - Sütemény és ételreceptek... gportal.hu /andi1976/ A kókuszgolyó receptem szerint készítettem ezt a jópofa kis sütés nélküli sütit. Annyi változtatással, hogy most nem a meggylével készítettem mivel az megszínezte volna a hóembereket, hanem helyette tejet használtam. Hozzávalók : 50 dkg darált keksz, 10 dkg vaj, 20 dkg porcukor, 2 ek. kakaópor, 1 mokkáskanálnyi rumaroma, kókuszreszelék, tej, esetleg lekvár Elkészítése: A ...
idgie1975 idgie1975
Ma itt jártam:
problémákat? Leginkább egészséges táplálkozással! Ki mondta, hogy az egészséges ételek nem finomak? Jó hírem van! Megmutatom, mire figyelj a táplálkozásodban, hogy ne kelljen lemondanod a gasztronómiai élvezetekről! Olyan ételrecepteket és elkészítési praktikákat mutatok, melyekkel egészséges ételeket tudsz készíteni gyorsan és költséghatékonyan! Nem igaz, hogy ami egészséges, az drága és bonyolult! Megmutatom azokat az elveket, melyek alapján elég, ha csak néhány ...
sarkadykati sarkadykati
Mrs. Beeton
háztartási és gyermekgondozási tanácsokat ad, foglalkozik az etikettel, szórakoztatással, és megtanít az alkalmazottak felfogadásának tudományára. A könyv szinte minden oldalán színes rézkarc illusztrálta a mintegy 900 receptet, és ő alakította ki az ételreceptek leírásának ma is használatos formátumát. Négy gyermeket szült, akik közül kettő csecsemőkorában meghalt. Isabella maga pedig negyedik gyermeke születése után, mindössze 28 évesen - egyes források szerint szifiliszben, más ...
anna4459 anna4459
Süti ajánló
Krumplis palacsinta margoka59
Cukros kifli recept baggesz20
Eszkimó kunyhó veronika74
Besztercei szilvástorta bubszi
4 könnyű, zsírégető gyümölcsös turmix recept klementinagidro
Suhajda-Erdélyi csemege bubszi
Brazil diótorta bordat
Mágnás diós pite rochlitzne
Sajtos krumplitorta almával horvathnemagdi
Meggyes fanta szelet bkisseva
Szárnyas receptek
Borjújava Jókai módra agimami7
Illatos omlós csirkemell horvathnemagdi
Szezámmagos csirkefalatok veronika74
Ma ezt a receptet ki próbáltam skorpio07
Hagyma ágyon sült csirkemáj bkisseva
Szalonnás máj bubszi
Zöldborsós csirketokány bubszi
Mandulás rántott csirke baratnu
Csirkecsíkok Sztroganov-módra mohini
Márton napja agnia
Marhából készült ételek
húsos " gombóc " ibolya58
Főtt marhahús almás tormamártással recept gonda_katalin
Marhahús parasztosan 1vargaildyko
H betűs receptek horvathnemagdi
Főételek szabonekatalin
Zöldborsó leves vajgaluskával horvathnemagdi
Kávés marharagu bulac57
P betetűs receptek horvathnemagdi
B receptek horvathnemagdi
Vadas csirke veronika74
Sertésből készült ételek
Sóban sütve horvathnemagdi
Bableves szarvaspörkölttel tundihugi
Diós linzer reifregina
Különleges rakott kelkáposzta bubszi
Orban Rozalia receptjei/RO/ margareta51
Ázsiai sertéssült ananászos... ujjozsef
Brassói aprópecsenye horvathnemagdi
F betűs recept horvathnemagdi
Tepsis csülök klara50
Régi hajdúsági ételek tinka1951
Halból készült ételek
Lazac cukkinis tócsnival 1vargaildyko
Receptek molnarimre
karácsonyi pisztráng faciendum
Töltött kenyérszeletek migova
Tojásos lazacos spárga bkisseva
Vajas pisztráng bubszi
Paprikás pisztráng, angolos édesburgonyával recept gonda_katalin
Fogas tempura sütőtökkel suzymama
Ponty szürke szószban recept toth_beata
Batyus lazac horvathnemagdi
Vad ételek
Fácánleves Újházi módra bubszi
Itt van az ideje sarkadykati
Csülök Eta módra! nanoka72
Vadkacsa mézeskalácsos töltelé horvathnemagdi
Vacsora csata recept! jjanosne
Dödölle rauchne02
Rapsic vadas macoka65
Fácánpaprikás bubszi
Nyúlpörkölt veronika74
Kevert linzer torta bubszi
Spagetti ajánló
Tésztatál húsgolyókkal brozsika
Már egyszer megcsináltam sarkadykati
Gombás nyúlcomb bulac57
Rakott spagetti......... maca23
Répás mártás klerierzsi
Saláták, öntetek kannalidia
Olasz spagettisaláta bubszi
Olasz ízek mesterfokon horvathnemagdi
Narancsos sült, tésztával bubszi
Milánói spagetti recept toth_beata
Pizza receptek
Vegetáriánus pizza recept gonda_katalin
Mini pizza bubszi
Kombe horvathnemagdi
Pizzák kloppenburg
Pizza rochlitzne
Pizza Luca bubszi
Töltött pizza horvathnemagdi
Töltött padlizsán sarkadykati
Pizza sükösdiesen ujjozsef
Pizzás csiga tundihugi
Hamburger receptek
Hamburger buci recept jamborlulu
Kevés munkával horvathnemagdi
Hamburger zsemle recept baggesz20
Főzz a Családodnak! sarkadykati
Gombás hamburger recept kovacs_zsoka
Péksütemények - hamburger horvathnemagdi
Hamburger zsemle, puffancs akiram45
Szendvics, a 250 éves sikerdarab horvathnemagdi
Házi hamburger recept baggesz20
Hamburgerzsemle /Limarától nanoka72
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU