Milyen alapanyagokb髄 szeretne f鮶ni? 蛂ja be ide:
Leg鷍abb receptek  S黷i receptek  Sz醨nyas receptek  Marh醔髄 k閟z黮t 閠elek  Sert閟b鮨 k閟z黮t 閠elek 
Halas 閠elek  Vad 閠elek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
x
M閦es-fah閖as muffin
Hozz醰al髃:
15 dkg joghurt
10 dkg kr閙sajt (nat鷕)
2 toj醩
11 dkg cukor
1 ev鮧an醠 m閦
18 dkg liszt
2 te醩kan醠 s黷鮬or
1-2 te醩kan醠 fah閖
Elk閟z韙閟:
A s黷鮰 el鮩eleg韙j黭 180 癈-ra, a muffinform醟at pap韗ral kib閘elj黭.
A lisztet elkeverj黭 a s黷鮬orral. A toj醩okat habosra keverj黭 a cukorral, majd belekeverj黭 a m閦et, a joghurtot, 閟 a kr閙sajtot. A lisztet 鰏szekeverj黭 a s黷鮬orral 閟 a fah閖jal. A lisztes kever閗et kanalank閚t hozz醓djuk a toj醩os massz醜oz.
A t閟zt醫 a form醟ba t鰈tj黭 (2/3-ig), majd 20-25 percig s黷j黭.




P鰐ty鰏 m閦es
创创创创创创创
Hozz醰al髃: T閟zta:
25 dkg porcukor
1 ev鮧an醠 zs韗
3 ev鮧an醠 m閦
4 ev鮧an醠 tej
1 toj醩
1 k醰閟kan醠 sz骴abikarb髇a
1 ev鮧an醠 kaka髉or
60 dkg liszt.
Kr閙:
7 dl tej
2 cs.van韑iapuding
2 ev鮧an醠 liszt
1 cs. vanili醩cukor
25 dkg rama margarin
25 dkg porcukor.
Elk閟z韙閟: A porcukrot,a zs韗t,a m閦et,a tejet,閟 a toj醩t g鮶 f鰈鰐t 鰏szekeverj黭,majd hozz醓djuk a lisztet,amiben elkevert黭 a sz骴abikarb髇醫.
3 r閟zre osztjuk.
Kett鮰 lapp nyujtunk,閟 megs黷j黭 a tepsi h醫ulj醤.
A 3. r閟zbe belegyurjuk a kaka髏,閟 12 egyenl r閟zre osztjuk.
Akkora rudakat sodrunk,amekkora lapokat s黷鰐t黱k,閟 ezeket a rudakat is megs黷j黭.
A kr閙hez kev閟 tejben elkeverj黭 a pudingokat,a lisztet,閟 a vanili醩cukrot,majd a t鯾bi tejet is hozz狯ntve s鹯 kr閙m f鮶z黭.
A margarint a porcukorral kikeverj黭,majd a kih鹟t f鮶鰐t kr閙mel 鰏szekeverj黭.
Az els lapra r醟enj黭 a kr閙 fel閠,erre tessz黭 a kis黮t rudakat,majd r醟enj黭 a kr閙 m醩ik fel閠,閟 befedj黭 az utols lappal.
Tetej閞e porcukrot sz髍unk,vagy csokim醶zal bevonjuk.
Egy 閖szak醫 hagyjuk puhulni,majd szeletelj黭.





Csupa-ny醨 leves pir韙髎sal
Csupa-ny醨 leves pir韙髎sal
Hozz醰al髃:
30 dkg vegyes sz韓 paprika
10 dkg s醨gar閜a
10 dkg sz醨zeller
10 dkg kelk醦oszta
1 sz醠 p髍閔agyma
4 ev鮧an醠 olaj
1 k醰閟kan醠 curry
kev閟 friss rozmaring
1 z鰈ds間leves-kocka
s, 鮮鰈t feh閞bors
A pir韙髎hoz:
12 szelet baguette
15 dkg paradicsom
2 ev鮧an醠 ol韛aolaj
1 k醰閟kan醠 finomra v醙ott kakukkf
s, bors
Elk閟z韙閟:
A paradicsom h閖醫 醩 magjait t醰ol韙sd el, a h鷖醫 v醙d apr kock醟ra, majd keverd 鰏sze s髒al, borssal, kakukkf鹶el, ol韛aolajjal, 閟 tedd f閘re.
A t鯾bi z鰈ds間et tiszt韙sd meg, v醙d nagyon v閗ony cs韐okra, 閟 a felforr髎韙ott olajon futtasd meg, s髗d, borsozd, sz髍d meg a curryvel 閟 a rozmaringgal, majd 鰊tsd fel 1 liter v韟zel, 閟 morzsoljd bele a leveskock醫. Forrald 鰏sze, 閟 amikor a z鰈ds間ek m間 roppan髎ak, vedd le a t鹺r鮨. A keny閞szeleteket pir韙sd meg, 閟 halmozd r醞uk a paradicsomot. K韓醠d a leves mell.








alm醩 zseb !
ALM罶 ZSEB
Hozz醰al髃: 30 dkg h醡ozott, apr kock醨a v醙ott, kiss savanyk醩 alma, 2 ek. citroml, 2-3 ek. cukor az alma 韟es韙閟閔ez, esetleg egy csipet fah閖...
T閟zta:
10 dkg t鷕, 4 ek olaj, 4 ek. tej, 5 dkg cukor, 20 dkg liszt, 1 s黷鮬or, csipet s.
Az alm醫 a cukorral 閟 citroml関el megp醨oljuk, nem t鷏 puh醨a, kih鹴j黭. A t閟zt醜oz val髃b髄, rugalmas t閟zt醫 gy鷕unk, lisztezett lapon 40X40 cm-es lapp ny鷍tjuk 閟 10x10 cm-es kock醟ra felv醙juk. A lapok egyik fel閞e 2 kiskan醠 alm醫 halmozunk, a sz閘eket kiss megvizezz黭 閟 a n間yzetek 黵es fel閠 r醜ajtjuk az alm醩 r閟zre, a sz閘eket kiss 鰏szenyomjuk. Ha az alma nagyon "szaftos" lenne, akkor kev閟 kekszmorzs醫 sz髍unk a t鰈tel閗re...Toj醩 s醨g醞醰al lekenj黭, s黷鮬ap韗ral b閘elt tepsibe tessz黭 閟 forr s黷鮬en pirul醩ig s黷j黭. Van韑i醩 porcukorral megsz髍va t醠aljuk.

mini t鷕髎 kugl骹
Hozz醰al髃:
10 dkg teh閚t鷕
1 ev鮧an醠 porcukor
26 dkg liszt
2 csapott te醩kan醠 s黷鮬or
k閟hegynyi sz骴abikarb髇a
reszelt narancsh閖
1 toj醩
12 dkg cukor
0,8 dl olaj
2 dl tej
8 dkg meggylekv醨 (閚 醘ony醫 tettem bele)
a tetej閞e porcukor
dar醠t mandula
A t鷕髏 a porcukorral kikeverj黭.
Az elkevert toj醩okat a cukorral, az olajjal 閟 a tejjel 鰏szedolgozzuk, majd beleforgatjuk a s黷鮬orral, a sz骴abikarb髇醰al 閟 a reszelt narancsh閖jal elvegy韙ett lisztet.
Nyolc margarinnal kikent 閟 dar醠t mandul醰al megsz髍t mini kugl骹 form醔a 1-1 p鷓ozott te醩kan醠 t閟zt醫 halmozunk.
T鷕髃r閙et 閟 lekv醨t kanalazunk r, majd a marad閗 t閟zt醰al befedj黭.
El鮩eleg韙ett s黷鮞en 175 fokon 25-30 percig s黷j黭.
Porcukorral meghintve t醠aljuk

Epres-pudingos t鷕髏orta
Hozz醰al髃:
Pisk髏醜oz:
6 toj醩
20 dkg cukor
4 csomag epres pudingpor
1 s黷鮬or
Kr閙hez:
20dkg vaj
20 dkg porcukor
3 csomag van韑i醩 cukor
4 toj醩
f閘 liter tej
4 ev鮧an醠 zselatin
f閘 kg t鷕
Tetej閞e: eperszemek
2 gy黰鰈cskocsonya
Elk閟z韙閟e: A pisk髏醜oz 6 toj醩 feh閞j閠 f鰈verj黭 a cukorral, majd a toj醩ok s醨g醞醫 egyenk閚t hozz醓djuk, belekeverj黭 a 4 csomag pudingport 閟 a s黷鮬ort. Kivajazott, lisztezett tortaform醔an lassan megs黷j黭.
A kr閙hez a vajat, a porcukrot, a van韑i醩 cukrot 閟 4 toj醩 s醨g醞醫 habosra keverj黭. A tejet megmeleg韙j黭, felolvasztjuk benne a zselatint, a t鷕髏 vill醰al 鰏szet鰎j黭 閟 鰏szekeverj黭 a zselatinos tejjel, majd 髒atosan hozz醟everj黭 4 toj醩 felvert habj醫. A kr閙et a kih鹟t tort醨a kenj黭, a tetej閞e eper 閟 gy黰鰈cskocsonya ker黮.

Joghurtos epertorta
30 dkg eper (fagyasztott is j),
f閘 liter epres joghurt,
3 dl f閘tart髎 habtejsz韓,
2 zacsk 6 db-os gofri (k閟zen kaphat pisk髏aszer t閟zta),
1 ev鮧an醠 porcukor,
25 gramm zselatinpor,
a d韘z韙閟hez 1 zacsk gy黰鰈cszsel-por,
1 dl tejsz韓.
Az epret megmossuk, feldaraboljuk, 閟 f閘retessz黭. A zselatint 1 dl v韟ben meg醶tatjuk, majd kis l醤gon, kevergetve foly髎ra oldjuk. A joghurtot kiss meglangyos韙juk, 閟 a zselatint belekeverj黭. A tejsz韓b鮨 a porcukorral habot ver黱k 閟 a joghurtba beleforgatjuk. Tortaform醔a tessz黭 a gofri fel閠, erre r醟enj黭 a joghurtos kr閙 fel閠, amit kirakunk az eper fel関el. Erre ism閠 gofri ker黮, amit a megmaradt kr閙mel beken黱k, 閟 az epret r醨akjuk. A gy黰鰈csszel閠 a zacsk髇 l関 el蹴r醩 szerint elk閟z韙j黭, 閟 ha m醨 nem meleg, de m間 nem dermed, r狯ntj黭 a tetej閞e. H鹴鮯zekr閚yben legal醔b f閘 napig dermesztj黭.

Epres joghurttorta
Hozz醰al髃:
A pisk髏醜oz:
4 toj醩
4 kan醠 cukor
4 kan醠 liszt k閟hegynyi sz骴abikarb髇醰al
4 kan醠 v韟
A t鰈tel閗hez:
2 nagy poh醨 nat鷕 joghurt
3 csomag van韑i醩 cukor
3-4 kan醠 cukor 韟l閟 szerint
reszelt citromh閖 閟 citroml 韟l閟 szerint
kb. 1 kg eper
1,5 kan醠 zselatin
1 dl v韟
A d韘z韙閟hez:
tejsz韓hab
n閔醤y szem eper
Elk閟z韙閟: S黷鮬ap韗ral kib閘elt tortaform醔an 4 toj醩os vizes pisk髏醫 s黷黱k. Ha elk閟z黮t, bor韙suk ki r醕sra, hogy kih鹟j鰊. Amikor kih鹟t, tegy黭 vissza a tortaform醔a. Az eper fel閠 turmixoljuk le, 韟es韙s黭 van韑i醩 cukorral, cukorral, citroml関el, citromh閖jal, tegy黭 bele a joghurtot. A m醩ik f閘 kil髇yi eperszemet felezz黭 el, 閟 tegy黭 a t閟ztalapra. A joghurtos kr閙et langyos韙suk meg, k鰖ben egy kis l醔osban olvasszunk fel 1,5 kan醠 zselatint kb. 1 dl v韟ben. Ha m醨 gy鰊gy鰖ik, keverj黭 bele a joghurtkr閙be, majd az eg閟zet 鰊ts黭 a tortaform醔a. A tetej閞e d韘z韙閟k閚t tehet黱k p醨 szem epret. A tortaform醫 egy 閖szak醨a tegy黭 h鹴鮞e, ez id alatt meg fog dermedni. T醠alhatjuk tejsz韓habbal, de an閘k黮 is nagyon finom!

Ma elk閟z韙ettem a sajtos cukkini lep閚yt, nek黱k 韟lett. Kisebb m骴os韙醩okkal kutyultam 鰏sze, mert neken nem volt minden pontosan hozz, illetve van amit 閚 nem ehetek (pl. bors)
Eredeti recept 2 szem閘yre:
250 g cukkini
3 db 鷍hagyma
2 db toj醩
2 ek. teljes ki鮮l閟 t鰊k鰈yliszt (閚 finom lisztet tettem bele)
1 kk. sz醨韙ott major醤na
1 kk. sz醨韙ott fodormenta (friss petrezselyemmel helyettes韙ettem)
1 tk. 鮮鰈t szerecsendi (ha van frissen reszelt)
5-6 szem frissen t鰎t fekete bors (ezt kihagytam)
3 ek. olaj (kicsit p髏olni kellett s黷閟 k鰖ben)
3 tk. tengeri s
5-10 dkg parmez醤 sajt (csak trapist醡 volt)
謓tethez: 1 poh醨 joghurt, 1/2 uborka, tengeri s
Megtiszt韙ott ubork醫 apr cs韐okra v醙juk, elkeverj黭 a joghurttal, s髗zuk 閟 h鹴鮞e tessz黭. (閚 megh醡oztam, kinek hogy b韗ja a gyomra)
Toj醩t felverj黭, elkeverj黭 benne a lisztet, s髏, szerecsendi髏, majorann醫, fodorment醫, borsot. Hagym醫 feldaraboljuk (6-7 mm), cukkinit felkock醶zuk (szint閚 j apr髍a) elkeverj黭 a toj醩sal, v間黮 a sajtot is belekeverj黭.
K鰖epesen el鮩eleg韙ett serpeny鮞e (jobban 鰏szekapta, amikor m醨 forr骲b volt) (kev閟 olajjal) 1-1 ev鮧an醠lal rakunk a kever閗b鮨, kis lep閚yeket form醶unk bel鮨e, 閟 aranybarn醨a s黷j黭 mind a k閠 oldal醫. Uborka鰊tettel t醠aljuk. (Mikr骲an ut髄ag meleg韙ve is finom volt).
J 閠v醙yat hozz!

Rakott pacal camembert sajttal
1 kg tiszt韙ott, fagyasztott pacal,
25 dkg Tihany camembert,
2 toj醩,
s, durv醨a 鮮鰈t bors,
1 fej hagyma,
2 ev鮧an醠 olaj,
閠el韟es韙,
egy csokor v醙ott petrezselyemz鰈d
A pacalt s髎, 閠el韟es韙鮯 v韟ben ,,rongypuh醨a" f鮶鰉. A finomra v醙ott hagym醫 az olajon 黺egesre p醨olom, r醖obom a pacalt, borsozom 閟 n閔醤yszor 醫keverem. Kih鹟閟 ut醤 鰏szekeverem a kisujjnyi cs韐okra v醙ott camembert-rel, a toj醩okkal, a petrezselyemz鰈ddel 閟 egy k醰閟kan醠 s髒al. A kever閗et kivajazott t鹺醠l t醠ba teszem 閟 forr s黷鮞en kb f閘 髍a alatt k閟zre s黷鰉.

S髎kaleves
Hozz醰al髃 4 szem閘yre:
50 dkg friss s髎ka
(vagy 25-30 dkg-os
fagyasztott s髎kakr閙),
1 kisebb fej v鰎鰏hagyma,
2 ev鮧an醠 olaj,
1 ev鮧an醠 liszt,
s, csipetnyi 鮮鰈t feh閞bors
閟 szerecsendi,
1,2 l csont alapl,
韟l閟 szerint cukor,
1 toj醩 s醨g醞a,
1 dl tejsz韓,
2-3 dkg vaj.
A s髎k醫 puh醨a f鮶z黭 egy kev閟 v韟ben n閙i s髒al 閟 leturmixoljuk. Az olajb髄, lisztb鮨 aranys醨ga r醤t醩t k閟z韙黱k 閟 az apr髍a v醙ott vagy lereszelt hagym醫 is megfonnyasztjuk benne. Hozz醓djuk a s髎kap黵閠, egy-k閠 percig dinsztelj黭, felengedj黭 a csontlevessel 閟 a s髎ka f鮶鮨ev関el, f鹲zerezz黭 閟 10 percig f鮶z黭. Ha k閟z, hagyjuk egy kicsit h鹟ni, a toj醩 s醨g醞醰al sim醨a kikevert tejsz韓t a levesbe 鰊tj黭 閟 a tetej閞e morzsolunk egy kev閟ke vajat.
Pir韙ott zsemlekock醰al t醠aljuk (legjobb cs閟z閎en).







Az 閚 reteksal醫a vari醕i髆, amely -csod醟 csod醞a- m間 az 鷍dons醙okra kev閟b fog閗ony f閞jemnek is tetszett:
Z鰈dhagym醩 reteksal醫a joghurtos 鰊tettel
Hozz醰al髃:
2 csokornyi retek
1 sz醠 鷍hagyma
1 csokor petrezselyem
1 kisebb fej sal醫a
10 dkg f黶t鰈t sajt
4 dl nat鷕 joghurt
1/2 dl t鰇magolaj
2 ev鮧an醠 must醨
csipetnyi sz醨韙ott (csak az volt) bazsalikom
s
Elk閟z韙閟:
A retket, sajtot v醙juk kock醟ra, a petrezselymet apr髍a, a z鰈dhagym醫 karik醶zuk, a z鰈dj閠 is, a sal醫醫 t閜kedj黭 鰏sze, enyh閚 s髗zuk, 鰏szekeverj黭.
諲TET: Keverj黭 sim醨a a joghurtot az olajjal, a must醨ral, bazsalikommal.
謓ts黭 r a sal醫醨a, leverj黭 鰏sze, 閟 tegy黭 a h鹴鮞e legal醔b egy 髍醨a, hogy 鰏sze閞jenek az 韟ek.
B醨milyen h鷖, vagy hideg vacsora mell kiv醠.
蒼, ha (egy醠tal醤) ehetn閗, mag醔an enn閙!
Pr骲醠j醫ok ki!

PADLIZS罭KR蒑,
创创创创创创创创
Hozz醰al髃
2 db.padlizs醤
1 nagyobb fej hagyma reszelve,vagy nagyon apr髍a v醙va
1 kk must醨
ol韛aolaj
s,bors
(aki szereti,majon閦)
A padlizs醤okat f髄i醤 a s黷鮞en addig s黷鰉,m韌 felpuffad 閟 sz韓閠 veszti.Akkor egy t醠badobom,l間mentesen lez醨om,閟 f閘 髍醝g hagyom,韌y a h閖a k鰊nyebben lej鰊.A puha belsej閠 t醠ba kaparom,閟 botmixerrel p閜es韙em(ilyen 醠lapotban fagyasztom le t閘ire,lehet鮨eg t間la alakban,jobban elf閞).hozz醓dom a must醨t, s髏,borsot 閟 醠land kavar醩 mellett cseppenk閚t hozz醓dom az ol韛aolajat.Annyit,hogy a massza kifeh閞edjen 閟 bes鹯鹲鰀j鰊.Csak ezut醤 adom hozz a hagym醫,lehet 1-2 gerezd fokhagym醫 is.Egy 閖szak醫 hagyjuk a h鹴鮞en,hogy az 韟ek 鰏sze閞jenek.Pir韙髎sal,friss keny閞rel egyar醤t finom 閟 aki nem sz醡l醠ja a kal髍i醟at,kenjen r majon閦t.

Rakott toj醩 recept.
Hozz醰al髃:
toj醩
bacon
hagyma
reszelt sajt
tejsz韓
Elk閟z韙閟:
F鮶d kem閚yre a toj醩okat, k鰖ben a hagym醫 v醙d v閗ony karik醟ra, a bacont kock醶d apr髍a, vajon s黶d 鮧et ropog髎ra.
Ter韙sd egy t鹺醠l t醠 alj醨a a fel閠, erre fektesd a karik醨a v醙ott toj醩okat.
謓tsd le egy toj醩s醨g醞醰al, s髒al 閟 reszelt sajttal elkevert tejsz韓nel, 閟 s黶d 醫 a s黷鮞en, am韌 kiss megpirul a teteje. Nagyon finom!!!!!!!

Hozz醰al髃:
3 dkg 閘eszt
f閘 liter tej
1 kg liszt
2 dl tejf鰈
1 ev鮧an醠 s
El鮧閟z韙閟:
Az 閘eszt鮰 langyos tejben megfuttatjuk, 閟 a liszttel, a tejf鰈lel 閟 a s髒al nem t鷏 l醙y t閟zt醫 gy鷕unk bel鮨e. Letakarjuk, 閟 kb. f閘 髍醫 langyos helyen kelesztj黭.
Elk閟z韙閟: A t閟zt醫 kb. f閘 cm vastagra kiny鷍tjuk, 閟 kiszaggatjuk tetsz閟 szerinti nagys醙 form醟ra. Forr olajban, frissen annyit s黷黱k ki bel鮨e, amennyi 閜pen elfogy.
Megjegyz閟:
A marad閗ot kiolajozott zacsk骲a tessz黭, 閟 1 h閠en kereszt黮 akkor s黷黱k bel鮨e, amikor akarunk. H鹴鮞en (nem a fagyaszt骲an) t醨oljuk. Sajttal, fokhagym醰al, tejf鰈lel megsz髍va nagyon finom.
Lusta l醤gos.

B醫asz閗i sert閟borda
Hozz醰al髃:
8 szelet sert閟borda,
15 dkg reszelt sajt,
1 fej reszelt v鰎鰏hagyma,
1 dl olaj,
5 dkg vaj,
2 ev鮧an醠 paradicsomp黵,
1 dl bor, s, t鰎鰐t bors,
1 醙acska rozmaring,
bab閞lev閘.
A kivert h鷖szeleteket megs髗zuk, borsozzuk, 閟 forr olajban sz閜 pirosra s黷j黭. Tetej閞e reszelt sajtot halmozunk, 閟 forr s黷鮞en r醥lvasztjuk. A marad閗 olajban a hagym醫 黺egesre p醨oljuk, hozz醓djuk a paradicsomp黵閠, a bab閞levelet, rozmaringot, borsot, 鰏szeforraljuk, majd lesz鹯j黭. A t醠ra helyezett h鷖szeletek mell 鰊tve t醠aljuk.

PINCEBULI KOLB罶Z
Hozz醰al髃:
1 sz醠 kolb醩z (韟l閟 szerint lehet cs韕鮯)
4 nagy fej v鰎鰏hagyma
1 liter paradicsoml
Elk閟z韙閟:
A kolb醩zt karik醨a v醙juk, majd fed alatt addig meleg韙j黭, m韌 n閙i zsirad閗 kis黮 bel鮨e. Megkevergetj黭, majd p醨 percig nagy l醤gon hirtelen s黷j黭. A hagym醟at f閘bev醙juk, majd nem t鷏 v閗ony karik醟ra szelj黭. Hozz醓djuk a kolb醩zhoz, 閟 lass t鹺鰊, fed alatt addig hagyjuk p醨ol骴ni a kolb醩szal, m韌 a hagyma megpuhul 閟 醫veszi a kolb醩z 韟閠. Ezut醤 hozz狯ntj黭 a paradicsoml閠. Nagy l醤gon felforraljuk (vigy醶zunk, ki ne fusson), majd lass t鹺鰊 m間 kb. 10 percig kevergetj黭. Keny閞rel fogyasztjuk.

Toj醩 p鰎k鰈t (felt閠)
Hozz醰al髃: 1 k鰖epes fej v鰎鰏hagyma
4-5 db toj醩
F鹲zerek:s,bors,pirospaprika
pici zs韗 vagy olaj
Elk閟z韙閟: A toj醩okat megf鮶z黭 s髎v韟ben kem閚ytoj醩nak.
A hagym醫 apr髍a v醙juk,vagy lereszelj黭, zsirad閗on megp醨oljuk.
Mikor megdinsztel鮠鰐t a hagyma ,pici vizzel fel鰊tj黭 ,閟 m間 f鮶z黭 egy p醨 percig ,hogy teljessen elpuhuljon.
Ha k閟z leh鷝zuk a t鼁r鮨 pirospaprik醰al meghintj黭.Most olyan mint egy h韌abb p鰎k鰈t alap.
A toj醩okat megpucoljuk,閟 toj醩szeletel鮲el v閗onyra szelj黭.R醫essz黭 a hagy醩 alapra,閟 s髒al borssal 韟es韙ve picit 鰏szef鮶z黭.Nem baj ha a s醨g醞a kipotyog.
F鮶el閗ekhez remek felt閠.

35 dkg leveles, fagyasztott spen髏
20 dkg miniparadicsom
50 dkg gnocchi/nudli
10 dkg gouda sajt
1 cs carbonara alap
2,5 dl tej
1: a spen髏ot hagyjuk kiengedni, majd a lev閠 le鰊tj黭. A miniparadicsomot kett関醙juk. A spen髏ot 鰏szekeverj黭 a paradicsommal, a gnocchival 閟 egy t鹺醠l t醠ba tessz黭
2: a s黷鮰 felmeleg韙j黭 (200 fok). A carbonara alapot 鰏szekeverj黭 a tejjel, a sajttal 閟 a gnocchira 鰊tj黭. A s黷鮞en kb. 30 percig s黷j黭, m韌 megpirul a teteje.
3: Spen髏 helyett brokkolival is k閟z韙hetj黭. J髄 illenek hozz m醩f閘e sajtok is pl. f黶t鰈t sajt.
SPENOTOS RAKOTTAS

Bodzasz鰎p m閦zel
Hozz醰al髃:
20 db bodzavir醙
5 db citrom
1 kg m閦
20 dkg cukor
1 dkg aszkorbinsav
1 dkg bork鮯av vagy citromsav (gy骻yszert醨ban kaphat髃)
5 dl citroml
6 l v韟
Elk閟z韙閟: A 20 dkg cukrot sz醨azon karamelliz醠juk, majd kev閟 v韟zel 髒atosan felengedj黭. 6 l vizet felforralunk, bele鰊tj黭 a karamelles vizet, majd a j alaposan megmosott bodzavir醙okat 閟 a h閖ast髄 v閗onyra szelt citromokat. Lefedj黭. Ha langyosra h鹟t, feloldunk benne 1 kg m閦et, a cirtomlevet 閟 az aszkorbinsavat meg a bork鮯avat.
Im韌yen hagyjuk 醕sorogni 3-4 napig, majd lesz鹯j黭, 閟 黺egekbe t鰈tve h鹴鮞e tessz黭.
Ha nem friss fogyaszt醩ra sz醤od, akkor tegy閘 bele kev閟 langyos v韟ben feloldott 5 g n醫rium-benzo醫ot. (蒼 ezt kihagyn醡, ink醔b 黡韙鮯 palackokban a fagyaszt骲a szoktam bel鮨e elrakni.) Kev閟 sz骴av韟zel h韌韙va 黡韙 閟 eg閟zs間es ital.

MAGYAROS TOK罭Y
Hozz醰al髃: 60 dkg csont n閘k黮i h鷖, 5 dkg f黶t鰈t szalonna, 20 dkg gomba, 1 fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 ek zs韗, 1 ek olaj, 1,5 dl v鰎鰏bor, 1 kk morzsolt kakukkf, 1 ek paradicsomp黵, 1 ek finomra v醙ott petrezselyem, s, 鮮鰈t bors
Elk閟z韙閟: H鷖t, szalonn醫 apr cs韐okra v醙juk. Kev閟 zs韗 hozz醓d醩醰al serpeny鮞en kiolvasztjuk, megpir韙juk a szalonnacs韐okat, kiszedj黭 a zs韗j醔髄, m醩ik serpeny鮞e 鰊t黱k egy keveset. Visszamaradt zsirad閗ban megfonnyasztjuk a felkock醶ott hagym醫, r醫essz黭 a h鷖t. Z鷝ott fokhagym醰al, s髒al, borssal, kakukkf鹶el f鹲zerezz黭, fed alatt addig p醨oljuk, m韌 zs韗j醨a s黮. Kev閟 v鰎鰏bort 鰊t黱k al, lefedve gyakran kevergetve kis adagokban hozz醓dva a bort, r鰒id l閎en puh醨a p醨oljuk. Szeletekre v醙ott gomb醫 kev閟 olajban, gyakori keverget閟sel megpir韙juk, s髒al, borssal, petrezselyemmel f鹲zerezz黭. Mikor a tok醤y majdnem puha, hozz醟everj黭 a paradicsomp黵閠, r醫essz黭 a gomb醫, szalonn醫, egy黷t k閟zre p醨oljuk. P醨olt rizzsel t醠aljuk.

M閦es eperkr閙 leves
Hozz醰al髃: 1 kg eper
5-6 ev鮧an醠 m閦
2 doboz epres joghurt
2 csomag van韑i醩 cukor
1 dl tej
2 dl tejsz韓
1-2 dl narancsl
A tetej閞e:
felvert tejsz韓hab
citromf levelek
eper
Elk閟z韙閟: 1.) Az epret megmossuk, megtiszt韙juk.
2.) Minden hozz醰al髏 turmixg閜be tesz黱k, 閟 homog閚re keverj黭 az eg閟zet. T醠al醩ig h鹴鮞en tartjuk, a v間閚 felvert tejsz韓habbal, citromf鹶el, eperrel, m閦zel d韘z韙j黭

鰈t鰐t fas韗ozott
Kateg髍ia: H鷖閠elek
Hozz醰al髃: Hozz醰al髃 (5-6 szem閘yre):
1 kg dar醠t sert閟h鷖
3 db szikkadt zsemle
tej
3 toj醩
1 sz醠 l醤golt kolb醩z
1 kisebb v鰎鰏hagyma
zs韗
bors
s
zsemlemorzsa
(fokhagyma)
(petrezselyem)
(pirospaprika)
Elk閟z韙閟: A hagym醫 v醙d kis kock醟ra, s fonnyaszd meg 5 dkg zs韗on. A zseml閗et 醶tasd tejbe, majd j髄 nyomkodd ki; v間黮 a hagym醰al, valamint az elhabart toj醩okkal egy黷t add a h鷖hoz. S髗d, borsozd (esetleg 韟es韙sd m間 z鷝ott fokhagym醰al, v醙ott petrezselyemmel, vagy 鮮鰈t pirospaprik醰al). A massz醫 j髄 dolgozd 鰏sze, form醠j bel鮨e hossz鷎醩 cip髏, azt lap韙s ki, hossz醔an fektesd r a l醤golt kolb醩zt, majd k閠 oldalr髄 閟 a v間ekr鮨 hajtsd r a massz醫. Egy tepsit hints meg finomra szit醠t zsemlemorzs醰al, s tedd bele a fas韗ozottat. A h鷖 tetej閠 kend meg kev閟 zsirad閗kal, 閟 sz髍d meg zsemlemorzs醰al. El鮩eleg韙ett s黷鮞en - lass t鹺 mellett, id鮪k閚t a saj醫 zs韗j醰al locsolgatva - s黶d pirosra.
Tan醕sok: A fas韗t sokkal 韟letesebb lesz, ha fele-fele r閟zben diszn, illetve marhah鷖t haszn醠unk.
Az alapanyag tov醔bi zseml閗 hozz醓d醩醰al szapor韙hat, de azt tartani kell, hogy minden 鷍abb zseml閔ez 鷍abb toj醩 is j醨.

jt puffancs
创创创创创创创创
6 toj醩feh閞je
1 toj醩
6 dkg zsemlemorzsa
10 dkg reszelt f黶t鰈t sajt
10 dkg reszelt trappista sajt
1 k醰閟kan醠 s
1 k醰閟kan醠 borsf (vagy 鮮鰈t bors)
Az eg閟z toj醩t 1 vill醰al felverj黭, a zsemlemorzs醫 閟 a f鹲zereket hozz醓djuk. Felverj黭 a feh閞j閗et 閟 a sajttal egy黷t a toj醩os massz醜oz keverj黭.
A massz醔髄 1 ev鮧an醠lal gomb骳okat form醶unk, majd forr olajban megforgatva megs黷j黭.
蒼 rizsk鰎ettel t醠altam, fokhagym醩 tejf鰈lel meglocsoltam, paradicsom karik醟kal d韘z韙ettem.

T鰇fas韗t
T鮧b鮨 egy toj醩sal,kaporral,醶tatott keny閞rel vagy zeml関el fas韗tot k閟z韙het黱k/legyalulom,kicsavarom a les髗醩 ut醤 a t鰇鰐/. Borssal,veget醰al 韟es韙ve.Lisztbe forgatom,toj醩ba,pr閦libe 閟 pirosra kis黷鰉.Pr骲醠j醫ok ki,nagyon finom 閟 eg閟zs間es!

Tepsis brass骾: Hozz醰al髃:
60dg sert閟tarja vagy lapocka,20dg f黶t鮨t szalonna, 1fej v鰎鰏hagyma, 3 gerezd fokhagyma, s, bors,majoranna, 60dg burgonya.
A h鷖szeleteket kiklopfoljuk,bes髗zuk,fokhagyma reszel閗kel mindk閠 oldal醫 bed鰎zs鰈j黭,閟 醠lni hagyjuk,majd cs韐okra v醙juk.Ek鰖ben a f黶t鰈t szalonn醫 felkock醶zuk,zsirj醨a s黷j黭.A sz醠asra v醙ott v鰎鰏hagym醫 a szalonnazs韗ban 黺egesre piritjuk,r醫essz黭 a cs韐okra v醙ott h鷖t.B鮲en meghintj黭 majorann醰al,fekete borssal.Fed alatt, lass t鹺鰊 csaknem k閟zre piritjuk.A burgony醫 v閗ony has醔okra v醙juk, 鰏szekeverj黭 a h鷖sal 閟 forr s黷鮞en,ropog髎 pirosra s黷j黭. Nagyon finom,j 閠v醙yat k韛醤ok!

Gy黰鰈cssal醫a b鷝acs韗醰al
Hozz醰al髃:
20 dkg eper
20 dkg alma
20 dkg narancs
8 ev鮧an醠 b鷝acs韗a
2 ev鮧an醠 m閦
1 citrom leve
Elk閟z韙閟: A megtiszt韙ott gy黰鰈cs鰇et apr darabokra v醙juk. A citroml関el 閟 a m閦zel meglocsoljuk. A b鷝acs韗醫 teflon ed閚yben megpir韙juk (韌y 韟e hasonl lesz a di箝hoz), 閟 t醠al醩 el鮰t a sal醫醨a sz髍juk.

T赗 POG罜SA-PEREC
Hozz醰al髃: 25 dkg margarin,25 dkg liszt,25 dkg t鷕,1 ev鮧an醠 s.
A margarint a liszttel 鰏szedolgozzuk, hozz醓djuk a s髏, pici cukrot, 閟 a szit醤 醫t鰎t t鷕髏. Egy 髍醝g h鹴鮯zekr閚yben pihentetj黭, ut醤a s黷j黭.
BOH覥 LEP蒒Y
Hozz醰al髃: 36 dkg liszt, 20 dkg vaj vagy margarin, 26 dkg porcukor, 2 kan醠 tejf鰈, 2 toj醩s醨g醞a, 2 dkg szalag醨.
A tejf鰈t, a toj醩s醨g醞醫, a szalag醨閠 鰏szekeverj黭, majd az eg閟zet t閟zt醰 gy鷕juk a t鯾bi hozz醰al髒al. 3 r閟zre osztjuk 閟 1/2 cm v閗onyra kiny鷍tjuk, vil醙os pirosra s黷j黭. 2 fajta lekv醨ral (barack, m醠na) megt鰈tj黭. 2 toj醩s醨g醞醫 6 dkg van韑i醩 cukorral habosra kavarunk 閟 a t閟zta tetej閞e kenj黭. Sz醠k醩 di骲閘lel meghintj黭. Kev閟 id鮮e a s黷鮞e visszatessz黭 sz醨adni.
FINOM S躎EM蒒Y
Hozz醰al髃: 30 dkg liszt, 7 dkg margarin, 1 eg閟z toj醩, 10 dkg porcukor, 1 dkg szalag醨, kev閟 tej.
A hozz醰al髃 felhaszn醠醩醰al t閟zt醫 gy鷕unk. S黷鮨emezen 3 lapot s黷黱k bel鮨e.
Kr閙: 5 ev鮧an醠 lisztet s鹯鹯e f鮶黱k 5 dl tejben. 20 dkg margarint, 20 dkg porcukorral j髄 kikever黱k 閟 2 csomag van韑i醩 cukrot, 1 eg閟z toj醩t adunk hozz. A k閠 kr閙et 鰏szeelegy韙j黭. A lapokat megt鰈tj黭, a tetej閠 van韑i醩 cukorral megsz髍juk, de olvasztott csokol醖関al is bevonhatjuk.

Sonk醩 t閟zta:
************
30 dkg fodros t閟zta(n間yzet)
20 dkg f鮰t sonka (darabolt)
4 toj醩
10 dkg puha vaj
125 gr tejf鰈
1 ek petrezselyem
10 dkg reszelt sajt
s, bors, szerecsendi
vaj 閟 zsemlemorzsa a t醠 kiken閟閔ez
Elk閟z韙閟:
1. A t閟zt醫 f鮶z黭 meg el蹴r醩 szerint s髎 v韟ben. Hideg v韟zel le鯾l韙j黭, majd lecsepegtetj黭. A s黷閟hez haszn醠ni k韛醤t t醠at kenj黭 ki vajjal 閟 sz髍juk meg zsemlemorzs醰al.
2. A f鮰t sonk醫 v醙juk kock醨a, a toj醩okat v醠asszuk kett. A vajat keverj黭 egy nagyobb t醠ban habosra k閦i vagy g閜i habver鮲el, adjunk hozz (b醫ran) s髏, 鮮鰈t borsot 閟 szerecsendi髏. A s醨g醟at egyenk閚t dolgozzuk bele. Adjuk hozz a kock醨a v醙ott sonk醫, tejf鰈t, finomra v醙ott petrezselymet 閟 a t閟zt醫.
3. A feh閞j閗et csipetnyi s髒al verj黭 kr閙es habb 閟 adjuk a t閟zt醩 massz醜oz. Az eg閟zet tegy黭 a t醠ba, sim韙suk el a tetej閠 閟 sz髍juk meg a reszelt sajttal.
4. 190 fokos s黷鮞en 45 percig s黷j黭.

Kolb醩zos karaj
Hozz醰al髃:
80 dkg kicsontozott karaj egybe
1 kis sz醠 kolb醩z (csabai, paraszt, mikl髎i)
4 gerezd fokhagyma
2 fej hagyma
1,5 dl sz醨az feh閞 bor
2 ek.olaj
kev閟 k鰉閚ymag
s
A megmosott h鷖t sz醨azra t鰎鰈j黭 f閘 髍醨a bes髗zuk K鰖閜en hossz k閟sel v韟szintesen felsz鷕juk 閟 beleh鷝zuk a kolb醩zt. M閘y tepsibe t関e, megkenj黭 olajjal, megsz髍juk k鰉閚ymaggal, mell tessz黭 a fokhagym醫 閟 a gerezdekre v醙ott hagym醫. Al狯ntj黭 a bort, letakarjuk aluf髄i醰al 閟 el鮩eleg韙ett s黷鮞en k鰖epes h鮩閞s閗leten megs黷j黭. 1 髍a m鷏t醤 er鮯ebb h鮢okon, aluf髄ia lev閠el関el pirosra s黷j黭. Id鮪k閚t saj醫 lev関el meg kell locsolgatnunk.(kb. f閘 髍a)
Amikor k閟z t醠ra helyezz黭 閟 nem t鷏 v閗ony szeletekre v醙juk. A pecsenyel閎en k黮鰊 p醨olhatunk hozz hagym醫, de ezt k黮鰊 t醠k醔an k韓醠juk. Hagym醩 burgony醰al t醠aljuk.

Ak醕vir醙os palacsinta
Hozz醰al髃: palacsintat閟zta, megtiszt韙ott 閟 megmosott ak醕vir醙
Elk閟z韙閟: K閟z韙s黱k palacsintat閟zt醫, 閟 a palacsintat閟zt醔a keverj黱k 韟l閟 szerint megtiszt韙ott ak醕vir醙ot, 閟 韌y s黶s黭 ki. (F醤kt閟zt醔a is tehetj黭 a vir醙okat.) Figyelj黱k arra, hogy az ak醕vir醙 ne rejtsen mag醔an m閔eket vagy bogarakat!
nagyuska nagyuska
C韒k閗: lisztet 鰏szekeverj黭, lisztes kever閗et, toj醩os massz醜oz, form醟ba t鰈tj黭, tepsi h醫ulj醤, kr閙hez kev閟,

„Kr閙es 閘vezet” – irt髗atosan finom 閟 po
liszt f閘 cs閟ze vaj 1 cs閟ze vagdalt di 25 dkg teh閚t鷕 kr閙 1 cs閟ze cukor 25 dkg tejsz韓hab 1 csomag van韑i醩 pudingpor 1 csomag csokis pudingpor 3 cs閟ze tej Elk閟z韙閟: A s黷鮰 170 fokra el鮩eleg韙j黭, egy kb. 2030-as tepsit pedig kivajazunk. 謘szekeverj黭 a lisztet a vajjal, majd hozz醓djuk a di髏. A t閟zt醫 beletessz黭 a tepsibe 閟 20 percig s黷j黭, am韌 a teteje aranybarna nem lesz. Ezut醤 kivessz黭 閟 hagyjuk ...
suzymama suzymama
• Pl閎醤os m閦eskal醕sa
ny鷍tjuk. A kiny鷍tott t閟zt醔髄 k黮鰊b鰖 form醟kal; sz韛vel, csillaggal, holddal, feny鮢醰al kisz鷕juk a s黷em閚yeket, 閟 kizs韗ozott tepsibe rakjuk. Ebb鮨 a mennyis間b鮨 kb. 6 tepsi s黷em閚y lesz. A s黷鮰 200癈-ra (g醶s黷鮞en 4-es fokozat) el鮩eleg韙j黭, 閟 a t閟zt醫 5-8 percig s黷j黭. A t閟zt醤ak vil醙osbarn醤ak kell lennie, amikor kivessz黭, ugyanis m間 s黷閟 ut醤 is barnulni fog. Ha a tepsit a s黷鮞鮨 kivett黭, szedj黭 ki a kal醕sokat, de mindenk閜pen mozgassuk meg lap醫tal, mert k閟鮞b k鰊nyen ...
bubszi bubszi
• Z鰈d feny
h鹴鮞e. Elk閟z韙閟: Pap韗b髄 4 醙 csillag alak sablonokat k閟z韙黱k. Sz黭s間黱k van: 1 db 20 cm (az egyik cs鷆st髄 醫l髎an a m醩ik cs鷆sig), 1 db 16 cm, 1 db 12 cm, 1 db 8 cm 閟 1 db 4 cm nagy sablonra. A s黷鮰 220 fokra (g醶s黷 4-es fokozat) el鮩eleg韙j黭. S黷鮬ap韗ral kib閘el黱k 2 tepsit. A t閟zt醫 kb. 6-8 mm vastagra kiny鷍tjuk, a sablonok seg韙s間関el mindegyik m閞etb鮨 2-2 db csillagot v醙unk ki. A marad閗 t閟zt醫 m間 v閗onyabb ny鷍tjuk, 閟 kiszaggatunk 9 db 5 cm 醫m閞鮦 k鰎t. A cs鷆snak egy kis ...
bubszi bubszi
****ALM罶**DI觭**MUFFIN****
sz骴abikarb髇a 1 te醩kan醠 鮮鰈t fah閖 1 db citrom reszelt h閖a 閟 leve 25 dkg kisebb alma 1/2 dl tej 10 dkg j min鮯間, kr閙es joghurt 1 db toj醩 (szobah鮩閞s閗leten) Elk閟z韙閟 1. A s黷鮰 el鮩eleg韙j黭 200 fokra (g醶s黷鮪 6-os fokozat), 閟 a muffintepsi 12 horpad醩醫 kib閘elj黭 egy-egy pap韗kapszlival. A di髏 p醨 perc alatt kevergetve illatosra pir韙juk egy nagy, sz醨az serpeny鮞en. Am韌 kih鹟, a vajat foly髎ra olvasztjuk a t鹺helyen vagy a mikr骲an. ...
bubszi bubszi
****M醨v醤y muffin/kugl骹***
liszt 2 ev鮧an醠 cukrozatlan kaka髉or Rama 閟 liszt a forma kiken閟閔ez, ha kugl骹form醔an s黷j黭.kep]http://www.sutigyar.hu/upload/recipe/22989/1283242068-7 67B_161x118.jpg[/kep] Elk閟z韙閟 1. A s黷鮰 175 癈-ra el鮩eleg韙j黭. 2. Ha kugl骹ot s黷黱k, kikenj黭 a form醫 Ram醰al 閟 kilisztezz黭. Ha muffin lesz bel鮨e kib閘elj黭 a forma m閘yed閟eit a pap韗kosarakkal. 3. A Ram醫 a porcukorral sim醨a keverj黭, majd a fenti sorrendben a kaka髉or ...
bubszi bubszi
***FEKETE**&**FEH蒖**s黷i***
s 2-3 ev鮧an醠 Dr. Oetker Rum Aroma 1 toj醩 12 dkg Rama (f閘 kocka) 1 ev鮧an醠 cukrozatlan kaka髉or Elk閟z韙閟 1. A s黷鮰 el鮩eleg韙j黭 200 癈-ra.2. A hozz醰al髃at a kaka kiv閠el関el egy t醠ba m閞j黭, 鰏szegy鷕juk (ha nagyon ragadna, h鹴鮞e ...
bubszi bubszi
*H赟V蒚I**t鰈t鰐t kal醕s**
megsodorjuk, 閟 h醨mas fon醩sal kal醕scopfot form醠unk bel鮨e. Kivajazzuk a tortaform醫 , a kal醕sot ,,beletekergetj黭", majd a tetej閠 f鰈vert toj醩sal lekenj黭. Langyos helyen 30 percet kelesztj黭. A s黷鮰 180 fokra (g醶s黷 2. fokozat) el鮩eleg韙j黭. S黷閟 el鮰t a kal醕sot toj醩sal m間 egyszer toj醩sal lekenj黭. A form醫 v韟zel f閘ig telt tepsibe 醠l韙juk. Aluf髄i醔a csomagolunk 4 toj醩t, k韛黮r鮨 olajjal megkenj黭, 閟 a kal醕s tetej閎e 黮tetj黭. A s黷鮞en kb. 40 percig s黷j黭. Ezut醤 a ...
bubszi bubszi
*H赟V蒚I*marcip醤os stangli*
* 15 dkg marcip醤massza * 韟l閟 szerint porcukor * toj醩feh閞je sz黭s間 szerint * 2 toj醩 s醨g醞a * krist醠ycukor a sz髍醩hoz * 1 toj醩 a ken閟hez Elk閟z韙閟: A s黷鮰 200 fokra el鮩eleg韙j黭, a kiolvasztott leveles t閟zt醫 lisztezett deszk醤 kb. k閠szeres閞e ny鷍tjuk. A lisztet les鰌鰎j黭 r髄a. A k閦meleg marcip醤t feldaraboljuk, 閟 a toj醩s醨g醞醰al, porcukorral 閟 annyi toj醩feh閞j関el, hogy s鹯, j髄 kenhet massz醫 kapjunk ...
bubszi bubszi
S黷i aj醤l
M閦espog醕sa bor mell bubszi
Csokis-kekszes torta lantosneevi
Nagydobosi s黷鮰鰇lep閚y bubszi
Pisk髏atekercs 2. bubszi
farsangi f醤k faciendum
B閏si t鷕髏orta horvathnemagdi
puha m閦es puszedli faciendum
Gyors k鰎t閟 szelet - r間i/鷍 receptem bkisseva
Kaka髎 meggyes szelet vorosrozsa66
Miranda szelet katka63
Sz醨nyas receptek
Csirkem醞 s黮t hagym醰al margoka59
Cukkinis, csirkemelles t閟zta recept kannalidia
F躍T諰T csirkeLEVES MAZSOL罺AL bubszi
Kiad髎 閠el fill閞ekb鮨 horvathnemagdi
Csirkemell sajtos, bacon鰏, 鷍hagym醩 tejf鰈lel s黷ve recept baggesz20
H鷖keny閞 bubszi
magyaros 閠elek di閠醩an tinka1951
1-2-3 Recept horvathnemagdi
D閘tengeri csirkesal醫a recept kovacs_zsoka
Marh醔髄 k閟z黮t 閠elek
T鰈t鰐t k醦oszta libah鷖sal horvathnemagdi
Gyulai kolb醩z 6. bubszi
F鹲zerek kir醠ya : feketebors pacsakute
F鹲zeres h鷖pog醕sa 1vargaildyko
Szabolcsi rakott fels醠 bubszi
Lencs閟 marharagu 1vargaildyko
M閦es r閟zeges-k鰎t関el bajuszpapi
Egybes黮t vagdalt kelk醦oszt醔 kincsesszigeten
躹egt閟zta-marhah鷖-r醟 lilikonyhaja
R髆ai t醠ban s黮t gomb醩 marha horvathnemagdi
Sert閟b鮨 k閟z黮t 閠elek
Kijevi lencse 1vargaildyko
Gyulai kolb醩z 6. bubszi
Brass骾 apr髉ecsenye recept jamborlulu
"di閠醩" sert閟dagad驥 faciendum
Cs黮k鰏-currys rizses egyt醠 horvathnemagdi
蛕鮮z鮧 – Penyige – horvathnemagdi
Friss cs黮k鰏 sal醫a recept baggesz20
Mai men horvathnemagdi
Csontleves bubszi
K醦oszt醩 malac horvathnemagdi
Halb髄 k閟z黮t 閠elek
K鰎鰏i harcsapaprik醩 bubszi
Batyus lazac horvathnemagdi
Bakonyi halgomb骳-leves bubszi
Fil閦ett pisztr醤g eg閟zben bubszi
Z鰈ds間es-lazacos rizssal醫a 1vargaildyko
Lecs髎 rakott halszeletek zsokanita
Hal醩zl gomb骳cal yaskane
Mai eb閐 szekike
R関falusi reg鮯 hal醩zl 1. bubszi
Zs醠y醩 ponty pest髎 makar髇ival recept jamborlulu
Vad 閠elek
Hogyan k閟z黮 a d鰀鰈le? grimilda
Alm醰al t鰈t鰐t f醕醤 bubszi
T鹺delt 鮶gerinc p醨olva bubszi
Vadkacsa forr gy黰鰈ccsel klerierzsi
kisalf鰈di f醕醤leves ! ibolya58
K bet鹲 receptek horvathnemagdi
Vad醩zpecsenye bubszi
Lasagne (ejtsd: l醶醤ny) kisa622
Geszteny関el t鰈t鰐t f醕醤 taltos1
Vadh鷖 sal醫a rochlitzne
Spagetti aj醤l
Z鰈ds間es spagetti bulac57
Haragos penne bulac57
Bolognaival t鰈t鰐t cukkini 1vargaildyko
Sonk醩 pizza recept jamborlulu
Paradicsomos h鷖gomb骳 horvathnemagdi
Z鰈ds間es spagetti margoka59
T鷕髎 spagettiropog髎 bubszi
Gyorsat finomat rizsbol margareta51
Baconos t閟zta (olasz m骴ra) recept kovacs_zsoka
kakukkf suzymama
Pizza receptek
Pizza Napoletana bubszi
Rozmaringos pizza veronika74
Pizza kukoricalisztb鮨 bulac57
13 fill閞es egyt醠閠el, amib鮨 k閠szer fogsz szedni! tinka1951
Paprik醩 pizza bulac57
Pizz醩 muffin mailona
Sajtos r鷇 gereica
Olasz keny閞ropog髎 rochlitzne
K鰊ny t閘i sal醫a bubszi
Pizz醩 csiga horvathnemagdi
Hamburger receptek
H醶i hamburger recept baggesz20
Szal醡is hamburger horvathnemagdi
Kev閟 munk醰al horvathnemagdi
H醶i hamburger 2. recept kovacs_zsoka
Grillezett hamburgerpog醕sa veronika74
Virslis kifli veronika74
Veget醨i醤us hamburger moncsika77
H醶i hamburger grimilda
Gomb醩 hamburger recept kovacs_zsoka
Azt醤 m間is. horvathnemagdi
H醶i Receptek - A felhaszn醠骾nk 醠tal bek黮d鰐t legfinomabb receptek gy鹙tem閚ye.
© 2013 TVN.HU