Milyen alapanyagokból szeretne főzni? Írja be ide:
Legújabb receptek  Süti receptek  Szárnyas receptek  Marhából készült ételek  Sertésből készült ételek 
Halas ételek  Vad ételek  Spagetti receptek  Pizza receptek  Hamburger receptek 
Bambuszgőzölés
Bambuszgőzölő

A gőzölés egy ősi eljárás, de ma is nagyon kedvelt Kínában. Az így készült ételeknek magasabb a tápértéke, gazdagabbak természetes ízekben, könnyebben emészthetők. Zöldségfélék, hal, hús, gombócok egyaránt gyorsan készíthetők el a gőzölőben. Ételek újramelegítésére is kiváló.
A gőzölőt egy tálba helyezzük, amiben víz forr. Hosszabb gőzölésnél egy kannában is forraljunk vizet az elpárolgott víz állandó pótlására.
A zöldségeket, gombócokat közvetlenül az olajjal bekent rácsra helyezzük, vigyázva, hogy ne érjenek a vízbe.
A halat, húsféléket hőálló tányéron gőzöljük.

GŐZÖLT KÍNAI KEL
Hozzávalók:
3/4 kg kínai kel
225 g főtt sonka
2 evőkanál olaj
4 evőkanál újhagyma, felvágva
1 teáskanál só
2 teáskanál kukoricakeményítő 2 evőkanál vízben elkeverve
Elkészítés:
A káposzta legkülső leveleit eldobjuk, leveleire szedjük és 10x15 cm-es csíkokra vágjuk. A sonkát feldaraboljuk. A káposztát forró olajon kissé megsütjük, és levesszük a tűzről. Egy hőálló tálat enyhén megolajozunk, megszórjuk a hagymával és elrendezzük váltakozva a káposztát és sonkát, megsózzuk, lefedjük és 30 percig gőzöljük. A tálról a levet egy edénybe öntjük, hozzáadjuk az elkészített keményítőt és kevergetés közben lassan főzzük, amíg besűrűsödik. Egy tálaló tányéron a káposzta és sonka szeleteket szépen elrendezzük és ráöntjük a meleg masszát, még melegen tálaljuk.

PÁROLT MARHAHÚS BÚZADARÁVAL
Hozzávalók:
1 evőkanál száraz fehér bor
4 evőkanál szójaszósz
1/2 teáskanál só
1 teáskanál reszelt gyömbér gyökér
1 teáskanál cukor
1 teáskanál őrölt chili
1/2 kg száraz marhahús, vékony szeletekre, majd apró darabokra vágva
225 g káposzta
1 csésze búzadara
1 csészevíz vagy erőleves
2 evőkanál apróra vágott újhagyma
Elkészítés:
Összekeverjük a szójaszószt, fehér bort, sót, gyömbért, cukrot és chilit egy tálban. A húsdarabkákat belekeverjük és 30 percig állni hagyjuk. A gőzölőben elhelyezzük a káposztaleveleket a rácsos részen. A búzadarát összekeverjük a vízzel vagy erőlevessel és ezt hozzáadjuk a húsos keverékhez. Az így kapott masszát ráöntjük a káposztára és kb. 50 percig gőzöljük, amíg a hús megpuhul. Melegen tálaljuk, tetejét apróra vágott újhagymával díszítjük.

PÁROLT CSIRKEMELL RIZSKEMÉNYÍTŐVEL
Hozzávalók:
2 csirkemell
2 teáskanál fehér bor
2 teáskanál világos szójaszósz
3/4 teáskanál só
1/2 csésze rizskrém (két evőkanál rizskeményítő 5 evőkanál vízben elkeverve)
2 szál újhagyma
2 szelet friss gyömbér
Elkészítés:
A kicsontozott csirkemellet 3 cm-es kockákra vágjuk. A húskockákat fehér bor, szójaszósz és só keverékében pácoljuk. Majd összekeverjük a rizskrémmel és egy lapos tálra helyezzük. A hagymát felkarikázzuk és a gyömbérrel együtt rászórjuk a massza tetejére. Kis labdákat formálunk belőle és kb. 30 percig gőzöljük.
A receptet elkészíthetjük azzal a módosítással, hogy a hagyma helyett gombát teszünk bele. Úgy is nagyon finom.

PISZTRÁNG GŐZÖLVE
Hozzávalók:
1 egész pisztráng
6 dkg sonka, szeletelve
4 db gomba
1/2 csésze darabolt bambuszrügy
1 teáskanál só
4 szelet friss gyömbér, apróra vágva
1 szál újhagyma, feldarabolva
1 evőkanál fehér bor
1 evőkanál világos szójaszósz
1 evőkanál földimogyoró olaj
ízlés szerint só
Elkészítés:
A halat kívül-belül sóval bedörzsöljük. A gombákat megmossuk, megszárítjuk és 4 részre vágjuk. A fehér bort, szójaszószt és az olajat összekeverjük.
A sonkadarabokat, gombát, bambuszt, gyömbért és a hagymát a hal tetejére szórjuk, rálocsoljuk a boros, szójás, olajas keveréket. Az így elkészített halat tállal együtt a gőzölőbe helyezzük és 15 percig gőzöljük. Kicsit megsózzuk és melegen tálaljuk.

HÚSLABDÁK SPENÓTON
Hozzávalók:
500 g marha hátszín
45 g szalonna
2 szál újhagyma
4 szál koriander vagy petrezselyem zöldje
1/2 teáskanál reszelt citromhéj
2 teáskanál só
2 evőkanál sötét szójaszósz
csipet fehér bors
1,5 teáskanál szezámolaj
1 teáskanál szódabikarbóna
3 evőkanál búzaliszt
3 evőkanál víz
24 spenótlevél
2 evőkanál olaj
Elkészítés:
A szalonnát, húst, hagymát és koriandert apróra vágjuk. Citromhéjjal, sóval, szójaszósszal, borssal, szezámolajjal és szódabikarbónával jól összekeverjük. Hozzáadjuk a lisztet és vizet, addig gyúrjuk, míg sima nem lesz. 24 labdácskát formálunk belőle és 15 percig állni hagyjuk. A megmosott, jól lecsorgatott spenót leveleket egy tűzálló tálon elrendezzük,, az olaj felével meglocsoljuk és a labdácskákat erre helyezzük. Az olaj másik felét is rálocsoljuk és 12 percre a gőzölőbe helyezzük. Forró mustárral adjuk fel.

PÁROLT SPENÓTGOMBÓCOK
Hozzávalók:
Tészta:
125 g liszt
1/2 csésze forró víz
2 evőkanál szezámolaj
Töltelék:
155 g spenót
2 evőkanál szezámolaj
1 teáskanál só
1/2 teáskanál cukor
1/4 teáskanál fehér bors
1 teáskanál szójaszósz
Elkészítés:
A lisztet egy edénybe szitáljuk és közepébe mélyedést formálunk. A forró vizet a mélyedésbe öntjük és fakanállal összekeverjük, míg az összes vizet felveszi. Miután kihűlt, belisztezett deszkán 12 percig gyúrjuk, hogy puha és hajlékony legyen. Minél tovább gyúrjuk, annál vékonyabbra nyújtható. A tésztát borítsuk be nedves ruhával és tegyük félre pihenni.
A spenótot megmossuk, jól lecsorgatjuk, nagyon apróra felvágjuk. Hozzáadjuk a fűszereket és jól összekeverjük. A tésztát 4 cm átmérőjű rúddá gyúrjuk és 0,5 cm-es darabokra vágjuk fel. Ezekből vékony köröket hengerelünk, egyik oldalát megkenjük szezámolajjal és közepére spenótos tölteléket teszünk. Félbehajtjuk és a széleket összenyomkodjuk. A gőzölőbe zsírpapírt helyezünk és elrendezzük a gombócokat rajta. Forrástól számítva kis lángon 20 percig gőzöljük.

ÉDES-SAVANYÚ HAL
Hozzávalók:
3/4 kg hal
2 teáskanál só
1,5 evőkanál olaj
40 g disznózsír
2 db kicsi chili paprika, kimagozva, felaprítva
6 szál újhagyma, 5 cm-es darabokra felvágva
6 szelet friss gyömbér
1 db piros paprika, kimagozva, felvágva
3 db bambuszrügy (konzerv), feldarabolva
3 evőkanál szójaszósz
3 evőkanál borecet
1,5 evőkanál cukor
1,5 evőkanál paradicsompüré
3 evőkanál narancslé
1 evőkanál búza- vagy kukoricakeményítő 5 evőkanál csirkehúslevesben elkeverve
Elkészítés:
Kenjük be a halat kívül-belül sóval és olajjal, majd 30 percig állni hagyjuk. Helyezzük a halat egy hőálló, ovális tálra és tegyük a gőzölőbe. 15 percig gőzöljük. Ezalatt a disznózsírt kis lángon felolvasztjuk és hozzáadjuk a chilipaprikát, egy percig együtt sütjük. Majd a keményítő-leves keverék kivételével mindent hozzáadunk a zsírhoz és néhány pillanatig sütjük, hogy az ízek összeálljanak. Végül a keményítő keveréket is hozzáadjuk és addig keverjük, míg megsűrűsödik. A szószt óvatosan a halra öntjük, melegen tálaljuk.

PÁROLT SERTÉSHÚS RIZSLISZTTEL
Hozzávalók:
1 kg malachús
2 evőkanál száraz fehér bor
3 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál cukor
1/2 teáskanál ötfűszer keverék
75 g rizsliszt
1-2 fej saláta leveleire szedve
Elkészítés:
Vagdossuk be a bőrt és a zsíros részt egyenletesen, majd vágjuk fel 4 cm-es kockákra. A fehér bort, szójaszószt, ötfűszer keveréket és cukrot keverjük össze. Tegyük a húskockákat ebbe a szószba és 30 percig hagyjuk állni. Ezalatt a rizslisztet egy teflon edényben kicsit megpirítjuk, hogy megszínesedjen. A húskockákat egyenként megforgatjuk benne. A gőzölőrácsot több rétegben beborítjuk a salátalevelekkel, és erre helyezzük a húskockákat. 2 órán keresztül gőzöljük. Amikor elkészül nagyon puha és ízletes. Melegen tálaljuk a salátalevelekkel együtt, amik felveszik a kiolvadó zsírt, és szintén nagyon ízletesek.

GŐZÖLT HAL FEKETE BABBAL
Hozzávalók:
3/4 kg egész hal (keszeg, pisztráng)
1/2 teáskanál só
csipet bors
2 evőkanál kukoricakeményítő
1 evőkanál sós fekete bab (8-10 percig kiáztatva, szárítva és apróra vágva)
2 gerezd fokhagyma, összezúzva
1 teáskanál finomra vágott friss gyömbér
1 szál újhagyma és néhány a díszítéshez
2 evőkanál olaj
2 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál száraz fehér bor
Elkészítés:
Dörzsöljük be a halat sóval, borssal kívül-belül egyaránt és forgassuk meg kukoricalisztben. Helyezzük a halat egy hőálló tányérra és szórjuk rá a babból, gyömbérből, fokhagymából, újhagymából készült keveréket, meglocsoljuk olajjal, szójaszósszal, és a fehér borral. A tálat a bambuszgőzölőbe helyezzük és 20-25 percig gőzöljük. Tálalásnál még ráöntjük a szószt és újhagymával díszítjük.

GŐZÖLT TOJÁS-SODÓ
Hozzávalók:
1 evőkanál olaj
150 g darált marha vagy sertéshús
3 evőkanál apróra vágott hagyma
2 teáskanál szójaszósz
4 db tojás
350 ml húsleves vagy víz
nagy csipet só
Elkészítés:
A felforrósított olajhoz adjuk a húst, hagymát, szójaszószt, és 2 percig sütjük. A felvert tojásokat összekeverjük a húslevessel és sóval. A húst egy hőálló edénybe helyezzük és a tetejére öntjük a tojásos keveréket. Letakarjuk és kb. 15 percig gőzöljük, míg a sodó megszilárdul. Melegen tálaljuk.

GŐZÖLT HAL EGÉSZBEN, GYÖMBÉRREL ÉS ZÖLDHAGYMÁVAL
Hozzávalók:
1 egész keszeg vagy sügér, 500 g-os
1,5 teáskanál kínai rizsbor
1,5 teáskanál só
1/4 teáskanál fehér bors
6 szál újhagyma
friss gyömbér, 4 cm-es csíkokra vágva
1,5 teáskanál olaj
2 teáskanál világos szójaszósz
1 szál friss koriander zöldje
Elkészítés:
A halat megtisztítjuk a pikkelyektől és a belsőségtől. Alaposan megmossuk és szárazra töröljük, mindkét oldalon átlósan bevagdossuk. A borral meglocsoljuk és tíz percig állni hagyjuk. Sóval, borssal bedörzsöljük és egy beolajozott tálra helyezzük. A hagymát feldaraboljuk, és felét a gyömbér felével együtt a hal belsejébe tesszük, másik felével megszórjuk a tetejét. Szójaszósszal, olajjal és egy kis vízzel is meglocsoljuk a halat. Lefedve magas hőn kb. tíz percig gőzöljük, amíg megpuhul. Úgy tudjuk ellenőrizni, ha egy tűvel a vastagabb résznél megszúrjuk. Ha a hús nem ereszt rózsaszín folyadékot, a hal kész. Ne főzzük túl!
A kifőtt levével leöntjük és tálalás előtt koriander zöldjével díszítjük.

GŐZÖLT HÚSGOMBÓCOK
Hozzávalók:
Tészta:
2 teáskanál szárított élesztő
300 ml meleg víz
1 evőkanál cukor
1/2 kg liszt
Töltelék:
1 evőkanál olaj
2 gerezd fokhagyma, összetörve
1 szál újhagyma, apróra vágva
1 evőkanál száraz fehér bor
1 teáskanál szójaszósz
1 teáskanál osztriga mártás
2 teáskanál cukor
120 ml víz
225 g maradék sült hús
1 teáskanál búza- vagy kukoricakeményítő
Elkészítés:
Az élesztőt feloldjuk meleg vízben és egy teáskanál cukrot is adunk hozzá. Meleg helyen állni hagyjuk, míg felfut. A lisztet és a maradék cukrot összekeverjük egy tálban és az élesztővel összegyúrjuk. Belisztezett deszkán könnyű tésztává gyúrjuk. 2 óráig meleg helyen pihentetjük.
Töltelék:
Megforrósított olajban a fokhagymát és újhagymát egy pillanat alatt átsütjük. Hozzáadjuk a fehér bort, szójaszószt, osztriga mártást és a cukrot, 20 mp-ig sütjük. Beleöntjük a vizet és felforraljuk. A feldarabolt húst is hozzáadjuk és 1 percig főzzük. Majd a keményítő-víz keveréket is hozzáadjuk, addig keverjük, míg besűrűsödik. Levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni. Elfelezzük a tésztát és hengert formálunk belőle. Mindkét hengert tíz egyforma részre vágunk fel. 7-8 cm átmérőjű köröket formálunk belőlük, közepükbe 1 teáskanál tölteléket teszünk, és a széleket jól összenyomkodjuk. A gőzölőbe egy megnedvesített ruhát helyezünk, a gombócokat erre rakjuk és 15 percig gőzöljük. Melegen tálaljuk.
Megjegyzés: Hűtőben 1 hétig is elállnak, gőzöléssel újra melegíthetők.
kloppenburg kloppenburg
Címkék: hőálló tálat, edénybe öntjük, elkészített keményítőt, tálaló tányéron, meleg masszát, húsdarabkákat belekeverjük,

"tölténytáska "
Megszórjuk a fűszerpaprikával, az őrölt borssal és összekeverjük. Ha kihűlt, hozzáadunk egy nyers tojást és 5 dkg lereszelt sajtot. Ezzel a töltelékkel töltjük meg a palacsintákat és felgöngyöljük. Ezután margarinnal kikent, hosszúkás tűzálló tálba helyezzük a palacsintákat. A tejfölt elkeverjük 1 tojással, sóval, csipet liszttel, a maradék reszelt sajttal, és ezzel az öntettel öntjük le a palacsintákat. Meleg sütőben aranybarnára sütjük. Tálaláskor a palacsintákat keresztben vágjuk, így tányérra helyezve ...
ibolya58 ibolya58
„Dobostortás”-maz
kelesztjük (kb. 25-30 perc alatt). A világos részt 35×20 cm-es téglalapra nyújtjuk, jó vastagon megszórjuk a porcukorral, ráhintjük a mazsolát, majd a vajat kockákra vágva szétszórjuk rajta. Ugyanekkorára nyújtjuk a kakaós részt, és a töltelékre helyezzük. Ezt így együtt feltekercseljük, mint egy bejglit, és a formába helyezzük. (Ha szükséges, előtte lisztezzük a formát.) Langyos helyen megkelesztjük (kb. 25-30 perc alatt), és 170 °C-os sütőben kb. 1,5 óráig sütjük. Sütés előtt szurkáljuk meg, ...
agnes1955 agnes1955
***FEKETE**&**FEHÉR**süti***
Hozzávalók Eszközigény: keverőtál, nyújtófa, (nyújtódeszka), sütőpapír, kiszúró forma A süteményhez 25 dkg liszt 2 teáskanál Sütőpor 15 dkg porcukor (kristálycukor nem jó!) 1 csomag Dr. Oetker Vanillincukor 1 csipet só 2-3 evőkanál Dr. Oetker Rum Aroma 1 tojás 12 dkg Rama (fél kocka) 1 evőkanál cukrozatlan kakaópor Elkészítés 1. A sütőt ...
bubszi bubszi
1-2-3 Recept
a húst. Ha a hús megpuhult, kivesszük a párolóléből. A levet tejföllel dúsítjuk, megszűrt citromlével ízesítjük, és kiforralás után finom szűrőn átszűrjük. Tálaláskor: a szűzpecsenyét rézsútosan felszeleteljük, és előmelegített sültes tálra helyezzük. Bevonjuk a mártással és meglocsoljuk hígított tejföllel. Külön köretes tálba tett burgonyaropogóssal tálaljuk. Vecsési gulyás Zsírban megfonnyasztunk 1 fej finomra vágott vöröshagymát. Meghintjük piros paprikával, hozzáadunk 60 dkg ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
13. A nagy befőzés
Elkészítjük a szirupot: A cukrot összekeverjük a vízzel, és felforraljuk, majd, ha picit besűrűsödött, forrón a cseresznyére merjük. A tetejére késhegynyi szalicil kerüljön! 3.) Az előzőek szerint forró dunsztba tesszük, majd ha kihűlt, a kamrába helyezzük az üvegeket. Bármilyen anyagból készíthetünk Bár a nagymamáim még csodaszép, hímzett és horgolt kis terítőkkel fedték le a befőttjeiket, én a lustább és gyorsabb módszert választottam a befőttek díszítésére: maradék anyagokból ...
horvathnemagdi horvathnemagdi
14 napos lúgosító étrend
tesszük. A cukkinit héjastól hosszában felszeleteljük és kissé megsózva 1 dkg forró olajon a szeletek mindkét oldalát hirtelen megpirítjuk kb. 1 -1 perc alatt. Előmelegítjük a sütőt. Utána a cukkini szeleteket pici olajjal kikent hőálló tálba helyezzük /2 -3 szelet kivételével/, majd megrakjuk a töltelékkel. Lefedjük a maradék cukkini szeletekkel, és a tetejét a tejföllel megkenjük. Betesszük az előmelegített, forró sütőbe és 30 perc alatt készre sütjük. Melegen fogyasztjuk. ...
grimilda grimilda
15 gyors vacsora, 3 hétre ötlet
szép a külsejük, hagyjuk rajta a vékony, külső hártyát, ekkor csak mossuk. A krémfehér sajtot villával törjük össze, keverjük el a joghurttal, a tojással, az apróra vágott sonkával, a zúzott fokhagymával, a vágott petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk. Helyezzük a gombákat sütőpapírral bélelt tűzálló tálra, sózzuk, borsozzuk a belsejüket, töltsük meg a sajtkrémmel, szórjuk meg a reszelt sajttal, majd 220 fokra melegített sütőben süssük 25-30 perc alatt készre. Fűszeres ...
anna4459 anna4459
2 hét lúgosító étrend
tesszük. A cukkinit héjastól hosszában felszeleteljük és kissé megsózva 1 dkg forró olajon a szeletek mindkét oldalát hirtelen megpirítjuk kb. 1 -1 perc alatt. Előmelegítjük a sütőt. Utána a cukkini szeleteket pici olajjal kikent hőálló tálba helyezzük /2 -3 szelet kivételével/, majd megrakjuk a töltelékkel. Lefedjük a maradék cukkini szeletekkel, és a tetejét a tejföllel megkenjük. Betesszük az előmelegített, forró sütőbe és 30 perc alatt készre sütjük. Melegen fogyasztjuk. Uzsonna: ...
brozsika brozsika
Süti ajánló
Diós-mákos bejgli 2. bubszi
Darálós keksz aranyag
Csupa csoki süti (brownie) recept gereica
Havas házikó bubszi
Erdélyi puncstorta bubszi
Mexikói krumplisaláta bubszi
Tejszínhabos rizs bubszi
A rettegett szuflé: praktikák és 3 ínycsiklandozó recept tinka1951
Tejfölös csoda süti smiri
Tartós mézes bubszi
Szárnyas receptek
Almás-gyömbéres csirkemell 1vargaildyko
Aszalt szilvás pulykakuglóf suzymama
Csirkemell falatok vadas mártásban recept kovacs_zsoka
Zöldborsós csirke veronika74
Fogyd magad degeszre! finike
Mustáros csirkemell bubszi
Hortobágyi palacsinta horvathnemagdi
Így fogyj le mielőbb salátával tinka1951
Joghurtos pulykamell amylee6
Csípős csirkeszárny bulac57
Marhából készült ételek
Gombával töltött fasírt rolá wegnerzs
B receptek horvathnemagdi
Marhanyelv, körözöttel töltve klerierzsi
Debreceni tokány 1. bubszi
Matrózhús bubszi
Mészáros tokány tundihugi
tésztás csirkeleves! ibolya58
Kelbimbós egy tál horvathnemagdi
Hawaii burger veronika74
Gyulai kolbász 6. bubszi
Sertésből készült ételek
Ízőrzők – Mátraderecske horvathnemagdi
Tepsis fasírt bkisseva
Egytál sertéspörkölt recept jamborlulu
Sajtos, darált húsos rakott krumpli recept baggesz20
Recept jjanosne
Savanyú káposztás bableves tinka1951
Ínyenc sertés egytál ujjozsef
Zöldséges töltött dagadó csalogany13
Ördög pecsenye recept edesangyal
Ízőrzők –Pánd– horvathnemagdi
Halból készült ételek
Hal erőleves bubszi
Halászlé recept jamborlulu
Révfalusi regős halászlé 2. bubszi
Harcsagulyás receptje: ujjozsef
Fehérborral párolt lazac, majonézes-diós zellersalátával zsokanita
Gyors halászlé – nagyon finom kohlinka
Bácskai halászlé bubszi
Rácponty II. rochlitzne
Vajon sült pisztráng, édesburgonyával recept gonda_katalin
Paksi halászlé 2. bubszi
Vad ételek
Receptek horvathnemagdi
Fácán rizzsel, bácskai módra bubszi
Gombás szarvastokány orsi1
Nyúlpörkölt veronika74
Vadragu kemencézett almában rochlitzne
Tűzdelt őzgerinc párolva bubszi
Szarvas zsemlegombóccal bulac57
Recept rakosferenc
Fácánragu krokettel recept toth_beata
Receptek horvathnemagdi
Spagetti ajánló
gombás spagetti faciendum
Olasz zöldségleves horvathnemagdi
A ketchupról és más paradicsom horvathnemagdi
Mascarponés húsgombócok suzymama
Különleges, milánói spagetti bubszi
Pármai leves bulac57
Paradicsomos-Tofus Spagetti... 1vargaildyko
Paprikás spagetti bulac57
Milánói makaróni relisisi
Paradicsomos-krémsajtos csirkemell recept gonda_katalin
Pizza receptek
Töltött pizza bajzateva
Pizza tundihugi
Lecsós töltelék bubszi
Török-pizza horvathnemagdi
Csokidarabos kiflik recept kovacs_zsoka
Sütemények akiram45
Kapribogyó, bimbófűszer horvathnemagdi
Pizza-egyszerűen horvathnemagdi
Pizza recept jamborlulu
Graham-Lisztes Pizza Tészta 1vargaildyko
Hamburger receptek
Házi hamburger grimilda
Tócsni tejföllel recept baggesz20
Főzz a Családodnak! sarkadykati
Házi hamburger recept gonda_katalin
Grillezett hamburgerpogácsa panni48
Pljeskavica, csevap, mititei horvathnemagdi
Hamburger buci recept jamborlulu
Házi hamburger recept jamborlulu
Házi hamburger salátával recept boszorlany
Ma itt jártam: sarkadykati
Házi Receptek - A felhasználóink által beküldött legfinomabb receptek gyűjteménye.
© 2013 TVN.HU